Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τελικα αγορασα μια εφαρμογη ,πληρωσα με πιστωτικη και χρεωθηκα 1 ευρω επιπλεον απο αυτο που εγραφε.μας δουλευουνε? :blink:

ποιοι ειναι οι τροποι πληρωμης μιας εφαρμογης απο το google play? :cool:

Στο google wallet (όπου ουσιαστικά κάνεις λογαριασμό για να αγοράζεις απ'το google play) μπορείς να χρησιμοποιήσεις πιστωτική, προπληρωμένη και χρεωστικη. Τώρα για το αν είναι όλων των τραπεζών συμβατές, δε γνωρίζω.

τελικα αγορασα μια εφαρμογη ,πληρωσα με πιστωτικη και χρεωθηκα 1 ευρω επιπλεον απο αυτο που εγραφε.μας δουλευουνε? :blink:

Το 1 ευρώ λογικά θα σου επιστραφεί σε εύλογο χρονικό διάστημα... Γίνεται κάποιου είδους verification σε κάθε αγορά νομίζω! Στην προπληρωμένη που έχω μου εμφάνιζε διαφορετικό υπόλοιπο (λογιστικό και διαθέσιμο). Το διαθέσιμο ήταν χωρίς τα ευρώ που αφαιρέθηκαν γι'αυτό το λόγο και μετά από λίγες μέρες έγιναν κι εκείνα διαθέσιμα ;)

Τhe end of an era...

εχει κανεις προβλημα με το store τωρα; μου βγαζει ενα σφαλμα και δεν κατεβαζει τιποτα. updates κανει.

εχει κανεις προβλημα με το store τωρα; μου βγαζει ενα σφαλμα και δεν κατεβαζει τιποτα. updates κανει.

μου δουλευει κανονικα.

ευχαριστω :)

βλεπω οτι το εχουν κι αλλοι το προβλημα βεβαια..

αυτο το error βγαζει https://www.google.gr/#hl=en&sclient=psy-ab&q=error+processing+purchase+df-bpa-09&oq=error+processing+purchase+df-bpa-09&aq=f&aqi=&aql=&gs_l=hp.3...438.13726.0.14309.31.29.1.1.1.1.636.5415.0j23j4j1j0j1.29.0...0.0.ChwjM2fHmmY&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.,cf.osb&fp=89f566654526bacd&biw=1920&bih=949

θα καθαρισω cache απο το google services framework γιατι απο το play μονο δε βοηθησε..

Ρε παιδιά σαν κάτοχος S2 αγόρασα περίπου 10/15 εφαρμογές απο το Google Play. Επειδή όμως χρειάζεται να αλλάξω email υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω τις εφαρμογές που αγόρασα στο καινούργιο account ώστε να μην τις αγοράζω πάλι;
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...

Ρε παιδιά σαν κάτοχος S2 αγόρασα περίπου 10/15 εφαρμογές απο το Google Play. Επειδή όμως χρειάζεται να αλλάξω email υπάρχει κάποιος τρόπος να μεταφέρω τις εφαρμογές που αγόρασα στο καινούργιο account ώστε να μην τις αγοράζω πάλι;

No..!!!!!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μπορεις να εχεις δυο λογαριασμους gmail στο τηλεφωνο, περασε δευτερο λογαριασμο το παλιο σου mail με της αγορασμενες εφαρμογες και κατεβασετες.

Υ.Γ. δεν το εχω δοκιμασει αλλα γιατι να μην γινεται?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

• Administrators

Οι εφαρμογές που αγοράζεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τον Google account που χρησιμοποιείς και μόνο. Δεν μπορείς να κάνεις μεταφορά αλλά μπορείς να χρησιμοποιείς περισσότερους του ενός Google λογαριασμούς.

Modpic.gif

βάλε και ένα δεύτερο mail και στο πρώτο που θές να καταργήσεις δωσε εντολή ώστε ΟΛΑ τα εισερχόμενα να πηγαίνουν delete

ετσι πρακτικά δεν θα σε ενοχλεί:) τίποτα

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Καπου το ειχα διαβάσει πριν.αλλα δεν το βρισκω τώρα. Παρατηρησα οτι μου.βγαζει μεχρι 500 παιχνιδια και εφαρμογες.τι.ακριβως πρεπει να κανω?
οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Καλημέρα παίδες.

Υπάρχει τρόπος στο google play (στο κινητό ή στο pc) να εμφανίζονται οι εφαρμογές που έχουμε αγοράσει (πχ όπως γινόταν παλιά, που εμφανιζόταν στο my apps κάτω κάτω) και να μην χρειάζεται να μαντεύουμε κάθε φορά που φλασάρουμε την συσκευη;

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Καλημέρα παίδες.

Υπάρχει τρόπος στο google play (στο κινητό ή στο pc) να εμφανίζονται οι εφαρμογές που έχουμε αγοράσει (πχ όπως γινόταν παλιά, που εμφανιζόταν στο my apps κάτω κάτω) και να μην χρειάζεται να μαντεύουμε κάθε φορά που φλασάρουμε την συσκευη;

Στον υπολογιστή που βλεπω αυτήν την στιγμη το google play μου εχει την επιλογή οι εφαρμογες μου android

και εκεί ειναι όλες οσες εχω αγοράσει και οσες εχω εγκαταστηση εστω και μια φορά

( αν κατάλαβα καλα την ερωτηση σου)

Samsung galaxy s21+

μπαινω στο μαρκετ μεσω ενος χ10 μινι και δεν μπορω να κατεβασω..τι συμβαινει...και δεν γινεται google play...γιατι?

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

μπαινω στο μαρκετ μεσω ενος χ10 μινι και δεν μπορω να κατεβασω..τι συμβαινει...και δεν γινεται google play...γιατι?

Όταν λες δε μπορείς να κατεβάσεις, τι εννοείς; Τι πρόβλημα βγάζει;;;

Όταν λες δε μπορείς να κατεβάσεις, τι εννοείς; Τι πρόβλημα βγάζει;;;

κολλαει στην ληψη...επισης δεν ξερω πως να κανω την αναβαθμιση σε google play

Φιλικά Γιώργος

κολλαει στην ληψη...επισης δεν ξερω πως να κανω την αναβαθμιση σε google play

Θεωρητικά η αναβάθμιση σε google play θα γίνει μόνη της. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν θα γίνει μιας και είσαι στη 2.1...

Αυτό το πρόβλημα πάντως, να κολλάει στη λήψη, δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ..

Καλημέρα παίδες.

Πήγαινε από το κινητό στο market. Πάτα menu - My Apps. Θα σε πάει στις εγκατεστημένες σου εφαρμογές. Από εκεί αν κάνεις ένα swipe προς τα αριστερά θα σου εμφανίσει αυτό που θες. Μάλιστα θα είναι όσες έχεις εγκαταστήσει κατά καιρούς (paid ή όχι) και μάλιστα με χρονολογική σειρά.

Λεωνίδας

Καλημέρα παίδες.

Άν πατήσεις το μενού όταν είσαι στο play , τότε σου δίνει μια επιλογή που λέει οι εφαρμογές μου κι εκεί έχει ενότητες , όλες, εγκατεστημένες , αγορασμένες κλπ

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Θεωρητικά η αναβάθμιση σε google play θα γίνει μόνη της. Βέβαια δεν είμαι σίγουρος αν θα γίνει μιας και είσαι στη 2.1...

Αυτό το πρόβλημα πάντως, να κολλάει στη λήψη, δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ..

βγαζει μυνημα οτι η ληψη ειναι αδυνατη

Φιλικά Γιώργος

βγαζει μυνημα οτι η ληψη ειναι αδυνατη

Ρυθμισεις> εφαρογες> βρες το market(play) κανε ''εκαθαριση δεδομενων'', κανε επανεκινηση το τηλεφωνο και ξανα προσπαθησε να κατεβασεις.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ρυθμισεις> εφαρογες> βρες το market(play) κανε ''εκαθαριση δεδομενων'', κανε επανεκινηση το τηλεφωνο και ξανα προσπαθησε να κατεβασεις.

δεν μου το λεει σαν εκκαθαριση δεδομενων...το λεει σαν καταργηση ενημερωσεων..αυτο ειναι?

εκανα εκκαθαριση πρωσορινης μνημης μηπως ειναι αυτο

Φιλικά Γιώργος

Άν πατήσεις το μενού όταν είσαι στο play , τότε σου δίνει μια επιλογή που λέει οι εφαρμογές μου κι εκεί έχει ενότητες , όλες, εγκατεστημένες , αγορασμένες κλπ

Εμένα μου εμφανίζει μόνο τις κατηγορίες "όλες" και "εγκατεστημένες"

:( :wacko:

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Εμένα μου εμφανίζει μόνο τις κατηγορίες "όλες" και "εγκατεστημένες"

:( :wacko:

Στην τελευταια αναβαθμιση ετσι ειναι δυστυχως.