SERS1612 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Για τράπεζα ειναι Σε ρωτάω για να τσεκάρω άν υπάρχει στο Amazon app store .Να το κατεβάσεις από εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην εμφανίζεται σε κάποια εφαρμογή στο playstore πώς υπάρχει ενημέρωση, γιατί μερικές δεν θέλω να τις ενημερώσω; Ξαναρωτάω μήπως ξέρει κανείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ξαναρωτάω μήπως ξέρει κανείς. Αν είσαι root το titanium back up έχει επιλογή να κάνεις detach μια εφαρμογή από το play store Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ευχαριστώ για την απάντηση θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Αν είσαι root το titanium back up έχει επιλογή να κάνεις detach μια εφαρμογή από το play store Δεν παραμένει όμως. Μετά απο κάθε reboot ξαναεμφανίζεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Για τράπεζα ειναι Δοκίμασες να επικοινωνήσεις με την τράπεζα μήπως έχουν εκείνοι τρόπο να το παρακάμψεις? Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις να συνδεθείς στο play μέσω VPN. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Πριν 3-4 μέρες αγόρασα μια εφαρμογή από το Play Store. Σήμερα δε μου τη δέχεται την ίδια κάρτα (Visa από Πειραιώς). Δοκίμασα και από το κινητό να κάνω την αγορά αλλά και από το PC μου βγάζει card declined. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα; Η κάρτα μου έχει έναν χρόνο ακόμα για να λήξει κι έχει μέσα χρήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. November 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2013 Πριν 3-4 μέρες αγόρασα μια εφαρμογή από το Play Store. Σήμερα δε μου τη δέχεται την ίδια κάρτα (Visa από Πειραιώς). Δοκίμασα και από το κινητό να κάνω την αγορά αλλά και από το PC μου βγάζει card declined. Έχει κανείς άλλος πρόβλημα; Η κάρτα μου έχει έναν χρόνο ακόμα για να λήξει κι έχει μέσα χρήματα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Μια φορά μου την ακύρωσε η τράπεζα γιατί κάποιος προσπάθησε πολλές φορές να τραβήξει 1€. Με μια επικοινωνία μου το εξήγησαν και έβγαλα νέα κάρτα. Μια άλλη φορά είχα αγοράσει κάτι και δεν είχε ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Μετά από μερικές μέρες προσπάθησα πάλι μέσω Google checkout και έτρωγα άκυρο. Πήρα την τράπεζα τηλέφωνο και μου το εξήγησαν. Ύστερα από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η συναλλαγή και όλα καλά. Πρώτα απ' όλα πάρε τηλέφωνο στην τράπεζά σου και δες τι παίζει. Αυτοί βλέπουν τα πάντα. Έλεγξε και το web banking σου για εκκρεμότητες όπως και το Google checkout. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Υπάρχουν πολλοί λόγοι. Μια φορά μου την ακύρωσε η τράπεζα γιατί κάποιος προσπάθησε πολλές φορές να τραβήξει 1€. Με μια επικοινωνία μου το εξήγησαν και έβγαλα νέα κάρτα. Μια άλλη φορά είχα αγοράσει κάτι και δεν είχε ολοκληρωθεί η συναλλαγή. Μετά από μερικές μέρες προσπάθησα πάλι μέσω Google checkout και έτρωγα άκυρο. Πήρα την τράπεζα τηλέφωνο και μου το εξήγησαν. Ύστερα από λίγες ώρες ολοκληρώθηκε η συναλλαγή και όλα καλά. Πρώτα απ' όλα πάρε τηλέφωνο στην τράπεζά σου και δες τι παίζει. Αυτοί βλέπουν τα πάντα. Έλεγξε και το web banking σου για εκκρεμότητες όπως και το Google checkout. Ευχαριστώ για την απάντηση, πράγματι επικοινώνησα με τη τράπεζα και μ'ενημέρωσαν πως κάποιο τεχνικό πρόβλημα είχε δημιουργηθεί από μέρος τους. Πλέον διορθώθηκε και η αγορά έγινε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
popay66 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα με την πειραιως χθες και εκανα το λαθος να βγαλω την καρτα απο το Google wallet και τωρα δεν μου την δεχεται να την ξαναβαλω παλι Μου βγαζει Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα με την εξουσιοδότηση της κάρτας σας. Επικοινωνήστε με την τράπεζά σας εάν το πρόβλημα παραμένει. Επικοινωνήσα με την τραπεζα και μου λεει οτι η καρτα ειναι ενταξει και οντως ειναι ενταξει γιατι πριν αγορασα κατι ακουστικα απο eBay μεσω paypal και ολα καλα Τωρα τι κανουμε?Μαλλον πρεπει να βγαλω αλλη η παω για prepaid? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Καλησπερα.Αγορασα αυτο το κινητο http://www.pandawill.com/phicomm-k390w-smartphone-android-41-msm8225-dual-core-3g-gps-40-inch-white-p81737.html Eχει εγκατεστημενο το Wo Store που εχει κινεζικες και αλλες εφαρμογες.Κατεβασα μεσω browser το Play Store και το εγκατεστησα αλλα δεν το ανοιγει.Τι να κανω? Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τις προπληρωμένες κάρτες της Πειραιώς (Prepaid Virtual Card ή Prepaid Gift Card) για αγορές στο Play Store; Ειδικά η δεύτερη, δουλεύει κανονικά; Ρωτάω διότι έμαθα από την ίδια τη τράπεζα πως δεν εκδίδεται σε κάποιο όνομα και δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει την χρήση της στο store. Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapos Δημ. December 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2013 Λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drak7family Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 καλησπερα παιδια εχω ενα προβληματακι εχω μια ταμπλετα crypto novapad 70 s124 fc και ενω μπαινει κανονικα στο ιντερνετ στο μαρκετ δεν κατεβαζει τιποτα και δεν δειχνει και τισ εικονιτσες ξερει κανενας κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς τις προπληρωμένες κάρτες της Πειραιώς (Prepaid Virtual Card ή Prepaid Gift Card) για αγορές στο Play Store; Ειδικά η δεύτερη, δουλεύει κανονικά; Ρωτάω διότι έμαθα από την ίδια τη τράπεζα πως δεν εκδίδεται σε κάποιο όνομα και δεν ξέρω αν αυτό επηρεάζει την χρήση της στο store. Εδώ και ένα χρόνο έχω την WEBUY ( MasterCard) από την Πειραιώς, την βγάζεις μόνος σου από το σπίτι αρκεί να έχεις ενα λογαριασμό της Πειραιώς..! την φορτώνεις όποτε θέλεις και όσα χρήματα θέλεις. Κανένα πρόβλημα στης συναλλαγές...! http://s6.postimg.org/gofi17uwd/Picture0001.jpghttp://s6.postimg.org/755t7r7e5/Picture0002.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. December 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2013 Ευχαριστώ xapos και mariodj, δυστυχώς δεν έχω λογαριασμό στην πειραιώς και μιας και το play δεν δέχεται paypal/paysafe αναζητώ μια «εύκολη» λύση χωρίς να χρειάζεται να ανοίξω νέο λογαριασμό. Αφού δουλεύουν οι prepaid θα χρησιμοποιήσω αυτές. :cool: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Pre paid της Πειραιώς δεν την δέχεται ; δοκιμάζω αλλά δεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassaki Δημ. December 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2013 Pre paid της Πειραιώς δεν την δέχεται ; δοκιμάζω αλλά δεν. Εμένα μια χαρά την έχει δεχτεί.Ξαναδοκίμασε αργότερα μήπως και υπάρχει πρόβλημα αλλιώς επικοινώνησε με την τράπεζα. Παράθεση Μάθε να περιμένεις και περίμενε για να μάθεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλημέρα παιδια. Μου την έχει σπάσει το play store Τελευταία. Εχω πολλές φορές το φαινόμενο τις εικόνας. Τώρα δεν μπορώ να αναβαθμίσω το gosms Γιατί έτσι? Αυτο που λέει το μήνυμα Δεν ισχύει Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Καλημέρα παιδια. Μου την έχει σπάσει το play store Τελευταία. Εχω πολλές φορές το φαινόμενο τις εικόνας. Τώρα δεν μπορώ να αναβαθμίσω το gosms Γιατί έτσι? Αυτο που λέει το μήνυμα Δεν ισχύει εάν στην πραγματικότητα έχεις χώρο και το μήνυμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, δοκίμασε να κάνεις clear cache/ clear data στα google play store και google play services - μπορεί να σου ξαναζητήσει google log-in μετά, αν δεν τα έχεις πρόχειρα βρες τα πριν το κάνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisg90 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Παρελαβα ενα Newman K1B με Αndroid 4.2.1 το οποιο ειναι rooted αλλα δεν εχει Play Store.Εχει ενα αλλο μαρκετ που γραφει App Search (αυτο της εικονας) το οποιο ομως ειναι στα κινεζικα και δεν μπορω να του αλλαξω γλωσσα.Κατεβαζει κανονικα βεβαια ολες τις εφαρμογες.Κατεβασα απο εκει αλλα και απο τον browser το Play Store και ενω το εγκατεστησα κανονικα μολις παω να τον ανοιξω κρασαρει και κλεινει αμεσως.Επειδη ειναι για δωρο τι να κανω? http://pic.pandawill.com/media/banner/2013-08-08_16_17_20Newman%20K1BA.jpg Edited December 20, 2013 by arisg90 Παράθεση Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 (edited) Παρελαβα ενα Newman K1B με Αndroid 4.2.1 το οποιο ειναι rooted αλλα δεν εχει Play Store.Εχει ενα αλλο μαρκετ που γραφει App Search (αυτο της εικονας) το οποιο ομως ειναι στα κινεζικα και δεν μπορω να του αλλαξω γλωσσα.Κατεβαζει κανονικα βεβαια ολες τις εφαρμογες.Κατεβασα απο εκει αλλα και απο τον browser το Play Store και ενω το εγκατεστησα κανονικα μολις παω να τον ανοιξω κρασαρει και κλεινει αμεσως.Επειδη ειναι για δωρο τι να κανω? Μόνο με την εφαρμογή play δε γίνεται αφού χρειάζεσαι όλο το πακέτο των εφαρμογών της Google. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή goomanager η οποία εγκαθιστά τις εφαρμογές της Google σε συσκευές που έχουν root. Δεν ξέρω όμως αν χρειάζεται και custom recovery. Edited December 20, 2013 by Villis Αφαίρεση εικόνων από παράθεση Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 παιδια καλησπερα εδω και δυο ημερες ενω παω στις παραγγελιες μου στο play google δεν μπορω να βρω πουθενα το ιστορικο το μονο που βλεπω ειναι μονο δυο τις οποιες ειχα αγορασει ολες η αλλες η δωρεαν εχουν εξαφανιστει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 Αναφέρεσαι στην έκδοση για υπολογιστή ή από το κινητό; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. December 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2013 αναφερομαι στον υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts