mikeff Δημ. June 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2011 Παιδια opera mini παιζει;wap εχει;(για το wind plus).Στα τεχνικα χαρ.λεει java no αλλα καποιος που το εχει θα ξερει στανταρ ας με βοηθησει ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic77 Δημ. August 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2011 zter221??Μεγαλύτερη ξεφτίλα δεν υπάρχει το 'εχω 4 μήνες και στον 4 μήνα χωρίς να μου έχει βραχεί ή πεσει κάτω παρουσιάζει τα εξείς: σβήνει από μόνο του,δεν έχει καθόλου σήμα και στςι δύο κάρτες, το ξυπνητήρι πια δεν λειτουργεί την ώρα που επιτέλους θα καταφέρω να κάνω κλήση σε κάποιον και θα αρχίσω την συνομιλία σβήνει από μόνο του και κάνει επανεκίννηση του κινητού? ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΖΤΕ αποδείχτηκε για μένα η χειρότερη εταιρία για κινητά.μακρυά από ΖΤΕ και ποτέ ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2011 εισαι περιπτωση.. το πηγες για σερβις? αν κ μαλλον σε κοβω να γραφτηκες για να κραξεις Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 11, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2011 zter221??Μεγαλύτερη ξεφτίλα δεν υπάρχει το 'εχω 4 μήνες και στον 4 μήνα χωρίς να μου έχει βραχεί ή πεσει κάτω παρουσιάζει τα εξείς: σβήνει από μόνο του,δεν έχει καθόλου σήμα και στςι δύο κάρτες, το ξυπνητήρι πια δεν λειτουργεί την ώρα που επιτέλους θα καταφέρω να κάνω κλήση σε κάποιον και θα αρχίσω την συνομιλία σβήνει από μόνο του και κάνει επανεκίννηση του κινητού? ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ Η ΖΤΕ αποδείχτηκε για μένα η χειρότερη εταιρία για κινητά.μακρυά από ΖΤΕ και ποτέ ξανα Απλά είσαι άτυχος μιας και σε όλους μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Πήγαινε το στο service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 το συγκεκριμένο έχει μεγάλο SAR .. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiszn Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 παιδια θα παρακαλουσα να μου δωσετε τα φωτα σας,το αγορασα πριν μια βδομαδα και εβαλα καρτα βονταφον και θελω να μπαινω φεισμπουκ,πως ενεργοποιω το ιντερνετ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. August 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2011 παιδια θα παρακαλουσα να μου δωσετε τα φωτα σας,το αγορασα πριν μια βδομαδα και εβαλα καρτα βονταφον και θελω να μπαινω φεισμπουκ,πως ενεργοποιω το ιντερνετ? καλεσε το 13840 δωρεαν και ζητα να σου αποστειλουνε τις ρυθμισεις πατωντας την επιλογη 1 . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
knaison Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 έχει παρατηρήσεις κανείς που έχει αυτό το τηλέφωνο.. ότι μετά τα 2 λεπτά προκαλεί πονοκέφαλο ή μήπως είναι η ιδέα μου? Εννοώ να μιλάει χωρίς hands-free. Παράθεση __________ Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. September 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2011 Μια παρατήρηση που έχω κάνει είναι ότι όταν είχα βάλει κάρτα μνήμης μέσα, δεν μου κρατούσε η μπαταρία παρά μόνο 2-3 μέρες αναμονής. Απ' όταν λοιπόν την έβγαλα κρατάει πολυυυυυ παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2011 Μια παρατήρηση που έχω κάνει είναι ότι όταν είχα βάλει κάρτα μνήμης μέσα, δεν μου κρατούσε η μπαταρία παρά μόνο 2-3 μέρες αναμονής. Απ' όταν λοιπόν την έβγαλα κρατάει πολυυυυυ παραπάνω. ναι εχεις δικιο το ιδιο διαπυστωσα και στο zte r222 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρλιζει κανείς αν έχει μετρητή διάρκειας κλησεων (πχ εξερχομενες)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
okapi Δημ. January 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2012 Με μια γρήγορη ματιά δεν νομίζω πως έχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adeliadi Δημ. January 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2012 (edited) έχει παρατηρήσεις κανείς που έχει αυτό το τηλέφωνο.. ότι μετά τα 2 λεπτά προκαλεί πονοκέφαλο ή μήπως είναι η ιδέα μου? Εννοώ να μιλάει χωρίς hands-free. κι εγω καπως ετσι αισθανομαι! Μια παρατήρηση που έχω κάνει είναι ότι όταν είχα βάλει κάρτα μνήμης μέσα, δεν μου κρατούσε η μπαταρία παρά μόνο 2-3 μέρες αναμονής. Απ' όταν λοιπόν την έβγαλα κρατάει πολυυυυυ παραπάνω. εχω καρτα μνημης transcend 2GB ΚΑΙ μου κραταει καμια βδομαδα,βεβαια δεν μιλαω παρα πολυ ,αντε ναναι καμια ωρα συνολο -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 12, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2012 Καλησπέρα σε όλους. Γνωρλιζει κανείς αν έχει μετρητή διάρκειας κλησεων (πχ εξερχομενες)? Δεν σε καλύπτουν οι πληροφορίες που σου έχει στο call center-> sim1 call history-> sim1 call timers με επιλογές last call, performed, received; Οταν πας πάνω στην κάθε επιλογή σου δείχνει σε "μπαλονάκι" τους χρονους κάθε κατηγορίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 Παιδιά έπεσα τυχαία εδώ, κ βλέπω ότι μιλάτε για διάφορα πράγματα, όπως πιο πάνω για το call center. Εμένα δεν έχει ούτε μηνύματα το κινητό. Το αγόρασα πριν μερικούς μήνες κ το εχω στην άκρη γιατί δεν βλέπω πουθενά μυνήματα. Έχει να διαλέξω ήχο για τα μηνύματα, αλλά δεν μενού για μηνύματα δεν βλέπω πουθενά. Ούτε από τα ονόματα να διαλέξω ένα νούμερο για να στείλω μήνυμα, ούτε αν πληκτρολογήσω έναν αριθμό να στείλω μήνυμα σε αυτόν. Τι γίνετε? Που στο καλό είναι τα μηνύματα? Ούτε κάτι για call center βλέπω Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 (edited) ^ Πατώντας το κεντρικο κουμπί, δεν σου βγάζει την "τρίλιζα" με τα 9 εικονίδια απο τα οποία το κεντρικο είναι το φακελάκι των sms και το απο πάνω οι κλήσεις κλπ; Αν οχι, κάτι δεν πάει καλά.... Μήπως να το πας πίσω εκεί που το αγορασες να τους το δεϊξεις; Edited January 22, 2012 by tseapis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katerini Δημ. January 22, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2012 ^ Πατώντας το κεντρικο κουμπί, δεν σου βγάζει την "τρίλιζα" με τα 9 εικονίδια απο τα οποία το κεντρικο είναι το φακελάκι των sms και το απο πάνω οι κλήσεις κλπ; Αν οχι, κάτι δεν πάει καλά.... Μήπως να το πας πίσω εκεί που το αγορασες να τους το δεϊξεις; Σε ευχαριστώ φίλε μου για την γρήγορη απάντηση! Πατώντας το κεντρικό πληκτρο μου βγάζει μια λίστα μόνο με έξι επιλογές μόνο. όχι τις 9 που λες εσυ σε πλέγμα. Οι επιλογές με την σειρά είναι τηλ κατάλογος Ρυθμίσεις πολυμέσα Διαχειριστής αρ προφίλ χρήστη οργανωτής. τίποτε άλλο. με την πρώτη ευκαιρία θα παω στην Wind. Κ εγώ νόμιζα ότι πήρα κινητό με 25 ευρώ, θέλω κ μηνύματα? Παράθεση Κωστας - Κατερινη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 (edited) Εχω μια καρτα SDHC Card 8GB VERBATIM κανει για το τηλ και που ειναι η υποδοχη?εχει δικους του ηχους κλησεις?πως αναβει ο φακος? Edited July 28, 2013 by manassis Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Εχω μια καρτα SDHC Card 8GB VERBATIM κανει για το τηλ και που ειναι η υποδοχη?εχει δικους του ηχους κλησεις?πως αναβει ο φακος? Δέχεται κάρτες microSD και η θύρα είναι κάτω από τη μπαταρία. Δεν το είχα χρησιμοποιήσει πότε με μεγάλη κάρτα, λογικά όμως μέχρι 4άρα σηκώνει. Έχει δικούς του ήχους, αν θυμάμαι καλά τους βλέπεις από τις ρυθμίσεις προφίλ. Ο φακός τώρα, ανάβει ή με το * ή με το #. Δείχνει και το κουμπί πάνω νομίζω... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeTaXaS4 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την γρήγορη απάντηση! Πατώντας το κεντρικό πληκτρο μου βγάζει μια λίστα μόνο με έξι επιλογές μόνο. όχι τις 9 που λες εσυ σε πλέγμα. Οι επιλογές με την σειρά είναι τηλ κατάλογος Ρυθμίσεις πολυμέσα Διαχειριστής αρ προφίλ χρήστη οργανωτής. τίποτε άλλο. με την πρώτη ευκαιρία θα παω στην Wind. Κ εγώ νόμιζα ότι πήρα κινητό με 25 ευρώ, θέλω κ μηνύματα? είναι απενεργοποιημένες οι κεραίες οπότε και οι sim, πρέπει να πας από τις ρυθμίσεις να της ενεργοποιήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manassis Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 φιλε Plankton69 (Χρήστος) σ ευχαριστω πολυ να εισαι καλα Παράθεση ΑΜΠΕΛΩΝΑ-ΦΑΡΣΑΛΑ-ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-ΚΕΡΑΜΕ samsung galaxy j1(2016)-samsung galaxy S4 zoom-XGODY 7 IGO PRIMO-DREAMBOX DM800HDse-kaon(ote tv)-Edision Argus Mini Plus High Speed 2 in 1 HD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. April 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2014 Ήρθε στην κατοχή μου το δίκαρτο αυτό τηλέφωνο και ήθελα να το χρησιμοποιήσω για κάποιο διάστημα λόγω 2 καρτών. Διαβάζοντας εδώ, είδα οτι δεν μπορείς να μεταφέρεις τις επαφές σου μέσω υπολογιστή. Πως είναι δυνατόν να πωλείται συσκευή χωρίς να υποστηρίζει αυτό; Δηλαδή στην ουσία είναι άχρηστο...; Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts