Jump to content

KosmasPar

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About KosmasPar

  • Ημ. Γέννησης Ιανουάριος 5

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

KosmasPar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστούμε για το δώρο! Καλή επιτυχία σε όλους!
  2. Απίστευτος διαγωνισμός. Μπράβο. Καλή επιτυχία σε όλους.
  3. Καλημέρα σε όλους! Για να δούμε τι θα γίνει και με αυτόν τον διαγωνισμό. Καλή τύχη σε όλους! :)
  4. νομιζω πως το εκανα αυτο και ξαφνικα αρχισε παλι να γραφει Ελληνικα χωρις να κανω τιποτα αλλο, αλλα οταν πηγαινω στο μενου για τη γλωσσα πληκτρολογιου εχει μονο την Αγγλικη αλλα δεν την εχει επιλεγμενη! τεσπα...., αφου εστρωσε ολα οκ! :)
  5. καλημερα παιδια! εχω ενα προβλημα με το joy μου! χρησημοποιησα ενα προγραμμα το οποιο λεγετε better keyboard για διαφορετικη πληκτρολογιση, αλλα δεν μου εκανε γιατι ειχε μονο Αγγλικο πληκτρολογιο! οταν ομως το εκανα καταργηση απο το κινητο μου δεν μου επιτρεπει να αλλαξω τη γλωσσα απο τα Αγγλικα στα Ελληνικα.....! υπαρχει καποια λυση? (Στο μενου οταν επιλεγω Touch Input στην επιλογη "Γλωσσα πληκτρολογιου" υπαρχει μονο μια επιλογη, τα Αγγλικα!)
  6. περα απο αυτα παιδια μπορει καποιος να μου πει αν χρησημοποιει το SetCPU η καποιο αλλο προγραμμα για overclock στο joy του?? αν ναι μεχρι ποσο μπορω να το βαλω? το SetCPU το βρηκα απλα θελω καποιος να μου πει αν το χρησημοποιει! περιμενω pm η' εδω απαντηση! :) ευχαριστω πολυ!
  7. εγω το βρηκα μια χαρα στο market (εχω RLS4d) και λειτουργει αψογα! και επισης οσο για το link, οχι δεν θελει manager, το βαζεις στην SD card αμα εχεις και το κανεις εγκατασταση, αλλιως δεν ξερω αν μπορεις να το κανεις install...!
  8. παιδια να ρωτησω κατι, εχω το joy rootαρισμενο με το RLS4d..... θελω να χρησημοποιησω το SetCPU και πειτε μου λιγακι αν το χρησημοποιει κανεις και πως λειτουργεί? Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων! (και να σημειώσω κατι, ειχα χρησιμοποιήσει αλλο προγραμμα για να ρυθμίσω τα ΜΗΖ και το κινητο μετα απο τις ρυθμισεις άρχισε να κολλαει και αναγκαστικά να ξανακανω εγκατασταση την ROM απο την αρχη!)
  9. παιδια να ρωτησω κατι, εχω το joy rootαρισμενο με το RLS4d..... θελω να χρησημοποιησω το SetCPU και πειτε μου λιγακι αν το χρησημοποιει κανεις και πως λειτουργει? και επισης ενα link για κατεβασμα please? Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων! (και να σημειώσω κατι, ειχα χρησιμοποιήσει αλλο προγραμμα για να ρυθμισω τα ΜΗΖ και το κινητο μετα απο τις ρυθμισεις άρχισε να κολλαει και αναγκαστικα να ξανακανω εγκατασταση την ROM απο την αρχη!)
  10. κεγς εχω την RLS4d και χρησημοποιω αυτο που εχει στο menu οταν κανεις το root..... με τα partition! ουσιαστικα επεκτείνεις την SD καρτα για σαν μνημη τηλεφωνου!
  11. καλησπερα παιδια..... θα ηθελα να κανω μια ερωτηση! πριν απο λιγες ημερες εκανα ενα friend request σε ενα ατομο στο facebook εμενα μου διχνει οτι δεν με εχει αποδεχθεί ακομα αλλα εγω καθε φορα που αυτο το ατομο αλλαζι φωτογραφια προφιλ εγω την βλεπω και με ενημερωνει το facebook στην κεντρικη σελιδα! εκανα delete το αιτημα φιλιας και ξαναεκανα! και παλι μου κανει το ιδιο πραγμα! μου εχει ξανατυχει αλλη μια φορα αυτο! τι μπορει να συμβαινει?
  12. σου εστειλα φιλε στα inbox σου οδηγο για το root και για να κανεις επεκταση του χωρου του κινητου σου για να εχεις περισσοτερο χωρο για εφαρμογες! :)
×
×
  • Create New...