Jump to content

The Walking Dead (AMC)

charmed_powers
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί νομίζεις ότι όσοι το βλέπουν περιμένουν το my phone.gr να ενημερωθούν για την σειρα:rolleyes:

Σαν να μου λες επειδή δεν είδε ο οποιοσδήποτε ένα οποιοδήποτε αγώνα την προηγούμενη ημερα εμείς να μην σχολιάσουμε το αποτέλεσμα του αγώνα επειδή έχει προγραμματίσει για δικούς τους λόγους να το δει σε μαγνητοσκόπηση έτσι ;

Λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει θα έλεγα.

Σε τελική μην μπει να διαβασει το οτιδήποτε αφορά τη σειρά εφόσον δεν την έχει δει κι όχι μόνο στο my phone.gr.

Εγώ έτσι κάνω πάντα, αν δεν το κανει ο άλλος δικό του θέμα.

Η σχολιάζουμε ελεύθερα η καθόλου σε τελική.

Όλοι οι άλλοι τηρούν αυτό το πράγμα.

Εσύ προφανώς είσαι υπεράνω όλων.

Το ποιος είναι σοβαρός ή όχι φαίνεται.

Και δεν θα αποφασίσεις εσύ ποιος θα μπει ή τι μπορεί να έχει ήδη δει.

Για αυτό υπάρχει το spoiler σαν λειτουργία του φόρουμ.

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Όλοι οι άλλοι τηρούν αυτό το πράγμα.

Εσύ προφανώς είσαι υπεράνω όλων.

Το ποιος είναι σοβαρός ή όχι φαίνεται.

Και δεν θα αποφασίσεις εσύ ποιος θα μπει ή τι μπορεί να έχει ήδη δει.

Για αυτό υπάρχει το spoiler σαν λειτουργία του φόρουμ.

Γιατί με το spoiler δεν μπορεί μα διαβάσει ετσι;

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Ο.Π.Χ.

My Movies and TV: Στη συγκεκριμένη ομάδα συζήτησης-forum, τα μέλη καλούνται να σχολιάσουν μεταξύ άλλων ταινίες ή τηλεοπτικά προγράμματα. Λόγω της ιδιαίτερης φύσης του συγκεκριμένου forum, είναι πολύ πιθανό τα μέλη να επιθυμούν να παραθέσουν στοιχεία, τα οποία αποκαλύπτουν την εξέλιξη ενός έργου (spoilers). Μια τέτοια παράθεση προκαλεί στις περισσότερες περιπτώσεις τη εύλογη δυσαρέσκεια των επισκεπτών/μελών του myphone.gr, που δεν έχουν παρακολουθήσει το συγκεκριμένο έργο και σκοπεύουν να το παρακολουθήσουν στο μέλλον. Τα μέλη που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο forum δεν θα πρέπει να παραθέτουν τέτοιου είδους πληροφορίες στα θέματα που δημιουργούν, ενώ τα μέρη των δημοσιεύσεών τους που περιέχουν spoilers θα πρέπει να περικλείονται με τον κώδικα «spoiler», ο οποίος κρύβει το κείμενο σε μαύρο φόντο, ώστε να μην αποκαλύπτεται, παρά μόνο εφόσον το επιλέξει ο αναγνώστης.

Για να μην υπάρχουν απορίες και ενστάσεις, οι Ο.Π.Χ. είναι ξεκάθαροι. Ας μην δοθεί συνέχεια, please. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

Εγώ προσωπικά σταματάω να σχολιάζω πλέον στο παρόν θέμα,διοτι και αλλου θα μπορούσε με spoiler να τονιστούν άλλα μηνύματα εξίσου. Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά αυτά τα θέματα τα προσπερνάμε όταν δεν έχουμε δει το τελευταίο επεισόδιο. Τι μπορεί να θες να δεις δηλαδή αν δεν θέλεις να μάθεις τι έγινε;

Ο λόγος που το αναφέρω είναι ότι αν μπεις απο tapatalk, στο preview φαίνεται το ποστ ακόμα και αν έχει μπει σποιλερ ταγκ.

Βλέπουμε επεισόδιο και μετά κοιτάμε τα θέματα :)

Η λογικη λεει πως αν φτασουν στον τερματικο σταθμο και ολα ειναι μελι γαλα δεν θα εχει νοημα η ιστορια.Εγω πιστευω πως θα ειναι τιγκα στα ζομπια.Αλλα με τους Αμερικανους ποτε δεν ξερεις τι θα σκεφτουν.Το κακο ειναι πως η σεζον τελειωνει και ποιος περιμενει μεχρι τον επομενο Οκτωβρη τα νεα επεισοδια...

Η λογικη λεει πως αν φτασουν στον τερματικο σταθμο και ολα ειναι μελι γαλα δεν θα εχει νοημα η ιστορια.Εγω πιστευω πως θα ειναι τιγκα στα ζομπια.Αλλα με τους Αμερικανους ποτε δεν ξερεις τι θα σκεφτουν.Το κακο ειναι πως η σεζον τελειωνει και ποιος περιμενει μεχρι τον επομενο Οκτωβρη τα νεα επεισοδια...

Μα το να πάνε κάπου για σωτηρια, το εκαναν με τον Κυβερνητη και δεν τους βγηκε. Το να εχει παλι ζομπια ο τερμιναλ μια απο τα ιδια θα ειναι. Ελπιζω να εχουν κατι δυνατο επιφυλαξει εκει!

Cry of the Nazgul!

Galaxy 4- / - / - iPad Mini Retina

Πως σας φαίνεται ο τερματικός;

Εμένα μεγάλη μούφα.

Ύποπτα τα πράγματα. Πολύ ύποπτα. :worry:

Cry of the Nazgul!

Η θειά είναι σάικο σίγουρα. Δεν γίνεται να υποδέχεται έτσι αγνώστους σε τέτοιες εποχές και να έχει τόσο ησυχία.

Τώρα τι τους κάνει αυτούς που πάνε εκεί, δεν ξέρω.. Θα πω πειράματα η θα τους μετατρέπει σε ζόμπια :p

by the way, από την στιγμή που άρχισα την σειρά πραγματικά λιώνω κάθε φορά που ακούω "walkers" "sh1theads" "πως τους λέτε" και άλλα τέτοια παλαβά.

ΖΟΜΠΙΑ είναι ρε μπράτιμε, πως να τους λέμε;; :lol:

Θα έχουμε εξελίξεις στο τελευταίο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Και αν πάει όπως φαίνεται, ο επόμενος κύκλος θα έχει σχέση με το γίνεται μέσα στο terminus. Δηλαδή θα μας δείξουν κάποια στοιχεία και μετά θα περιμένουμε μέχρι την επόμενη σεζον να δούμε πιο αναλυτικά τι παίζει εκεί.

Amazon Fire stick 4k max

Λογικά θα είναι δυνατό το επόμενο επεισόδιο... Οποίοι είδατε και στο τέλος που δείχνει σκηνές από το επόμενο επεισόδιο θα έχει αρκετή δράση.. Για να δούμε λοιπόν..

Λογικά θα είναι δυνατό το επόμενο επεισόδιο... Οποίοι είδατε και στο τέλος που δείχνει σκηνές από το επόμενο επεισόδιο θα έχει αρκετή δράση.. Για να δούμε λοιπόν..

η αληθεια ειναι πως οταν βλεπουμε τις σκηνες απο το επομενο επεισοδιο εχουμε πολυ πιο πολυ αγωνια απο οταν βλεπουμε το κανονικο επεισοδιο.. ισως γιατι απλα μαζευουν ολη την δραση σε 15 δευρολεπτα :P

Καλά ο τερματικός είναι σίγουρα παγίδα...δεν νομίζω ότι όλα θα είναι μέλι-γάλα εκεί. Πάντως κάπου πήρε το μάτι μου διάφορες εικασίες για το τι πρόκειται να συμβαίνει...δεν είναι σπόιλερ γιατί δεν ξέρω αν όντως αυτό συμβαίνει, αλλά το βάζω σαν σπόιλερ σε περίπτωση που ισχύει :)

Κανίβαλοι....και μάλλον κάποιον θα καθαρίσουν από τους πρωταγωνιστές (ή έχουν ήδη καθαρίσει κάποιον)

Καλά ο τερματικός είναι σίγουρα παγίδα...δεν νομίζω ότι όλα θα είναι μέλι-γάλα εκεί. Πάντως κάπου πήρε το μάτι μου διάφορες εικασίες για το τι πρόκειται να συμβαίνει...δεν είναι σπόιλερ γιατί δεν ξέρω αν όντως αυτό συμβαίνει, αλλά το βάζω σαν σπόιλερ σε περίπτωση που ισχύει :)

Κανίβαλοι....και μάλλον κάποιον θα καθαρίσουν από τους πρωταγωνιστές (ή έχουν ήδη καθαρίσει κάποιον)

Αν είναι να στραβώσει το πράγμα στο terminus τότε το spoiler είναι η πιο πιθανή λύση. Με τον Κυβερνήτη ήταν η άλλη, την είδαμε :p

Cry of the Nazgul!

Όντως κάτι τέτοιο παίζει.

Μην ξεχνάμε πως υπάρχει κόσμος από την ομάδα της φυλακής, που ακόμη δεν έχει φτάσει.

Πάμε λοιπόν για το τέλος της σειράς, την επόμενη σεζόν;

Τώρα αυτό ήταν φινάλε;

Μας άφησε με πιο πολλά ερωτήματα στο τέλος, από ό,τι στην αρχή της σεζόν.

Άσε που στο τέλος του προηγούμενου επεισοδίου, όσες σκηνές έδειξε, οι περισσότερες φαίνεται ότι είναι από την νέα σεζόν.

Στο μεταξύ τι παίζει με όλα αυτά:

* Τι είναι τελικά αυτό το Terminus;

* Ποιος έχει την Beth;

* Πού είναι ο Ταιρις και η Καρολ και το μωρό;

* Πώς 6 οπλισμένοι άντρες την πατάνε από 3 χωρίς όπλα;

* Τι σχέση είχαν όλα αυτά τα flashback με τις καλλιέργειες;

Amazon Fire stick 4k max

Τώρα αυτό ήταν φινάλε;

Μας άφησε με πιο πολλά ερωτήματα στο τέλος, από ό,τι στην αρχή της σεζόν.

Άσε που στο τέλος του προηγούμενου επεισοδίου, όσες σκηνές έδειξε, οι περισσότερες φαίνεται ότι είναι από την νέα σεζόν.

Στο μεταξύ τι παίζει με όλα αυτά:

* Τι είναι τελικά αυτό το Terminus;

Σταθμός μάλλον απο κανίβαλους και ίσως κάτι σαν σατανιστές με τελετές κλπ

* Ποιος έχει την Beth;

Άγνωστο

* Πού είναι ο Ταιρις και η Καρολ και το μωρό;

Στον δρόμο λίγο πριν τον σταθμό και μάλλον παρακολουθούν όλα αυτά που έγιναν γιατί (λέω εγώ) έφτασν μόλις ξεκίνησε ο σαματάς.

* Πώς 6 οπλισμένοι άντρες την πατάνε από 3 χωρίς όπλα;

Πως κατάλαβες οτι ήταν τρεις; Ήταν πολοί περισότεροι, τους δείχνει γύρω γύρω απο τον φράχτη και πάνω στις σκεπές των κτιρίων. Επιπλέον γνωρίζουν το μέρος, ενώ η ομάδα του Ρικ, όχι και πήγαιναν στα τυφλά ή εκεί που τους οδηγούσαν.

* Τι σχέση είχαν όλα αυτά τα flashback με τις καλλιέργειες;

Μάλλον όλα έχουν να κάνουν με το ότι πίστευαν πως θα μείνουν στην φυλακή αρκετό καιρό, ενώ τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα περιμένεις.

10 χαρακτήρες

Φαντάζομαι πόσο πολύ άρεσε και στους υπόλοιπους, αφού 3 μέρες μετά κανείς δεν σχολιάζει!! :-P

Amazon Fire stick 4k max

Τι να σχολιάσουμε... Πραγματικά πιστεύω ότι έχει κουράσει και ξενερώσει τον κόσμο... Το παρακολουθείς μόνο και μόνο γιατί το βλέπεις τόσα χρόνια και έχεις περιέργεια... Μέχρις στιγμής έχουν αγνοήσει τις αιτίες που έγινε αυτή η κατάσταση...

Ότι και να γίνει, εμένα θα μου αρέσει αυτή η σειρά, γιατί είναι ακριβώς το είδος που μου αρέσει. Ακόμη από το πρώτο παιχνίδι resident evil που είδα σε PlayStation και ήταν η πρώτη επαφή που είχα με αυτού του είδους το σενάριο.