Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλημερα σε ο΄λη την παρεα. σκεφτομαι απο iphone 7 να μεταβω σε οικοσυστημα android.πλην ομως θελω να ρωτησω υπαρχει καποια εφαρμογη μου να κατεβαζει video απο youtube και να μπορω να τα βλεπω offline?με μια αναλλογη εφαρμογη στο IOS ειχα βολευτει.υπαρχει κατι αναλογο?ευχαριστω.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πριν μια ώρα ήρθε ειδοποίηση πάνω στην μπάρα των ειδοποιησεων ότι έγινε update από το Google play σε αυτές τις 3 εφαρμογές!!! Το θέμα είναι ότι δεν τις ενημέρωσα εγώ! Επίσης έχω κλειστές τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών εδώ και ένα χρόνο!! Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό.. 1100f344a49a30d127ad8babc98c3cac.jpg

τρελα bugs τελευταια απ την google!

(κι) εμενα μου πεταξε στο ασχετο ενα μηνυμα οτι απετυχε η ενημερωση εφαρμογων που δεν τις ειχα καν εγκατεστημενες!!

χωρια τα προβληματα που συζηταμε στο θεμα του tapatalk!

καλημερα σε ο΄λη την παρεα. σκεφτομαι απο iphone 7 να μεταβω σε οικοσυστημα android.πλην ομως θελω να ρωτησω υπαρχει καποια εφαρμογη μου να κατεβαζει video απο youtube και να μπορω να τα βλεπω offline?με μια αναλλογη εφαρμογη στο IOS ειχα βολευτει.υπαρχει κατι αναλογο?ευχαριστω.

Μόνο μια, ένα σωρό εφαρμογές υπάρχουν για αυτό που θέλεις.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

σοβαρα?σκεφτομαι το S9 PLUS.ποιες ειναι αυτες?ψαχνω και δεν βρισκω.

Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το snap tube, κατ εμέ το καλύτερο... Υπάρχουν όμως κι άλλα όπως το tubemate, og youtube..... Κι άλλα που δεν τα θυμάμαι τώρα... Τα περισσότερα είναι εκτός play Store.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Ποια εφαρμογή έχεις στο ios;

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πριν μια ώρα ήρθε ειδοποίηση πάνω στην μπάρα των ειδοποιησεων ότι έγινε update από το Google play σε αυτές τις 3 εφαρμογές!!! Το θέμα είναι ότι δεν τις ενημέρωσα εγώ! Επίσης έχω κλειστές τις αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών εδώ και ένα χρόνο!! Πρώτη φορά συμβαίνει αυτό.. 1100f344a49a30d127ad8babc98c3cac.jpg
Μου το έκανε και εμένα σήμερα το πρωί αυτό με 2 εφαρμογές. Νόμιζα ότι έγινε κατά λάθος την ώρα που είχα το κινητό στην τσέπη, αλλά απ' ότι φαίνεται κάτι άλλο παίζει. Ελπίζω να το διορθώσουν γρήγορα γιατί αν κάνει αναβαθμίσεις μόνο του με τα data ανοικτά, ζήτω που καήκαμε.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Edited by zananiro
The day is my enemy, the night my friend

Μου το έκανε και εμένα σήμερα το πρωί αυτό με 2 εφαρμογές. Νόμιζα ότι έγινε κατά λάθος την ώρα που είχα το κινητό στην τσέπη, αλλά απ' ότι φαίνεται κάτι άλλο παίζει. Ελπίζω να το διορθώσουν γρήγορα γιατί αν κάνει αναβαθμίσεις μόνο του με τα data ανοικτά, ζήτω που καήκαμε.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

Προς το παρόν μέχρι να το φτιάξουν καντου επιβολή διακοπής

• 4 months later...

Σήμερα μου ήρθε αυτό το μήνυμα από support-survey@google.com

Hi,

Thank you for contacting Google Support.

We hope we were able to resolve your problem to your satisfaction. Please take a minute to answer a quick survey below about your experience with us so we can improve our service.

Take Survey

Thank you

Το περίεργο είναι ότι εγω δεν επικοινώνησα με το Google support.

Τι μπορεί να έγινε ;

Το περίεργο είναι ότι εγω δεν επικοινώνησα με το Google support.

Τι μπορεί να έγινε ;

Ό,τι και να έγινε, αφού δεν αναγνωρίζεις την πηγή, σίγουρα δεν θα πατήσεις σε κανένα σύνδεσμο μέσα στο email. Καλό είναι να κάνεις και έναν έλεγχο της ασφάλειας του λογαριασμού: https://myaccount.google.com/security

ρε παδιά , πως φεύγει αυτή η υπερβολική ασπρίλα ????

Screenshot_20180920-184548.jpg

Screenshot_20180920-184604.jpg

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δε χρειάζεται στοκ. + σε όλα τα καινούργια Samsung με εφαρμογή

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

εμένα είναι παλιά έκδοση; ακόμα πράσινο έχει πάνω πάνω

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Για βάλε την τελευταία έκδοση από εδώ

https://www.apkmirror.com/apk/google-inc/google-play-store/google-play-store-11-7-29-release/

----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δε χρειάζεται στοκ. + σε όλα τα καινούργια Samsung με εφαρμογή

Υπάρχει black play store με mod apk?

Όχι, χωρίς mod. Με την εφαρμογή themeGalaxy

Ναι, όσα έχουν Theme store της Samsung. Έχω μαύρο και Instagram, Drive, YouTube κτλ

Swift installer για S8 και μετά.

Black overlays για ~200 εφαρμογές έχει.

129026.png?1640591734

Στο αλλο εχεις το θετικο οτι εχει πολυ customization στα παντα του UI που αν θυμαμαι καλα το Swift δεν. Βεβαια ειμαστε γενικα τερμα off topic :p

• 2 weeks later...

πρόσφατα πρόσεξα ότι άμα πάω από το Play Store στο PC να εγκαταστήσω κάποια εφαρμογή στο κινητό (xiaomi redmi note 3pro, τελευταία ελληνική XTRV dev), δεν γίνεται γιατί η συσκευή είναι γκριζαρισμένη και λέει: "δεν έχετε ανοίξει πρόσφατα την εφαρμογή Google Play Store σε αυτήν την συσκευή....."

το πιο παράξενο είναι ότι βλέπει σωστά και με αφήνει στις άλλες 2 συσκευές που έχω ενεργές στο Play (android 4.4)

μπορεί να έχει σχέση με την πιστοποίηση του Play? και αν ναι, γιατί δεν έχει πρόβλημα με τις άλλες 2?

*και οι 3 συσκευές έχουν root

*εννοείται ότι το play store στο κινητό δουλεύει κανονικά

*και ο συγχρονισμός είναι ανοικτός

• 1 month later...
Δεν μπορώ τον τελευταίο καιρό να ενημερώσω την εφαρμογή του youtube μέσω play store στο τάμπλετ μου.Εχω δοκιμάσει τα πάντα διαγραφή cache playstore,youtube κτλ αλλά τζίφος...Δοκίμασα τώρα απεγκατάσταση ενημερώσεων του youtube και ξαναδοκίμασα.Πάλι τίποτα.Το τελευταίο κι όλας που έκανα δεν με αφήνει καν να μπω στο youtube μέσω app και μου βγάζει μήνυμα να το ενημερώσω,που δεν με αφήνει όπως προείπα...Το τάμπλετ μου είναι ένα Alcatel pixi 3 10' με android 5.0.1 όχι ρουταρισμένο.Το μήνυμα που μου πετάει είναι ένα που λέει "σφάλμα -504". Τι λέτε να κάνω? Edited by Brolas
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Δεν μπορώ τον τελευταίο καιρό να ενημερώσω την εφαρμογή του youtube μέσω play store στο τάμπλετ μου.Εχω δοκιμάσει τα πάντα διαγραφή cache playstore,youtube κτλ αλλά τζίφος...Δοκίμασα τώρα απεγκατάσταση ενημερώσεων του youtube και ξαναδοκίμασα.Πάλι τίποτα.Το τελευταίο κι όλας που έκανα δεν με αφήνει καν να μπω στο youtube μέσω app και μου βγάζει μήνυμα να το ενημερώσω,που δεν με αφήνει όπως προείπα...Το τάμπλετ μου είναι ένα Alcatel pixi 3 10' με android 5.0.1 όχι ρουταρισμένο.Το μήνυμα που μου πετάει είναι ένα που λέει "σφάλμα -504". Τι λέτε να κάνω?

Βάλε μια άλλη εφαρμογή για YouTube.

Vanced YouTube ή OGyoutube.

Ή διάλεξε μια άλλη απ' τις πολλές εναλλακτικές που κυκλοφορούν...

https://techwiser.com/best-youtube-alternatives/amp/

Edited by akilleas
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Δεν μπορώ τον τελευταίο καιρό να ενημερώσω την εφαρμογή του youtube μέσω play store στο τάμπλετ μου.Εχω δοκιμάσει τα πάντα διαγραφή cache playstore,youtube κτλ αλλά τζίφος...Δοκίμασα τώρα απεγκατάσταση ενημερώσεων του youtube και ξαναδοκίμασα.Πάλι τίποτα.Το τελευταίο κι όλας που έκανα δεν με αφήνει καν να μπω στο youtube μέσω app και μου βγάζει μήνυμα να το ενημερώσω,που δεν με αφήνει όπως προείπα...Το τάμπλετ μου είναι ένα Alcatel pixi 3 10' με android 5.0.1 όχι ρουταρισμένο.Το μήνυμα που μου πετάει είναι ένα που λέει "σφάλμα -504". Τι λέτε να κάνω?

Βάλε το newpipe https://newpipe.schabi.org/ είναι πιο καλό από το κανονικό youtube app και έχει πολλά ωραία features.

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις παίδες,αλλά χθες το βράδυ που το πάλεψα λίγο έκανα κάτι άλλο και φαίνεται να λειτούργησε,εκτός από ένα ζητηματάκι άσχετο πλέον με το playstore.Λοιπόν,επειδή όπως προείπα δεν έμπαινε καν στο app του youtube,επειδή έκανα απεγκατάσταση ενημερώσεων της εφαρμογής κτλ κτλ,αποφάσισα να κατεβάσω μία παλιότερη έκδοση της εφαρμογής από το apkmirror για να λειτουργήσει ξανά το app.Το κατέβασα,το άνοιξα και όλα καλά.Κλείνω το τάμπλετ,το ξανανοίγω και μου πετάει μήνυμα "Το android αναβαθμίζεται.Βελτιστοποίηση εφαρμογής 1 από 1." Λέω για το youtube θα το κάνει...Ανοίγει το τάμπλετ,κομπλέ η εφαρμογή και μάλιστα δεν μου την βγάζει στην λίστα του playstore στις ανενημέρωτες εφαρμογές.Σαν να την ενημέρωσε κανονικά και μέσω playstore που μου έκανα νερά με το update της.Ολα τέλεια λέω!Αλλά...Ξανανοίγοντας το τάμπλετ δύο τρείς φορές,μου ξαναπετάει το μήνυμα "Το android αναβαθμίζεται μπλα μπλα" όπως έγραψα πριν,και κάνει κανά πεντάλεπτο να ανοίξει το τάμπλετ πλέον.Γιατί το κάνει αυτό?Θα σταματήσει κάποια στιγμή να το κάνει?
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...