Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα εχω ενα motorola defy mini rootarισμενο και εχω χασει το playstore..τι κανω?τη βοηθεια σας παρακαλω
Ericsson 768,nokia 3330,nokia 3510,sony ericsson k700i, sony ericsson w900i(my favourite),nokia n78,nokia 5800,nokia 7230,motorola defy mini xt320,samsung galaxy note 2,samsung galaxy s3,apple iphone 5s,sony xperia z3 compact tablet,apple iphone 6

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

έχεις αλλάξει ρομ;

πέρασες τις gapps;

δεν γνωριζω να σ απαντησω..παντως λειτουργουσε μια χαρα για πανω απο 3 μηνες

Ericsson 768,nokia 3330,nokia 3510,sony ericsson k700i, sony ericsson w900i(my favourite),nokia n78,nokia 5800,nokia 7230,motorola defy mini xt320,samsung galaxy note 2,samsung galaxy s3,apple iphone 5s,sony xperia z3 compact tablet,apple iphone 6

βρες το apk (google it) και κανε εκ νεου εεγκατασταση.

να εξαφανιστηκε απο μονο του, χλωμο το βλεπω.

εκανες καποιες ενεργειες και μετα παρατηρησες οτι χαθηκε?

βρες το apk (google it) και κανε εκ νεου εεγκατασταση.

να εξαφανιστηκε απο μονο του, χλωμο το βλεπω.

εκανες καποιες ενεργειες και μετα παρατηρησες οτι χαθηκε?

που να το ψαξω εννοεις?δεν υπαρχει πουθενα στο τηλ μου

που να το ψαξω εννοεις?δεν υπαρχει πουθενα στο τηλ μου

να βρεις το apk του play store από το ίντερνετ,να το κατεβάσεις και να το ξαναπερασεις στο κινητό σου εννοεί.

Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια σας και σόρρυ για την ασχετοσύνη μου. Βρέθηκε λύση στο πρόβλημα χάρη στην ανταπόκρισή σας.

Υπάρχει περίπτωση ενα πακέτο εικονιδίων να μου τρώει μπαταρία;

Όποτε βάζω αλλα εικονίδια πάντα μα πάντα παρατηρώ κατανάλωση σε αναμονή. Το βράδυ πάντα χάνω 1% σε ενα 8ωρο τωρα εχασα 3% απο την ωρα που έβαλα αλλα εικονίδια.

Θοδωρής

Υπάρχει περίπτωση ενα πακέτο εικονιδίων να μου τρώει μπαταρία;

Όποτε βάζω αλλα εικονίδια πάντα μα πάντα παρατηρώ κατανάλωση σε αναμονή. Το βράδυ πάντα χάνω 1% σε ενα 8ωρο τωρα εχασα 3% απο την ωρα που έβαλα αλλα εικονίδια.

To 1% με το 3% στο 8 άωρο δεν αξίζει να το συζητάς ...!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

To 1% με το 3% στο 8 άωρο δεν αξίζει να το συζητάς ...!!!;)

Ναι οκ αλλα μήπως τελικά φταίει αυτο;

Θοδωρής

Ναι οκ αλλα μήπως τελικά φταίει αυτο;

Το να φταίνε τα εικονίδια για την κατανάλωση δεν νομίζω ,τουλάχιστον εγώ δεν εχω ακούσει ξανά κάτι τέτοιο .

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Πηγα σημερα να αγορασω μια εφαρμογη απο το google play συγκεκριμενα μεσα απο την free πηγα να κανω upgrade την αγορασα κανονικα και με το που την πληρωσα κατα λαθος πατησα το πισω και με πηγε στην free εφαρμογη.

Ξανα μπηκα και μου ελεγε την τιμη δεν ελεγε αγορασμενη μου ηρθε και η αποδειξη απο το play κανονικα οταν παταω να την κατεβασω μου λεει σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη BM PPH 01

Τι να κανω?

Πηγα σημερα να αγορασω μια εφαρμογη απο το google play συγκεκριμενα μεσα απο την free πηγα να κανω upgrade την αγορασα κανονικα και με το που την πληρωσα κατα λαθος πατησα το πισω και με πηγε στην free εφαρμογη.

Ξανα μπηκα και μου ελεγε την τιμη δεν ελεγε αγορασμενη μου ηρθε και η αποδειξη απο το play κανονικα οταν παταω να την κατεβασω μου λεει σφαλμα ανακτησης πληροφοριων απο τον διακομιστη BM PPH 01

Τι να κανω?

Μήπως να καθάριζες την cache του play για αρχή και μετά να πας ξανά στην εφαρμογή να δεις τι γράφει; Αλλιώς δοκίμασε να στείλεις ένα mail στον developer, θα βρεις την επιλογή μέσα απ'την εφαρμογή..

• 2 weeks later...

Έχω μια κάρτα Visa Κυπρου, λογαριασμος ταμιευτηριου και θέλω να αγοράσω το Swype. Η κάρτα γράφει τα στοιχεια μου στα Αγγλικα.

Εγω πρεπει να τα γραψω όπως τα έχει ή στα ελληνικά; Γιατι μου γράφει " Άκυρη πιστωτική κάρτα"

edit: δοκίμασα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς, δεν την δέχεται.

edit2: καλά έβαλα το touchpal, τα λέγαμε google

Edited by opethmmad

Καλημέρα.

Προσπαθώ απο το πρωί να μπω στο Google Play μέσω pc αλλά μου βγάζει σφάλμα σελίδας.

Έχω δοκιμάσει με 3 διαφορετούς browsers αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Μάλιστα ο chrome μου βγάζει μήνυμα ότι ''Δεν είναι δυνατή η εύρεση του διακομιστή στον ιστότοπο play.google.com, επειδή η αναζήτηση DNS απέτυχε...μπλα...μπλα...''.

Τί κάνω λάθος;Ευχαριστώ.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εννοείς από το κινητό ή από τον υπολογιστή? Φαντάζομαι ότι έχεις δοκιμάσει τα προφανή: Να αποσυνδεθείς και να ξανασυνδεθείς στο δίκτυο, να κάνεις επανεκκίνηση κλπ?

Εάν μπαίνεις από WiFi θα σου πρότεινα να επανεκιννήσεις και το router που σου δίνει δίκτυο. Τα reboot είναι λίγο δραστική λύση - υπάρχουν πιο ήπια διαγνωστικά βήματα, αλλά δεν δίνεις και πολλές πληροφορίες :)

Εννοείς από το κινητό ή από τον υπολογιστή? Φαντάζομαι ότι έχεις δοκιμάσει τα προφανή: Να αποσυνδεθείς και να ξανασυνδεθείς στο δίκτυο, να κάνεις επανεκκίνηση κλπ?

Εάν μπαίνεις από WiFi θα σου πρότεινα να επανεκιννήσεις και το router που σου δίνει δίκτυο. Τα reboot είναι λίγο δραστική λύση - υπάρχουν πιο ήπια διαγνωστικά βήματα, αλλά δεν δίνεις και πολλές πληροφορίες :)

Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο σου.... Όντως τα δοκίμασα τα παραπάνω πριν κάνω το post, αλλά τίποτα...

Μετά από 2-3 ώρες έστρωσε μόνο του.....

Τι να πω, δε βρήκα μια εξήγηση...

Ευχαριστώ και πάλι!

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Καλησπέρα παιδιά σε όλους!! Πριν λίγες ημέρες απέκτησα το Samsung Galaxy S4. Εχθές το έκανα και root και όλα μια χαρά.

Σήμερα παρατήρησα πως όταν προσπαθώ να κάνω update σε κάποια εφαρμογή στο Play Store ή να κατεβάσω μια καινούρια εφαρμογή μου βγάζει error 491 και ουσιαστικά δεν με αφήνει να κάνω download.

Το πρόβλημα λύνεται με ένα απλό restart του κινητού..απλά επειδή η όλη ιστοριά ξεκίνησε μετά το root, ρωτάω μήπως μπορώ να κάνω κάτι πέρα του restart.. μήπως θέλει δικαιώματα το Play Store (μέσω root)?? Μήπως κάτι το μπλοκάρει?? Πάντως με restart της συσκεύης μπορώ να κάνω download οποιαδήποτε εφαρμογή (ή update αν χρειαστεί).

Καλησπέρα παιδιά σε όλους!! Πριν λίγες ημέρες απέκτησα το Samsung Galaxy S4. Εχθές το έκανα και root και όλα μια χαρά.

Σήμερα παρατήρησα πως όταν προσπαθώ να κάνω update σε κάποια εφαρμογή στο Play Store ή να κατεβάσω μια καινούρια εφαρμογή μου βγάζει error 491 και ουσιαστικά δεν με αφήνει να κάνω download.

Το πρόβλημα λύνεται με ένα απλό restart του κινητού..απλά επειδή η όλη ιστοριά ξεκίνησε μετά το root, ρωτάω μήπως μπορώ να κάνω κάτι πέρα του restart.. μήπως θέλει δικαιώματα το Play Store (μέσω root)?? Μήπως κάτι το μπλοκάρει?? Πάντως με restart της συσκεύης μπορώ να κάνω download οποιαδήποτε εφαρμογή (ή update αν χρειαστεί).

Πήγαινε >ρυθμίσεις >λογαριασμοί και διέγραψε τον λογαριασμό που έχεις στο google .Κανε ενα reboot και βάλε ξανά τον λογαριασμό ,δες μετα αν έφτιαξε .

Samsung galaxy s21+

Πήγαινε >ρυθμίσεις >λογαριασμοί και διέγραψε τον λογαριασμό που έχεις στο google .Κανε ενα reboot και βάλε ξανά τον λογαριασμό ,δες μετα αν έφτιαξε .

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση!!!

Απλά αν το κάνω αυτό μου λέει οτι θα διαγραφούν όλα τα μηνύματα/επαφές/δεδομένα από τη συσκευή. Οπότε αξίζει να το κάνω..;;

Κάτι που βρήκα πριν από λίγο είναι, πως επειδή έχω εγκαταστήσει το clean master, έχω την αίσθηση πως όταν κάνω clear τότε δημιουργείται το πρόβλημα με το error 491 στο Play Store. Αυτό που έκανα είναι να εξαιρώ το Play Store σαν εφαρμογή από το clean master. Προς το παρών με αυτό το "κολπάκι" που έκανα δεν έχω errors από το Play Store..διαφορετικά θα κάνω αυτό που μου λές..απλά φοβάμαι μην χάσω επαφές/μηνύματα/δεδομένα από το κινητό.

Γίνεται μια prepaid κάρτα να συνδεθεί με δυο λογαριασμούς gmail που φυσικά θα έχουν διαφορετικό χρήστη;

Καμια εφαρμογη να κατεβαζω απο youtube;

ψάξε για ΤubeMate

Samsung galaxy s21+