tron Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Το rootarisma το κινητό δεν είναι τίποτα αλλά παρά η προσθήκη ενός superuser (aka admin στα windows, root σε linux), για να έχεις πρόσβαση στα αρχεία συστήματος στο κινητό σου. Όταν κάποια εφαρμογή "Χρειάζεται" root access, το πρόγραμμα superuser θα σε ρωτήσει αν θες να του επιτρέψεις ή όχι την πρόσβαση. Δοκίμασε να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή που χρειάζεται root (πχ το shark, ή wifi-tether) και θα δεις. Προφανώς μπορείς ανά πάσα στιγμή να ξερουτάρεις το κινητό απλά ξανατρέχοντας το z4root και επιλέγοντας unroot. Λίγες σελίδες πιο πίσω λέω πώς σβήνεις αυτά της vodafone. Εδώ είμαστε για οποιαδήποτε διευκρίνηση.. Τι να πω φίλε 1000 ευχαριστώ. Να βγάλω και τα πακέτα γλωσσων που έχει και να αφήσω μόνο τα Ελληνικά/Αγγλικά? Για καποιους φιλους που ρωτησαν σχετικα..... Λοιπον παιδια μια χαρα το κινητακι μας αλλα το δικο μου το εδωσα ηδη και παω για το zte blade απο την wind.Ρωτησα εχθες και υπαρχει ηδη σε καποια καταστηματα τους ετοιμοπαραδωτο στα 159 ευρω και μαλιστα απο οτι μου ειπαν ειναι καθαρο το κινητο χωρις χαζα εικονιδια οπως με ψιλοπαιδεψε το μικρο μας joy. Το τοπικ σχετικα με το εν λογο κινητο τρεχει εδω--> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286533&page=3 Ειχα και εγω ενθουσιαστη με το κινητο λογο τιμης κτλ αλλα τελικα η wind εκανε την διαφορα.Κλασεις ανωτερο παντου το zte blade,και μολις 50 ευρο παραπανω ζητα!!Ειναι πραγματικα ευκαρια και τα σχολια στο net αριστα!! Παντα φιλικα και καλοπροειρετα Κωστας. Υ.Γ. ΔΕΝ εργαζομαι για την wind η για καμια αλλη εταιρια κινητης τηλεφωνιας!! Κώστα και γω ψηνόμουν άλλα μόλις είδα το sar το έβγαλα κατευθείαν απ το μυαλό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Aν και βγαίνουμε offtopic και εγώ όταν είδα ότι έχει επεξεργαστή armv6 που σημαίνει ότι δε μπορεί να πάρει το κανονικό flash plugin 10.1 αλλά μόνο το lite (που παίρνει και το joy) συνεχίζω με το joy. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sqlinj Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Τι να πω φίλε 1000 ευχαριστώ. Να βγάλω και τα πακέτα γλωσσων που έχει και να αφήσω μόνο τα Ελληνικά/Αγγλικά? Κώστα και γω ψηνόμουν άλλα μόλις είδα το sar το έβγαλα κατευθείαν απ το μυαλό μου Τίποτα φίλε. Ναι ναι, κι εγώ έχω αφήσει μόνο Ελληνικά/Αγγλικά. Επίσης έχω σβήσει και κάτι "mycalendar, mybookmarks" μιας και ΔΕΝ μου αρέσουν/δεν χρησιμοποιώ widgets. Για την ώρα είναι +46% στην τιμή για την 3,5αρα οθόνη το zte. Κατά τ άλλα παραμένει (1) armv6, (2)android 2.1, (3) 600αρης επεξεργαστής. Αν δεν αλλάξει (τουλάχιστον) ένα από τα 3 παραπάνω χαρακτηριστικά, το joy με πείθει ως το απόλυτο vfm. (προσωπικά θα το πάρω ΚΑΙ το zte, αλλά για μέσα στο σπίτι καθώς τα 3,5αρια δεν με βολεύουν για τσέπη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Οκ, μ' αρέσει αυτή η σιγουριά, για να μην ψάχνω από το πουθενά πακέτα vodafone... Κάτι πιο κατατοπιστικό? Στην αναζήτηση δικτύων επιλέγω αυτό της Wind και πάλι τπτ... Πρέπει να κάνω κάτι πιο ψαγμένο? Υπόψιν ότι δεν έχω βάλει κάρτα sd ακόμη, το κινητό είναι του κουτιού σημερινό, ενδεικτικό είναι ότι έβαλα κ κοσμοτε sim (κανείς δεν έχει vodafone..) και κάνει τα ίδια... Desperate help... Οπως εισαι πας στο μαγαζι που το αγορασες να σου δωσουν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LOKKI Δημ. November 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2010 Καλησπέρα, παιδιά :) Έχω q-card με ενεργοποιημένη την προσφορά των 1500 SMS, 1500 λεπτών και των 100ΜΒ internet. Από το τμήμα εξυπηρέτησης πελατων της q, μου έστειλαν με mail τις απαραίτητες ρυθμίσεις (βλ. συνημμένο αρχείο) τις οποίες και πέρασα στο τηλέφωνο. Ωστόσο, σε μια συγκεκριμένη ρύθμιση (MNC) δεν γίνεται δεκτή η προτεινόμενη στο mail τιμή 10, αλλά παίρνει default την 09. Από την Q με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την τιμή αυτή και κανονικά θα έπρεπε να συνδέομαι :O Μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει εάν απαιτούνται και άλλες -πρόσθετες- ρυθμίσεις στο κινητό, (Υπηρεσία δεδομένων, 3G, κλπ) ούτως ώστε να καταφέρω να συνδεθώ;;; Ευχαριστώ προκαταβολικά όλους, Βασίλης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepip Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Πάντως εμένα με Wind παίζει κανονικότατα...Οπως λέει και ο φίλος goregr πας vodafone και σου δίνουν καινούριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpe Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Για την ώρα είναι +46% στην τιμή για την 3,5αρα οθόνη το zte. Κατά τ άλλα παραμένει (1) armv6, (2)android 2.1, (3) 600αρης επεξεργαστής. Αν δεν αλλάξει (τουλάχιστον) ένα από τα 3 παραπάνω χαρακτηριστικά, το joy με πείθει ως το απόλυτο vfm. +1 για τα παραπάνω και επίσης ο υψηλός δείκτης SAR είναι ο καθοριστικός παράγοντάς που με αποτρέπουν τελικά από την αγορά του. Οπότε joy αλλά με τίποτα rls3 σήμερα κιόλας θα την αλλάξω ήταν η πρώτη που δοκίμασα αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος , είναι αρκετά πιο αργό , δεν λειτουργούν ορισμένες εφαρμογές (barcode scanner , dolphin browser) , πολλές φορές βγάζει μήνυμα για αδυναμία ενεργοποίησης του wi-fi και το χειρότερο κάποιες φορές χάνεται τελείως το μεγάφωνο σα να μην υπάρχει και απαιτείται επανεκκίνηση. Δεν ξέρω αν τυχαίνουν αυτά σε μένα μόνο αλλά δεν παλεύεται .. Να δοκιμάσω rls2 ή υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση αυτή τη στιγμή;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Εγώ είμαι με την αρχική του ROM rooted κι απλώς έβγαλα με το TITANIUM τις βλακείες της Vodafone, Και είναι μια χαρά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpe Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Εγώ είμαι με την αρχική του ROM rooted κι απλώς έβγαλα με το TITANIUM τις βλακείες της Vodafone, Και είναι μια χαρά :) Νομίζω οτι εκεί θα καταλήξω αν γίνεται επίσης και η μετακίνηση εφαρμογών στην sd . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Μόλις ανακάλυψα ένα σφάλμα στο τηλέφωνο μου, στην οθόνη αναμονής παω να προσθέσω ενα widget και μου βγάζει: υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής αρχική οθόνη (διαδικασία android.process.launcher). Προσπαθήστε ξανά Εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Μόλις ανακάλυψα ένα σφάλμα στο τηλέφωνο μου, στην οθόνη αναμονής παω να προσθέσω ενα widget και μου βγάζει: υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της εφαρμογής αρχική οθόνη (διαδικασία android.process.launcher). Προσπαθήστε ξανά Εχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι παρόμοιο; me2 Λογικά λέω εγώ τώρα κάποια εφαρμογή βάλαμε και κόλλησε κάτι τέτοιο..;) P.S εάν βάλεις shortcuts,folder είναι ok.. Παράθεση GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Τ(3) 600αρης επεξεργαστής. Ναι αλλα ειναι ο Qualcomm MSM7227 με gpu adreno 200... στο joy δυσκολο το 3D... :( Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Ναι αλλα ειναι ο Qualcomm MSM7227 με gpu adreno 200... στο joy δυσκολο το 3D... :(απ 'ότι διαβάζω φοράνε το ίδιο ακριβώς αλλά δεν έχουν περάσει τους drivers για to 3d HW του adreno Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 me2 Λογικά λέω εγώ τώρα κάποια εφαρμογή βάλαμε και κόλλησε κάτι τέτοιο..;) P.S εάν βάλεις shortcuts,folder είναι ok.. Ναι είναι οκ με φακέλους,συντομευσεις. Εγω μέχρι στιγμής έχω βάλει: adobe reader, 3gwatchdog, advance task killer, 3(player), astro file explorer, battery indicator, bluetooth file tranfer, gps info free, handcent sms, image hunter, ndrive, openwatch, rootexplorer, shazam, skype, solitary free, superuser, talking tom free, tapatalk, tunein radio, tune wiki, twitter, z4root, και ένα πρόγραμμα καιρού Πλακα πλάκα το χω φορτώσει άσχημα το μικρό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brutus85 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 απ 'ότι διαβάζω φοράνε το ίδιο ακριβώς αλλά δεν έχουν περάσει τους drivers για to 3d HW του adreno http://smartphonebenchmarks.com/forum/index.php?/topic/61-what-is-adreno-205-and-how-does-it-compare-to-other-gpus/ http://en.wikipedia.org/wiki/Imageon Και εγω στην αρχη ετσι νομιζα αλλα δεν εχει.Γι αυτο εξ αλλου δεν εχει gpu και το wildfire που εχει την ιδια cpu. :( Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimx2 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 http://smartphonebenchmarks.com/forum/index.php?/topic/61-what-is-adreno-205-and-how-does-it-compare-to-other-gpus/ http://en.wikipedia.org/wiki/Imageon Και εγω στην αρχη ετσι νομιζα αλλα δεν εχει.Γι αυτο εξ αλλου δεν εχει gpu και το wildfire που εχει την ιδια cpu. :(δεν ξέρω τι να σου πω στο xda έτσι λένε αλλά δηλώνω αναρμόδιος. Το κινητάκι είναι super για 100ε από εκεί και πέρα who cares Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kronios Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Υπάρχει εφαρμογή που το κάνει. AppInstaller λέγεται. Στο market θα την βρεις, δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KosmasPar Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Υπάρχει εφαρμογή που το κάνει. AppInstaller λέγεται. Στο market θα την βρεις, δωρεάν. λειτουργει..... απλα λεει οτι μπορεις να κανεις install απο την καρτα, οχι στην καρτα απο το Μarket π.χ.! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KosmasPar Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Υπάρχει εφαρμογή που το κάνει. AppInstaller λέγεται. Στο market θα την βρεις, δωρεάν. Λειτουργει κανονικοτατα.... κανεις install στην εσωτερικη μνημη και μετα κανεις export και πανε στην SD Card...! Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hellas200 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 +1 για τα παραπάνω και επίσης ο υψηλός δείκτης SAR είναι ο καθοριστικός παράγοντάς που με αποτρέπουν τελικά από την αγορά του. Οπότε joy αλλά με τίποτα rls3 σήμερα κιόλας θα την αλλάξω ήταν η πρώτη που δοκίμασα αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος , είναι αρκετά πιο αργό , δεν λειτουργούν ορισμένες εφαρμογές (barcode scanner , dolphin browser) , πολλές φορές βγάζει μήνυμα για αδυναμία ενεργοποίησης του wi-fi και το χειρότερο κάποιες φορές χάνεται τελείως το μεγάφωνο σα να μην υπάρχει και απαιτείται επανεκκίνηση. Δεν ξέρω αν τυχαίνουν αυτά σε μένα μόνο αλλά δεν παλεύεται .. Να δοκιμάσω rls2 ή υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση αυτή τη στιγμή;; βαλε την RLS2 ,εγω μ'αυτη ειμαι ευχαριστημενος(το barcode scanner δουλευει κανινικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Λειτουργει κανονικοτατα.... κανεις install στην εσωτερικη μνημη και μετα κανεις export και πανε στην SD Card...! Ευχαριστω πολυ! Δε λειτουργεί με τον αναμενόμενο τρόπο.Απλά κάνει export στην sd το apk αρχείο,ώστε άμα κάνεις hard reset να μπορείς να το ξαναεγκαταστήσεις,χωρίς να χρειαστεί να το κατεβάσεις από το market. O μόνος τρόπος σε android 2.1 να πάνε εφαρμογές στην κάρτα και να ελευθερωθεί χώρος από την εσωτερική μνήμη είναι το App2sd αλλά θέλει διαδικασία για να το κάνεις και cooked rom που να το υποστηρίζει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimaros69 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 το App2sd αλλά θέλει διαδικασία για να το κάνεις και cooked rom που να το υποστηρίζει Εχω cooked rom τtea pot 3 , market enabler κτλπ αλλα δεν μπορω με την καμια να βαλω το App2sd.. Εχω δοκιμασει απο μαρκετ, απο XDA αλλα δεν με αφήνει.... Μπορει κανεις να μου πει πως το εκανε ο ιδιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Η teapot έχει ενεργοποιημένο το app2sd Αυτό που χρειάζεται να κάνεις είναι το ext partition στην sd σου για να πηγαίνουν εκεί οι εφαρμογές που θα εγκαθιστάς Αφού έχεις ήδη teapot έχεις ήδη βάλει το amonra recovery Oδηγίες όπως τις έγραψα πριν λίγο καιρό για κάποιο φίλο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ Για να μπορείς να εγκαταστήσεις εφαρμογές στην κάρτα και έτσι να έχεις περισσότερο χώρο,θα χρειαστεί να κάνεις στην κάρτα ένα έξτρα partition όπου το σύστημα θα βάζει αυτόματα ένα μεγάλο κομμάτι των εφαρμογών Χρειάζεσαι μια κάρτα για την οποία να είσαι έτοιμος να γίνει format 1.Βάζεις την κάρτα με κλειστό το κινητό 2.Το ανοίγεις με κρατημένα send key και volume up ώστε να μπει στο recovery menu 3.Eπιλέγεις partition sdcard--->partition sd και σε ρωτάει αν όντως θέλεις να κάνεις partition 4.Eπιβεβαιώνεις και βγαίνει ένα μήνυμα για το μέγεθος του partition.Mέχρι 512 είναι οκ,παραπάνω δεν έχει νόημα Κουνώντας προς το πάνω το d-pad το πας μέχρι να φτάσει στο μέγεθος που θέλεις.Εγώ έβαλα Swap-size = 512mb 5.Mετά προς τα μέσα το d-pad και σε ρωτάει πάλι 3 φορές αν θέλεις να συνεχίσεις.Επιβεβαιώνεις και βγαίνει το μήνυμα partitioning sdcard και αφού τελείωσει σε βγάζει στο προηγούμενο μενού 6.Προχωράς με το d-pad και επιλέγεις sd ext2 to ext3.Eπιβεβαιώνεις πάλι και αρχίζει η διαδικασία.Μόλις τελειώσει σε βγάζει πάλι στο ίδιο μενού Πατάς το volume down και πας πίσω στο κεντρικό μενού και επιλέγεις power off Ανοίγεις το κινητό και πλέον έχεις περισσότερο χώρο για την αποθήκευση εφαρμογών Καλό είναι αυτό να το κάνεις πριν αρχίσεις την εγκατάσταση των εφαρμογών. Το κάνεις μια φορά και δε χρειάζεται να το ξανακάνεις το partition,αν αλλάξεις ρομ Υπόψιν ότι μετά το partition δεν μπορείς να αφαιρέσεις την sd από το κινητό,όσο είναι ανοιχτό Και το partition αυτό δε θα το δεις όταν συνδέσεις το κινητό με το pc αλλά θα είναι ορατό μόνο σε linux σύστημα.Στα windows θα βλέπεις απλά το υπόλοιπο της κάρτας(FAT32) όπου μπορείς άφοβα να βάλεις αρχεία μουσικής,βίντεο και ότι άλλο θέλεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimaros69 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Η teapot έχει ενεργοποιημένο το app2sd....... όπου μπορείς άφοβα να βάλεις αρχεία μουσικής,βίντεο και ότι άλλο θέλεις Eυχαριστω πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepip Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 βαλε την RLS2 ,εγω μ'αυτη ειμαι ευχαριστημενος(το barcode scanner δουλευει κανινικα) Τελικά έβαλα και εγώ την RLS2.Με την RLS3 δεν δούλευε τίποτα άσε που το κιν κάποιες φορές κόλλαγε.Barcode scanner κανονικά, ξυπνητήρια κανονικά.Γενικά πήρε ανάσες το κινητάκι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts