Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορώ να έχω σε 2 λογαριασμούς την ίδια πιστωτική; Θέλω να την περάσω και στης γυναίκας.

Ναι μπορεις να βαλεις την ιδια καρτα σε δυο gmail. Το εκανα για να αγορασω καποιες εφαρμογες στο google play της αδελφης μου. Μετα μεσω pc αποσυνδεσα την καρτα για να μην αγορασει τιποτε αλλο.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ναι μπορεις να βαλεις την ιδια καρτα σε δυο gmail. Το εκανα για να αγορασω καποιες εφαρμογες στο google play της αδελφης μου. Μετα μεσω pc αποσυνδεσα την καρτα για να μην αγορασει τιποτε αλλο.

Σε ευχαριστώ.

Εγώ απλά δεν χρειάζεται μετά να την αποσυνδέσω....

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Καλησπερα παιδια εχω κι εγω το p3000s και μετα απο καποιες εφαρμογες που εβαζα πριν 3 μερες καποια μαλλον μπλοκαρε και δεν μου ανοιγε το Play store να κατεβασω. το εκανα αναγκαστικη διακοπη απενεργοποιηση καθαρισμα ολων των updates αλλα δεν επανερχοτανε εσβησα το email μου απο τον λογαριασμο και μετα δεν μπορει να το ξαναβαλει εμ τιποτε το εκανα μεχρι εργοσασιακες ρυθμισεις αλλα δεν κανει λογαριασμο με τιποτε ενω στο ιντερνετ μεσω browser μπανει κανονικα οταν πας να κανεις λογαριασμο βγαζει το κλασικο μυνημα που εχω δει να βγαζει και σε αλλους "δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης με τον διακομιστη. Αυτο ενδεχετεαι να ειναι προσωρινο προβλημα η η συσκευη δεν υποστηριζει υπηρεσιες δεδομενων. Οπως προανεφερα μπαινει κανονικα ιντερνετ αρα διαθετει υπηρεσια δεδομενων απλα κατι το μπλοκαρει πηγα και στο gmail και ξετσεκαρα την ασφαλεια για εφαρμογες που δεν ειναι αξιοπιστες ( πραγμα παραλογο βεβαια) μιας και το play store ειναι της ιδιας την google αλλα ειπα μηπως και κανανε καμια πατατια.Επειδη το προβλημα σιγουρα δεν ειναι της αυτης συσκευης αλλα κατι πιο γενικο μηπως εχει ξανατυχει σε καποιον να μην ψαχνομαι? Γιατι η μονη λυση που βλεπω τελικα ειναι αλλαγη rom? Το τηλεφωνο ειναι ενος μηνος περιπου παιζει να στειλω το θεμα στο vickmail?

μια από τα ίδια είχα και εγώ (cubot s208)

δεν δεχόταν ούτε να κάνω login μετά από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ούτε καν μετά από hard reset

το έστειλα για servis και περιμένω την παρασκευή τα αποτελέσματα

Εδώ και δύο μέρες το ταμπλέτ μου (android 4.2.2) , στο σημείο της οθόνης που αναγράφονται οι ενημερώσεις του play store, μου βγάζει συνέχεια ένα notificartion, "ενημέρωση πληροφοριών λεξικού", και δείχνει το γνωστό βελάκι ότι προσπαθεί να κατεβάσει κάτι, αλλά δεν γίνεται τίποτα. Ξέρει κανείς τι είναι αυτό και πως να το κανουμε να σταματήσει?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπερα παιδια εχω κι εγω το p3000s και μετα απο καποιες εφαρμογες που εβαζα πριν 3 μερες καποια μαλλον μπλοκαρε και δεν μου ανοιγε το Play store να κατεβασω. το εκανα αναγκαστικη διακοπη απενεργοποιηση καθαρισμα ολων των updates αλλα δεν επανερχοτανε εσβησα το email μου απο τον λογαριασμο και μετα δεν μπορει να το ξαναβαλει εμ τιποτε το εκανα μεχρι εργοσασιακες ρυθμισεις αλλα δεν κανει λογαριασμο με τιποτε ενω στο ιντερνετ μεσω browser μπανει κανονικα οταν πας να κανεις λογαριασμο βγαζει το κλασικο μυνημα που εχω δει να βγαζει και σε αλλους "δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης με τον διακομιστη. Αυτο ενδεχετεαι να ειναι προσωρινο προβλημα η η συσκευη δεν υποστηριζει υπηρεσιες δεδομενων. Οπως προανεφερα μπαινει κανονικα ιντερνετ αρα διαθετει υπηρεσια δεδομενων απλα κατι το μπλοκαρει πηγα και στο gmail και ξετσεκαρα την ασφαλεια για εφαρμογες που δεν ειναι αξιοπιστες ( πραγμα παραλογο βεβαια) μιας και το play store ειναι της ιδιας την google αλλα ειπα μηπως και κανανε καμια πατατια.Επειδη το προβλημα σιγουρα δεν ειναι της αυτης συσκευης αλλα κατι πιο γενικο μηπως εχει ξανατυχει σε καποιον να μην ψαχνομαι? Γιατι η μονη λυση που βλεπω τελικα ειναι αλλαγη rom? Το τηλεφωνο ειναι ενος μηνος περιπου παιζει να στειλω το θεμα στο vickmail?

Δεν γνωρίζω αν φτιάξει αλλά κάνε το εξής:

Ρουταρε το τηλέφωνο σου, βάλε ένα Ρουτ file manager, ψάξε και βρες το αρχείο "hosts" , Σβήσε το ή κάνε το rename και προσπάθησε πάλι με το play store και το λογαριασμό σου.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

σήμερα το παρέλαβα

πρόβλημα στο λογισμικό και να μην ξανά κάνω "ταρζανιές" :rolleyes::rolleyes: μου είπαν από το κατάστημα

Καλησπέρα παιδιά Πως βρίσκω τις εφαρμογές που έχω πληρώσει. Είναι πολλές Και κάποιες δεν τις θυμάμαι καν. Και θέλω να τις βρω?

Από την συσκευή σου Google play/ο λογαριασμός μου /ιστορικό παραγγελιών

Υγ : εννοείται πως γίνεται και από τον υπολογιστή μέσα από το Gmail σου στην αντίστοιχη θέση .

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Από την συσκευή σου Google play/ο λογαριασμός μου /ιστορικό παραγγελιών

Υγ : εννοείται πως γίνεται και από τον υπολογιστή μέσα από το Gmail σου στην αντίστοιχη θέση .

Ευχαριστώ πολύ!

Παιδια καλησπερα σας,

Καθε λιγο και λιγακι στο κινητο κατεβαινουν ενημερωσεις απο play store.Καθημερινο φαινομενο και αρχιζει και γινεται βαρετο.

Υπαρχει τροπος να μην γινεται αυτο????Καποια ιδεα???Ευχαριστω!!!

Οπως νομιζω σε ολα τα android υπαρχουν προεγκατεστημενες εφαρμογες απο τον κατασκευαστη που δεν γινεται να αφαιρεθουν τελειως χωρις root .

Το ερωτημα ειναι αν μπορει να γινει ρυθμιση να μην ενημερωνονται αυτοματα αλλα και να μην εμφανιζονται στις διαθεσιμες ενημερωσεις .

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Οπως νομιζω σε ολα τα android υπαρχουν προεγκατεστημενες εφαρμογες απο τον κατασκευαστη που δεν γινεται να αφαιρεθουν τελειως χωρις root .

Το ερωτημα ειναι αν μπορει να γινει ρυθμιση να μην ενημερωνονται αυτοματα αλλα και να μην εμφανιζονται στις διαθεσιμες ενημερωσεις .

Ευχαριστω.

Για την μη αυτόματη ενημέρωση, γίνεται μέσα από τις ρυθμίσεις του play store. Για το να μην εμφανίζονται, κάποιες μπορούν να γίνουν απεγκατάσταση μέσα από τις ρυθμίσεις, αλλά για όσες δεν δίνεται αυτή η επιλογή, ,δυστυχώς μόνο με root.

Για την μη αυτόματη ενημέρωση, γίνεται μέσα από τις ρυθμίσεις του play store. Για το να μην εμφανίζονται, κάποιες μπορούν να γίνουν απεγκατάσταση μέσα από τις ρυθμίσεις, αλλά για όσες δεν δίνεται αυτή η επιλογή, ,δυστυχώς μόνο με root.

Ευχαριστω.Δεν νομιζω να μας αφηνει να κανουμε απεγκατασταση οσως ειναι απο τον κατασκευαστη . Μπορουμε μονο να μην κανουμε update αλλα δεν ξερω αν γινεται να μην εμφανιζονται στα διαθεσιμα update.

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω.Δεν νομιζω να μας αφηνει να κανουμε απεγκατασταση οσως ειναι απο τον κατασκευαστη . Μπορουμε μονο να μην κανουμε update αλλα δεν ξερω αν γινεται να μην εμφανιζονται στα διαθεσιμα update.

δεν γίνεται.

Τις περισσότερες μπορείς να τις απενεργοποιήσεις και να μην φαίνονται στο μενού.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Τις περισσότερες μπορείς να τις απενεργοποιήσεις και να μην φαίνονται στο μενού.

Ευχαριστω.Πως μπορει να γινει αυτο ???

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω.Πως μπορει να γινει αυτο ???

Από ρυθμησεις/εφαρμογές / κάποια εφαρμογή συστήματος -> απενεργοποίηση (κάτι σαν το freeze από το titanium )

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Από ρυθμησεις/εφαρμογές / κάποια εφαρμογή συστήματος -> απενεργοποίηση (κάτι σαν το freeze από το titanium )

Ευχαριστω πολυ .

Φιλικά Γιάννης

Προπληρωμενες καρτες για το google play εχουν καποια καταστηματα https://play.google.com/intl/GR_gr/about/giftcards/

Δεν εχω αγορασει ποτε μου τετοιες καρτες και δεν ξερω περισσοτερα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Προπληρωμενες καρτες για το google play εχουν καποια καταστηματα https://play.google.com/intl/GR_gr/about/giftcards/

Δεν εχω αγορασει ποτε μου τετοιες καρτες και δεν ξερω περισσοτερα.

Έχει στο lidl τέτοιες κάρτες στα ταμεία. Αν και εγώ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το αναφέρω έτσι πληροφοριακά

Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2

[sIGPIC][/sIGPIC]