Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 δεν μου λειτουργεί. έχω βάλει το enabler! Είσαι σίγουρος ότι ακολουθείς σωστά τη διαδικασία; Δες και εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 μήπως έχεις το καινούριο μάρκετ; σε αυτό δε λειτουργεί το market enabler Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 γιατί υπάρχει και παλαιό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 καινούριο λέμε την έκδοση 3.0.27 ή την 3.1.3 που τα εικονίδια είναι στο στυλ του market των wp7 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313862 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 μάλλον την παλαιή. τι μπορώ να κάνω? θέλω appsss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitriss19 Δημ. August 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 έχει τύχει σε κανέναν που έχει το καινούριο μάρκετ να προσπαθεί να κάνει ενημέρωση σε κάποια εφαρμογή και απλά να κάνει φόρτωση χωρίς να ενημερώνει την εφορμογή? Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 26, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2011 έχει τύχει σε κανέναν που έχει το καινούριο μάρκετ να προσπαθεί να κάνει ενημέρωση σε κάποια εφαρμογή και απλά να κάνει φόρτωση χωρίς να ενημερώνει την εφορμογή? Ξέρετε τι μπορεί να φταίει? Τα κάνει αυτά το νέο market, είναι ένα από τα διάφορα bugs που έχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
what Δημ. August 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2011 μήπως έχεις το καινούριο μάρκετ; σε αυτό δε λειτουργεί το market enabler Μια χαρα μου λειτουργει εμενα...σε 3.1.3 Αυτο που παρατηρησα και εγω ειναι ενα συνεχομενο loading περιμενωντας την σελιδα της επιβεβαιωσης,σε ορισμενα apps Παράθεση Device 1: Galaxy S6 | Rom: Stock 5.1.1 | Launcher: Apex launcher Device 2: Galaxy S | Rom: CyanogenMod 10 | Kernel: Semaphore JB | Launcher: Apex launcher Device 3: Galaxy Tab 10.1 P7510 | Rom: Stock 4.0.4 Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 εεε ΘΕΛΩ άξεσς σε apps της αμερικής.. τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 29, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 εεε ΘΕΛΩ άξεσς σε apps της αμερικής.. τι μπορώ να κάνω? Το έχεις ζητήσει και πιο πριν και έχεις πάρει απαντήσεις. Αν κάποιος άλλος έχει κάτι διαφορετικό να πει... θα το πει. Ας μην επαναλαμβανόμαστε. Και αν θέλεις γράψε κανονικά όπως όλοι μας, είναι κρίμα να μας βγαίνουν τα μάτια για να διαβάσουμε μισή γραμμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosbin Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 εχω το huawei ideos x5 εβαλα το κινητο να φορτισει με το battery dr ανοιχτό. όταν έφτασε στο 100% το προγραμμα ελεγε να αφησω το κινητο 5-15 λεπτά μεχρι να με ειδοποιήσει να το βγάλω. το άφησα καμια ώρα και δεν με είχε ειδοποιήσει και το έβγαλα γιατι στο battery health εγραφε over voltage το οποίο βέβαια μετά από μια επανεκκίνηση έγινε ξανά good. ξερει κανεις γιατι συνεβει αυτό και εσείς που έχετε εδώ και καιρό το κινητό (εγώ το έχω λιγότερο από εβδομάδα) πείτε μου αν μπορείτε πως πρέπει να το φορτίζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 ακολούθησα τις τεχνικές που γράφατε αλλά τζίφος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Μια χαρα μου λειτουργει εμενα...σε 3.1.3 Αυτο που παρατηρησα και εγω ειναι ενα συνεχομενο loading περιμενωντας την σελιδα της επιβεβαιωσης,σε ορισμενα apps Στην έκδοση 3.1.3 με το market enabler ναι μεν γυρνάνε οι τιμες σε δολλάρια αλλά πάλι κάποιες εφαρμογές δεν τις βρίσκει. Π.χ. αν γράψω google maps με το παλιό μάρκετ μέσω market enabler μου έβγαζε το Google maps πρωτο αποτέλεσμα,ενώ τώρα δε μου το βγάζει ούτε δέκατο Sent from my Nexus One Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Μήπως αληθεύει οτι το market enabler πλέον δεν ξεγελάει το καινούργιο market?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 Μήπως αληθεύει οτι το market enabler πλέον δεν ξεγελάει το καινούργιο market?? Ναι αληθεύει δυστυχώς. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 έχει έρθει σε όλους η αναβάθμιση του market ? γιατί εμενα δεν μου έχει έρθει .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 ούτε σε μένα (htc desire z) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2011 (edited) Έχετε συνειδητοποιήσει οτι στη web version του market και συγκεκριμένα στη λιστα με τις εφαρμογες σας (my account --> orders), λείπουν πάνω από τις μισες και εμφανίζονται τυχαία όποιες....επιθυμει η google??? Μόλις το πρόσεξα σε 2 ανδροειδή και με το σχετικό googling, και η απογοητευση απο αυτο το...πράγμα, όλο και μεγαλώνει... Και μετά ψάχνω να βρω άκρη με τα updates του Google maps :stupid: Edited August 29, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 30, 2011 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 έχει έρθει σε όλους η αναβάθμιση του market ? γιατί εμενα δεν μου έχει έρθει .. Στους περισσότερους δεν έχει έρθει και όπως έχω ξαναπεί... μη βιάζεστε να το πάρετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 (edited) Όσον αφορά το προηγούμενο μου post, ιδού μια λύση που ψαρεψα από το Google, για όποιον ενδιαφέρεται "1) go to settings>applications>manage applications>all>google services framework>clear data 2) go to settings>applications>manage applications>all>market>clear cache and force close 3) go to settings>applications>manage applications>all>market>clear cache and clear data 4) Reboot phone 5) Open and sign out of GTalk, then re-open and sign in. 6) Open Market and accept agreement. Let it load your apps. Close Market. 7) Go to market.android.com and sign in. Go to My Market Account>Settings tab>Edit>Nickname your phone and click Update. 8) Install an app from market.android.com." Αν οι εφαρμογές σας είναι πολλές μπορεί να πάρει ώρες μεχρι να γεμίσει η λίστα, οπότε υπομονή, αλλά δουλεύει :) Υπόψην οτι ετσι γίνεται ουσιαστικά re-register το κινητό στο web store του Market (πιθανότατα από την εκκαθάριση του Google services framework (πλαίσιο υπηρεσιών Google)), για αυτό και θα φαίνεται πλέον καταχωρημένο ως συσκευή την ημέρα που κανετε την παραπάνω διαδικασία ΥΓ: @Saliez Χρόνια Πολλά! Edited August 30, 2011 by dbal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Όσον αφορά το προηγούμενο μου post, ιδού μια λύση που ψαρεψα από το Google, για όποιον ενδιαφέρεται "1) go to settings>applications>manage applications>all>google services framework>clear data 2) go to settings>applications>manage applications>all>market>clear cache and force close 3) go to settings>applications>manage applications>all>market>clear cache and clear data 4) Reboot phone 5) Open and sign out of GTalk, then re-open and sign in. 6) Open Market and accept agreement. Let it load your apps. Close Market. 7) Go to market.android.com and sign in. Go to My Market Account>Settings tab>Edit>Nickname your phone and click Update. 8) Install an app from market.android.com." Αν οι εφαρμογές σας είναι πολλές μπορεί να πάρει ώρες μεχρι να γεμίσει η λίστα, οπότε υπομονή, αλλά δουλεύει :) Υπόψην οτι ετσι γίνεται ουσιαστικά re-register το κινητό στο web store του Market (πιθανότατα από την εκκαθάριση του Google services framework (πλαίσιο υπηρεσιών Google)), για αυτό και θα φαίνεται πλέον καταχωρημένο ως συσκευή την ημέρα που κανετε την παραπάνω διαδικασία ΥΓ: @Saliez Χρόνια Πολλά! Εγώ δεν το βρίσκω αυτό. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanat0s Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Όσον αφορά το προηγούμενο μου post, ιδού μια λύση που ψαρεψα από το Google, για όποιον ενδιαφέρεται "1) go to settings>applications>manage applications>all>google services framework>clear data 2) go to settings>applications>manage applications>all>market>clear cache and force close 3) go to settings>applications>manage applications>all>market>clear cache and clear data 4) Reboot phone 5) Open and sign out of GTalk, then re-open and sign in. 6) Open Market and accept agreement. Let it load your apps. Close Market. 7) Go to market.android.com and sign in. Go to My Market Account>Settings tab>Edit>Nickname your phone and click Update. 8) Install an app from market.android.com." Αν οι εφαρμογές σας είναι πολλές μπορεί να πάρει ώρες μεχρι να γεμίσει η λίστα, οπότε υπομονή, αλλά δουλεύει :) Υπόψην οτι ετσι γίνεται ουσιαστικά re-register το κινητό στο web store του Market (πιθανότατα από την εκκαθάριση του Google services framework (πλαίσιο υπηρεσιών Google)), για αυτό και θα φαίνεται πλέον καταχωρημένο ως συσκευή την ημέρα που κανετε την παραπάνω διαδικασία ΥΓ: @Saliez Χρόνια Πολλά! ετσί μπορώ να αγοράσω αππς από αμερική? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dbal Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 Καμία σχέση. Όπως έγραψα λίγο νωρίτερα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3761283#post3761283 το post έχει να κάνει με άλλο ένα bug της pc έκδοσης του Android market (market.android.com) όπου οταν κάνετε login με το google account σας, εμφανίζει με εντελώς τυχαία επιλογή, μερικές μόνο από τις εφαρμογές που έχετε πραγματικά εγκατεστημένες στην συσκευή σας. Ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία, αυτό διορθώνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 καλησπερα σε ολους.εχω μια μικρη ερωτησουλα.αν αγορασω μια εφαρμογη απο το market και μετα χρειαστει να κανω format και τα σβησω ολα θα μπορω να την κατεβασω δωρεαν η θα την ξαναπληρωσω? ευχαριστω προκαταβολικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2011 καλησπερα σε ολους.εχω μια μικρη ερωτησουλα.αν αγορασω μια εφαρμογη απο το market και μετα χρειαστει να κανω format και τα σβησω ολα θα μπορω να την κατεβασω δωρεαν η θα την ξαναπληρωσω? ευχαριστω προκαταβολικα. Και συσκευή να αλλάξεις πάλι πρόβλημα δεν θα έχεις. Η εφαρμογή αγοράζεται από το mail σου και σε θυμάται. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts