marras Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Σιγουρα αυτό που θελω να ρωτησω εχει συζητηθεί , αλλα δεν ξερω που πρεπει να το ψαξω. Υπαρχει τροπος ητε μεσα από τα εργαλεία του κινητου μας ητε μεσο καποιου app να απενεργοποιούμε τα δικαιώματα που ζητανε οι εφαρμογες που κατεβάζουμε? Οποιος ξερει ας με κατευθύνει σε οποια συζητηση υπαρχει πανω σε αυτό το θεμα. Ευχαριστω. Εύκολα, αλλά η εφαρμογή που θα πειράξεις θα φαίνεται σαν να μην έχει εγκατασταθεί από το play και φυσικά δεν θα κάνει ενημερώσεις πλέον. Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis28 Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Εύκολα, αλλά η εφαρμογή που θα πειράξεις θα φαίνεται σαν να μην έχει εγκατασταθεί από το play και φυσικά δεν θα κάνει ενημερώσεις πλέον. οκ σ ευχαριστω πολύ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. January 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2015 Αν καταλαβα καλα με το παραπανω προγραμμα θα μπορουμε να απεγκαταστησουμε ακομα και εφαρμογες που ειναι προεγκατεστημενες στο κινητο ακομα και αν δεν ειναι ρουτ το κινητο μας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Αν καταλαβα καλα με το παραπανω προγραμμα θα μπορουμε να απεγκαταστησουμε ακομα και εφαρμογες που ειναι προεγκατεστημενες στο κινητο ακομα και αν δεν ειναι ρουτ το κινητο μας? δεν νομιζω να γινεται κατι τετοιο δεν το λεω με σιγουρια γιατι την συγκεκριμενη εφαρμογη δεν την χρησιμοποιω Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Επειδη ουτε εγω ξερω για αυτο το προγραμμα αφου ουτε εγω το χρησιμοποιω παρακαλω πολυ οποιον γνωριζει με σιγουρια να μας ενημερώσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Επειδη ουτε εγω ξερω για αυτο το προγραμμα αφου ουτε εγω το χρησιμοποιω παρακαλω πολυ οποιον γνωριζει με σιγουρια να μας ενημερώσει. μονο για δικαιωματα θα βρεις στο play.για παγωμα εφαρμογων υπαρχει αλλα δεν θυμαμαι πως λεγεται.για απεγκατασταση το ειχα ψαξει πριν κανω root και δεν ειχα βρει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Αν καταλαβα καλα με το παραπανω προγραμμα θα μπορουμε να απεγκαταστησουμε ακομα και εφαρμογες που ειναι προεγκατεστημενες στο κινητο ακομα και αν δεν ειναι ρουτ το κινητο μας? Όχι. Το πρόγραμμα απεγκαθιστά τις εφαρμογές, αλλάζει τα δικαιώματα (που ορίζεις) και κάνει νέα εγκατάσταση. Τις εφαρμογές συστήματος, λογικά, δεν μπορεί να τις κάνει κάτι... Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liogia Δημ. January 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2015 Όχι. Το πρόγραμμα απεγκαθιστά τις εφαρμογές, αλλάζει τα δικαιώματα (που ορίζεις) και κάνει νέα εγκατάσταση. Τις εφαρμογές συστήματος, λογικά, δεν μπορεί να τις κάνει κάτι... χωρις root δυσκολα βγαζεις εφαρμογες συστηματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2015 Η εφαρμογή zplayer σας εμφανίζεται? Είναι επί πληρωμή. Πριν αναβαθμιστώ σε lollipop την είχα κανονικά σε wishlist. Τώρα δεν τη βρίσκω. Στο google την εμφανίζει κανονικά αλλά δεν μπορώ να προχωρήσω καθώς μου την εξαφανίζει. Έψαξα γενικά και δε βρήκα κάποια δικαιολογία απόσυρσης. Με τη δωρεάν έκδοση δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εγώ πάντως το Google play to χω παγώσει και ησύχασα. (και μην ρωτήσει κανείς αφελής ...που κατεβάζεις προγράμματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εγώ πάντως το Google play to χω παγώσει και ησύχασα. (και μην ρωτήσει κανείς αφελής ...που κατεβάζεις προγράμματα) Πολυ καλη ιδεα δεν το σκεφτηκα! Με titan back up? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Εγώ πάντως το Google play to χω παγώσει και ησύχασα. (και μην ρωτήσει κανείς αφελής ...που κατεβάζεις προγράμματα) Και απο που κατεβάζεις προγράμματα....???? αφελής εδώ...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Αξιζει να αγορασω gift card για αγορες στο google play? ισχυει κανονικα στην Ελλαδα; Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. January 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2015 Μια χαρά δουλεύουν οι gift cards. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Και απο που κατεβάζεις προγράμματα....???? αφελής εδώ...! Σε μέρη που απαγορεύονται από τους κανόνες αυτού του φόρουμ αλλά μπορείς πολύ εύκολα να βρεις γιατί υπάρχουν άπειρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2015 Και διάφορα νόμιμα καταστήματα επίσης ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Εχω παραγγείλει ενα Tablet κινέζικο αλλά δεν έχει εγκατεστημένο το Google Play Store. Βλέπω στο youtube κάποια "how to" βιντεάκια και η εγκατάσταση φαίνεται πολύ απλή μέσου στου browser του tablet.:rolleyes: Από την άλλη όμως βλεπω και πολλούς που έχουν φάει τα μούτρα τους προσπαθώντας να το εγκαταστήσουν...:wacko: Ξέρει κανείς τι παίζει και ποιόν τρόπο εγκατάστασης να προτιμήσω; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2015 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους! Εχω παραγγείλει ενα Tablet κινέζικο αλλά δεν έχει εγκατεστημένο το Google Play Store. Βλέπω στο youtube κάποια "how to" βιντεάκια και η εγκατάσταση φαίνεται πολύ απλή μέσου στου browser του tablet.:rolleyes: Από την άλλη όμως βλεπω και πολλούς που έχουν φάει τα μούτρα τους προσπαθώντας να το εγκαταστήσουν...:wacko: Ξέρει κανείς τι παίζει και ποιόν τρόπο εγκατάστασης να προτιμήσω; Ευχαριστώ! πρώτον ..Όταν ζητάς κάτι (πάντα φιλικά ) αναφέρουμε και τι ταβλετ (όνομα ,επεξεργαστή...κάποια στοιχεία ) ειναι .. δοκίμασε πρώτα να το κάνεις απλά εγκατάσταση ..κατέβασε σε το από εδώ.. .http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-5-1-11-apk/ (κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δουλεψει) ο ποιο σίγουρος τρόπος είναι να το κάνεις root και μετα να κάνεις copy paste το apk του market ( καντο μετονομασία σε Phonesky.apk) στο φάκελο system .... επανεκκίνηση και λογικά θα αποκτήσεις google playstore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris40 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπερα!!! επειδη ως νεος και απειρος εκανα την βλακεια μου και παρηγγειλα android κινεζια που δεν μπορει να γινει root και να εγκατασταθει το google play, θα μπορω να κανω εγκατασταση των εφαρμογων απο το google play μεσω του pc η να τρεξω να δω αν μπορω να ακυρωσω την παραγγελια? θα με βοηθησει πολυ η απαντηση σας. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπερα!!! επειδη ως νεος και απειρος εκανα την βλακεια μου και παρηγγειλα android κινεζια που δεν μπορει να γινει root και να εγκατασταθει το google play, θα μπορω να κανω εγκατασταση των εφαρμογων απο το google play μεσω του pc η να τρεξω να δω αν μπορω να ακυρωσω την παραγγελια? θα με βοηθησει πολυ η απαντηση σας. ευχαριστω Αν και πλέον σχεδόν όλα τα μοντέλα μπορούν να rootαριστούν δυστυχώς όχι, χωρίς Play Store στη συσκευή σου δεν θα μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογή από εκεί, ούτε με τη διαδικασία που προανέφερες. Υπάρχουν βέβαια άλλα markets εξίσου μεγάλα που θα σε εξυπηρετήσουν όπως της Amazon, Aptoide κλπ. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπερα!!! επειδη ως νεος και απειρος εκανα την βλακεια μου και παρηγγειλα android κινεζια που δεν μπορει να γινει root και να εγκατασταθει το google play, θα μπορω να κανω εγκατασταση των εφαρμογων απο το google play μεσω του pc η να τρεξω να δω αν μπορω να ακυρωσω την παραγγελια? θα με βοηθησει πολυ η απαντηση σας. ευχαριστω android κινεζια που δεν μπορει να γινει root ?? δεν υπάρχει ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 Καλησπερα!!! επειδη ως νεος και απειρος εκανα την βλακεια μου και παρηγγειλα android κινεζια που δεν μπορει να γινει root και να εγκατασταθει το google play, θα μπορω να κανω εγκατασταση των εφαρμογων απο το google play μεσω του pc η να τρεξω να δω αν μπορω να ακυρωσω την παραγγελια? θα με βοηθησει πολυ η απαντηση σας. ευχαριστω Καλημέρα, υπάρχουν εφαρμογές που κάνουν root και είναι "πασπαρτού" οπως το Vroot, towelroot κ.α. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mec_jim Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Θέλω να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές στο κινητο. Υπάρχει καμία διαφορά αν τις βάλω μέσω Play store η aptoide? Το λεω από θεμα ποιότητας της εφαρμογής (π.χ. τίποτα bugs κ.λπ.) γιατί αν είναι οι ίδιες εφαρμογές να βάλω από το aptoide που δεν θέλει και λογαριασμό email όπως το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλησπέρα. Έχω μια ερώτηση. Θέλω να κατεβάσω κάποιες εφαρμογές στο κινητο. Υπάρχει καμία διαφορά αν τις βάλω μέσω Play store η aptoide? Το λεω από θεμα ποιότητας της εφαρμογής (π.χ. τίποτα bugs κ.λπ.) γιατί αν είναι οι ίδιες εφαρμογές να βάλω από το aptoide που δεν θέλει και λογαριασμό email όπως το play store. Η διαφορά είναι κυρίως στο οτι οι εφαρμογές από άλλα stores σπάνια αναβαθμίζονται. Καλό είναι να υπάρχει ποικιλία αλλά αδυνατώ να βρω έστω έναν λόγο να μην κατεβάζει κάποιος από Google Play. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ellohim Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 πρώτον ..Όταν ζητάς κάτι (πάντα φιλικά ) αναφέρουμε και τι ταβλετ (όνομα ,επεξεργαστή...κάποια στοιχεία ) ειναι .. δοκίμασε πρώτα να το κάνεις απλά εγκατάσταση ..κατέβασε σε το από εδώ.. .http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-5-1-11-apk/ (κατά πάσα πιθανότητα δεν θα δουλεψει) ο ποιο σίγουρος τρόπος είναι να το κάνεις root και μετα να κάνεις copy paste το apk του market ( καντο μετονομασία σε Phonesky.apk) στο φάκελο system .... επανεκκίνηση και λογικά θα αποκτήσεις google playstore Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Το tablet ειναι κλώνος samsung με MTK6592 Octa Core cpu, 2GB Ram, Android 4.4. Δοκίμασα να το κάνω download και install αλλα όταν πάω να το τρέξω με πετάει έξω...ότι αφορά το root, υπάρχει καποιο video "how to"? Παίζει να προκαλέσει πρόβλημα στο firmware και γενικά στο tablet? Δεν το έχω ξανακάνει οπότε θέλω να είμαι 100% σίγουρος. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts