Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω τιποτα απο το play store με σύνδεση δεδομένων?

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω τιποτα απο το play store με σύνδεση δεδομένων?

πήγαινε στις ρυθμίσεις στο playstore και άλλαξε την αντίστοιχη ρύθμιση

πήγαινε στις ρυθμίσεις στο playstore και άλλαξε την αντίστοιχη ρύθμιση

Ποια ρύθμιση ειναι?

μολις παρελαβα το καινουριο μου meizu m1 note αλλα δεν μπορω να κανω προσθηκη υπαρχοντος λογαριασμου...μου βγαζει το μηνυμα "προεκυψε προβλημα επικοινωνιας με τους διακομιστες google" μολις βαζω τον κωδικο... καμια ιδεα??

μολις παρελαβα το καινουριο μου meizu m1 note αλλα δεν μπορω να κανω προσθηκη υπαρχοντος λογαριασμου...μου βγαζει το μηνυμα "προεκυψε προβλημα επικοινωνιας με τους διακομιστες google" μολις βαζω τον κωδικο... καμια ιδεα??

Σαν πρώτο βήμα δες άμα η ημερομηνία και ώρα είναι σωστή.

Oneplus 6 8/128

σωστη ειναι η ημερομηνια οκ

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σαν πρώτο βήμα δες άμα η ημερομηνία και ώρα είναι σωστή.

----- προσθήκη μηνύματος 106 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν είναι το τηλέφωνο σου ρουταρισμενο, ψάξε με εναν file manager το αρχείο hosts και σβηστο η καλύτερα κάνετο rename και επανεκκίνηση.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Υπάρχει η δυνατότητα να βάλω τον λογαριασμό μού (σαν δεύτερο) στο τηλέφωνο της γυναίκας μού, χωρίς να υπάρχει άλλη αλληλεπίδραση με το τηλέφωνο της;

Θέλω δηλαδή να έχει πρόσβαση στις εφαρμογές που έχω αγοράσει,χωρίς να συγχρονίζει κ.τ.λ.

Υπάρχει η δυνατότητα να βάλω τον λογαριασμό μού (σαν δεύτερο) στο τηλέφωνο της γυναίκας μού, χωρίς να υπάρχει άλλη αλληλεπίδραση με το τηλέφωνο της;

Θέλω δηλαδή να έχει πρόσβαση στις εφαρμογές που έχω αγοράσει,χωρίς να συγχρονίζει κ.τ.λ.

Ναι μπορεις να το κανεις. Θα περασεις το λογαριασμο σου, απενεργοποιησε το συγχρονισμο ωστε να μην συγχρονιστουν επαφες, email κλπ (δεν νομιζω να το θες αυτο) και μεσω του λογαριασμου σου κατεβασε τις εφαρμογες που εχεις αγορασει. Αφου εγκαταστησεις τις εφαρμογες που θες, βαλε ως default το δικο της λογαριασμο. Μπορεις μετα να σβησεις το λογαριασμο σου. Αν αφου αφαιρεσεις το λογαριασμο σου δεις οτι καποιες απο τις εφαρμογες δεν λειτουργουν οπως θα επρεπε, ξαναβαλε το δικο σου και αστον χωρις συγχρονισμο.

The day is my enemy, the night my friend

Καλησπέρα! Θέλω Να κατεβάσω ένα παιχνίδι αλλά με λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μου,. Μπορώ να κάνω τίποτα ώστε να το κατεβάσω?

Καλησπέρα! Θέλω Να κατεβάσω ένα παιχνίδι αλλά με λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο για την χώρα μου,. Μπορώ να κάνω τίποτα ώστε να το κατεβάσω?

Google it ... ποιο παιχνίδι είναι;

Google it ... ποιο παιχνίδι είναι;

Need for Speed No Limits.

Και να το κάνω αναζήτηση στο Google θα με βγάλει πολλά... Πως θα ξέρω ότι δεν είναι κανένας ιός.?

Need for Speed No Limits.

Και να το κάνω αναζήτηση στο Google θα με βγάλει πολλά... Πως θα ξέρω ότι δεν είναι κανένας ιός.?

δεν ξέρω γιατί ψαρώνετε; μην φοβάσαι δεν θα κολλήσεις ΤΊΠΟΤΑ!!!

Δεν σε κατάλαβα,δεν έχει ίο?

Πως θα καταλάβω άμα η σελίδα είναι αξιοποιήστει?

εάν φοβάσαι μην κατεβάζεις... ( το ποιο πιθανό δεν θα σου δουλέψει...)

δεν έχει βγει ακόμα... (σε πολύ λίγα κράτη έχει βγει ) . μόλις το κατέβασα (στα γερμανικά ....)

η πρώτες εντυπώσεις όχι πολύ καλές.. το Need for Speed™ Most Wanted πολύ καλύτερο ... θα δείξει..

Edited by alex222800

Το κινητο σου δεν προκειται να κολλησει ιό ποτέ. Παρολα αυτα υπαρχουν καποιες "αξιοπιστες" σελιδες για εφαρμογες, εχουν αναφερθει πολλακις.
Smile...

Το κινητο σου δεν προκειται να κολλησει ιό ποτέ. Παρολα αυτα υπαρχουν καποιες "αξιοπιστες" σελιδες για εφαρμογες, εχουν αναφερθει πολλακις.

Το θέμα λύθηκε ....

Εχω το sony z3 με 4.4.4 - root και recovery.

Εχω κανει μια γκαφα και δεν μου συγχρονιζει με τιποτα το keep επισης μου βγαζει το μηνυμα ''οι υπηρεσιες google play, στις οποιες βασιζονται ορισμενες απο τις εφαρμογες σας, δεν υποστηριζονται στη συσκευη σας. Επικοινωνηστε με τον κατασκευαστη για υποστηριξη'' και οταν ανοιγω το gmail μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα αλλα συγχρονιζει κανονικα στο gmail.

Μπορω να φλασαρω gapps.zip μεσω recovery για 4.4.4 οπως ειναι τωρα μεσω recovery για να φτιαξει ή θα τα κανω χειροτερα τα πραγματα ?

Ευχαριστω

Edited by Karthan7

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Εχω το sony z3 με 4.4.4 - root και recovery.

Εχω κανει μια γκαφα και δεν μου συγχρονιζει με τιποτα το keep επισης μου βγαζει το μηνυμα ''οι υπηρεσιες google play, στις οποιες βασιζονται ορισμενες απο τις εφαρμογες σας, δεν υποστηριζονται στη συσκευη σας. Επικοινωνηστε με τον κατασκευαστη για υποστηριξη'' και οταν ανοιγω το gmail μου βγαζει παλι το ιδιο μηνυμα αλλα συγχρονιζει κανονικα στο gmail.

Μπορω να φλασαρω gapps.zip μεσω recovery για 4.4.4 οπως ειναι τωρα μεσω recovery για να φτιαξει ή θα τα κανω χειροτερα τα πραγματα ?

Ευχαριστω

έχεις κάνει uninstall μήπως τίποτα που δεν έπρεπε? επίσης είσαι με stock ή με custom rom?

έχεις κάνει uninstall μήπως τίποτα που δεν έπρεπε? επίσης είσαι με stock ή με custom rom?

Ειμαι με stock rom.

Ειχα διαγραψει καποιες εφαρμογες μεσο του titanium αλλα αν θυμαμαι καλα το προβλημα εμφανιστικε οταν εβαλα την εφαρμογη disable service και παγωσα καποια service. παγωσα το disable service μεσο titanium αλλα δεν εφτιαξε. Στις ρυθμισεις > google> συγχρονισμος δεν υπαρχει το keep για να κανει συγχρονισμο.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Ειμαι με stock rom.

Ειχα διαγραψει καποιες εφαρμογες μεσο του titanium αλλα αν θυμαμαι καλα το προβλημα εμφανιστικε οταν εβαλα την εφαρμογη disable service και παγωσα καποια service. παγωσα το disable service μεσο titanium αλλα δεν εφτιαξε. Στις ρυθμισεις > google> συγχρονισμος δεν υπαρχει το keep για να κανει συγχρονισμο.

Δεν έφτιαξε γιατί τα services παραμένουν απενεργοποιημένα ανεξάρτητα τι έκανες με την εφαρμογή.

πήγαινε ξανά στο disable services(αφού το ξεπαγώσεις) και ενεργοποίησε ξανά τα services που είχες απενεργοποιήσει. μετά κάντο απεγκατάσταση και ένα reboot και λογικά θα φτιάξει. το keep δεν θα φαινόταν ούτως ή αλλώς εκεί που λες γιατί είναι ενσωματωμένο στο google account σου. αν δεν φτιάξει δεν νομίζω να γλυτώνεις το factory reset.

Gapps δεν φλασάρουμε σε stock ρομ. ούτως ή άλλως δεν είναι θέμα gapps αλλά είναι αποτέλεσμα των αρχείων που πείραξες.

Edited by Xander

πήγαινε ξανά στο disable services και ενεργοποίησε ξανά τα services που είχες απενεργοποιήσει. μετά κάντο απεγκατάσταση και ένα reboot και λογικά θα φτιάξει. το keep δεν θα φαινόταν ούτως ή αλλώς εκεί που λες γιατί είναι ενσωματωμένο στο google account σου. αν δεν φτιάξει δεν νομίζω να γλυτώνεις το factory reset.

Gapps δεν φλασάρουμε σε stock ρομ. ούτως ή άλλως δεν είναι θέμα gapps αλλά είναι αποτέλεσμα των αρχείων που πείραξες.

1000 ευχαριστω !

disable services --> third party (apps) --> keep --> και εκει ''τικαρα' το keepSyncAdapterService που ηταν ξετικαρισμενο και τωρα εμφανιζεται και το ρυθμισεις > google> συγχρονισμος >>

Ολα καλα !

1000 ευχαριστω !

disable services --> third party (apps) --> keep --> και εκει ''τικαρα' το keepSyncAdapterService που ηταν ξετικαρισμενο και τωρα εμφανιζεται και το ρυθμισεις > google> συγχρονισμος >>

Ολα καλα !

Μια χαρά.:)

Μπορώ να έχω σε 2 λογαριασμούς την ίδια πιστωτική; Θέλω να την περάσω και στης γυναίκας.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς