zipperant Δημοσιεύτηκε March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 15, 2004 paidia apofasisa na anoixw afto to thema gia na gnwrisw tous geitones mou!dn einai ligo blakeia na menei kapoios dipla se enan allo apo edw mesa kai na min to xerei;; :rolleyes: ayta kanw thn arxh loipon... egw menw sykies :D Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmacom Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Εγώ κέντρο - Βαρδάρι Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/sigmacom.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 ego toumpa...kato toumpa... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Σε μια γειτονιά φαινομενικά ήσυχη, γραφική, που στην πραγματικότητα είναι μές στη φασαρία αφού από κει περνάνε όσοι θέλουν να βγούνε από το κέντρο στον περιφερειακό, που τα πεζοδρόμια τώρα ανακαλύπτονται, που στα στενά σοκάκια παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους ο ένας πάνω στου άλλου αφού, πρώτον, δεν υπάρχουν πιλωτές (το έγραψα σωστά) μια που ότι σπίτι χτίζεται πρέπει να έχει παραδοσιακό στυλ και, δεύτερον, κάθε βράδυ η περιοχή γεμίζει κόσμο που επισκέπτεται τις 5 ταβέρνες της γειτονιάς!!! Σε μια γειτονιά που έχει ακόμη πολλά ακατοίκητα σπίτια τα οποία είναι παραφουσκωμένα από σκουπίδια και ενίοτε χρήστες ναρκωτικών! Παρ'όλα αυτά όσοι έρχονται σαν επισκέπτες ενθουσιάζονται και πολλοί καλλιτέχνες επιλέγουν αυτό το σημείο της πόλης για να γυρίσουν βίντεο κλιπ (ενδεικτικά αναφέρω το "Δεν πάω πουθενά" του Β. Καρρά και το "Φταίει" του Στ. Γονίδη... Μένω στην Άνω πόλη, στο Τσινάρι εδώ και 28 χρόνια και 8 μήνες... Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grlucifer Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Κεντρο Λεωφ. Στρατου. Να κανονισουμε ολοι οι Θεσσαλονικεις κανα meeting. Να βαλουμε και τα κινητα να βαρανε συνεχεια!!! Συμφωνειτε? :) Παράθεση Weatherproof Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 giati na xtypane ta kinhta? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (15 Μάρ. 2004 , 19:22) giati na xtypane ta kinhta? Ωωωχ! Και υποθέτω οι περισσότεροι από τα μέλη του myphone έχουμε περισσότερα από 1 κινητά συνηθως επάνω μας... :p Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Petros the Great (15 Μάρ. 2004 , 18:46) Μένω στην Άνω πόλη, στο Τσινάρι εδώ και 28 χρόνια και 8 μήνες... Πες 29 να είσαι μεσα! :rolleyes: Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paularas Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Egw palia emena kentro (kamara) alla edw kai kamia 8 xronia menw sto panorama kai poio sigkekrimena ston Nomo 751 Παράθεση KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg BMW COMPACT M/// PACK AC SCHNITZER D&W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Wirelessly posted (PtG@nokia7650or3200: SAMSUNG-SGH-X600/K3 UP.Browser/6.1.0.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από swiffer Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Petros the Great (15 Μάρ. 2004 , 18:46) Μένω στην Άνω πόλη, στο Τσινάρι εδώ και 28 χρόνια και 8 μήνες... Πες 29 να είσαι μεσα! :rolleyes: Tha sou apanthso apo konta giati diaforetika oi mods tha mou kanoun ban ;) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VULPES Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 KAI GIA NA SPASW THN MONOTONIA PAME KALAMARIA MERIA... Παράθεση VULPES Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amelidis Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Εγω μενω παραλια! Απεναντι απο το μεγαρο μουσικης... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Και για να σπάσω το σπάσιμο της μονοτονίας... και εγώ Καλαμαριά μένω και πιο συγκεκριμένα Νέα Κρήνη. :p Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FREAK_OF_NATURE (15 Μάρ. 2004 , 18:32) ego toumpa...kato toumpa... :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chamelaion Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Επειδή δεν διευκρινήστηκε αν ρωτάτε για Θεσσαλονίκη ή νομό Θεσσαλονίκης, απαντώ στην Ν.Μηχανιώνα. (όπως πολύ σωστά προτάθηκε, πρέπει να τα πούμε στον καφέ) είμαι coffee-fun. :p Παράθεση Τα λέτε.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petros the Great Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Είμαι και γω μέσα για τη συνάντηση :) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Εγω ειμαι εξω! Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Εγώ μένω Αθήνα!!! :p :p :p :p :p :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 vasika apo tsinari kai apo sikies pernao sxedon kathe mera giati menoun kati filarakia ekei ego tora pali an enoeite nomo thessalonikis meno se ena xorio(gefira legete) sto dromo pros edessa alla kathe mera oli mera eimai salonika. mesa gia ton kafe pou legate Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalaros Δημ. March 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2004 Τι άκουσα; ΚΑΦΕ??? Μέσααα... Όποτε θέλετε και μπορείτε παιδιά. Και όπως πολύ σωστά είπε ο chamelaion είμαι coffee fun ... :p Παράθεση Απλώς... FAZER FZ6-S '04 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloz Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Ανω Τουμπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pvg Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 ΚΕΝΤΡΟ Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrGus Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Ωραιοκαστρο εγω αλλα καθε μερα κεντρο, γενικοτερα ολη την πολη γυρναω... για τον καφε μεσααα κ εγω!οσο για τα κινητα που αναφερθηκε να χτυπανε ολα μαζι γελιο θα ειχε... κατι σε στυλ flash mob σκηνικο με ολους τους γυρω ανυψοψιαστους! :p :eek: Παράθεση "What humans can be, they must be. They must be true to their own nature." Abraham Maslow ΚΩΣΤΑΣ Οι αξιολογήσεις μου στο Buy & Sell Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 ΑΝΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ HEREEEEEEE!!!! :D Συχνά πυκνά, τα ΣαββατοΚύριακα ανεβένω πάνω. Από Σεπτέμβρη, όμως.... ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ;) Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas_D Δημ. March 16, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2004 Εγω παντως μενω στα Μετεωρα...αλλα βγαινω συνεχεια στις Συκιες...απο εκει ειναι και οι φιλοι μου....!!!!!! Παράθεση Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!! ~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts