SaintPetrouil Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 Καλά, άστο. Θενξ για τη βοήθεια, αλλά εδώ και λίγη ώρα έβαλα τη νέα έκδοση του lagoskon, την εξελληνισμένη GR Delight 5.2 και την έχω κυριολεκτικά ΚΑΤΑΒΡΕΙ. :up: Το μόνο που μένει είναι το στήσιμο των εφαρμογών, αλλά χαλάλι. :D έχει και αυτή fix φακέλους στο μενού που δεν διαγράφονται όπως η προηγούμενη της ? Έχει μέσα και το FP1 ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. May 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2012 (edited) έχει και αυτή fix φακέλους στο μενού που δεν διαγράφονται όπως η προηγούμενη της ? Έχει μέσα και το FP1 ? Δεν έχω προλάβει ακόμα να δω πολλά πράγματα, αλλά έχει τον νέο music player, version 17.1.13. O Nokia browser είναι ο 7.4.2.6, υποθέτω ο παλιός. Ελεύθερη μνήμη στο C, πριν εγκαταστήσω εφαρμογές: 219MB! :) Πολλά προεγκατεστημένα widgets, πολλά καλούδια, αν και ορισμένα στοιχεία δεν είναι εξελληνισμένα. Προς το παρόν είμαι μια χαρά μ' αυτή την έκδοση. Edited May 3, 2012 by panosz75 Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. May 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2012 jin hao effects v6 Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Παιδια εχω βρει στο ημερησιο και γενικα στο ιντερνετ διαφορα καλουδια οπως αλλαγη χρωματος στην μπαταρια κλπ. Το θεμα ειναι το εξης καλα αυτα που με τον x-plore θελουν μονο αντιγραφη-επικολληση στον αναλογο φακελο αλλα πολλα απο αυτα θελουν μεσω nokia cooker να μπουν στο rofs2 και να φλασαριστη η συσκευη!!Εγω το μονο που ξερω να κανω ειναι μεσο φοινικα να βαλω ενα custom firmware!!!Απο nokia cooker δεν ξερω τιποτα.Εχω βρει και εχω βαλει στον υπολογιστη την εκδοση 2.9 η οποια δεν ξερω αν ειναι καν σωστη μου την ανοιγη και το μονο που μπορω να πατησω ειναι πανω αριστερα εκει που λεει open firware και λιγο ποιο δεξια μου εχει την επιλογη donate γενικα δεν ξερω τι να κανω υπαρχει καποιος οδηγος ειδικα για το nokia cooker στα ελληνικα??Οποιος μπορει η με καποιο link η με pm η με οποιον αλλο τροπο please ας με βοηθησει!!!Ευχαριστω!!! ;):wacko: :wacko:;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 Παιδια εχω βρει στο ημερησιο και γενικα στο ιντερνετ διαφορα καλουδια οπως αλλαγη χρωματος στην μπαταρια κλπ. Το θεμα ειναι το εξης καλα αυτα που με τον x-plore θελουν μονο αντιγραφη-επικολληση στον αναλογο φακελο αλλα πολλα απο αυτα θελουν μεσω nokia cooker να μπουν στο rofs2 και να φλασαριστη η συσκευη!!Εγω το μονο που ξερω να κανω ειναι μεσο φοινικα να βαλω ενα custom firmware!!!Απο nokia cooker δεν ξερω τιποτα.Εχω βρει και εχω βαλει στον υπολογιστη την εκδοση 2.9 η οποια δεν ξερω αν ειναι καν σωστη μου την ανοιγη και το μονο που μπορω να πατησω ειναι πανω αριστερα εκει που λεει open firware και λιγο ποιο δεξια μου εχει την επιλογη donate γενικα δεν ξερω τι να κανω υπαρχει καποιος οδηγος ειδικα για το nokia cooker στα ελληνικα??Οποιος μπορει η με καποιο link η με pm η με οποιον αλλο τροπο please ας με βοηθησει!!!Ευχαριστω!!! ;):wacko: :wacko:;)το nokia cooker ειναι για να φτιαξεις δικο σου custom firmware.. εισαι σιγουρος οτι θες να κανεις κατι τετοιο?:p αυτό πέρα του ότι θέλει κάποιες γνώσεις χρονο και ψάξιμο, σημαίνει φλασάρισμα της συσκευής και ξαναστήσιμο απ την αρχή. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. May 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2012 το nokia cooker ειναι για να φτιαξεις δικο σου custom firmware.. εισαι σιγουρος οτι θες να κανεις κατι τετοιο?:p αυτό πέρα του ότι θέλει κάποιες γνώσεις χρονο και ψάξιμο, σημαίνει φλασάρισμα της συσκευής και ξαναστήσιμο απ την αρχή. Α καλα αν ειναι ετσι για ενα μικρο πραγματακι π.χ χρωμα μπαταριας η και οτι αλλο βγενει να πρεπει καθε τοσο να ξαναστηνουμε το κινητο να μου λειπει....!!!!Ευχαριστω φιλε ;) :p Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Α καλα αν ειναι ετσι για ενα μικρο πραγματακι π.χ χρωμα μπαταριας η και οτι αλλο βγενει να πρεπει καθε τοσο να ξαναστηνουμε το κινητο να μου λειπει....!!!!Ευχαριστω φιλε ;) :p οντως περιεργο..ενα απλο sis δεν μπορουν να φτιαξουν? Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2012 Α καλα αν ειναι ετσι για ενα μικρο πραγματακι π.χ χρωμα μπαταριας η και οτι αλλο βγενει να πρεπει καθε τοσο να ξαναστηνουμε το κινητο να μου λειπει....!!!!Ευχαριστω φιλε ;) :p βασικά για μικροπράγματα όπως το χρώμα της μπαταρίας μπορεις να φτιάξεις το firmware και να κάνεις απλό update χωρίς να χάσεις τα προγράμματα και τις ρυθμίσεις οντως περιεργο..ενα απλο sis δεν μπορουν να φτιαξουν? ίσως γίνεται πειράζοντας αρχεία του συστήματος, κάποια mods τα χω πετύχει κι έτσι, αλλά κάποιες φορες στην επανακίννηση το κινητό τα κάνει overwrite και τα χανεις γι αυτό θέλει πείραγμα στο firmware Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Για σας έχω μια απορία έχω από παλιά κάποια πιστοποιητικά που τα χρησιμοποιούσα για να πιστοποιώ κάποιες εφαρμογές unsigned τώρα πλέον δεν υπάρχουν αυτά μπορώ να επέμβω και να τα επεξεργαστώ ώστε να αλλάξω το imei για να τα χρησιμοποιώ για άλλη συσκευή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2012 Για σας έχω μια απορία έχω από παλιά κάποια πιστοποιητικά που τα χρησιμοποιούσα για να πιστοποιώ κάποιες εφαρμογές unsigned τώρα πλέον δεν υπάρχουν αυτά μπορώ να επέμβω και να τα επεξεργαστώ ώστε να αλλάξω το imei για να τα χρησιμοποιώ για άλλη συσκευή?? ψάξε πιο πάνω πώς θα χακάρεις το κινητό σου Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. June 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2012 (edited) καλησπερα εχω το νοκια 701 belle πως μπωρο να το χακαρv για να εγκαθιστω εφαρμογες sis?υπαρχει καποιος οδηγος? και πως θα βρω αρχεια που χρειαζονται.περιμενω pm ευχαριστω. κανεις????? Edited June 20, 2012 by komatias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. August 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2012 γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιο Mod που να ανεβάζει την ένταση στην μετάδοση μεσώ ραδιοφώνου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. August 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2012 Παιδια εχει κανεις βαλει αυτο το mod: [CHRIS'-JOSHLOG MOD] Read system .mif from E:/ and C:/ MOD v.111.040.1511 κ πως το εγκαθιστουμε, δεν μπορω να καταλαβω. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 (edited) Στο ****** κυκλοφορεί ένα mob για symdian 3 που φορτώνει πάνω στο spb shell.. Είναι ένα αρχείο, τύπου εγγράφου κειμένου, με το όνομα mysetting.. Αυτό πρέπει να πάει σε κάποιο φάκελο.. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; Edited September 2, 2012 by impreza_sti Απαγορεύεται η αναφορά σε site που περιέχουν παράνομο υλικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros2021 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παιδια εχει κανεις βαλει αυτο το mod: [CHRIS'-JOSHLOG MOD] Read system .mif from E:/ and C:/ MOD v.111.040.1511 κ πως το εγκαθιστουμε, δεν μπορω να καταλαβω. 1)Αντιγράφεις τα αρχεία mif από το Z:Recourse/Apps στον C/Recourse/Apps(δοκίμασα στην αρχή στο Ε:Mass storage που έμπαιναν παλιότερα αλλά δεν μου εμφάνιζε τα αρχεία). (φρόντισε πρώτα να έχεις τα πατσάκια open4all,installserver ενεργοποιημένα) 2) Κάνεις extract το αρχείο ΑknIcon.dll από το αρχείο "(C drive)mod for belle refresh" στο C:/sys/bin. 3) Κάνεις Restart. Καλή τυχη! :) Παράθεση Nokia 808 Pureview, iPad Air 4th gen(2020), Apple iPhone 13 Pro Max, iWatch Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 όχι. μονο κάποια mods (joshlog),και δεν υπάρχει ακόμα installserver mod για να εγκαθιστας πακέτα που αντικαθιστουν αρχεία του συστήματος.. εννοείς δεν υπάρχει ακόμα hack για belle refresh? γιατί αν εννοείς αυτό, τότε υπάρχει και πες μου να στο στείλω :) Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 εννοείς δεν υπάρχει ακόμα hack για belle refresh? γιατί αν εννοείς αυτό, τότε υπάρχει και πες μου να στο στείλω :)δεν λέω αυτό, αλλωστε εμένα παρέμεινε χακαρισμένο και μετα την αναβάθμιση (τα installserver και open4all patches λειτουργούν δηλαδή όπως πριν) αλλά ο installserver βγάζει το γνωστό σφάλμα «ενσωματομένο μέρος» οταν εγκαθιστάς πακέτα που αντικαθιστουν αρχεία συστηματος, οπως το joshlog patch,διάφορα πειραγμένα widgets κλπ.δεν έχει βγει ακομα mod γι αυτό.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 δεν λέω αυτό, αλλωστε εμένα παρέμεινε χακαρισμένο και μετα την αναβάθμιση (τα installserver και open4all patches λειτουργούν δηλαδή όπως πριν) αλλά ο installserver βγάζει το γνωστό σφάλμα «ενσωματομένο μέρος» οταν εγκαθιστάς πακέτα που αντικαθιστουν αρχεία συστηματος, οπως το joshlog patch,διάφορα πειραγμένα widgets κλπ.δεν έχει βγει ακομα mod γι αυτό.. και για τα effects και το hack κανονικά με belle refresh δεν δουλεύουν. Εγώ πέρασα το νέο hack + το νέο πακέτο για τα effects και όλα τζάμι. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 και για τα effects και το hack κανονικά με belle refresh δεν δουλεύουν. Εγώ πέρασα το νέο hack + το νέο πακέτο για τα effects και όλα τζάμι.χμ,για στείλε να δοκιμάσω γιατί ούτε τα effects βρήκα. 1)Αντιγράφεις τα αρχεία mif από το Z:Recourse/Apps στον C/Recourse/Apps(δοκίμασα στην αρχή στο Ε:Mass storage που έμπαιναν παλιότερα αλλά δεν μου εμφάνιζε τα αρχεία). (φρόντισε πρώτα να έχεις τα πατσάκια open4all,installserver ενεργοποιημένα) 2) Κάνεις extract το αρχείο ΑknIcon.dll από το αρχείο "(C drive)mod for belle refresh" στο C:/sys/bin. 3) Κάνεις Restart. Καλή τυχη! :) εμένα δεν δουλεύει το joshlog patch.πέρασα το πατς για την οθόνη εκίνησης και τίποτα Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παράκληση: Αν κάποιο μέλος θέλει οποιαδήποτε πληροφορία ή θέλει να δώσει κάποια βοήθεια μπορεί να το κάνει απευθείας μέσω των προσωπικών μηνυμάτων. Τα στείλε μου να σου στείλω δεν έχουν θέση μέσα στις σελίδες του forum. Ευχαριστώ. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex380 Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ρε παιδια μια ερωτηση!Υπαρχει ενα mod που κανει κατι σαν overclock και λεγεται cpu test.Το χει βαλει κανεις?Κανει πραγματι overclock?Κι αν ναι ποσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. September 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2012 Ρε παιδια μια ερωτηση!Υπαρχει ενα mod που κανει κατι σαν overclock και λεγεται cpu test.Το χει βαλει κανεις?Κανει πραγματι overclock?Κι αν ναι ποσο? Δεν υπάρχει overclock σε s^3 κινητό. Μόνο η nokia μπορεί να κάνει overclock μέσω νέου firmware. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Επειδή μπορεί να μου διαφεύγει κάτι, υπάρχει mod για να διαβάζει το λειτουργικό απ το E:\resources αντί του read-only Z:\resources? Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 Επειδή μπορεί να μου διαφεύγει κάτι, υπάρχει mod για να διαβάζει το λειτουργικό απ το E:\resources αντί του read-only Z:\resources? καλησπερα. υπαρχει mod που να διαβαζει τα αρχεια mif απο το c ή e:\resource\apps :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. October 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2012 καλησπερα. υπαρχει mod που να διαβαζει τα αρχεια mif απο το c ή e:\resource\apps :) το ξερω κ το χω αυτό φυσικά:p αλλά δεν θέλω μόνο αρχεία mif.. Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts