Woca Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αυτο που εχω τωρα ουτε να το βλεπω δεν θελω, ετσι δεν του εχω δωσει ονομα! :) Αυτος ο υπολογισταρας που θα παρω την αλλη εβδομαδα δεν ξερω πως θα λεγεται! :o Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaradeRo Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Το laptop μου είναι το sepsis , όνομα που κληρονόμησε από κάποιο παλαιότερο desktop που είχα. Τα υπόλοιπα PCs έχουν όνομα ανάλογα με τη δουλειά που κάνουν ή κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό: Video Workstation: Targa, λόγω της Targa3000 που έχει πάνω. Desktop στο γραφείο: main, επειδή στην pro-dsl εποχή είχε πάνω του το modem και μοίραζε internet σε sepsis και targa. Στη δουλειά όλα τα PCs έχουν ονόματα θεών του Ολύμπου: Hermes: το linux gateway που μοιράζει internet (θεός της επικοινωνίας) Hercules: το win2000 που έχει δυνατή κάρτα γραφικών (ο δυνατότερος ημίθεος) Zeus: το PC στο γραφείο του manager (ο αρχηγός των θεών) Hera: το PC στο γραφείο της γραμματέως (η σπαστικιά που μισούσε τον Ηρακλή) Apollo: το PC που δείχνει incoming calls στις operators (είναι όμορφες οι τηλεφωνήτριες) :p Υποθέτω πως μιλάμε για το όνομα του υπολογιστή που δηλώνεται για το δίκτυο, όχι για το πώς μπινελικώνουμε κάθε μηχάνημα όταν δε λειτουργεί σωστά. Extra info follows: (η ελληνική εμπειρία) Κάποιος γνωστός που εργάζεται στο πανεπιστήμιο έχει ονομάσει το μηχάνημα που δουλεύει komodino, αν και όλα τα υπόλοιπα μηχανάκια στο δίκτυό τους έχουν ονόματα από την Παλαιά Διαθήκη. Φημολογείται ότι του επέτρεψαν το όνομα, όταν απείλησε να το ονομάσει aunan. (η διεθνής εμπειρία) Στο MIT στις ΗΠΑ υπάρχουν μερικά πολύ περίεργα ονοματάκια: big_hostname.mit.edu very_big_hostname.mit.edu my_hostname_is_bigger_than_yours.mit.edu Yπάρχει στο ΜΙΤ μηχάνημα με το τρομερό hostname που δείχνει ότι παντού υπάρχει ένας Έλληνας: [λογοκρισία].mit.edu --> (Δείτε πώς λέγεται ο υπολογιστής με IP: 18.234.0.77) Παράθεση Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo (25 Ιούν. 2004 , 16:36) Yπάρχει στο ΜΙΤ μηχάνημα με το τρομερό hostname που δείχνει ότι παντού υπάρχει ένας Έλληνας: [λογοκρισία].mit.edu --> (Δείτε πώς λέγεται ο υπολογιστής με IP: 18.234.0.77) MALAKAS.mit.edu :lol: :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 telika poy blepoume ti onoma exei to pc mas? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 δεξί κλικ στο μαι κομπιουτερ και προπερτις, στη δευτερη καρτελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. June 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2004 Εγω εκει το εχω γραψει ως ''Main Frame'' (πειρ@τικ@ XP σου λεει μετα... :whistle: ) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasp Δημ. June 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2004 Egw ton exw Ovelix to laptop moy logw megethoys...alla kai dynatothtwn...ws twra den moy exei kanei tipota strabokollimata giayto kai paramenw sayto!:D:D argotera blepoyme an kai thelw na pisteyw pws oxi...den tha moy kanei tipota straba...alliws tha ton boythksw se kamia xytra mhpws kai isixasw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 morpheous... για κανέναν ιδιαίτερο λόγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 (25 Ιούν. 2004 , 22:03) δεξί κλικ στο μαι κομπιουτερ και προπερτις, στη δευτερη καρτελα sto device manager? giati de blepo tpt? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Εγώ PC-02, μιας και τον έκανα δίκτυο με τον παλιό που άλλαξε σε PC-01 από κάτι απροσδιόριστο. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 οβελιξ το δικο μου , Αστεριξ ο server μου , και γκαζωπισο το linux router / firewall μου Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AquaSonic Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Εγω hydra-1 λογω της υδροψυξης. Παλαιοτερα AqS η Πισιστρατο (ακομα μπακατελι (συνονοματο με το κινητο) σαραβαλο, καρδαλοπατσικι , Την-ωρα-και-τη-στιγμη-που-εδωσα-λεφτα-για-αυτο-το-ψυχοβγαλτη , Σπασονευριστικος GF65 , μιξερ , φουρνο μικροκυματων (εχει ανεβασει κατι 100 κελσιου ο celeron...) κ@λοπραμα και πολλα αλλα που αν τα πω θα φαω ban δια παντως... :P) Παράθεση http://www.metalplanet.gr/templates/smartDark/images/logo_phpBB.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 καβουρντιστιρι απλα κ ομορφα! :D Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Andromeda Κι αυτό από την αγάπη μου για το σύμπαν και τα ουράνια σώματα... :) Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Στον υπολογιστη δεν εχω δωσει ονομα, αλλα τον ενα σκληρο τον λεω "Πολυ Σκληρος για να πεθανει" :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Το εχω ονομασει: ''Μπουρουχι'' ή ''υπερπισι'', αναλογως τα κεφια μου... Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. December 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE ( 9 Δεκ. 2004 , 21:58) sto device manager? giati de blepo tpt? Sto eikonidio "my computer" (o ypologisths mou) deksi click kai properties (idiothtes) kai sou vgazei th kartela pou exw sto attachment. Desth kai tha aktalabeis. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 tapa.fep.upatras.gr σκέφτομαι να το κάνω katsarida.fep.upatras.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Enema Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Εγω συνηθως τον φωναζω ''ηλιθιο κ*λοpc'' γιατι ολη την ωρα μου κανει τσαλιμια οταν παω να συνδεσω το 6600 με τον υπολογιστη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maggie_25 Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Ο υπολογιστής μου στη δουλειά λέγεται 2345678 αλλά εγώ τον φωνάζω Βρασίδα γιατί δεν είναι και ο πιο γρήγορος :zzz: , ενώ ο private "αγάπη μου" από το "έλα αγάπη μου ξεκόλα", "έλα αγάπη μου άνοιξε το ριμ@@@νο αρχείο :mad: ", κτλ. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/21960wood.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Εγώ τον έχω ονομάσει SACHARA! Γιατί: * Είχαμε 3 φορές πρόβλημα με το ανεμιστηράκι, και αν και είναι 900άρης του έχουμε βάλει ανεμιστηράκι για 2000άρη. * Μία φορά ψήθηκε ο επεξεργαστής από την ζέστη * Ο δίσκος δεν δούλευε επειδή , τα κυκλώματά του σταματούσαν από τόση ζέστη μέσα στο κουτί, και βάλαμε άλλον που αντέχει περισσόερο Δικαίως δεν τον ονόμασα έτσι; :p Παράθεση :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Bayern7 ( 9 Δεκ. 2004 , 23:39) Sto eikonidio "my computer" (o ypologisths mou) deksi click kai properties (idiothtes) kai sou vgazei th kartela pou exw sto attachment. Desth kai tha aktalabeis. axm...mono pou edo exo win98.... ayto 8a to psakso ellada:P Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ivan Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 Tou ebgala neo name Nitsa mou nitsa mou nitsa mou :p :p :lol: Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn---> Subaru Impreza WRX STi http://www.myspace.com/hacksti_edessa Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tele-phonic Δημ. December 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2004 mitso mmmmm ton fonazo plaka kano ego ton leo azor ma kala pragmata einai auta ti erotisi eina auti pos lete to pc sas re paidia den exete kati pio sovaro na asxolitheitai?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sovjohn Δημ. December 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2004 Updated ;) Το κύριο pc που έχω εδώ στην Αγγλία το λέω Jaguar για να έχω ψευδαισθήσεις ότι είναι τόοοσο γρήγορο :) Το άλλο που έχω στην Ελλάδα το λέω Panther...Και μπορείτε να δείτε και τα 2 (από τι αποτελούνται, no pics) στην υπογραφή μου. Παράθεση Οταν ο Γκράχαμ Μπελ εφηύρε το τηλέφωνο, δήλωσε ότι η εφεύρεσή του θα είχε μόνο ευεργετικά αποτελέσματα για την ανθρωπότητα. Όταν ο Τσακ Νόρις το έμαθε, γέλασε και ίδρυσε τον ΟΤΕ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts