petros11 Δημ. July 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2011 μονο υπεροχο δεν ειναι και ειναι και προβληματικο δηλαδη το παλιο τι ειχε και επρεπε να το αλλαξουν? (προς το χειροτερο) Λογικά όταν βγει το επίσημο update για την χώρα μας δεν θα υπάρχει κανένα bug... Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapar Δημ. August 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2011 παιδιά σήμερα αγόρασα την πρώτη μου εφαρμογή από το market και πέρα από την αγορά που έκανα με χρέωσε επιπλέον 1 ευρώ με αιτιολογία ΑΓΟΡΑ-GOOGLE CHECKOUT UK GB τι είναι αυτό ? και γιατί μου το χρέωσε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 παιδιά σήμερα αγόρασα την πρώτη μου εφαρμογή από το market και πέρα από την αγορά που έκανα με χρέωσε επιπλέον 1 ευρώ με αιτιολογία ΑΓΟΡΑ-GOOGLE CHECKOUT UK GB τι είναι αυτό ? και γιατί μου το χρέωσε ? Έχω παρατηρήσει και εγώ ότι σε κάποιες εφαρμογές χρεώνει περισσότερα απ'όσο γράφει. Θέλει προσοχή και αν τυχόν δεν σε ικανοποιεί η τελική τιμή, η λύση είναι μία. Άμεση επιστροφή, ευτυχώς στο Android υπάρχει ένα χρονικό περιθώριο ( 15 λεπτά αν δεν κάνω λάθος ) στο οποίο μπορεί κάποιος μπορεί να επιστρέψει την εφαρμογή και να πάρει τα χρήματα του πίσω. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 παιδιά από που μπορώ να κατεβασω το παλιό μάρκετ ;;;; Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 2, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 παιδιά από που μπορώ να κατεβασω το παλιό μάρκετ ;;;; Δοκίμασες να κάνεις απεγκατάσταση του update; (Εκτός και αν έχεις cooked rom που το φοράει εξ'αρχής). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Στο galaxy s δεν μου έβγαλε ενημερωση για τους χαρτες σε 5.7 και οταν παω να τους εγκαταστησω χειροκινητα δεν γινεται επιτυχης η εγκατασταση Εφαρμογή Google maps και Android market-η παράνοια συνεχίζεται... Log in στην ιστοσελίδα του market με λογαριασμό Νexus s/Wind. "Η εφαρμογή δεν προσφέρεται για εγκατάσταση στην χώρα σας". Log out. Σύνδεση με άλλο account που αντιστοιχεί σε Motorola Defy/Wind. "This app is compatible with your phone" και κάθε φορά η εφαρμογή παίρνει τα updates κανονικα :wacko: Όλες unroot, με latest stock ROMs κλπ... Και μια που φτάσαμε αισίως στην 5.8...Άλλος φίλος που να έχει κολλήσει με την προεγκατεστημένη version και δεν "βλέπει" update??? Thanx... Edited August 4, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Εφαρμογή Google maps και Android market-η παράνοια συνεχίζεται... Log in στην ιστοσελίδα του market με λογαριασμό Νexus s/Wind. "Η εφαρμογή δεν προσφέρεται για εγκατάσταση στην χώρα σας". Log out. Σύνδεση με άλλο account που αντιστοιχεί σε Motorola Defy/Wind. "This app is compatible with your phone" και κάθε φορά η εφαρμογή παίρνει τα updates κανονικα :wacko: Όλες unroot, με latest stock ROMs κλπ... Και μια που φτάσαμε αισίως στην 5.8...Άλλος φίλος που να έχει κολλήσει με την προεγκατεστημένη version και δεν "βλέπει" update??? Thanx... Εγώ τις έψαξα και με market enabler και άκρη δεν έβγαλα. Δεν μου έβγαζε ούτε τα google maps ούτε το google+. Θέλει υπομονή δυστυχώς, κάποια στιγμή θα σου έρθει αυτόματα η αναβάθμιση. :wacko: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Google maps 5,8 http://www.filesonic.com/file/1530530861 Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 (edited) Ευχαριστώ παιδιά για τις αμεσες απαντήσεις... WR200: Να είσαι σίγουρος οτι αυτή την μέθοδο θα ακολουθήσω αν φτάσω στο σημείο η εφαρμογή μετά από Χ μήνες να διατίθεται στην Ελλάδα, να προσφέρει navigation κλπ κλπ κι εγώ να είμαι ακόμα με την προεγκατεστημένη...! Το πρόβλημα απλά τώρα το ψάχνω από την μεριά του market και της αναβάθμισης που έρχεται σε μερικούς την μέρα που αυτή λανσάρεται και σε μερικούς...ποτέ! Saliez: Άρα ούτε κι εσύ έχεις δει update τελικά...σε τι κινητό όμως? Το Galaxy SII του avatar? Γιατί αρχίζω να υποψιάζομαι οτι το "pure Google" Nexus έχει τελικά το πρόβλημα.... Edited August 4, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Εφαρμογή Google maps και Android market-η παράνοια συνεχίζεται... Log in στην ιστοσελίδα του market με λογαριασμό Νexus s/Wind. "Η εφαρμογή δεν προσφέρεται για εγκατάσταση στην χώρα σας". Log out. Σύνδεση με άλλο account που αντιστοιχεί σε Motorola Defy/Wind. "This app is compatible with your phone" και κάθε φορά η εφαρμογή παίρνει τα updates κανονικα :wacko: Όλες unroot, με latest stock ROMs κλπ... Και μια που φτάσαμε αισίως στην 5.8...Άλλος φίλος που να έχει κολλήσει με την προεγκατεστημένη version και δεν "βλέπει" update??? Thanx... No proplem..!!! το update ήρθε μόνο του.! http://s7.directupload.net/images/110804/ith5wt2c.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω τις εφαρμογές μου με το καινούριο μαρκετ; Αναφέρομαι στο tab «My apps»! Saliez: Άρα ούτε κι εσύ έχεις δει update τελικά...σε τι κινητό όμως? Το Galaxy SII του avatar? Γιατί αρχίζω να υποψιάζομαι οτι το "pure Google" Nexus έχει τελικά το πρόβλημα.... Νομίζω το πρόβλημα αν και γενικό, δεν συμβαίνει σε όλους. Το Nexus S δεν έχει σχέση με το πρόβλημα πάντως. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω τις εφαρμογές μου με το καινούριο μαρκετ; Αναφέρομαι στο tab «My apps»! Νομίζω το πρόβλημα αν και γενικό, δεν συμβαίνει σε όλους. Το Nexus S δεν έχει σχέση με το πρόβλημα πάντως. menu>my apps :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. August 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2011 Ξέρει κανείς πως μπορώ να βρω τις εφαρμογές μου με το καινούριο μαρκετ; Αναφέρομαι στο tab «My apps»! Νομίζω το πρόβλημα αν και γενικό, δεν συμβαίνει σε όλους. Το Nexus S δεν έχει σχέση με το πρόβλημα πάντως. Πατάς το αριστερό πλήκτρο και θα το δεις. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2011 Νομίζω το πρόβλημα αν και γενικό, δεν συμβαίνει σε όλους. Το Nexus S δεν έχει σχέση με το πρόβλημα πάντως. Όντως το πρόβλημα δεν φαινεται να ειναι "προνόμιο" του Nexus. Υπάρχουν κατοχοι εν Ελλάδι που εχουν αναβαθμιστεί απλά και όμορφα... Επίσης, οσο αντιφατικό κι αν ακούγεται αυτό που λες, είναι μαλλον η θλιβερή για την Google πραγματικότητα...το πρόβλημα ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΟ...μια πρόχειρη αναζήτηση στο http://www.google.com/support/forum/p/Android+Market/browse?hl=en μας δείχνει οτι άπειροι χρήστες σκόρπιοι στον πλανήτη γκρινιάζουν για ανεξήγητη συμπεριφορά του web market με μηνύματα "item cannot be installed in your device's country" σε ποικίλες εφαρμογές χωρίς καμμία λογική εξήγηση...ΑΛΛΑ ταυτόχρονα δεν συμβαίνει σε όλους κι ας βρίσκονται στην ίδια χώρα, με το ίδιο δίκτυο και ανφέρονται στην ιδια εφαρμογή :wacko: -όπως το Google maps στην περίπτωση μου... Το πρόβλημα μάλιστα φαίνεται να σχετίζεται με την εισαγωγή του application compatibility check που εισήχθη προ μηνων αλλά φαίνεται στην πράξη να δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στους χρήστες από οσα πηγε να τους γλυτώσει...anyway δουλεια της Google είναι να βρει το πρόβλημα και να το επιλύσει έγκαιρα δεδομένου οτι το market αποτελει τη frontline του λειτουργικου - ως τοτε εμεις θα κάνουμε update manually ;) και πολλοι θα λοξοκοιτάνε προς το AppStore... :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 (edited) No proplem..!!! το update ήρθε μόνο του.! offtopic αλλα θελω τη γραμματοσειρα σου! Edited August 6, 2011 by Villis Aφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2011 offtopic αλλα θελω τη γραμματοσειρα σου! Είναι της LG. Δεν γνωρίζω τρόπο να την βγάλω από το τηλ και να την παραθέσω..!!! http://s7.directupload.net/images/110806/7cbzpxfc.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 (edited) Είναι της LG. Δεν γνωρίζω τρόπο να την βγάλω από το τηλ και να την παραθέσω..!!! κοιταξε τα περιεχομενα της καρτας μνημης ..πρεπει να υπαρχει φακελος fonts Edited August 7, 2011 by Villis Aφαίρεση εικόνας από παράθεση Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 κοιταξε τα περιεχομενα της καρτας μνημης ..πρεπει να υπαρχει φακελος fonts Και ώμος δεν υπάρχει φάκελος fonts..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Καλημέρα, Να ρωτήσω! Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω μία εφαρμογή από το market αλλά να μην εγκατασταθεί απευθείας, να τη διατηρήσω ως .apk? Το χρειάζομαι για μία virtual machine στην οποία δεν δουλέυει το market! Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Candlemass Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 (edited) Στην κάρτα μνήμης σίγουρα δεν υπάρχει φάκελος fonts, γιατί είναι στην εσωτερική μνήμη της συσκευής και συγκεκριμένα στο /system/fonts Άν έχει root access στο κινητό του ο φίλος μπορεί να βρει το Love.ttf με το Root Explorer στο /system/fonts και να στο στείλει, σε unrooted κινητό δεν έχει πρόσβαση σ' αυτούς τους φακέλους. Επίσης, το Google maps προσφέρει ήδη navigation στην Ελλάδα και με φωνητικές οδηγίες... ;) Καλημέρα, Να ρωτήσω! Υπάρχει κάποιος τρόπος να κατεβάσω μία εφαρμογή από το market αλλά να μην εγκατασταθεί απευθείας, να τη διατηρήσω ως .apk? Το χρειάζομαι για μία virtual machine στην οποία δεν δουλέυει το market! Τα .apk του market βρίσκονται στο /data/app οπότε το αντιγράφεις από εκεί με Root Explorer. Ισχύουν τα ίδια με τον φίλο αποπάνω για rooted συσκευή. Edited August 7, 2011 by Candlemass Παράθεση HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Εμενα ενω πολλες εφαρμογες τις βλεπω κανονικα, δεν εχει επιλογη για download και δε μπορω καπως να τις κατεβασω. Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Εμενα ενω πολλες εφαρμογες τις βλεπω κανονικα, δεν εχει επιλογη για download και δε μπορω καπως να τις κατεβασω. Για πες μερικές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Για πες μερικές... Droidsheep και shazam που κοιταξα σημερα. Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 7, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου, οι εφαρμογές που αναφέρεις είναι διαθέσιμες για download. Ποια έκδοση του market φοράει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. August 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2011 Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή σου, οι εφαρμογές που αναφέρεις είναι διαθέσιμες για download. Ποια έκδοση του market φοράει; Την τελευταια, το update που βγηκε. Κι εγω αυτο νομιζω ή για το μαρκετ ή επειδη εχω android 2.3.5. Sent from my HTC Desire Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts