costini Δημ. September 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2011 (edited) Παιδιά το market κρατάει κάποια προμήθεια? Αγόρασα το PES 2011 (4,2 + 0,8 ΦΠΑ = 5 Ευρώ) και το Camera Zoom FX 3,43. Σύνολο 8,43 και στη κάρτα μου κράτησε 9.43!! Εκτός και αν έκανα λάθος και δεν είδα ΦΠΑ στο Camera zoom FX. Κάποιος που να το έχει αγοράσει? Αλλά και πάλι ΦΠΑ να είχε πιο λίγα θα έβγαιναν.. Γνωρίζει κανείς τι παίζει? (Το Camera Zoom FX το είχε αρχικά σε $, μήπως κράτησε προμήθεια συναλλαγής?) Ευχαριστώ! Edited September 8, 2011 by costini Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ThanosR92 Δημ. September 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2011 Μπορει να μου πει καποιος γιατι μου δηχνει μονο 20 σελιδες οταν μπενω απο το pc μου στο android market?Οποια κατηγορια και να διαλεξω μεχρι 20 σελιδες μοθ βγαζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. September 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 σχετικα με την αναβαθμιση γιατι το LG Optimus One την πηρε ηδη εδω και 2 βδομαδες και το Galaxy S II που εχω ακομα δεν? Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. September 10, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2011 σχετικα με την αναβαθμιση γιατι το LG Optimus One την πηρε ηδη εδω και 2 βδομαδες και το Galaxy S II που εχω ακομα δεν? Μην ανησυχείς έτσι συμβαίνει σε όλους. Μην το βιάζεστε πάντως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 παιδιά εκανα μια αγορα απο το market και το μετανιωσα... πώς μπορώ να την ακυρώσω???:( Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 παιδιά εκανα μια αγορα απο το market και το μετανιωσα... πώς μπορώ να την ακυρώσω???:( έχεις 15 λεπτά ακύρωσε την!πήγαινέ στο μάρκετ και κανε ακύρωσή ! Sent from my HTC Desire S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 (edited) δεν βρισκώ πουθενα την ακύρωση , στο chekout να ψαξω? μαλλον μολις περασαν τα 15 λεπτα....φτου και μια νεότερη αγορά -προ πενταλέπτου- δεν βρίσκω πουθενά να την ακυρώσω,,, τι γίνεται λοιπόν? Edited September 14, 2011 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 δεν βρισκώ πουθενα την ακύρωση , στο chekout να ψαξω? μαλλον μολις περασαν τα 15 λεπτα....φτου και μια νεότερη αγορά -προ πενταλέπτου- δεν βρίσκω πουθενά να την ακυρώσω,,, τι γίνεται λοιπόν? αν ξαναμπεις στην εφαρμογη στο market εχει επιλογη για refund εκει που κανονικα λεει download κλπ, στο κουμπακι πανω δεξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 οκ το βρήκα, αλλά από το market του κινητού!:( Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. September 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2011 Παιδιά μπορείτε να μου πείτε γιατί ενώ μπορώ κανονικά να αγοράσω εφαρμογές από τον υπολογιστή τις στέλνει κανονικά στο κινητο και όλα οκ , όταν πάω να αγοράσω μια εφαρμογή απευθείας μέσα από το κινητό δεν μπορεί και μου βγάζει σφάλμα " Παρουσιάστηκε σφάλμα κατά τη δημιουργία της παραγγελίας σας" ? Παράθεση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή που να κανείς streaming video από το pc στο κινητό ΕΚΤΟΣ από το gmote? Καμία καλύτερη δηλαδή... Sent from my LG-P920 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 [/url]Ξέρει κανείς καμία εφαρμογή που να κανείς streaming video από το pc στο κινητό ΕΚΤΟΣ από το gmote? Καμία καλύτερη δηλαδή... Sent from my LG-P920 using Tapatalk https://market.android.com/details?id=mobi.qiss.vega.ad&feature=search_result Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 ειμαι καινουριος στο αντροιντ. προσπαθω να συνδεθω με το market και μου βγαζει την ωρα που παω να κατεβασω την εφαρμογη οτι -δεν υπαρχουν κινητα αντροιντ τα οποια σχετιζονται με αυτον τον λογαριασμο.συνδεθειται με αλλο λογαριασμο- τι πρεπει να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 ειμαι καινουριος στο αντροιντ. προσπαθω να συνδεθω με το market και μου βγαζει την ωρα που παω να κατεβασω την εφαρμογη οτι -δεν υπαρχουν κινητα αντροιντ τα οποια σχετιζονται με αυτον τον λογαριασμο.συνδεθειται με αλλο λογαριασμο- τι πρεπει να κανω?? Από το κινητό σου μπαίνεις στο market; Κατεβάζεις κανονικά από το market του κινητού; Αν ναι, τότε μάλλον έχεις δώσει διαφορετικό email στο κινητό και διαφορετικό στον υπολογιστή που προσπαθείς να κατεβάσεις και σου βγάζει αυτό το μήνυμα. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Από το κινητό σου μπαίνεις στο market; Κατεβάζεις κανονικά από το market του κινητού; Αν ναι, τότε μάλλον έχεις δώσει διαφορετικό email στο κινητό και διαφορετικό στον υπολογιστή που προσπαθείς να κατεβάσεις και σου βγάζει αυτό το μήνυμα. οχι ουτε απο το κινητο μπορω...απο το κινητο οταν βαζω το μειλ μου μου βγαζει το εξης μνμα - πρωτα οτι πρεπει να επικοινωνησει με τους διακομιστες της γκουγκλ και μετα απο λιγα λεπτα δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη. αυτο ενδεχεται να ειναι ενα προσωρινο προβλημα η το τηλεφωνοσας ενδεχομενος να μην υποστηριζει υπηρεσιες δεδομενων.αν το προβλημα δεν λυθει,επικοινωνιστε με την εξυπηρετιση πελατων... ξερει κανεις τι γινετε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 οχι ουτε απο το κινητο μπορω...απο το κινητο οταν βαζω το μειλ μου μου βγαζει το εξης μνμα - πρωτα οτι πρεπει να επικοινωνησει με τους διακομιστες της γκουγκλ και μετα απο λιγα λεπτα δεν ειναι δυνατη η δημιουργια αξιοπιστης συνδεσης δεδομενων σε αυτον τον διακομιστη. αυτο ενδεχεται να ειναι ενα προσωρινο προβλημα η το τηλεφωνοσας ενδεχομενος να μην υποστηριζει υπηρεσιες δεδομενων.αν το προβλημα δεν λυθει,επικοινωνιστε με την εξυπηρετιση πελατων... ξερει κανεις τι γινετε??? Μάλλον δεν έχεις συνδέσει το κινητό σου στο internet.. wifi.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 οχι δεν το εχω συνδεσει με wi-fi .δεν εχω. αλλιως δεν γινετε??εχω ιντερνετ στο κινητο μεσο βονταφον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 οχι δεν το εχω συνδεσει με wi-fi .δεν εχω. αλλιως δεν γινετε??εχω ιντερνετ στο κινητο μεσο βονταφον Μάλλον πρέπει να βρεις wifi γιατί και το ίντερνετ της βόνταφον παίζει να μην δουλεύει. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 (edited) Μάλλον πρέπει να βρεις wifi γιατί και το ίντερνετ της βόνταφον παίζει να μην δουλεύει. thx για τις απαντησεις. θα δοκιμασω και με wifi na δω τι θα γινει.η αληθεια ειναι οτι μολις παω να μπω στον λογαριασμο διακοπτετε η συνδεση δεν ξερω γιατι ........ sorry αν σας ζαλιζω....... αλλα δεν μπορω να καταλαβω προσπαθοντας να βρω λυση γιατι δεν μπορω να μπω στο αντροιντ μαρκετ βρηκα στις ρυθμισεις το λογαριασμοι και συγχρονισμος.απο εκει παω να προσθεσω εναν λογαριασμο της γκουγκλ κανω κανονικα την συνδεση βαζω το μειλ μου κωδικο μου βγαζει ερωτησεις ασφαλειας οροι αποδοχης τους οποιους αποδεχομαι και περιμενοντας να συνδεθει για να τελιωσει η διαδικασια μου βγαζει Παρουσιαστηκε ενα προβλημα κατα την επικοινωνια με τους διακομιστες της γκουγκλ δοκιμαστε ξανα αργοτερα οσες φορες και να το κανω δεν μπαινει .εχει κανεις καμια λυση??δεν μπαινω απο wi-fi μπορει να εχει καποιο προβλημα το κινητο?? μηπως ειναι θεμα της βονταφον?? Edited September 15, 2011 by Villis Μην κάνεις συνεχόμενα post. Χρησιμοποίησε το κουμπί "τροποποίηση" ενναλλακτικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. September 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2011 Kαλησπέρα! Κατ'αρχάς καλό θα είναι να μην κάνεις συνεχόμενα posts, αλλά να κάνεις τροποποίηση το προηγούμενό σου και να προσθέσεις ότι θες να προσθέσεις. Στο θέμα σου τώρα... Είσαι σίγουρος ότι είσαι συνδεδεμένος στο Internet; Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsas Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 τελικα καταφερα και μπηκα.....προσπαθησα να κατεβασω το google maps αλλα δεν μπορουσα δεν ισχυει λεει για την περιοχη μου η κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Welcome to the club my friend... Δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3734889#post3734889 για μια συντομη περίληψη του τι ταλαιπωρει ΚΑΠΟΙΟΥΣ απο εμας για κακή μας τύχη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannis2002s Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Μια ερωτηση: σε αλλαγη κινητου android (apo desire σε galaxy s plus) υπαρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν τα saves απο παιχνίδια??? (angry birds πχ) Ειναι εφικτό??:confused: Ευχαριστώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelina_F Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Μια ερωτηση: σε αλλαγη κινητου android (apo desire σε galaxy s plus) υπαρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν τα saves απο παιχνίδια??? (angry birds πχ) Ειναι εφικτό??:confused: Ευχαριστώ!!! Εγώ που από Χ10 πηγα σε S2 τα έχασα όλα τα saves :-( Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2011 Μια ερωτηση: σε αλλαγη κινητου android (apo desire σε galaxy s plus) υπαρχει η δυνατότητα να μεταφερθούν τα saves απο παιχνίδια??? (angry birds πχ) Ειναι εφικτό??:confused: Ευχαριστώ!!! Αν είσαι root γίνεται εύκολα με ένα μικρό ρίσκο κάποια να μην δουλέψουν. Συγκεκριμένα για το angry birds υπάρχει http://androidcommunity.com/copy-angry-birds-progress-to-multiple-devices-without-root-for-free-20110504/τρόπος ακόμα και αν δεν είσαι root Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts