Jump to content

Play Store (πρώην Google Play) - Προβλήματα, εμπειρίες, tips, σχόλια

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μήπως πείραξες το market updater;

from THE hd2

Όχι θέλω να γυρίσω στο παλιό μαρκετ και να ΜΗΝ ξανά εγκαθίσταται παλι το καινούργιο μετά από λίγο!να μείνει το παλιό!

Πού είναι το market updater ?

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

• Απαντήσεις 3,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό εννοώ , εάν αντικατεστησες το market updater με κάποιο πειραγμένο ή διαγράφει τότε σου κάνει update στο καινούργιο συνέχεια . Πως έκανες downgrade; ή είχες πάντα το καινούργιο;

from THE hd2

Γιώργος//ROM: Omega XT v16/RADIO:2.14/NATIVE ANDROID ROMS

pinterest,instagram,EyeEm,flickr

Αυτό εννοώ , εάν αντικατεστησες το market updater με κάποιο πειραγμένο ή διαγράφει τότε σου κάνει update στο καινούργιο συνέχεια . Πως έκανες downgrade; ή είχες πάντα το καινούργιο;

from THE hd2

Όχι δεν έχω πειράξει τίποτα.μαμισιο desire s έχω.

Πάω διαχείριση εφαρμογών,απεγκατάσταση και γυρίζει στο παλιό μαρκετ.αλλά μετά από ένα λεπτό ξανά εγκαθίσταται το καινούργιο !

Πρισπάθησα να περάσω την τελευταία ενημέρωση του angry birds seasons απο το market 3.1.5 και μου έβγαζε μήνυμα για χαμηλή μνήμη!!! Άλλαξα το market με το παλιό και ενώ ξεκινάει η εγκατάσταση διακόπτεται αμέσως.Το έσβησα τελείως και τώρα δεν μπορώ να το ξανακατεβάσω. Μπορώ ενδεχομένως τα το επαναφέρω με το titanium αλλά το θέμα είναι αν ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Όχι δεν έχω πειράξει τίποτα.μαμισιο desire s έχω.

Πάω διαχείριση εφαρμογών,απεγκατάσταση και γυρίζει στο παλιό μαρκετ.αλλά μετά από ένα λεπτό ξανά εγκαθίσταται το καινούργιο !

Χρειάζεσαι ρουτ γι αυτό και τον root explorer ή κάτι παρόμοιο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Έχω ακριβώς το πρόβλημα που περιγράφετε παραπάνω στο link για XDA forum. Δούλευε το Market Enabler, μετά έκανα update σε 3.ΧΧ Market και τώρα τζίφος! Αλλά αντί να κάνω τα παπατζιλίκια μέσω browser απλά επιστρέφω στο παλιό market:rolleyes:

Huawei P20 Pro

HTC 10 Glacier Silver

HTC One M7 Silver

HTC Desire

Εχει κανεις αλλος προβλημα με το market σημερα; απο το πρωι δεν μπορω να κατεβασω αλλα ουτε να ενημερωσω καμια εφαρμογη..

Μου λεει συνεχως οτι η ληψη απετυχε.

Χμμμ.....

Ερωτηση - "φλασια" επι παλαιας...πονεμενης ιστοριας - θα μπορουσε να αναβαθμισει κάποιος τις google εφαρμογες που "δεν ειναι διαθεσιμες για την χωρα μας" οπως google maps κλπ, χρησιμοποιωντας WIFI και μια prepaid καρτα ενός γερμανικου πχ δικτυου, αποφευγοντας λύσεις όπως apk downloads, root, market access κλπ?

Edited by dbal

Sony logo.gif

Εδώ και λίγη ώρα για μια ακόμη φορά το νέο μαρκετ κολλάει στο φόρτωση και δεν φορτώνει να δω τις εγκατεστημένες εφαρμογές μου!

Χμμμ.....

Ερωτηση - "φλασια" επι παλαιας...πονεμενης ιστοριας - θα μπορουσε να αναβαθμισει κάποιος τις google εφαρμογες που "δεν ειναι διαθεσιμες για την χωρα μας" οπως google maps κλπ, χρησιμοποιωντας WIFI και μια prepaid καρτα ενός γερμανικου πχ δικτυου, αποφευγοντας λύσεις όπως apk downloads, root, market access κλπ?

μπορεις ναι!

Kαλησπερα παιδια.

Απορια με το market.

Εχω αγορασει μια εφαρμογη αν αλλαξω συσκευη απο X10 mini pro σε καποιο

αλλο android phone πρεπει να την ξαναπληρωσω η υπαρχει καπου στο κινητο η

εγκατσταση της,?

ευχαριστω.

:):)

Kαλησπερα παιδια.

Απορια με το market.

Εχω αγορασει μια εφαρμογη αν αλλαξω συσκευη απο X10 mini pro σε καποιο

αλλο android phone πρεπει να την ξαναπληρωσω η υπαρχει καπου στο κινητο η

εγκατσταση της,?

ευχαριστω.

:):)

Αμα βαλεις στο νεο κινητο το ιδιο gmail θα μπορεις να ξανακατεβασεις τις πληρωμενες εφαρμογες χωρις να πληρωσεις παλι.

καλησπέρα παιδιά.Εχω ένα θέμα με το μαρκετ στο γαλαξία 2..κατεβάζω τσάμπα τα πάντα αλλα μόλις πάω να αγοράζω με χρήμα μου λέει (Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη δημιουργία τησ παραγγελίας σας.)

καλησπέρα παιδιά.Εχω ένα θέμα με το μαρκετ στο γαλαξία 2..κατεβάζω τσάμπα τα πάντα αλλα μόλις πάω να αγοράζω με χρήμα μου λέει (Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη δημιουργία τησ παραγγελίας σας.)

δοκιμασε να κανεις αγορα οχι απο το κινητο, αλλα απο τον υπολογιστη σου ;)

σε μένα πάλι το market δεν μου δείχνει σωστά ποιες εφαρμογές είναι για update. Είχα να κάνω update 6 πχ εφαρμογές και μόνο την μία μου την εμφάνιζε κανονικά στην επιλογή "οι εφαρμογές μου". Κατά λάθος είδα ότι έχω κ άλλες για update όταν άνοιξα το appbrain και μου έδειξε ότι οι άλλες 5 θέλουν. Και μία μία με παρέπεμπε το appbrain στο market της εφαρμογής (που το market δεν τις έδειχνε αυτόματα για update) για να κάνω την αναβάθμιση. Είναι φυσιολογικό; Το gmaps από την άλλη εκεί που για ένα φεγγάρι σε άφηνε να το κάνεις update τώρα πάλι βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας. :wacko: και μόνο με το marketaccess γίνεται πάλι...

σε μένα πάλι το market δεν μου δείχνει σωστά ποιες εφαρμογές είναι για update. Είχα να κάνω update 6 πχ εφαρμογές και μόνο την μία μου την εμφάνιζε κανονικά στην επιλογή "οι εφαρμογές μου". Κατά λάθος είδα ότι έχω κ άλλες για update όταν άνοιξα το appbrain και μου έδειξε ότι οι άλλες 5 θέλουν. Και μία μία με παρέπεμπε το appbrain στο market της εφαρμογής (που το market δεν τις έδειχνε αυτόματα για update) για να κάνω την αναβάθμιση. Είναι φυσιολογικό; Το gmaps από την άλλη εκεί που για ένα φεγγάρι σε άφηνε να το κάνεις update τώρα πάλι βγάζει ότι δεν είναι διαθέσιμο στην χώρα σας. :wacko: και μόνο με το marketaccess γίνεται πάλι...

Και μένα μου το κάνει αυτό με το gmaps αλλά θεωρώ ότι έχει να κάνει λόγω market.Ότι με τις αναβαθμίσεις που έχει φάει, σε κάποια από αυτές πέρασαν περιορισμό ανά χώρες για κάποιες εφαρμογές.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Βγηκε καινουργιο market πιο ελαφρυ και με νεες επιλογες κατεβαστε το απο εδω http://androidcommunity.com/android-market-version-3-3-11-rolling-out-with-new-settings-and-new-icon-download-20111101/

Εμενα μου εγινε εγκατασταση κανονικα χωρις να ειμαι root.

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Oops, σημαντική είδηση μια που φαίνεται οτι έχει -επιτέλους- αρκετές αλλαγές και στις διαθέσιμες ρυθμίσεις! Root προφανώς δεν χρειάζεται κανεις αφου πρόκειται για επίσημη έκδοση...

Sony logo.gif

την περασα.καμια ουσιαστικη διαφορα.ουτε σε ταχυτητα,ουτε σε οργανωση και interface

sent from Xperia mini proooooo! :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα σε ολους.Προερχομαι απο iphone,και τωρα απεκτησα ενα GALAXY S2.Σε ενα jailbroken iphone μπορεις να κατεβαζεις εφαρμογες και να τις κανεις εγκατασταση μεσα απο το *********.Υπαρχει κατι αντιστοιχο σε ANDROID,και τι προυποθεσεις χρειαζονται?Και αν οχι ποιος ειναι ο πιο ευκολος τροπος να γινεται κατι τετοιο? Edited by Villis
Δεν επιτρέπονται αναφορές σε "παράνομο" λογισμικό!

στο android κατεβαζεις εφαρμογες απο οπου θελεις και απλα τις βαζεις στη sd καρτα και τις κανεις εγκατασταση..δεν υπαρχει καποιος περιορισμος..δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο!

την περασα.καμια ουσιαστικη διαφορα.ουτε σε ταχυτητα,ουτε σε οργανωση και interface

sent from Xperia mini proooooo! :)

Εγω παντος με επισημη 2.3.3 σε lg p500 ειδα διαφορα με το καινουργιο μαρκετ,ενταξει εχει λιγο lag παλι αλλα μου φορτωνει πολυ πιο γρηγορα απο το παλιο και εχει και το παρακατω χρησιμο εκτος απο τις αλλαγες στις ρυθμισεις.

http://tapatalk.com/mu/2e674675-4e5f-24bf.jpg

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Εγω παντος με επισημη 2.3.3 σε lg p500 ειδα διαφορα με το καινουργιο μαρκετ,ενταξει εχει λιγο lag παλι αλλα μου φορτωνει πολυ πιο γρηγορα απο το παλιο και εχει και το παρακατω χρησιμο εκτος απο τις αλλαγες στις ρυθμισεις.Sent from my LG-P500 using Tapatalk

εμενα και με το προηγουμενο μαρκετ μου χαν λυθει τα προβληματα με το lag και την ταχυτητα..;)

[sIGPIC][/sIGPIC]