giokspy Δημ. July 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2011 Τελικά το νεο market είναι άθλιο. Χάλια interface και αρκετά πιο βαρύ και άβολο. Ευτυχώς είχα κρατήσει backup οπότε λέω να επανέλθω στο πάλιο και ελπίζω να μην αναβαθμιστεί αυτόματα. Sent from my LG-P500 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 Τελικά το νεο market είναι άθλιο. Χάλια interface και αρκετά πιο βαρύ και άβολο. Ευτυχώς είχα κρατήσει backup οπότε λέω να επανέλθω στο πάλιο και ελπίζω να μην αναβαθμιστεί αυτόματα. Sent from my LG-P500 ουτε εμενα μου αρεσει χαλια πραγματικα...ειδικα ετσι που εμφανιζει τις εφαρμογες στριμωχτα σε 2 στηλες...δηλαδη πως τους ηρθε και το εκαναν για καλυτερα? μπορεις να ανεβασεις καπου το παλιο να το βαλω και εγω? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. July 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2011 μπορειτε απλα να απεγκαταστησετε την αναβαθμιση. http://img841.imageshack.us/img841/5963/snapshotfl.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 μπορειτε απλα να απεγκαταστησετε την αναβαθμιση. thanks nikos! Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. July 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2011 Δεν ξέρω παιδιά, εμένα μου άρεσε. :rolleyes: Ανανεωμένο UI, πολύ πιο όμορφο κατά την γνώμη μου, χρηστικό όσο και το προηγούμενο. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2011 είπα και εγώ σήμερα να αγοράσω μια εφαρμογή από το μάρκετ...:) ενώ, εδώ και καιρό, έχω συνδέσει στον google λογαριασμό μου μια ΑΜΕΧ, καθώς και στο google checkout (μάλιστα έχω κάνει και ηλεκτρ.αγορές χρησιμοποιώντας το google checkout και την συγκεκριμένη ΑΜΕΧ) φτάνοντας στην σελίδα που είναι να πληρώσω την εφαρμογή, μου ανοίγει το popup με γκριζαρισμένη την ΑΜΕΧ και σχόλιο δίπλα ''unusable for this purchase'' και από κάτω επιλέξιμo το ''add credit card''... κανείς να μας πει γιατί δεν κάνει δεκτή την κάρτα..?? :worry: thanks..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 κανείς..?? να ανησυχώ δηλαδή..?? :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 κανείς..?? να ανησυχώ δηλαδή..?? :O for the android market AMEX do not allow foreign currency transactions fro USA card holders. Ξεχνάς την AMEX για android market. Μόνο Visa. :p Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 δεν το ήξερα αυτό που παρέθεσες, αλλά βάζω και στοίχημα ότι στην σελίδα που επιλέγεις τρόπο πληρωμής, από κάτω φαίνεται καθαρά ότι δέχονται και ΑΜΕΧ, όπως visa και mastercard...:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfdimopo Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Καλημέρα παιδιά, εχω το HTC desire και πρόσφατα αντιμετωπίζω πρόβλημα χώρου στην εσωτερική μνήμη. εχω χρησιμοποιήσει το app2sd κατα καιρούς και πλέον στην εσωτερική μνήμη εχω ελάχιστες εφαρμογές γύρω στις 6 και μου μένουν γύρω στα 11 MB ελεύθερα. Εχω κάνει καθάρισμα της cache απο το app2sd αλλα ο διαθέσιμος χώρος δεν μεγαλώνει. Υπάρχει περίπτωση παλιές εφαρμογέ που είχα περάσει και διέγραψα να εχουν αφήσει κατάλοιπα? και αν ναι υπάρχει κάποια εφαρμογή (free ακόμα καλύτερα) που να κάνει κάποια μορφή εκαθάριση στη εσωτερική μνήμη? Παράθεση D.G. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 Ξεχνάς την AMEX για android market. Μόνο Visa. :p δεν το ήξερα αυτό που παρέθεσες, αλλά βάζω και στοίχημα ότι στην σελίδα που επιλέγεις τρόπο πληρωμής, από κάτω φαίνεται καθαρά ότι δέχονται και ΑΜΕΧ, όπως visa και mastercard...:worry: Σε τέτοιες περιπτώσεις, μήπως υπάρχει κάποιο email για support από την google; edit Market Support Page Έχει επιλογή να στείλεις την ερώτηση σου.. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themob Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 καλησπερα.αλλαξα τηλεφωνο και οταν παω στο market μεσω του υπολογιστη να κατεβασω καποια εφαρμογη,δεν μου δειχνει το νεο τηλεφωνο αλλα το παλιο.πως μπορω να το αλλαξω αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 έχει αναβαθμιστεί σε κανέναν το market? σήμερα έχει ένα εντελώς καινούργιο UI! Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 έχει αναβαθμιστεί σε κανέναν το market? σήμερα έχει ένα εντελώς καινούργιο UI! ΤΙ συσκευή έχεις; Ειναι ελληνική; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 ΤΙ συσκευή έχεις; Ειναι ελληνική; HTC Desire HD είναι ελληνική αλλά rootαρισμένη. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. July 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2011 HTC Desire HD είναι ελληνική αλλά rootαρισμένη. Εμενα ειναι το ιδιο. Εαν αλλαξε σε κανεναν αλλον ας το πει :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Ενα προβληματακι που αντιμετωπιζω, σαν πιο εμπειροι ισως να ξερετε κατι παραπανω : Περασα αλλη ρομ σημερα και αφου τελειωσα τη διαδικασια επανεφερα τις εφαρμογες μου με το titanium backup. Ολα καλα, μονο που οταν μπω στο μαρκετ και παω στο "οι εφαρμογες μου" δεν μου τις δειχνει, δεν λεει οτι ειναι εγκατεστημενες. Αν ψαξω μεμονωμενα τις εφαρμογες, πχ το zombiebooth στο μαρκετ οταν το βρω θα γραφει οτι ειναι εγκατεστημενο. Απλα στο "οι εφαρμογες μου" δεν τα βγαζει. Ειναι το καινουριο μαρκετ, δεν ξερω αν εχει καποια σημασια αυτο Ευχαριστω :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Πήγαινε και καθάρισε την cache/δεδομένα του market. Γενικότερα μπορεί να στρώσει και με επανεκκίνηση της συκευής, μιας και το έχω πάθει κι εγώ! Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Πήγαινε και καθάρισε την cache/δεδομένα του market. Γενικότερα μπορεί να στρώσει και με επανεκκίνηση της συκευής, μιας και το έχω πάθει κι εγώ! Πετυχε :D Με την επανεκκινηση δεν γινοταν τιποτα αλλα με τη διαγραφη δεδομενων ολα μια χαρα :cool: Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 To νεο μαρκετ ειναι υπεροχο ! Δοκιμαστε το οσοι δε το κανατε Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 To νεο μαρκετ ειναι υπεροχο ! Δοκιμαστε το οσοι δε το κανατε Sent from my Nexus S using Tapatalk Αρκετοί έγραφαν οτι έχουν προβλήματα και γύριζαν στο παλιό..!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Αρκετοί έγραφαν οτι έχουν προβλήματα και γύριζαν στο παλιό..!! Βασικό πρόβλημα είναι ένα laggarisma που παρουσιάζει αρκετες φορές στα μενού. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyDoc Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Προσπάθησα να κάνω update το market σύμφωνα με αυτά που λέει η google αλλά τζίφος. Άνοιξα Wi-Fi, μπήκα στο market και το άφησα για 5 λεπτά τίποτα. Μετά δοκίμασα με το να το έχω ανοιχτό και να είμαι στη home screen του κινητού και αυτό να εκτελείται στο παρασκήνιο και πάλι τίποτα... Τι κάνω λάθως?:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 To νεο μαρκετ ειναι υπεροχο ! Δοκιμαστε το οσοι δε το κανατε Sent from my Nexus S using Tapatalk μονο υπεροχο δεν ειναι και ειναι και προβληματικο δηλαδη το παλιο τι ειχε και επρεπε να το αλλαξουν? (προς το χειροτερο) Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. July 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2011 Αισθητικα μου αρεσε πολυ. Λειτουργικα μεχρι στιγμης δε μου κανε τιποτα κακο. Τι προβληματα εντοπισατε ; Sent from my Nexus S using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts