teodgeor Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Μου εβγαλε to tablet αυτο.Προβλημα επικοινωνιας με τους διακομηστες google. Δεν μπορω ναα μπω σε playstore youtube. Δεν μου δεχεται να βαλω λογαρισμο gmail μου λεει σφαλμα εποικινωνιας. Καμια λυση? Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Μου εβγαλε to tablet αυτο.Προβλημα επικοινωνιας με τους διακομηστες google. Δεν μπορω ναα μπω σε playstore youtube. Δεν μου δεχεται να βαλω λογαρισμο gmail μου λεει σφαλμα εποικινωνιας. Καμια λυση? Είδες αν είναι θέμα λογαριασμού ή tablet; από υπολογιστή δοκίμασες; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Δουλευει κανονικα και απο pc και κινητο. Παω να βαλω το λογαριασμο gmail και βγαζει προεκυψε σφαλμα εποικινωνιας με τους διαακομιστες google. Ιντερνετ εχει κανονικα. Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Δουλευει κανονικα και απο pc και κινητο. Παω να βαλω το λογαριασμο gmail και βγαζει προεκυψε σφαλμα εποικινωνιας με τους διαακομιστες google. Ιντερνετ εχει κανονικα. Μάλλον σε βλέπω για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teodgeor Δημ. September 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2017 Αυτο ειμαι ετοιμος να κανω Παράθεση theodoros Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Κάθε νεα εφαρμογή που κατεβάζω μου την βάζει και στην πρώτη σελίδα, παλιά είχε στις ρυθμίσεις να μην γίνεται αυτό. Πότε άλλαξε? η κάνω κάτι λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Κάθε νεα εφαρμογή που κατεβάζω μου την βάζει και στην πρώτη σελίδα, παλιά είχε στις ρυθμίσεις να μην γίνεται αυτό. Πότε άλλαξε? η κάνω κάτι λάθος?Πήγαινε play store- ρυθμίσεις - προσθήκη εικονιδίου στην αρχική οθόνη και απενεργοποίησέ το. Sent from my Galaxy Note 8 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Κάθε νεα εφαρμογή που κατεβάζω μου την βάζει και στην πρώτη σελίδα, παλιά είχε στις ρυθμίσεις να μην γίνεται αυτό. Πότε άλλαξε? η κάνω κάτι λάθος? εχει αλλαξει οντως, μονο αν εχεις επιλογη στον launcher να μη μπαινουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 εχει αλλαξει οντως, μονο αν εχεις επιλογη στον launcher να μη μπαινουν.Ευχαριστώ πολύ, νόμιζα ότι ήταν κάπου αλλού και δεν το έβρισκα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Ευχαριστώ πολύ, νόμιζα ότι ήταν κάπου αλλού και δεν το έβρισκα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο προηγούμενο μήνυμα που σου έχω στείλει παραπάνω το έχεις δει; Μέσα από το play store υπάρχει αυτή η ρύθμιση που ψάχνεις.. Sent from my Galaxy Note 8 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Το προηγούμενο μήνυμα που σου έχω στείλει παραπάνω το έχεις δει; Μέσα από το play store υπάρχει αυτή η ρύθμιση που ψάχνεις.. Sent from my Galaxy Note 8 To είδα,το έψαξα, αλλά δεν υπάρχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 To είδα,το έψαξα, αλλά δεν υπάρχει.Από όσο θυμάμαι σε όλες τις android συσκευές μου το έκανα. Μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει τέτοια επιλογή σε σένα. Τι συσκευή έχεις και ποια έκδοση του play store; Sent from my Galaxy Note 8 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Από όσο θυμάμαι σε όλες τις android συσκευές μου το έκανα. Μου φαίνεται περίεργο που δεν υπάρχει τέτοια επιλογή σε σένα. Τι συσκευή έχεις και ποια έκδοση του play store; Sent from my Galaxy Note 8 Συμφωνώ μαζί σου για όλες τις προηγούμενες συσκευές και εγώ το έκανα. Oneplus3 έχω και η έκδοση του play store είναι 8.7.10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Συμφωνώ μαζί σου για όλες τις προηγούμενες συσκευές και εγώ το έκανα. Oneplus3 έχω και η έκδοση του play store είναι 8.7.10Εγώ έχω την 7.5.39 και το δινει σαν επιλογή. Sent from my Galaxy Note 8 Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnpartali Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Αν εχεις Android oreo δεν υπάρχει την αφαίρεσαν την επιλογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soleman Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Αν εχεις Android oreo δεν υπάρχει την αφαίρεσαν την επιλογή. Κακώς, γιατί κάθε φορά που κατεβάζω εφαρμογή, πρέπει να πηγαίνω να την αφαιρώ από την αρχική οθόνη. Ειναι σπαστικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Κάπου είχα διαβάσει ότι θα μπορούμε να δοκιμάσουμε μια εφαρμογή χωρίς να την κατεβάσουμε και να κάνουμε εγκατάσταση. Ισχύει αυτό και αν ναι πως γίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 για το instant apps λες, πολυ φρεσκο feature: https://www.androidauthority.com/use-android-instant-apps-749544/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 (edited) @dimitrinhio_1 Μενού/Ρυθμίσεις/Google η Google Services/Instant Apps Update Μερικές εφαρμογές που υπάρχουν για τώρα, θα προστεθούν και άλλες πιο μετά. Wish - Shopping Made Fun Viki: TV Dramas & Movies BuzzFeed: News, Tasty, Quizzes Periscope - Live Video Είμαι σε nougat, δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμο σε παλιές εκδόσεις. Edited January 18, 2018 by maarinos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. January 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2018 Xiaomi mi5 με Android 7 έχω ενεργοποιήσει αυτή την επιλογή που λες όμως δεν μπορώ να δοκιμάσω καμία εφαρμογή από το playstore. Η μόνη επιλογή που μου δίνει είναι αυτή της εγκατάστασης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np91 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Αλλαζοντας κινητο περασα οσες εφαρμογες ηθελα αλλα απο προχτες δεν μπορω να εγαταστησω νεα εφαρμογη ,οταν παω να εγκαταστησω δειχνει οτι θα την εγαταστησει αλλα δεν εγκαθιστατε ποτε ενω αν μπω απο το κομπιουτερ στον λογαριασμο μου γραφει για το συγκεκριμενο κινητο no carrier και μου δειχνει οτι εχει εχει εγκατασταθει τι μπορει να φταιει? το κινητο ειναι Nubia z17 lite Edited January 22, 2018 by np91 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 @dimitrinhio_1 Μενού/Ρυθμίσεις/Google η Google Services/Instant Apps Update Μερικές εφαρμογές που υπάρχουν για τώρα, θα προστεθούν και άλλες πιο μετά. Wish - Shopping Made Fun Viki: TV Dramas & Movies BuzzFeed: News, Tasty, Quizzes Periscope - Live Video Είμαι σε nougat, δεν ξέρω αν είναι διαθέσιμο σε παλιές εκδόσεις. δεν είναι όλες διαθέσιμες για δοκιμή μόνο η πρώτη,οι άλλες όχι,δεν ξέρω γιατί Sent from my LG-H960 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrinhio_1 Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 δεν είναι όλες διαθέσιμες για δοκιμή μόνο η πρώτη,οι άλλες όχι,δεν ξέρω γιατί Sent from my LG-H960 using Tapatalk Ευχαριστώ. Οντως αυτές μπορώ να τις δοκιμάσω αλλά πιστεύω ότι ισχύει για όλες τις εφαρμογές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Πως μπορώ να δω ποιες εφαρμογές έχουν την δυνατότητα δοκιμής;;;;;; Υπάρχει κάποια ενότητα μέσα στο play store;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 (edited) settings>use apps without installation σε μένα πάντως δεν δείχνει καμία,παρ'ολο που είναι στον on https://support.google.com/googleplay/answer/7240211?p=instant_apps&visit_id=0-636523878486286197-3853502131&rd=1 edit:μάλλον δείχνει αυτές που έχεις εγκαταστήσει ήδη,όχι τον κατάλογο.... Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited January 24, 2018 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts