chaosdoctor Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Έκανα χθες στο κινητό επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων... και όταν άνοιξε πάλι το κινητό είχε κάνει εγκατάσταση τα προγράμματα που είχα εγκαταστήσει τη 1η φορά που άνοιξα το κινητό καθώς και τις ρυθμίσεις!Από ποιο πρόγραμμα γίνεται αυτο και πως μπορώ να καταργήσω αυτού του είδους backup? :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 21, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Όταν δώσεις το gmail account σου, αμέσως κάνει το connection με το market και κατεβάσει τις εφαρμογές σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 Το ξυπνητήρι στην συσκευή μας χτυπάει όταν η συσκευή είναι απενεργοποιημένη, ή είναι όπως στα windows mobiles? Δυστυχως ετσι ειναι και στο android... Sent from my Desire HD using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 καλησπερα,,παιδια πωσ μπορω να βαλω μεσα την γνησια ρομ,΄΄;; εχω κανει ροοτ το κιν και θελω να το κανω παλι οπωσ ηταν, γινετε;; αν ναι πεστε μου ενα λιλκ για να κατεβασω την γνησια, ευχαριστω «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2011 καλησπερα,,παιδια πωσ μπορω να βαλω μεσα την γνησια ρομ,΄΄;; εχω κανει ροοτ το κιν και θελω να το κανω παλι οπωσ ηταν, γινετε;; αν ναι πεστε μου ενα λιλκ για να κατεβασω την γνησια, ευχαριστω Official rom και τρόπος επαναφοράς! [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) Το fasterfix το ρυθμίζουμε για ευρώπη, ή στο custom γράφουμε Greece??? Sent from my Desire HD using Tapatalk Τώρα είδα το μήνυμα σου και ελπίζω να μην άργησα πολύ :p . Καλύτερα να πειράξεις το αρχείο gps.conf που βρίσκεται στο φάκελο system/etc και διόρθωσε το NTP_SERVER=gr.pool.ntp.org και πες μας εάν είδες διαφορά. Έχει europe σαν εγκατάσταση. Φυσικά με έναν root explorer ή με τον ΕS Explorer και μετά save. Edited February 22, 2011 by apitsakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiannisv2000 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 παιδια εχω σοβαρο προβλημα με την συνδεση στο ιντερνετ μεσο usb.λοιπον βαζω το καλωδιο στο pc επιλεγω συνδεση ιντερνετ μεσο pc απο την καρτελα του hd εχω βγαλει κ το τοιχος προστασιας απο το pc ,εχει μουλαρωσει κ δεν κανει συνδεση .μπαινω στην καρτελα με τισ συνδεσεις δικτυων κ ενω την εχει βρει την συσκευη ,λεει τοπικη συνδεση αλλα οχι συνδεση στο ιντερνετ..το ιδιο κανει κ στην δουλεια που βρισκομαι (vista).στο σπιτι εχω τα 7αρια.τωρα θα μου πειτε μπες με wifi ελα που εχει προβλημα κ το wifi.μια βοηθεια ρε παιδες...thanks Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 καλημερα επειδη πρεπει να στειλω την συσκευη στο service,να ρωτησω το εξης: ειχα κανει root και χτες εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.χρειαζεται να νκανω και κατι αλλο για να ειναι στην εγγυηση?τι πρεπει να γραφει στις πληροφοριες λειτουργικου? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 καλημερα επειδη πρεπει να στειλω την συσκευη στο service,να ρωτησω το εξης: ειχα κανει root και χτες εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.χρειαζεται να νκανω και κατι αλλο για να ειναι στην εγγυηση?τι πρεπει να γραφει στις πληροφοριες λειτουργικου? Έχεις κάνει και S-OFF? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 καλημερα επειδη πρεπει να στειλω την συσκευη στο service,να ρωτησω το εξης: ειχα κανει root και χτες εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων.χρειαζεται να νκανω και κατι αλλο για να ειναι στην εγγυηση?τι πρεπει να γραφει στις πληροφοριες λειτουργικου? Δες λίγο παραπάνω στο post #3077 [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Δες λίγο παραπάνω στο post #3077 η διαδικασια αυτη ισχυει και για μενα που δεν εχω αλλαξει ακομα rom? Έχεις κάνει και S-OFF? οχι,μονο root ειχα κανει [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 η διαδικασια αυτη ισχυει και για μενα που δεν εχω αλλαξει ακομα rom? οχι,μονο root ειχα κανει Αν είσαι σίγουρος ότι το έχεις κάνει Unroot , τότε πήγαινε το στο service. Βεβαίως εάν θέλεις επιβεβαίωσε το και με άλλους χρήστες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 η διαδικασια αυτη ισχυει και για μενα που δεν εχω αλλαξει ακομα rom? Βασικά αν δεν έχεις κάνει S-OFF τότε θεωρητικά περνώντας την 1.72 από πάνω θα είσαι κομπλέ. Για να είσαι σίγουρος δεν θα πρέπει να υπάρχει εφαρμογή SuperUser στο τηλέφωνο και όταν θα μπαίνεις στο recovery θα πρέπει να βλέπεις ένα τρίγωνο με ένα θαυμαστικό νομίζω. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 SOS... Προσπαθώ δύο ώρες τώρα να ανοίξω το hd μου με ubuntu... Παω κατά λέξη τις οδηγίες... Όταν πάει να φορτώσει μου λέει ότι είναι σχεδιασμένο από τον lee για DESIRE hd... Το nexus one σας δεν υποστηρίζεται... Γιατί φαίνεται ως nexus one??? Και στ'ο FB έτσι το αναγνωρίζει, αλλά δεν το έδωσα σημασία... Sent from my Desire HD using Tapatalk Edit: εχω την leeDroid v2.0.0 με v2.0.6 kernel... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ποιο recovery έχεις? [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ποιο recovery έχεις? Αν πηγαίνει ΣΕ μένα... Το 2.5.1.3 για DESIRE hd Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Αν πηγαίνει ΣΕ μένα... Το 2.5.1.3 για DESIRE hd Sent from my Desire HD using Tapatalk Είσαι σίγουρος ότι έχεις κάνει ότι λέει? Τα Basic requirements τα πληρείς? [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Όλα... ότι λέει... Γιατί μου το αναγνωρίζει ως nexus one όμως?? Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Επεσε η συσκευη απο τον καναπε και σταματησε να μου δουλευει το led για την οποια ειδοποιηση. Ουτε reboot, ουτε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων βοηθησαν. Service? :( Επειδη ειμαι στην Αθηνα ηδη, περιπου ξερετε ποσες μερες θα κανουν γι αυτο μπας και προλαβω να το παρω πριν φυγω? :( Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Επεσε η συσκευη απο τον καναπε και σταματησε να μου δουλευει το led για την οποια ειδοποιηση. Ουτε reboot, ουτε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων βοηθησαν. Service? :( Επειδη ειμαι στην Αθηνα ηδη, περιπου ξερετε ποσες μερες θα κανουν γι αυτο μπας και προλαβω να το παρω πριν φυγω? :( Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Αν γνωρίζεις κωδικούς για service test led, ίσως να μπορέσεις να δοκιμάσεις αν όντως χάλασε ή λειτουργεί το led. Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Βασικά αν δεν έχεις κάνει S-OFF τότε θεωρητικά περνώντας την 1.72 από πάνω θα είσαι κομπλέ. Για να είσαι σίγουρος δεν θα πρέπει να υπάρχει εφαρμογή SuperUser στο τηλέφωνο και όταν θα μπαίνεις στο recovery θα πρέπει να βλέπεις ένα τρίγωνο με ένα θαυμαστικό νομίζω. superuser δεν υπαρχει πλεον στη συσκευη,αλλα δεν περασα την 1,72 ,εκανα ενα factory reset, μηπως γραφει κατι στις πληροφοριες λειτουργικου που να βεβαιωθω οτι εχω κανει unroot? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Αν γνωρίζεις κωδικούς για service test led, ίσως να μπορέσεις να δοκιμάσεις αν όντως χάλασε ή λειτουργεί το led. Ιδεα δεν εχω πρωτη φορα το ακουω. Θα παω αυριο στην αντιπροσωπεια να ειμαι σιγουρη. Σ ευχαριστω Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 Ιδεα δεν εχω πρωτη φορα το ακουω. Θα παω αυριο στην αντιπροσωπεια να ειμαι σιγουρη. Σ ευχαριστω Sent from my iPhone 4G using Tapatalk μαγκεσ μολισ πηρα στα χερια μου το htc desire hd και δεν ξερω και πολλα πραγματα απο android θελω να ρωτησω ποιοι απο εσασ βαλατε την 2.3 εμενα μολισ τωρα το εκανα αναβαθμιση και μου εβαλε την 2.2.1 και αριθμοσ λογισμικου 1.75.111,2, ζητω την βοηθεια σασ,, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 μαγκεσ μολισ πηρα στα χερια μου το htc desire hd και δεν ξερω και πολλα πραγματα απο android θελω να ρωτησω ποιοι απο εσασ βαλατε την 2.3 εμενα μολισ τωρα το εκανα αναβαθμιση και μου εβαλε την 2.2.1 και αριθμοσ λογισμικου 1.75.111,2, ζητω την βοηθεια σασ,, 2.3 δεν εχει παρει κανεις ακομα...μην ανησυχεις... Sent from my Desire HD using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosvis Δημ. February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2011 (edited) 2.3 δεν εχει παρει κανεις ακομα...μην ανησυχεις... Sent from my Desire HD using Tapatalk οκ φιλε μου δλδ εσυ εχεισ βαλει Revolution HD 2.0.13 κατι απο αυτα αυτα τα ρομ που λετε τι ακριβωσ ειναι ???για να μαθαινω και γω..:) μπορρεισ να μου πεισ τι σου προσφερει παραπανω??απο αυτο π εχω εγω?? Edited February 22, 2011 by nikosvis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts