Jump to content

Αγορά Nokia N8 – Σε ποιό χρώμα και από που;

Spyr0s
 Κοινοποίηση

[Ν8] Ποιό χρώμα θα διαλέξετε;  

315 members have voted

1. 1. [Ν8] Ποιό χρώμα θα διαλέξετε;

• Ασημί - Silver White
      56
    • Μαύρο - Dark Grey
      132
    • Μπλέ - Blue
      69
    • Πράσινο - Green
      18
    • Πορτοκαλί - Orange
      40

Recommended Posts

Aπό σημερα ειναι κάτοχος(το παράγγειλα δηλαδη!:P) ενος ΝΟΚΙΑ Ν8 μπλε χρώματος απο το birdphone στα 334.99.

Πλεω σε πελαγη ευτυχίας!Μήπως θα με προσγειώσει στη σκληρή πραγματικότητα όμως;:P

Αν εν τελει το παρω κανουργιο σκεφτομαι και εγω το καταστημα αυτο.

αλλιως παμε σε μτχ στα 250-300

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

• Απαντήσεις 373
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ξέρεις αν θα είναι ελληνικό ή όχι ;

Γενικά εχω την απορία πως γίνεται τα γνωστα μαγαζιά να το δίνουν ακόμα πάνω από 400 και αυτα όπως το birdphone σε τόσο χαμηλή τιμή. Είναι γενικα αξιόπιστα ; Ας μας πει κάποιος που έχει αγοράσει

Δε θέλω να στο χαλάσω με γειά σου το γαλάζιο !

Φιλε αμα διαβασεις καποια σχολια πελατων απο κατω σε αυτο το link http://www.skroutz.gr/m/941/Birdphone πιστευω πως ειναι πολυ καλο μαγαζι :happy:

Eμπιστευομαι birdphone γιατι χωρις καν να το ρωτησω,και αφου τους επρηξα στα μειλς μου ειπαν απο μονοι τους πως ειναι ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ(θα σας πω σε κανα 2 μερες χωρα προελευσης) και μου εξηγησαν με ΑΚΡΙΒΕΙΑ τι σημαινει αυτο αν και βεβαια ηξερα.

Το ειχανε και ελληνικο σε καποια φαση σε σκουρο γκρι στα 379 ευρω το Ν8 αλλα φερνουν ελαχιστα κομματια και branded Cosmote.

Να δωσω εστω και 50 ευρω παραπανω για ελληνικο δεν θα το κανα αφου το Birdphone εχει τις καλυτερες κριτικες.Όσο για τις αναβαθμίσεις μου εξηγησαν με καθε ακριβεια τι παιζει και μου ειπανε πως μπορουν να κανουν αυτοι την οποιαδηποτε αναβαθμιση ΔΩΡΕΑΝ.Εχω ολα τα μειλς του (5-6 στον αριθμο).Για το σερβις σε περιπτωση που ΔΕΝ δεχτει η ΝΟΚΙΑ στα NOKIA CARE (που δεν το νομιζω) μου διαβεβαιωσαν πως θα το στειλω σε αυτους ΔΩΡΕΑΝ και παλι για να το στειλουν οι ιδιοι.

Και με μια αξιολογηση κοντα στο 4.9 στο Skroutz και μετα απο ολα αυτα γινεται να πεις όχι;:P

Αν και με τις τιμες κατι παιζει σε καρτελ με αλλα μαγαζια γιατι τις ανεβοκατεβαζει πολλες φορες τη βδομαδα.Το πετυχα μολις 1 ευρω ακριβοτερα τελικα απο οτι ειχε Πεμπτη απογευμα που ειχανε παραλαβη.

Ξέρεις αν θα είναι ελληνικό ή όχι ;

Γενικά εχω την απορία πως γίνεται τα γνωστα μαγαζιά να το δίνουν ακόμα πάνω από 400 και αυτα όπως το birdphone σε τόσο χαμηλή τιμή. Είναι γενικα αξιόπιστα ; Ας μας πει κάποιος που έχει αγοράσει

Δε θέλω να στο χαλάσω με γειά σου το γαλάζιο !

Κολλητός μου το πήρε από εκεί σε πορτοκαλί και είναι από ιρλανδία το κινητό και λογικό ναναι αλλιώς δεν θα είχε τέτοια τιμή...Δουλεύει μια χαρά πάντως!!!

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Eμπιστευομαι birdphone γιατι χωρις καν να το ρωτησω,και αφου τους επρηξα στα μειλς μου ειπαν απο μονοι τους πως ειναι ΠΑΡΑΕΙΣΑΓΩΓΗΣ(θα σας πω σε κανα 2 μερες χωρα προελευσης) και μου εξηγησαν με ΑΚΡΙΒΕΙΑ τι σημαινει αυτο αν και βεβαια ηξερα.

Το ειχανε και ελληνικο σε καποια φαση σε σκουρο γκρι στα 379 ευρω το Ν8 αλλα φερνουν ελαχιστα κομματια και branded Cosmote.

Να δωσω εστω και 50 ευρω παραπανω για ελληνικο δεν θα το κανα αφου το Birdphone εχει τις καλυτερες κριτικες.Όσο για τις αναβαθμίσεις μου εξηγησαν με καθε ακριβεια τι παιζει και μου ειπανε πως μπορουν να κανουν αυτοι την οποιαδηποτε αναβαθμιση ΔΩΡΕΑΝ.Εχω ολα τα μειλς του (5-6 στον αριθμο).Για το σερβις σε περιπτωση που ΔΕΝ δεχτει η ΝΟΚΙΑ στα NOKIA CARE (που δεν το νομιζω) μου διαβεβαιωσαν πως θα το στειλω σε αυτους ΔΩΡΕΑΝ και παλι για να το στειλουν οι ιδιοι.

Και με μια αξιολογηση κοντα στο 4.9 στο Skroutz και μετα απο ολα αυτα γινεται να πεις όχι;:P

Αν και με τις τιμες κατι παιζει σε καρτελ με αλλα μαγαζια γιατι τις ανεβοκατεβαζει πολλες φορες τη βδομαδα.Το πετυχα μολις 1 ευρω ακριβοτερα τελικα απο οτι ειχε Πεμπτη απογευμα που ειχανε παραλαβη.

τελεια!

ευχαριστουμε πολυ για τις χρησιμοτατες πληροφοριες!

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Σας πιστευω ολους ! Δεν ειναι κακο το να προερχεται απο αλλη ευρωπαικη χωρα σε καμια περιπτωση,ξερουμε οτι κανεις αναβαθμιση OTA,απλα εγω θα φοβομουν μηπως εχει ανοιχτει προηγουμενως,αν ειναι ευρωπαικο,μηπως ειναι καποιας αλλης διαλογης (πχ στο expansys διαβασα πριν οτι δε περιλαμβανεται το καλωδιο hdmi και ειναι επισης παραεισαγωγης αυτα που δινουν).

Οποτε παιρνοντας ενα τετοιο τηλεφωνο παραεισαγωγης,μπορεις να εχεις ελληνικα ; Το καλυπτει κανονικα η DOA ωστε εχεις δικαιωμα επιστροφης σε 7 μερες ; Μεσω της ελληνικης Nokia γινεται αυτο ;

εχει ανοιχτει για να σου περασουν ελληνικα... αν ειναι μτχ το βλεπεις απο τις κλησεις(εννοω αυτο που δεν σβηνει, με τον κωδικο)

κανονικα εχεις DOA...

και στο Χ7 της βοντα δεν εχει αλλα καλωδια... γιατι??

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Εχει ανοιχτει ναι,αλλα μου διαβεβαιωσαν πως ειναι επανασφραγισμενο και περιεχει κανονικα εγχειριδιο στα ελληνικα και οτι περιεχει η κανονικη συσκευασια πωλησης στην Ελλαδα.Ουτε ανακατασκευασμενο ειναι κλπ και καλυπτει ολες τις Ευρωπαικες προδιαγραφες.Επισης ισχυει και το DΟΑ και μπορουν να σου επιστρεψουν και τα λεφτα σου.Παντως παιδια εφοδιαζει πολλα καταστηματα και επισης δεν ειναι η μονοι με παραεισαγωγης και τους εμπιστευομαι. Edited by stendor

Θα συνεχίσω την εμπειρία μου απο το birdphone για να βοηθησω και αλλα μελη σε πιθανη παραγγελια τους.Η παραγγελια εγινε χτες το απογευμα (που ηταν και αργια) για το Ν8 σε μπλε χρωμα.

Σημερα το πρωι κατα τις 10 παρα με παίρνουν τηλεφωνο για να επιβεβαιωσουν τα στοιχεια μου,μου ειπαν πως ελαβαν και το email για αλλαγη της διευθυνσης αποστολης,με ενημερωσαν χωρις καν να τους ρωτησω για αλλη μια φορα πως το τηλεφωνο ειναι εισαγωγης απο Ευρωπη,με κανονικη 2ετη εγγυηση της ελληνικης αντιπροσωπείας,για τα ελληνικα που θα χαθουν αν κανω μονος μου αναβαθμιση και πως κανουν ΔΩΡΕΑΝ την αναβαθμιση αυτοι σε νεα εκδοση(αν δεν κανω μεσω ΟΤΑ στην Αννουλα θα παει πακετο σε αυτούς:P).Ειλικρινα παιδια εμεινα speechless.:X

Τετοια ευγενεια η κοπελίτσα,τετοια τεραστια ενημερωση,τα πάντα σας λέω.Δεν ξερω αν ειναι η κριση ή όχι αλλα με το που παραλαβω παει για 5 αστερια στο σκρουτζ.

Με το που τελειωσαν τα διαδικαστικα με ρωτησε αν εχω επιπλεον απορίες-ερωτησεις για τη διαδικασια,της ειπα όχι και της γνωστοποιησα ποτε θα εκανα την καταθεση στην Alpha Bank με τα χρηματα.Με ευχαριστησε για την προτίμηση μου σε αυτους και απλα μου ζητησε οταν κανω την καταθεση απλα να κανω μια ενημερωση.

Εκανα την καταθεση κατα τις 12 παρα,τους πηρα τηλεφωνο,με συνδεσανε με την κοπελα που μιλησα το πρωι(καθε ατομο αναλαμβανει προσωπικα την καθε παραγγελία!Αυτο και αν ειναι απιστευτο) και παλι με την πολυ γλυκια φωνη της μου ειπε πως ολα ειναι ΟΚ και μετα την επιβεβαιωση ολων των καταθεσεων το απογευμα η παραγγελια θα φύγει.Ταχυτατη διαδικασια 2 λεπτων υποθεσης.

16.40 με παιρνει τηλεφωνο η ιδια κοπέλα και μου γνωστοποιησε πως εξακριβωθηκε το ποσο και η παραγγελια θα φυγει με Γενικη Ταχυδρομικη,και αν εχω καποιο προβλημα να φυγει με ACS.Φυσικα δεν ειχα κανενα προβλημα,με ευχαριστησε και παλι για την προτιμηση και μετα απο 2 λεπτα:

Αγαπητέ/ή ΘΕΟΔΩΡΟΣ .....,

Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας, ήδη βρίσκεται στο τελικό στάδιο της διακίνησης, οδεύοντας πρός εσάς.

Παραγγελία: [1116400016]

Κωδικός μεταφορικής: ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ:246247.....

Ημερομηνία: 14/06/2011 16:42:52

Τρέχουσα Κατάσταση: Αποστολή

Περιγραφή:

Προσοχή:

- Η παραγγελία σας έχει αποσταλλει και τις επόμενες ώρες θα την παραλάβετε. Αν για οποιοδήποτε λόγο, η Εταιρεία Ταχυμεταφορών ή κάποιος συνεργάτης μας δεν παραδώσει κάποιο δέμα στη διεύθυνση που έχετε υποβάλλει ή το προϊόν παρουσιάζει κάποιο σοβαρό ελλάτωμα , παρακαλούμε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Για τη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε κρατάτε τα τμήματα της συσκευασίας σε καλή κατάσταση για 15 περίπου ημέρες. Αν κάποιο προϊόν χρειαστεί αντικατάσταση, είναι απαραίτητη η προσκόμιση όλων των μερών του προϊόντος καθώς και της συσκευασίας του σε καλή κατάσταση.

- Κρατήστε αντίγραφο του παρόντος για μελλοντική χρήση ή εκτυπώστε αν αυτό απαιτείται.

Αν έχετε μείνει ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας, θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και πάλι, με τον ίδιο και ακόμα καλύτερο τρόπο.

Σας ευχαριστούμε θερμά που μας επιλέγετε για τις αγορές σας.

Τμήμα Πωλήσεων birdphone.gr,

Birdphone™

Υπηρεσίες Κινητής Τηλεφωνίας

Καρυάτιδων 74 – Άλιμος Αττικής

174 55 - Αθήναι

Τηλ.Κέντρο: (+30) 210 98 58 090

(+30) 210 98 58 063

Fax:(+30) 210 98 58 057

e-mail:info@birdphone.gr

web:http://www.birdphone.gr

Τα στοιχεια μου και το vouncher ειναι με .... για ευνοητους λόγους.Λογικα αυριο παραλαμβανω παιδιά,μπορει με 6 ευρω εξοδα αποστολης αλλα ΧΑΛΑΛΙ τους.Την κοπελα κοντεψα να την ερωτευτώ.:P Και φυσικα πουθενα αλλου δεν υπαρχει σε μπλε σε αυτη τη τιμη και με αυτη τη ταχυτατη εξυπηρετηση.

Αυριο ή μεθαυριο(οποτε παραλαβω) αν θελετε σας ανεβαζω φωτογραφίες και απο το unboxing και όλες τις λεπτομέρειες.:P

Ετσι καπως ολοκληρωνεται και η εμπειρια αποστολης του πολυπόθητου Ν8.

Και αλλωστε γραφει, "Παραγγελιες που γινονται ως τις 16.00 με σημα ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ εκτελουνται ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ" Δηλαδη τι αλλο να πω ρε παίδες;

Σχολιο:Η CC-1005 σιλικονης σε μπλε που αγόρασα ηταν η τελευταία,στα 4.63 ευρω.Τουλαχιστο ενα ευρω πιο κατω απο τα αλλα καταστηματα.Ηταν ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ και με το που εκτελεσα την παραγγελια πήγε στο ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ.Που με απλα λογια σημαινει,Real time ενημερωση του ηλ.καταστηματος για το αποθεμα.Σε αλλα καταστηματα ουτε κατα διανοια να γινει αυτο.:shifty:

Αυτάάάάάάά...:D

Παιδια το παρελαβα πριν απο λιγο απο τη Γενικη ταχυδρομικη.Χρονος παραδοσης λιγοτερο απο 20 ωρες.

Ειναι ΤΕΛΕΙΟ!Γερμανικο product code,αλλα η ταινια ασφαλειας εγραφε κανονικα ΝΟΚΙΑ,και ουτε ανοιγμενα ουτε λευκη ταινια ούτε τίποτα.Ηταν ολοσφραγιστο σας λεω παιδια.Εχω το καταλληλο οπτικο υλικο.Περιεχει ΟΤΙ ακριβως και η ελληνικη εκδοχη του,ολα στη θεση τους όπως και το κινητο,μα τα πάντα ηταν στην τελεια.Φοράει την έκδοση PR 1.2 και ΕΧΕΙ κοκκινιλα.Αλλα ρε παιδια δεν ξερω για σας αλλα μου αρεσει που κοκκινιζει.Και στο ΤΡΟΝ μου αρεσε αυτο το χρωμα.Βασικα δεν ειναι έντονο να σας πω την αληθεια.Δηλαδη αν δεν μου το λεγαν δεν θα το καταλαβαινα.Αχχχ ειμαι πολυ χαρουμενος που πηγαν ολα τέλεια!Η συσκευασια του ηταν σαν τεθωρακισμενο πάντως.

Παντου αυτες τις σακουλες τις φουσκωτες για να μην χτυπάει μεσα στο κουτί,και απο πάνω ειχε αφρολέξ για να μην ακουμπαει το μπλε κουτι με το κουτι της θηκης ζελατίνης.Γυρω γυρω το ειχαν δέσει τόσο πολυ καλά και ειχαν τόση ταινία"ΕΥΘΡΑΣΥΣΤΟΝ" που εφαγα κανα πενταλεπτο με το κοπιδι να το ανοιξω!

Αυτα παιδια ως τωρα!

μου αρεσουν πολυ τα "εναλλακτικα" χρωματα του Ν8 (πορτοκαλι, λαχανι, γαλαζιο) αλλα κυριως το ροζ.

φανταζομαι αν το παρω και βαλω μια θηκη σιλικονης μαυρη στην πλατη του κινητου, δεν θα κανει τοσο μπαμ...

αντιθετως η αντιθεση φουξια-μαυρο θα δειχνει ομορφη.

συμφωνει κανεις μαζι μου? μοιραζεται τον ιδιο "ενθουσιασμο" για το φουξια Ν8 ή ειμαι μονος μου και ξεφτιλιζομαι ατη την στιγμη??!:lol::lol:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Eντάξει δεν λέω κάνει τη διαφορά αλλα φούξια ρε παιδί μου;:P

Μονο και μονο επειδη εχει την Αννουλα μεσα;Αν και μεταξυ μας με τη θηκη σιλικόνης ελάχιστα φαινεται το πραγματικο χρωμα της συσκευής,μόνο πίσω που αφηνει λιγο ακαλυπτη την κάμερα.:)

Το μπλε δεν σου άρεσε;Το πορτοκαλι για μενα ψιλοκοκκινιζει και δεν ειναι τοσο νεανικο και το πρασινο χρυσαφίζει οταν υπαρχει δυνατο φως και κανει ΠΟΛΥ εντονη αντιθεση με την οθονη.Για μενα το μπλε,το ασημι και το μαυρο ειναι τα καλυτερα.

αστο καλυτερο ολο ροζ :lol: ειναι ωραια αισθηση το αλουμινιο μην την χαλας ;) αλλα δεν εισαι μονος, και μενα μαρεσει το ροζ :D

ναι ρε φιλε... ειναι παρα παρα παρα πολυ ομορφο

αλλα που να το βγαλεις στο λεωφορειο, το γηπεδο και σε κανενα metal live (που πηγαινω)

teo, και το μπλε ειναι τελειο.

απλα η αντιθεση φουξια-μαυρο ,στα ματια μου, φαινεται καταπληκτικη.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

αλλα που να το βγαλεις στο λεωφορειο, το γηπεδο και σε κανενα metal live (που πηγαινω)

στο λεωφορειο νταξει... στο γηπεδο εχω δει αλλα και αλλα... αλλα σε κανα live metal... :lol:

Βασικα το μπλε ειναι ακριβως οτι περίμενα για τα γουστα μου.Ειναι εξαιρετικα απαλο σαν χρωμα,εχει ακι το μεταλλο τελεια υφη αλλα προσωπικά με το που το εβγαλα απο το κουτι και εβγαλα και τις ζελατινες το τοποθετησα στη σιλικονιτσα του.Δεν θελω να δω ουτε γδάρσιμο στην κατασκευη του.Νομιζω πως και το πρασινο και το πορτοκαλι ειναι πολυ χτυπητα και κουραζουν το ματι όταν ασχολεισαι πολυ ωρα με το κινητο.Μια σημειωση να κανω.Η CC-1005 εχει τελεια εφαρμογη στο κινητο και ειναι σαν ενα δευτερο κάλυμα.Επίσης εχουν κάνει πιο smooth το πάτημα των κουμπιών ελεγχου!:D

Εγώ αν το έπαιρνα τώρα ή θα το ξανάπαιρνα σε μαύρο ή θα το έπαιρνα στο μπλε.

Αυτή την στιγμή το έχω με την μπλε θήκη σιλικόνης.

Φούξια να με πληρώνανε δεν το έπαιρνα!:p

Έχω ένα θέμα γενικά με φούξια/ροζ κλπ σε άντρα.:what::p

Και εγώ σε μαύρο θα το έπαιρνα το ροζ δεν μου κάνει σε άντρα :)

Η επόμενη διαφήμιση της nokia : Παίζουν οι Sepultura σε κάποια στιγμή σταματάει η μουσική και ακούγετε ο κλασσικός ήχος της Nokia κοιτούν όλοι να δουν τι συμβαίνει και βγάζει ο thePRODIGY άνετος το ροζ n8 :p :p :lol:

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gif

Συντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr

Βασικα το μπλε ειναι ακριβως οτι περίμενα για τα γουστα μου.Ειναι εξαιρετικα απαλο σαν χρωμα,εχει ακι το μεταλλο τελεια υφη αλλα προσωπικά με το που το εβγαλα απο το κουτι και εβγαλα και τις ζελατινες το τοποθετησα στη σιλικονιτσα του.Δεν θελω να δω ουτε γδάρσιμο στην κατασκευη του.Νομιζω πως και το πρασινο και το πορτοκαλι ειναι πολυ χτυπητα και κουραζουν το ματι όταν ασχολεισαι πολυ ωρα με το κινητο.Μια σημειωση να κανω.Η CC-1005 εχει τελεια εφαρμογη στο κινητο και ειναι σαν ενα δευτερο κάλυμα.Επίσης εχουν κάνει πιο smooth το πάτημα των κουμπιών ελεγχου!:D

το εχω ερωτευτει σε μπλε....απλως θελω να δω αν θα αντιμετπισεις κανενα προβλημα με το περασμα της αννουλας....αν οχι τρεχω και εγω birdphone και το παιρνω.....

κατι αλλο....μηπως ξερει κανεις ποσο εχει το μπλε σε καταστημα της νοκια;;

στο e-shop το βρηκα,499

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Και εγώ σε μαύρο θα το έπαιρνα το ροζ δεν μου κάνει σε άντρα :)

Η επόμενη διαφήμιση της nokia : Παίζουν οι Sepultura σε κάποια στιγμή σταματάει η μουσική και ακούγετε ο κλασσικός ήχος της Nokia κοιτούν όλοι να δουν τι συμβαίνει και βγάζει ο thePRODIGY άνετος το ροζ n8 :p :p :lol:

:lol:

ασε...και το παραδειγμα σου δεν ειναι και πολυ μακρια... ερχονται οι Opeth σε λιγες μερες με τους Priest:ninja:

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Φαση θα χει να σκασεις 499 στο eshop και να ναι παραεισαγωγης.:P

Τουλαχιστον στο πουλοφωνο ηταν ξεκαθαροι οι τυποι.Οταν λες προβλημα με την Αννουλα τι ακριβως εννοεις;Εγω καταλαβα σχετικα με το αν ειναι διαθεσιμη ή οχι απο ΟΤΑ.Εεε αν δεν ειναι θα τους το στειλω κατω να μου το αναβαθμισουν δωρεαν.:D

θελω να δω αν θα προκυψουν δυσκολιες για να περασεις την αναβαθμηση στο κινητο.....ειμαι ροδο,και ετσι δεν θα με βολευει να στελνω το κινητο αθηνα για καθε αναβαθμιση....
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Παντως απο προσωπικη εμπειρια και απο παλαιοτερα ΝΟΚΙΑ νομιζω πως οι αναβαθμισεις ειναι παρα πολυ ευκολο να γινουν μεσω ΟΤΑ.

Ολα εγιναν πολυ smοothly ακομα και στο Ν8 με το που το ανοιξα και μου ζητησε αναβαθμιση.Ασε που παιζει τα ελληνικα να ειναι περασμενα απο τη μαμα ΝΟΚΙΑ αφου το κινητο δεν ηταν ανοιγμένο.Ίσως να εχει τη Βalkans.Αμα δεν το αναβαθμισω δεν μπορω να βγαλω συμπερασματα ομως.

οτα σημαινει μεσω του κινητου χωρις συνδεση με τον υπολογιστη;; και θα ειναι κατι τετοιο δυνατο με την αννα;;

συγνωμη αν σε κουρασα...