PikoRiko Δημ. July 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2014 Βγάλε τον λογαριασμό σου ,κανε reboot το τηλέφωνο κανε login ξανά και δοκίμασε να κατεβάσεις κατι . Μήπως εχεις περάσει τίποτα περίεργο ? Οχι τιποτα περιεργο δεν εχω περασει :rolleyes: Θα δοκιμασω τωρα να κανω αυτο που ειπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδιά μόλις έκανα την πρώτη μου αγορά και εκτός του ποσού 1,89, μου ήρθε ειδοποίηση από την τράπεζα πως μου χρέωσε και ακόμα 1 ευρω. Γιατί έγινε κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Παιδιά μόλις έκανα την πρώτη μου αγορά και εκτός του ποσού 1,89, μου ήρθε ειδοποίηση από την τράπεζα πως μου χρέωσε και ακόμα 1 ευρω. Γιατί έγινε κάτι τέτοιο; Λογικά είναι η χρέωση της συναλλαγής, από την τράπεζα. Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgegr3 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 (edited) Δηλαδή,μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις καλύτερα; και τέτοιο δεν συμβαίνει στο iTunes πάντως. Edit. Μου ήρθε μια ειδοποίηση από winbank για 1,89 με αιτιολογια Google play και μια με 1 με αιτιολογία Google marketplace, οπότε με χρέωσε 2,89. Edited July 22, 2014 by georgegr3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fireillusion Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Αν θυμάμαι σωστά στην πρώτη συναλλαγή κρατάει 1€ το οποίο σου επιστρέφει αργότερα. Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνει η Google ότι ο λογαριασμός είναι αληθινός και η συναλλαγή γίνεται από άνθρωπο. Σε κάνα μήνα το πολύ λογικά θα σου το επιστρέψει. Με κάθε επιφύλαξη νομίζω ότι αυτό είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Αν θυμάμαι σωστά στην πρώτη συναλλαγή κρατάει 1€ το οποίο σου επιστρέφει αργότερα. Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνει η Google ότι ο λογαριασμός είναι αληθινός και η συναλλαγή γίνεται από άνθρωπο. Σε κάνα μήνα το πολύ λογικά θα σου το επιστρέψει. Με κάθε επιφύλαξη νομίζω ότι αυτό είναι. Αυτό πρέπει να είναι και αν θυμάμαι καλά είναι κάτι που γίνεται με το που καταχωρίσει κάποιος την πιστωτική του κάρτα στην Google, λογικά ο φίλος με το που έκανε την καταχώριση αγόρασε και την εφαρμογή γι'αυτό και η ταυτόχρονη χρέωση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Έχω ένα πρόβλημα με το λογαριασμό μου όταν μπαίνω από τον υπολογιστή. Συνηθίζω όταν είμαι στον υπολογιστή και βρω κάποια εφαρμογή που θέλω να κατεβάσω να πηγαίνω στη σελίδα του google play στον browser και να επιλέγω από εκεί να μου την κατεβάσει και όταν μπαίνω με wifi στο κινητό να μου έρχεται η εφαρμογή. Αυτή τη στιγμή έχω ένα Nexus 4 και ένα LG Optimus G (παλιότερα είχα και άλλες συσκευές που τις έχω ξετσεκάρει στις ρυθμίσεις του google play στον browser ώστε να μην εμφανίζονται όταν θέλω να επιλέξω σε ποια συσκευή θέλω να μου στείλει την εφαρμογή). Εδώ και λίγο καιρό, δε μου βλέπει το Optimus G και στο Nexus 4 γράφει ότι η εταιρία κινητής τηλεφωνίας είναι η Info Quest S.A. ενώ εγώ είμαι στην Cosmote και παλιότερα το έγραφε. Στο Nexus 4 όμως στέλνει κανονικά τις εφαρμογές. Το πρόβλημα είναι με το Optimus G. Πώς μπορώ να το κάνω να το "ξαναδεί" στον browser του υπολογιστή. Πάντως, από το Optimus G κατεβάζω από το market χωρίς κανένα πρόβλημα, και ενημερώσεις και όλα. Η πλάκα είναι ότι στη σελίδα του google play πάνω δεξιά που έχει το γρανάζι με τις ρυθμίσεις, στην επιλογή "διαχείριση συσκευής Android" που ανιχνεύει που βρίσκεται το κινητό, μου το εμφανίζει κανονικά (LG -E975). Βέβαια, μου βγάζει μη διαθέσιμη τοποθεσία. Υπάρχει πιθανότητα να φταίει η rom που έχω (την Cyanogen M8 έχω); Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2014 Δηλαδή,μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις καλύτερα; και τέτοιο δεν συμβαίνει στο iTunes πάντως. Edit. Μου ήρθε μια ειδοποίηση από winbank για 1,89 με αιτιολογια Google play και μια με 1 με αιτιολογία Google marketplace, οπότε με χρέωσε 2,89. Μάλλον αυτό που σου λένε τα παιδιά είναι. Εγώ δεν έχω κάνει ακόμα αγορά από το playstore! Αυτό που λέω είναι οι χρεώσεις που κάνουν οι τράπεζες για τις κινήσεις ποσών! Όπως πχ όταν αγοράζεις εισιτήρια online ή κάνεις κατάθεση σε λογαριασμό με άλλο ονομα! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Νέο update για το google play 4.9.13 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. July 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2014 Νέο update για το google play 4.9.13 Done, ωραίο έγινε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καλησπερα, Εχω ενα lenovo s720 το οποιο δεν εχει Play store, υπαρχει καπου καποιος οδηγος εγκαταστασης. Το τηλεφωνο ειναι Root-αρισμενο. Εκανα μια προσπαθεια εγκαταστασης χωρις αποτελεσμα. Ευχαριστω :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 Καλησπερα, Εχω ενα lenovo s720 το οποιο δεν εχει Play store, υπαρχει καπου καποιος οδηγος εγκαταστασης. Το τηλεφωνο ειναι Root-αρισμενο. Εκανα μια προσπαθεια εγκαταστασης χωρις αποτελεσμα. Ευχαριστω :wacko: Υπάρχει για Turbo-X κινητά στην κατηγορία guides του forum. Φαντάζομαι θα είναι ίδιος ο τρόπος. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 θέλω και εγώ να περάσω το google Play και το google maps σε Huawei honr 3c. αν μπορει κάποιος να βοηθήσει με κάποιον οδηγό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 θέλω και εγώ να περάσω το google Play και το google maps σε Huawei honr 3c. αν μπορει κάποιος να βοηθήσει με κάποιον οδηγό μολις το απαντησα στον προηγουμενο... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakarame Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 μολις το απαντησα στον προηγουμενο... δοκιμασα τον οδηγο Turbo-X , αλλα τιποτααααααχ :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 που είναι αυτός ο οδηγός γιατι μάλλον λάθος κοιτάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2014 δοκιμασα τον οδηγο Turbo-X , αλλα τιποτααααααχ :confused: τοτε κοιτα στο θεμα της συσκευης σου μηπως εχει βρει καποιος μια λυση. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Με το error 941 που βγάζει το playstore ξέρετε τι παίζει? Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Με το error 941 που βγάζει το playstore ξέρετε τι παίζει? Συνήθως διορθώνονται με επανεκκίνηση της συσκευής κάτι τέτοια errors.. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2014 Συνήθως διορθώνονται με επανεκκίνηση της συσκευής κάτι τέτοια errors.. :) Το έχουν γράψει κι άλλοι και για διάφορες συσκευές, όχι μόνο ένα μοντέλο... Εμφανίστηκε μετά την τελευταία αναβάθμιση... Και δεν διορθώνεται με τπτ. Τέλος πάντων να δούμε αν αλλάξει με κάποιο update πάλι... Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Πως εξηγείται μια εφαρμογή που υπάρχει στο playstore και συγκεκριμένα η "Masoutis", να μην εμφανίζεται σε ένα κινητό; Κάνω αναζήτηση στο playstore με ένα κινητό και την βρίσκει κανονικά, ενώ με ένα άλλο όχι. Αυτό που δεν την βρίσκει την είχε μέχρι πρόσφατα αλλά από ένα σημείο και μετά δεν λειτουργούσε κανονικά. Την διέγραψα με σκοπό να την ξανα εγκαταστήσω, αλλά...δεν την βρίσκει ενώ υπάρχει!:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αφού την είχες εγκαταστήσει πιο παλιά, αν πας από playstore, οι εφαρμογές μου, όλες. Δεν στην έχει εκεί να την ξαναβάλεις ? Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Πως εξηγείται μια εφαρμογή που υπάρχει στο playstore και συγκεκριμένα η "Masoutis", να μην εμφανίζεται σε ένα κινητό; Κάνω αναζήτηση στο playstore με ένα κινητό και την βρίσκει κανονικά, ενώ με ένα άλλο όχι. Αυτό που δεν την βρίσκει την είχε μέχρι πρόσφατα αλλά από ένα σημείο και μετά δεν λειτουργούσε κανονικά. Την διέγραψα με σκοπό να την ξανα εγκαταστήσω, αλλά...δεν την βρίσκει ενώ υπάρχει!:confused: Σε samsung galaxy S4 μια χαρα εμφανίζεται.Δεν την δοκιμασα όμως . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Πως εξηγείται μια εφαρμογή που υπάρχει στο playstore και συγκεκριμένα η "Masoutis", να μην εμφανίζεται σε ένα κινητό; Κάνω αναζήτηση στο playstore με ένα κινητό και την βρίσκει κανονικά, ενώ με ένα άλλο όχι. Αυτό που δεν την βρίσκει την είχε μέχρι πρόσφατα αλλά από ένα σημείο και μετά δεν λειτουργούσε κανονικά. Την διέγραψα με σκοπό να την ξανα εγκαταστήσω, αλλά...δεν την βρίσκει ενώ υπάρχει!:confused: Γενικά δεν εμφανίζονται οι εφαρμογές που δεν ειναι συμβατές . Μπορεί να ήταν παλιότερα αλλα κάτι να άλλαξε . Μπες στο play απο browser να δεις αν σου λέει οτι δεν ειναι συμβατό με την συγκεκριμένη συσκευή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. August 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2014 Και να σας λέει μια εφαρμογή οτι δεν είναι συμβατή στο android δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Εμένα πχ μου είχε βγάει το δωρεάν Mega Jump ως μη συμβατό με το Note 3! Αλλά το παίζω κανονικά στο κινητό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts