matersci Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 το αννα είναι update του symbian 3 . Εφόσον θέλεις να εγκαθιστάς "σπασμένες" unsigned εφαρμογές τότε ναι, φυσικά και αξίζει. Αλλά κάνε υπομονή, γιατί σε έναν μήνα περίπου (ή και λιγότερο) θα του φορέσεις την belle. όχι μόνο για σπασμένα. Κερδίζεις σε δυνατότητες παραμετροποίησης κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gel7 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 όχι μόνο για σπασμένα. Κερδίζεις σε δυνατότητες παραμετροποίησης κτλ Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος σε παρακαλώ; Κάποιο παράδειγμα καθότι δεν ξέρω από αυτά. Παράθεση Racing because all other sports require one ball only! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. January 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2012 Καλημέρα σας. Μία ερώτηση παιδιά. Αξίζει τον κόπο να hack την συσκευή και αν ναι τότε ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος για το Ν8 με Symbian^Anna εγκατεστημένο. Εντός του forum είδα προτεινόμενο το hackit από coderus, αλλά λέει για Symbian^3. Το n8 ειναι Symbian^3!!Τωρα εαν θελεις το χακαρεις για οποιαδηποτε εφαρμογη θελεις να βαλεις.Καποιες ειναι ανυπογραφες σε διαφορα μαγ........κια!!Απο εκει κ περα δεν παθαινει τιποτα η λειτουργια του σαν συσκευη.Χακαρισμενο η οχι,το ιδιο ειναι.Βαλε του Coderus. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλησπερα Υπαρχει καποιο mod ωστε καθε φορα που μπαινω στην καμερα, να ειναι το φλας απενεργοποιημενο ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Καλησπερα Υπαρχει καποιο mod ωστε καθε φορα που μπαινω στην καμερα, να ειναι το φλας απενεργοποιημενο ? Δεν χρειάζεσαι hack/mod για αυτό. Δεν ξέρω αν δουλεύει στο Ε7 όπως στο Ν8 (δεν έχουν την ίδια κάμερα), αλλά αξίζει να το δοκιμάσεις. Θα επιλέξεις την σκηνή C (προσαρμ.) στην κάμερα, θα κάνεις όσες αλλαγές θέλεις και στις επιλογές της θα ενεργοποιήσεις και την πρώτη παράμετρο (Ορισμός ως προεπιλεγμένη λειτουργία σκηνής). Έτσι κάθε φορά θα έρχεται με την συγκεκριμένη σκηνή, άρα με τις ρυθμίσεις που εσύ θέλεις, άρα και με το φλας απενεργοποιημένο. ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2012 Δεν χρειάζεσαι hack/mod για αυτό. Δεν ξέρω αν δουλεύει στο Ε7 όπως στο Ν8 (δεν έχουν την ίδια κάμερα), αλλά αξίζει να το δοκιμάσεις. Θα επιλέξεις την σκηνή C (προσαρμ.) στην κάμερα, θα κάνεις όσες αλλαγές θέλεις και στις επιλογές της θα ενεργοποιήσεις και την πρώτη παράμετρο (Ορισμός ως προεπιλεγμένη λειτουργία σκηνής). Έτσι κάθε φορά θα έρχεται με την συγκεκριμένη σκηνή, άρα με τις ρυθμίσεις που εσύ θέλεις, άρα και με το φλας απενεργοποιημένο. ;) Σωστος !! Λειτουργει σε ευχαριστω! :D Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killbillgr Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Για σας έχω και εγώ ΝΟΚΙΑ Ε7 με ΑΝΝΑ και έιμαι ολίγων άσχετος με το χακαρισμα.μήπως μπαίνει κανείς στον κόπο να μας πει την διαδικασία βήμα βήμα πως θα το χακαρω και εγώ? :thanks: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2012 Για σας έχω και εγώ ΝΟΚΙΑ Ε7 με ΑΝΝΑ και έιμαι ολίγων άσχετος με το χακαρισμα.μήπως μπαίνει κανείς στον κόπο να μας πει την διαδικασία βήμα βήμα πως θα το χακαρω και εγώ? :thanks: δες αυτο εδώ Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Μπορεί κάποιος να μου πεί τι κάνω λάθος στα effects? 1)βάζω το base στην c 2)βάζω τα effects στην c 3)rompatcher on το c2z4bin 4)στα θέματα on/off τα εφε 5)restart δεν δουλεύουν με τίποτα!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad: Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2012 Φάκελο effects στην e και μέσα εκεί πετάς τα custom effects. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Φάκελο effects στην e και μέσα εκεί πετάς τα custom effects. Ακριβώς έτσι. Για όσους δεν τα έχουν δοκιμάσει ακόμα, τσεκάρετε τα νέα Jinhao Efects v3 (στο ημερήσιο φόρουμ ;) ). Καταπληκτικά. :D Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μπορείς να μου πεις τι είναι αυτά τα effects (κάποιο screenshot ίσως) μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου? Έχω την belle του lagoskon Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μπορείς να μου πεις τι είναι αυτά τα effects (κάποιο screenshot ίσως) μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου? Έχω την belle του lagoskon http://www.youtube.com/results?search_query=them+effects+belle+Jin+hao&oq=them+effects+belle+Jin+hao&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=12&gs_upl=16452l51112l0l53234l3l3l0l0l0l0l0l0ll0l0 θα δείς διάφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Μπορείς να μου πεις τι είναι αυτά τα effects (κάποιο screenshot ίσως) μιας και δεν έχω ασχοληθεί καθόλου? Έχω την belle του lagoskon Γι' αυτά μιλάω: Impressive???? ;) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2012 Ο.Κ. με πείσατε (δεν ήταν και δύσκολο) αλλά δεν μπόρεσα να τα βρω. Έκανα αναζήτηση για "Jinhao Efects v3" αλλά τίποτα.... Υ.Γ.Ενα pm θα μου έφτιαχνε την μέρα:D Άκυρο. Το βρήκα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sak11000 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Γι' αυτά μιλάω: Impressive???? ;) Μ'αυτα δε γινεται πιο αργο το κινητο οπως τα προηγουμενα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Μ'αυτα δε γινεται πιο αργο το κινητο οπως τα προηγουμενα? Όχι, ίσως οι προηγούμενες εκδόσεις να έδιναν κάποια καθυστέρηση στην εναλλαγή των μενού, άλλα η τελευταία έκδοση πάει σφαίρα. :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antheod Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Φάκελο effects στην e και μέσα εκεί πετάς τα custom effects. Αν θέλουμε να αλλάξουμε effects να υποθέσω ότι κάνουμε αντικατάσταση τα παλιά με τα καινούργια .... ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?u=11306&type=sigpic&dateline=1348034580 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Αν θέλουμε να αλλάξουμε effects να υποθέσω ότι κάνουμε αντικατάσταση τα παλιά με τα καινούργια .... ;) Καλά υπέθεσες. Και restart. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. February 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2012 Αν θέλουμε να αλλάξουμε effects να υποθέσω ότι κάνουμε αντικατάσταση τα παλιά με τα καινούργια .... ;)ή απλά αλλάζεις τους φακέλους σε effects1,effects2 κλπ:p Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 Φάκελο effects στην e και μέσα εκεί πετάς τα custom effects. βρε παιδια που ακριβως ειναι αυτος ο φακελος???? :) εβαλα την χακαρισμενη μπελα σε n8 φιλου μου! ολα καλα! το μονο που κόλλησα ειναι αυτο εδω!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis0008 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 βρε παιδια που ακριβως ειναι αυτος ο φακελος???? :) εβαλα την χακαρισμενη μπελα σε n8 φιλου μου! ολα καλα! το μονο που κόλλησα ειναι αυτο εδω!:) Δεν υπάρχει αυτός ο φάκελος, τον δημιουργείς εσυ στην Ε και ρίχνεις μέσα όλα τα αρχεία που θα βρεις μεσα στον φάκελο του συμπιεσμένου αρχείου που θα κατεβάσεις, η αποσυμπιέζεις κατ ευθείαν το αρχείο των effects που θέλεις στην Ε και δημιουργείται μόνος του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. February 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2012 To keyLightEffects που βρισκετε στο rompatcher τι ακριβως χρειαζετε;Πρεπει να ειναι αυτοματα ανοιγμενο; Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. February 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2012 Έχει βρει κανείς τίποτα για Disable Active Diverts Note ? Το γνωστό ενοχλητικό pop up των κλήσεων? Με την επίσημη belle δε δουλέυουν τα παλιά mods.. :mad: Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardonhs Δημ. February 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2012 Μπορει καποιος να μου εξηγησει τι ακριβως κανει το Tweaks και τα Mod που υπαρχουν για αυτο ? Παράθεση Χρήστος Νοκια Ν70 -> Νοκια Ν73 -> Νοκια Ν86 -> Νοκια Ε7 ->Nokia Lumia 930 + Nexus 6 - > Pixel 4a E7 : 31/8/2011 930 : 2/2/2015 Nexus 6 : 12/8/2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts