Jump to content

Vodafone Full Σήμα

sportguy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

thanks για την απαντηση! μου ειπαν απο vodafone οτι θα μου την δωσουν δωρεαν..

η δικια μου ερωτηση...αν πχ στο μελλον αλλαξω παροχο η συσκευη αχρηστεύεται? δεν μπορεις να την χρησιμοποιήσεις με αλλο νουμερο?(πχ να την δωσω στον αδερφο μου...)

Οχι.Για σενα και μονο εσενα. Τσεκαρε εδω... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9068

• Απαντήσεις 386
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Οχι.Για σενα και μονο εσενα. Τσεκαρε εδω... http://www.vodafone.gr/portal/client/cms/viewCmsPage.action?pageId=9068

μαλιστα...

thanks για την απαντηση..

κακο παντως αυτο γιατι αν αλλαξεις παροχο η συσκεη αχρηστεύεται.

μαλιστα...

thanks για την απαντηση..

κακο παντως αυτο γιατι αν αλλαξεις παροχο η συσκεη αχρηστεύεται.

Βασικα δεν γνωριζω αν αχρηστευεται ακριβως η υπαρχει τροπος να δηλωδει σε νεο κατοχο.Στειλε ενα mail η ρωτα σε ενα καταστημα νομιζω θα σου πουνε αν γινεται η οχι.Παντως ετσι απλα να την δωσεις σε αλλον να την βαλει σε αλλο σπιτι κτλ δεν γινεται σιγουρα (ειδες τι χρειαζεται)

Βασικα δεν γνωριζω αν αχρηστευεται ακριβως η υπαρχει τροπος να δηλωδει σε νεο κατοχο.Στειλε ενα mail η ρωτα σε ενα καταστημα νομιζω θα σου πουνε αν γινεται η οχι.Παντως ετσι απλα να την δωσεις σε αλλον να την βαλει σε αλλο σπιτι κτλ δεν γινεται σιγουρα (ειδες τι χρειαζεται)

Ναι διαβαζω γενικως...

παντως ειναι πραγματι χαζο (ειδικα αν την αγορασεις ) η συσκευη να αχρηστεύεται...

τεσπα θα το ψαξω και αλλο και θα επανέλθω...

σημερα απο cosmote με ειπαν το εξης...(αφορα και vodafone το θεμα...)

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5348237#post5348237

λετε ρε παιδια να γινεται?

η πρωτη κρυαδα απο vodafone. Αρνηθηκαν να μου δωσουν το full σημα με το προσχημα οτι ειμαι νεος πελατης και δεν ξερουν αν θα πληρωνω τους λογαριασμους μου. Το θεωρησα απαραδεκτο και προσβλητικο 10 χρονια στην cosmote δεν ειχα τετοια αντιμετωπιση. Μεχρι που σκεφτομαι να φυγω εκανα παραπονα και τηλεφωνκως αλλα και με e-mail
υπογραφή εκτός ορίων

εμενα στην vodafone Καστοριας μου ειπαν θα με παρουν σε μια βδομαδα να παω να το παραλαβω. υπαρχει τοση ελειψη?
υπογραφή εκτός ορίων

εμενα στην vodafone Καστοριας μου ειπαν θα με παρουν σε μια βδομαδα να παω να το παραλαβω. υπαρχει τοση ελειψη?

Ναι στα περισσοτερα shops δεν εχουν την συσκευη στοκ.Την παραγγελνουν και ερχεται και την παιρνεις.

• 1 month later...
9 ιουνιου ηρθε καινουργια παρτιδα full sima απο sagem. Αν ολα καλα παραλαμβανω δευτερα με κουριερ και επιτελους βγαζω την παλια μπακατελα που συνεχεια ειχα αποσυνδεσεις

iPhone 11

Apple Watch Series 5

iPad Air 3 (2019)

• 3 weeks later...
συνδεσα το sagem κανονικα ειχα σημα και στις 2 συσκευες που δηλωσα αλλα επαιρνα τηλεφωνο και δεν με ακουγανε διαφορετικα ατομα και με τα 2 νουμερα αναγκαστικα να το αποσυνδεσω για να μπορεςσω να μιλησω ειχς κανεις παρομοιο θεμα?
υπογραφή εκτός ορίων

Aπο την εξυπηρετηση δεν μπορουσνα να μου πουν για τιμη.. Πηγα σε καταστημα και μου το δινουν στα 10 ευρώ.. Εχω συμβολαιο στο red 1. Αξιζει να το κυνηγησω να μου το δωσουν δωρεάν ; Ειναι ευκολο?

Aπο την εξυπηρετηση δεν μπορουσνα να μου πουν για τιμη.. Πηγα σε καταστημα και μου το δινουν στα 10 ευρώ.. Εχω συμβολαιο στο red 1. Αξιζει να το κυνηγησω να μου το δωσουν δωρεάν ; Ειναι ευκολο?

κολοκυθια σου λενε.Εγω πηρα με παγιο χαμηλοτερο απο το δικο σου εντελως δωρεαν και την συσκευη της κοσμοτε και της βονταφον.ΔΩΡΕΑΝ.

ο καθε συνδρομητης εχει διαφορετικη τιμη για το VFS
Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

Δεν έχει σχέση αν είναι root ή όχι, αρκεί να δηλώσεις τον αριθμό σου στο full σήμα.

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Εννοω αν εχει καποιο app μεσα απο τη Vodafone που να δινει τη δυνατοτητα να παιρνει σημα απο τη συσκευη αυτη. Αλλιως γιατι να μη δουλευουν τα κινητα απο αλλους παροχους;

Δεν είναι Θέμα APP

πρέπει να δηλώσεις τον αριθμό σου στο menu της συσκευής "full σήμα" είναι προφανές ότι αριθμοί που δεν είναι vodafone δεν μπορούν να δηλωθούν.

Η συσκευή που χρησιμοποιείς είναι επιλογή σου .

Σε ρουταρισμενο κινητο δουλευει; Που εχουν καθαριστει ολα απο μεσα. Ξερει κανεις;

Δεν παιζει ρολο η συσκευη, δεν θελει καποιο ιδιαιτερο app

1. Να ειναι 3G και πάνω η συσκευη σου

2. Να ειναι vodafone ο αριθμος σου(συμβολαιο/καρτοπρογραμμα/καρτοκινητο)

Αν δεν θελεις παγια, ελαχιστες χρεωσεις, προβληματα σε λογαριασμους το μοναδικο δικτυο ειναι εδω, με καθε νεα αιτηση δωρα μια 2πλη κουβερτα σε διαφορα χρωματα και μια σακουλα καρβουνα. Απεριοριστη ομιλια απο την ταρατσα του σπιτιου σου με ολoυς

• 2 weeks later...
εγω αφαιρεσα το τελειο σημα γιατι δεν με ακουγαν οταν μιλουσα κοβομουν δεν ξερω αν επεσα σε ελατωμματικη συσκευη
υπογραφή εκτός ορίων

εγω αφαιρεσα το τελειο σημα γιατι δεν με ακουγαν οταν μιλουσα κοβομουν δεν ξερω αν επεσα σε ελατωμματικη συσκευη

Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Δεν ήταν τελικά η συσκευή αλλά το ρουτερ του ΟΤΕ λόγω vdsl έχει μια μικρή ασυμβατότητα. Το έλυσα με αναβάθμιση firmware που δεν έχει δώσει ακόμα ο ΟΤΕ ενώ και ο ΟΤΕ προθυμοποιηθηκε να μου αλλάξει το ρουτερ με άλλης εταιρίας που έχει πλήρη συμβατότητα με το φουλ σήμα.

Αν χρειαστείς βοήθεια για να το λειτουργήσεις χωρίς πρόβλημα στείλε μου μήνυμα.

Κι εγώ είχα το ίδιο πρόβλημα. Δεν ήταν τελικά η συσκευή αλλά το ρουτερ του ΟΤΕ λόγω vdsl έχει μια μικρή ασυμβατότητα. Το έλυσα με αναβάθμιση firmware που δεν έχει δώσει ακόμα ο ΟΤΕ ενώ και ο ΟΤΕ προθυμοποιηθηκε να μου αλλάξει το ρουτερ με άλλης εταιρίας που έχει πλήρη συμβατότητα με το φουλ σήμα.

Αν χρειαστείς βοήθεια για να το λειτουργήσεις χωρίς πρόβλημα στείλε μου μήνυμα.

φιλε εγω εχω adsl και ρουτερ ενα netgear 3700
υπογραφή εκτός ορίων

Για αρχή θα πρέπει να ανοίξεις κάποια ports στο συγκεκριμένο ρουτερ. Με μια αναζήτηση στο Google θα το βρεις εύκολα. .Μόλις το βρεις πες μου να σου πω ποιες πόρτες να ανοίξεις. ..