Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πήγα να κατεβάσω ένα παιχνίδι στην δωρεάν έκδοση του και κοιτάζωντας την σελίδα με τις άδειες είδα το παρακάτω:

Άδειες

Αυτή η εφαρμογή έχει πρόσβαση στα ακόλουθα:

Επικοινωνία δικτύου - πλήρης πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Επιτρέπει στην εφαρμογή τη δημιουργία υποδοχών δικτύου (sockets).

Τηλεφωνικές κλήσεις - ανάγνωση κατάστασης και ταυτότητας τηλεφώνου

Επιτρέπει στην εφαρμογή την πρόσβαση στις λειτουργίες τηλεφώνου της συσκευής. Μια εφαρμογή με αυτήν την άδεια μπορεί να προσδιορίσει τον τηλεφωνικό και τον σειριακό αριθμό του τηλεφώνου, αν μια κλήση είναι ενεργή ή όχι, τον τηλεφωνικό αριθμό της κλήσης κ.λπ.

Αποθήκευση - τροποποίηση/διαγραφή περιεχομένων χώρου αποθήκευσης τροποποίηση/διαγραφή περιεχομένων κάρτας SD

Επιτρέπει στην εφαρμογή την εγγραφή σε ένα χώρο αποθήκευσης USB. Επιτρέπει στην εφαρμογή την εγγραφή στην κάρτα SD.

Απόκρυψη - Επικοινωνία δικτύου - προβολή κατάστασης δικτύου

Επιτρέπει στην εφαρμογή την προβολή της κατάστασης όλων των δικτύων.

Έλεγχος άδειας Market

Μπορεί να πραγματοποιηθεί έλεγχος εάν διαθέτετε άδεια για αυτήν την εφαρμογή από το Market

Προεπιλεγμένα - Υπηρεσία χρέωσης του Market

Επιτρέπει στον χρήστη να αγοράζει αντικείμενα από το Market μέσα από αυτήν την εφαρμογή

Το παιχνίδι είναι δωρεάν και υπάρχει και η πληρης έκδοση με πληρωμή.

Από περιέργεια έψαξα και άλλα παιχνίδια και είδα ότι σε αρκετά υπάρχουν αρκετά από τα παραπάνω ίσως και περισσότερα...

Μερικά από όσα παραθέτω ΠΟΙΑ ακριβώς σχέση έχουν με ένα παιχνίδι ;;;;;

Κοιτάτε τις άδειες όταν κατεβάζεται s/w, είναι normal τα παραπάνω που παρέθεσα ή μήπως γίνομαι paranoid ;;;

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το συγκεκριμένο είναι οκ, δεν βλέπω κάποια περίεργη άδεια...
Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

Το να προσδιορίσει η εφαρμογή αν μια κλήση είναι ενεργή το καταλαβαίνω. Π.χ. να γίνεται suspend το παιχνίδι σε περίπτωση εισερχόμενης κλήσης κλπ.

Αλλά γιατί πρέπει να «βλέπει» αριθμούς καλούντων ;;

Επίσης, σε άλλο παιχνίδι είδα ότι απαιτεί πρόσβαση στο gps για προσδιορισμό της γεωγραφικής θέσης του κινητού.

Δεν αkούγωνται «κάπως» αυτά ;;; :O

Δεν ελπίζω σε τίποτα.

Δεν φοβάμε τίποτα.

Είμαι παντρεμένος.

Το να προσδιορίσει η εφαρμογή αν μια κλήση είναι ενεργή το καταλαβαίνω. Π.χ. να γίνεται suspend το παιχνίδι σε περίπτωση εισερχόμενης κλήσης κλπ.

Αλλά γιατί πρέπει να «βλέπει» αριθμούς καλούντων ;;

Επίσης, σε άλλο παιχνίδι είδα ότι απαιτεί πρόσβαση στο gps για προσδιορισμό της γεωγραφικής θέσης του κινητού.

Δεν αkούγωνται «κάπως» αυτά ;;; :O

Η συγκεκριμένη άδεια χρησιμοποιήτε για να διαβάσει η εφαρμογή το imei της συσκευής σου, δεν είναι απαραίτητο ότι η εφαρμογή χρησιμοποιεί όλες τις δυνατότητες της κάθε άδειας..

Ο προσδιορισμός θέσης χρησιμοποιήτε για τις διαφημίσεις, καθώς πολλές απο τις διαφημιζόμενες εταιρείες δραστηριοποιουνται σε συγκεκριμένες χώρες, οπότε και η διαφήμιση πρέπει να είναι ανάλογη..

Edited by mobile_hacker
Το τίμημα αυτών που κατέχουν την γνώση, είναι να ζουν έκπτωτοι.....

• Administrators
Νομιζω οτι πρεπει να βγαλει απο το λογαριασμο του το παλιο τηλεφωνο(παλια πλακετα) γιατι οταν θα παει να κατεβασει μια εφαρμογη απο το pc του μπορει να επιλεξει κατα λαθος την παλια πλακετα και να μην του κατεβει η εφαρμογη.

E, μετά θα επιλέξει το καινούργιο, δεν αποτελεί πρόβλημα.

Modpic.gif

Τι περιορισμους σε download εχει το μαρκετ?δλδ ποσες φορες μπορεις να κατεβασεις στο κινητο σου την εφαρμογη και σε ποσα κινητα?

Τι περιορισμους σε download εχει το μαρκετ?δλδ ποσες φορες μπορεις να κατεβασεις στο κινητο σου την εφαρμογη και σε ποσα κινητα?

δεν εχει περιορισμούς ,αρκει παντα να χρησιμοποιείς τον ιδιο gmail acount ,σε οσα τηλεφωνά θελεις βάζεις τις εφαρμογές

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα, Χριστός ανέστη, ότι καλύτερο εύχομαι για όλους.

Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ και κάτι μέρες.

Είμαι στη τελευταία έκδοση, 3.5.16.

Έχω στη συσκευή μου ics leak.

Δε μπορώ να αγοράσω ούτε από τη συσκευή, ούτε από το pc!

Στο PC μου βγάζει σφάλμα ότι η κάρτα μου δεν είναι ενημερωμένη και να την ενημερώσω στο Google wallet.Κατι τέτοιο όμως δεν ισχύει γιατί η προπληρωμένη που έχω είναι ενήμερη.Δοκίμασα βέβαια καλού κακού να τη διαγράψω και να τη ξαναβάλω, αλλά τίποτα.

Στη συσκευή, όταν προσπαθώ να κάνω αγορά, μου πετάει απλά σφάλμα.

Λέτε να φταίει το market ή η ROM?

Καμιά ιδέα;

Ευχαριστώ.

edit: Άκυρο...Δε ξέρω για ποιό λόγο αλλά δεν έβλεπε το υπόλοιπο της κάρτας μου.

Άντε να δουμε πόσο θα συνεχιστούν τα προβλήματα με το νέο market...

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Το νεο μαρκετ δεχεται πλέον κανονικά πληρωμές απο πιστωτικές κάρτες American Express που εκδόθηκαν στην Ελλάδα?

Θυμάμαι ότι μέχρι και το 2011 δεν μπορούσες να κάνεις αγορές με αυτές τις κάρτες.

Τα έχει παίξει το μαρκετ παλι?έρχεται ενημέρωσή για αναβάθμιση εφαρμογών,τις κάνω και μετά από κάποιες ώρες,μέρες μου ξαναβγαίνει η ιδία αναβάθμιση της ίδιας εφαρμογής την ξανακάνω και σήμερα για πρώτη φορά ήρθε και ΤΡΊΤΗ ενημέρωσή!έλεος!

Τα έχει παίξει το μαρκετ παλι?έρχεται ενημέρωσή για αναβάθμιση εφαρμογών,τις κάνω και μετά από κάποιες ώρες,μέρες μου ξαναβγαίνει η ιδία αναβάθμιση της ίδιας εφαρμογής την ξανακάνω και σήμερα για πρώτη φορά ήρθε και ΤΡΊΤΗ ενημέρωσή!έλεος!

και εμενα το κανει σε dropbox,titanium backup και σε κανα 2 ακομα....

Μπορεί να μην είναι θέμα market αλλά όντως να γίνεται update της εφαρμογής. Τσέκαρέ το με το version της εφαρμογής για να δεις τι πραγματικά συμβαίνει.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Καλησπέρα. Εδώ και μια βδομάδα κάθε φορά που πάω να μπω στο Google Play μου πετάει το παρακάτω μήνυμα:

"Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Google Play Store (διαδικασία com.android.vending). Προσπαθήστε ξανά."

Στο φόντο φαίνεται: To Android Market αναβαθμίζεται σε Google play.

Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;;

Παρόλα αυτά με ενημερώνει ότι έχω διαθέσιμες ενημερώσεις. Έχω HTC Desire με Leedroid v2.5.0.

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Στέφανος

Καλησπέρα. Εδώ και μια βδομάδα κάθε φορά που πάω να μπω στο Google Play μου πετάει το παρακάτω μήνυμα:

"Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής Google Play Store (διαδικασία com.android.vending). Προσπαθήστε ξανά."

Στο φόντο φαίνεται: To Android Market αναβαθμίζεται σε Google play.

Ξέρει κανείς τι συμβαίνει;;

Παρόλα αυτά με ενημερώνει ότι έχω διαθέσιμες ενημερώσεις. Έχω HTC Desire με Leedroid v2.5.0.

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Στέφανος

Δοκίμασες να κάνεις ενα clear data?

Oneplus 6 8/128

Πήγαινε από τις ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και βρες το market εκεί και κάνε εκκαθάριση δεδομένων και προσωρινής μνήμης. Λογικά το πρόβλημά σου θα λυθεί ;)
Τhe end of an era...

Πήγαινε από τις ρυθμίσεις->εφαρμογές->διαχείριση εφαρμογών και βρες το market εκεί και κάνε εκκαθάριση δεδομένων και προσωρινής μνήμης. Λογικά το πρόβλημά σου θα λυθεί ;)

Το δοκίμασα ήδη και δεν είδα κάτι το διαφορετικό. Διαβάζω ότι είναι γενικό πρόβλημα σε πολλούς, άρα υποθέτω θα φτιαχτεί από την Google...

Καλημέρα!!Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αγοράσω από το market με κάρτα pre-paid και όχι πιστωτική...

Ναι μπορείς .

Samsung galaxy s21+

• Administrators
Καλημέρα!!Ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να αγοράσω από το market με κάρτα pre-paid και όχι πιστωτική...

Όντως μπορείς όπως και με όλες τις χρεωστικές κάρτες.

Modpic.gif

Καλησπέρα!

Ειμαι κατοχος ενος S.G II και ενω εχω περασει τη χρεωστικη καρτα που εχω και πιο συγκεκριμενα την Alpha Bank Enter Bonus American express κανονικα στο google play και στο google wallet δεν μπορω να πραγματοποιήσω κάποια αγορά. Μεσα στην καρτα υπαρχουν χρηματα και οταν παω να αγορασω μια εφαρμογη μου γραφει προσθηκη καρτας και παρολο που εχω προσθεσει την καρτα που βγαζει επιλογη προσθηκη καρτας και την δικια μου αλλα με αχνα γραμματα και να μην μπορω να την επιλεξω.Μπορει σας παρακαλω καποιος να με βοηθησει??

Ευχαριστω

Να σε ρωτήσω,είχες δοκιμάσει να κανείς συναλλαγή με την κάρτα άδειά?υπάρχει περίπτωσή να στην έχουν μπλοκάρει

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Να σε ρωτήσω,είχες δοκιμάσει να κανείς συναλλαγή με την κάρτα άδειά?υπάρχει περίπτωσή να στην έχουν μπλοκάρει

Οχι δεν προσπαθησα να κανω συναλλαγη με την καρτα αδεια γιατι οταν ζητησα να μου την βγαλουν ειχα μεσα ειδη 35 ευρω και την ενεργοποιησα και κανονικα και ρωτησα και στην τραπεζα και μου ειπαν πως ειναι ενεργοποιημενη.Μηπως δεχεται μονο πιστωτικη και οχι χρεωστικη??

Οχι δεν προσπαθησα να κανω συναλλαγη με την καρτα αδεια γιατι οταν ζητησα να μου την βγαλουν ειχα μεσα ειδη 35 ευρω και την ενεργοποιησα και κανονικα και ρωτησα και στην τραπεζα και μου ειπαν πως ειναι ενεργοποιημενη.Μηπως δεχεται μονο πιστωτικη και οχι χρεωστικη??

δες λιγα ποστ πισω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4071129#post4071129