opethmmad Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Έχω ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου στην πρώην Κύπρου νυν Πειραιώς, για τον οποίο με έχουν προμηθεύσει με μια Visa. Σε πρόσφατη ερώτησή μου στο κατάστημα μου είπαν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές internet. Την κάρτα την είχα βγάλει όσο ήταν ακόμα Κύπρου, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Σήμερα αποφάσισα επιτέλους να αγοράσω το Swype, μιας και δεν μπορώ να κάνω με άλλο :lol: Το google wallet όμως δεν θέλει να την πάρει με τίποτα. Τα στοιχεία τα βάζω ακριβώς όπως είναι στην κάρτα, προσπαθώ πάνω από μια ώρα. Δοκίμασα Αγγλικά, Ελληνικά, μικρά και κεφαλαία, έγραψα και κάτι μπινελίκια στο τέλος :lol: Ξέρει κανείς γιατί δεν την δέχεται το παλιοplaystore? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Έχω ένα λογαριασμό ταμιευτηρίου στην πρώην Κύπρου νυν Πειραιώς, για τον οποίο με έχουν προμηθεύσει με μια Visa. Σε πρόσφατη ερώτησή μου στο κατάστημα μου είπαν ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγορές internet. Την κάρτα την είχα βγάλει όσο ήταν ακόμα Κύπρου, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο. Σήμερα αποφάσισα επιτέλους να αγοράσω το Swype, μιας και δεν μπορώ να κάνω με άλλο :lol: Το google wallet όμως δεν θέλει να την πάρει με τίποτα. Τα στοιχεία τα βάζω ακριβώς όπως είναι στην κάρτα, προσπαθώ πάνω από μια ώρα. Δοκίμασα Αγγλικά, Ελληνικά, μικρά και κεφαλαία, έγραψα και κάτι μπινελίκια στο τέλος :lol: Ξέρει κανείς γιατί δεν την δέχεται το παλιοplaystore? Την Κυπρου την πηρε η Πειραιως....Για αυτο και δεν μπορεις.Επικοινωνησε με Πειραιως Πηγα να μπω στο ebankinkg της Κυπρου και γραφει τα παρακατω: Σημαντική ενημέρωση: Στα πλαίσια της μετάπτωσης της 1bank στα συστήματα της Τράπεζας Πειραιώς πρέπει να επιβεβαιώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, έως τις 22/10/2013. Παρακαλούμε να αποστείλετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου μέσω ασφαλούς μηνύματος, πατώντας εδώ και επιλέγοντας την καρτέλα Νέο Μήνυμα. Το στοιχείο αυτό είναι απαραίτητο ώστε να μπορείτε απρόσκοπτα να κάνετε όλες τις χρηματικές συναλλαγές μέσω του winbank web banking και να διατηρήσετε την πρόσβαση σας στο winbank Phone Banking. Ενοποίηση συστημάτων internet banking στις 26-28 Οκτωβρίου 2013 Ενόψει της επικείμενης ενοποίησης της 1bank με την υπηρεσία winbank web banking της Τρ. Πειραιώς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής: •Πληρωμές Θα μπορείτε να κάνετε πληρωμές οργανισμών/εταιριών έως την Παρασκευή 25/10/2013 και ώρα 12:00. •Πάγιες εντολές Θα μπορείτε να καταχωρήσετε νέα η να κάνετε μεταβολή ή ανάκληση πάγιας εντολής έως την Πέμπτη 24/10/2013 και ώρα 16:45. •Εμβάσματα Θα μπορείτε να καταχωρήσετε εμβάσματα έως την Παρασκευή 25/10/2013 και ώρα 12:00. *Εξαιρούνται τα εμβάσματα σε AUD και JPY, τα οποία θα εκτελούνται έως τις 24/10/2013 και ώρα 14:30. Όλα τα εμβάσματα θα πρέπει να καταχωρούνται με ημερομηνία εκτέλεσης και αξίας όχι μεταγενέστερη της 25/10/2013. Edited October 22, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opethmmad Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 Την Κυπρου την πηρε η Πειραιως....Για αυτο και δεν μπορεις.Επικοινωνησε με Πειραιως Ενοποίηση συστημάτων internet banking στις 26-28 Οκτωβρίου 2013 Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει. Όταν ρώτησα εάν χρειάζεται να κάνω αλλαγή της κάρτας μου είπε ο υπάλληλος ότι για καμμιά 10αριά μέρες ακόμα δεν γίνεται, γιατί κάνουν ενοποίηση συστήματος. E-banking δεν έχω :shifty: Πάντως κατά τ'άλλα, θα έπρεπε να την παίρνει χωρίς πρόβλημα έτσι; Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhama Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 αυτή η εφαρμογή Automaton δεν λειτουργεί χωρίς την θήκη καλά στο zte v967s ......γνωρίζουμε κάποια άλλη για κλείδωμα ξεκλείδωμα χωρίς το Power? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. October 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2013 (edited) Κάτι τέτοιο πρέπει να παίζει. Όταν ρώτησα εάν χρειάζεται να κάνω αλλαγή της κάρτας μου είπε ο υπάλληλος ότι για καμμιά 10αριά μέρες ακόμα δεν γίνεται, γιατί κάνουν ενοποίηση συστήματος. E-banking δεν έχω :shifty: Πάντως κατά τ'άλλα, θα έπρεπε να την παίρνει χωρίς πρόβλημα έτσι; Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο. Ευχαριστώ για την απάντηση. Απο 29/10 θα εχει γινει η πληρης μεταπτωση της Κυπρου και της Αγροτικης στην Πειραιως Edited October 22, 2013 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. October 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2013 (edited) Έχω αρχίσει να ξενερώνω απίστευτα με το play store τον τελευταίο καιρό, σε σημείο ν'αρχίσω να αηδιάζω με το android γενικότερα δηλαδή.. τη μια αναβαθμίζει μόνο του εφαρμογές χωρίς να το έχω επιλέξει εγώ (καρά!τσεκαρισμένο, δεν χωράει αμφισβήτηση) και δεν ενημερώνομαι καν γι'αυτό, την άλλη κατά την εγκατάσταση μιας εφαρμογής μου στέλνει μήνυμα για έλλειψη χώρου στη μνήμη ενώ ο ελεύθερος χώρος μου είναι αρκετός, συνεχώς μηνύματα τύπου "σφάλμα 491" που διορθώνεται εύκολα μεν με επανεκκίνηση της συσκευής αλλά γιατί; Κάθε λίγες ώρες επανεκκίνηση γιατί; Να πω ότι ξέσκιζα τη συσκευή στο άνοιγμα εφαρμογών και γέμιζε η μνήμη.. έχει κι άλλο. Ενώ στις εφαρμογές μου έχω κάποιες που θέλουν ενημέρωση, αυτό με ενημερώνει σπανίως στη notification bar, ανέκαθεν το είχα αυτό το πρόβλημα αλλά γι'ακόμα μια φορά, γιατί; Ολόκληρη Google είναι εντελώς ανίκανη να το διορθώσει ακόμα και μετά από τόσες νέες εκδόσεις του play store που λάβαμε τα τελευταία Χ χρόνια; Να μη μπορεί μια απ'τις βασικότερες εφαρμογές της να δουλέψει ΜΙΑ φορά ολόσωστα; Για μένα προσωπικά χωρίς play store το android θα έπεφτε κατακόρυφα στην προτίμησή μου, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που μπήκα στο android πριν κάμποσα χρόνια.. και δεν πέρασα καν από άλλου είδους smartphone (Symbian, iOS κλπ..), κολλημένος εδώ. Αλλά αν συνεχίσει έτσι αυτό το χάλι τέλος, ώρα για iPhone όσο κι αν το απεχθάνομαι. Windows σε δεύτερη μοίρα, δυστυχώς.. Να αναφέρω ότι τα ίδια προβλήματα με το play store συναντώ αυτή τη στιγμή και στο S2 με official 4.1.2 αλλά και στο tab 2 με επίσης official 4.2.2 (Αγγλίας), για να προλάβω όσους θα ρωτούσαν σε τι συσκευή παρουσιάζονται αυτά.. Edited October 24, 2013 by makis206 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2013 Όντως. Τώρα τελευταία κάνει πολλά περίεργα το play. Είμαι βέβαιος πως μερικές εφαρμογές τους έχω αναβαθμίσει περίπου τρεις με τέσσερις φορές, για την ίδια αναβάθμιση. Πριν λίγο είδα πως αναβαθμίστηκε στην τελευταία έκδοση, χωρίς να πάρω μυρωδιά. Καταλάθος έκανα μια χειρονομία προς τα δεξιά στην οθόνη και εμφανίστηκε ένα μενού. Οι ειδοποιήσεις, όταν έρχονται είναι πολύ παλιές. Χθες μου ήρθε ειδοποίηση ότι για μια εφαρμογή μου υπάρχει ενημέρωση από το app watcher, ενώ το play store κοιμόταν τον ύπνο του δικαίου. Αυτο το τελευταίο είναι απίστευτο και απαράδεκτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Χθες αλλαξα συσκευη απο Galaxy S3 σε S4 Με ρωτησε αν θελω να εγκαταστησει τις εφαρμογες απο play και ειπαν ναι και αρχισε Καποιες ομως δεν τις περασε αυτοματα χωρις να ξερω και ποιες ειναι αυτες.... Τι μπορει να εφταιξε ? Στο παλιο κλασικο προβλημα να μπορουμε να σβησουμε απο τις εφαρμγες μας που εχουμε κατεβασει οσσες δεν ξαναθελουμε βρεθηκε λυση ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην εμφανίζεται σε κάποια εφαρμογή πώς υπάρχει ενημέρωση, γιατί μερικές δεν θέλω να τις ενημερώσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. November 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2013 Στο παλιο κλασικο προβλημα να μπορουμε να σβησουμε απο τις εφαρμγες μας που εχουμε κατεβασει οσσες δεν ξαναθελουμε βρεθηκε λυση ? My Apps > All > Πατάς x σε όποιες δεν θες πλέον. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neosss Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Καλημέρα έκανα την ερώτηση και στο τόπικ του κινητού μου, αλλά εδώ μοιαζει ο πιο κατάλληλος χώρος. Ειναι πρόβλημα του κινητού μου ή του γκουγκλ πλέι όταν λεει ότι υπάρχει ανεπαρκής χώρος για αναβάθμηση μιας εφαρμογής, όταν ούτε το μισό της εσωτερικής μνήμης δεν ειναι γεμάτο; Χθες προσπαθούσε να κάνει αναβάθμιση μιας εφαρμογής και μου έβγαζε υπάρχει ανεπαρκής χώρος Την έκανα απεγκατάστηση και τώρα δε μπορει να την εγκαταστήσει με την ιδια πρόφαση Ιδέες;;; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Στο παλιο κλασικο προβλημα να μπορουμε να σβησουμε απο τις εφαρμγες μας που εχουμε κατεβασει οσσες δεν ξαναθελουμε βρεθηκε λυση ? Ευχαριστω. My Apps > All > Πατάς x σε όποιες δεν θες πλέον. Αν δεν κανω λαθος αυτο μονο απο το κινητο και θελει μια μια αφαιρεση.. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Αν δεν κανω λαθος αυτο μονο απο το κινητο και θελει μια μια αφαιρεση.. Αν εισαι με jelly bean μπορεις να τις διαγραψεις και μαζικα. απλα πατας παρατεταμενα σε μια και μετα επιλεγεις οσες δεν θελεις. τελος πατας το κουμπακι πανω δεξια και τις αφαιρει. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Αν εισαι με jelly bean μπορεις να τις διαγραψεις και μαζικα. απλα πατας παρατεταμενα σε μια και μετα επιλεγεις οσες δεν θελεις. τελος πατας το κουμπακι πανω δεξια και τις αφαιρει. Ευχαριστω πολυ !!! Ειμαι με 4.3 (Galaxy s4) αλλα απο οτι ειδα θελει παρατεταμενο πατημα σε καθε μια που θελω μετα ομαδικα να αφαιρεσω.Κι αυτο ομως καλο ειναι προκελιμενου να θελει καθε μια με το χ αφαιρεση Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Πήγα να κατεβάσω το greenify και μου βάψει αυτό το μήνυμα. Έχω 6.5 ελεύθερα. Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων και πάλι τίποτα. Τι γίνεται? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rzr86 Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 Πήγα να κατεβάσω το greenify και μου βάψει αυτό το μήνυμα. Έχω 6.5 ελεύθερα. Έκανα και εκκαθάριση δεδομένων και πάλι τίποτα. Τι γίνεται? δοκιμασε εκκαθαριση cache του google play κανε sign out/reboot/sing in wipe dalvik + cache απο το recovery δεν μου ερχεται κατι αλλο τωρα:p Παράθεση ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION) KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION) BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION) RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION) Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2013 δοκιμασε εκκαθαριση cache του google play κανε sign out/reboot/sing in wipe dalvik + cache απο το recovery δεν μου ερχεται κατι αλλο τωρα:p Φίλε Ευχαριστώ. Τελικά αλλο έφταιγε. Άλλη και συγκρατημένα αρχεία είχε τα έσβησα και αυτά και το πέρασε κανονικά. Σε ευχαριστώ πολυ. Το είχα ξαναβάλει γι'αυτό και υπήρχαν αρχεία Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fuorigioco1981 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Τόση ώρα προσπαθώ να κάνω αναζήτηση στο play store και δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα! Τα έχει παίξει πάλι το μάρκετ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Προσπαθω να εγκαταστησω εφαρμογη που στην ελλαδα ειναι blocked και ειναι μονο για Γερμανια διαθεσιμη.Πως μπορω να παρακαμψω την χώρα.Στα Iphone μπορουσες με μια νεα εγγραφη να δηλωσεις οποια χωρα θες , αλλα εδω νομιζω ειναι ποιο δυσκολο!Υπαρχει καποιος οδηγος;;; Ευχαριστω Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Προσπαθω να εγκαταστησω εφαρμογη που στην ελλαδα ειναι blocked και ειναι μονο για Γερμανια διαθεσιμη.Πως μπορω να παρακαμψω την χώρα.Στα Iphone μπορουσες με μια νεα εγγραφη να δηλωσεις οποια χωρα θες , αλλα εδω νομιζω ειναι ποιο δυσκολο!Υπαρχει καποιος οδηγος;;; Ευχαριστω Να βρεις ίσως το apk και να το περάσεις μόνος σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. November 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2013 Να βρεις ίσως το apk και να το περάσεις μόνος σου; Θα προτιμούσα απο playstore ειναι ευαίσθητα δεδομένα κ δεν ξέρω το APk απο που θα το κατεβαζα. Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karx Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Θα προτιμούσα απο playstore ειναι ευαίσθητα δεδομένα κ δεν ξέρω το APk απο που θα το κατεβαζα. Ίσως να μπορούσες να το βρεις από έμπειρη πηγή ακόμη και από αυτούς. Το καλύτερο είναι να κοιτάξεις xda. Τώρα που το σκέφτομαι γίνεται με το market enabler, αλλά θέλει root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Προσπαθω να εγκαταστησω εφαρμογη που στην ελλαδα ειναι blocked και ειναι μονο για Γερμανια διαθεσιμη.Πως μπορω να παρακαμψω την χώρα.Στα Iphone μπορουσες με μια νεα εγγραφη να δηλωσεις οποια χωρα θες , αλλα εδω νομιζω ειναι ποιο δυσκολο!Υπαρχει καποιος οδηγος;;; Ευχαριστω Ποια εφαρμογή είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy81 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Και στο android police έχω βρει καποιες εφαρμογές (Google keyboard κλπ). Τώρα ποσο safe είναι και αν σου κανει για τη δουλεια που το θες δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsafou Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ποια εφαρμογή είναι; Για τράπεζα ειναι Παράθεση Ακομα μαθαίνω...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts