Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να και κάτι που δεν το είχα δει ότι υπάρχει και πραγματικά με βόλεψε αρκετά από εχθές που το ανακάλυψα κατά λάθος.

Από home screen πατάμε «τηλέφωνο» για να κάνουμε μια κλίσει και στη συνέχεια πληκτρολογούμε τα πρώτα γράμματα για να βρούμε την επαφή που θέλουμε.

Και πως πληκτρολογουμε τα γραμματα; Οταν απο home screen πατησεις phone εμφανιζεται το αριθμητικο πληκτρολογιο με το οποιο μπορω να βαλω μονο αριθμους. Πως το εκανες να βαζεις και γραμματα;

Εχω τη μαμα εφαρμογη και εχω ρυθμισει να φαινονται οι επαφες google και facebook ενω δεν εχω περασει τις επαφες και στο τηλεφωνο. Τα λεω αυτα γιατι υποψιαζομαι οτι παιζουν ρολο. Παρακαλω τη βοηθεια σας:)

Edited by chrisdental

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

ηδη ο iooo εχει μερικα στοιχεια της

το ξερω φιλε γτ αυτη εχω αλλα τα υπολοιπα ξερουμε ποτε θα τα παρουν για να τα βαλουν στην i00 ?

• Administrators
Εχω κανει ολα τα απαραιτητα για να περασω αλλη rom,μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει δυνατοτητα πριν βαλω αλλη να κρατησω ενα backup της επισημης ρομ στημενη οπως την εχω τωρα?

Με nandroid backup από το clockworkmod.

Modpic.gif

Και πως πληκτρολογουμε τα γραμματα; Οταν απο home screen πατησεις phone εμφανιζεται το αριθμητικο πληκτρολογιο με το οποιο μπορω να βαλω μονο αριθμους. Πως το εκανες να βαζεις και γραμματα;

Εχω τη μαμα εφαρμογη και εχω ρυθμισει να φαινονται οι επαφες google και facebook ενω δεν εχω περασει τις επαφες και στο τηλεφωνο. Τα λεω αυτα γιατι υποψιαζομαι οτι παιζουν ρολο. Παρακαλω τη βοηθεια σας:)

Γι’αυτό το λένε έξυπνο γιατί πατώντας πχ το 5 εμφανίζετε και ότι αντιστοιχεί στο 5 και ότι αντιστοιχεί στο Λ και ότι αντιστοιχεί στο Κ και γενικά όλα τα γράμματα αγγλικά και ελληνικά που αντιστοιχούν στο πλήκτρο 5, φυσικά εννοώ εμφανίζει τις αντίστοιχες επαφές, με προτεραιότητα αυτές που καλής πιο συχνά.

Πχ πατώντας 645 εμφανίζει ότι έχω μέσα στης επαφές και αρχίζει από Νικ από γκ από ηλ από οικ κλπ κτλ κτλ

Edited by agriniopk

Να και κάτι που δεν το είχα δει ότι υπάρχει και πραγματικά με βόλεψε αρκετά από εχθές που το ανακάλυψα κατά λάθος.

Από home screen πατάμε «τηλέφωνο» για να κάνουμε μια κλίσει και στη συνέχεια πληκτρολογούμε τα πρώτα γράμματα για να βρούμε την επαφή που θέλουμε.

Όταν την εμφανίσει εμφανίζει και το νούμερο που έχουμε ως προεπιλεγμένο.

Αυτό που δεν γνώριζα είναι ότι μπορείς να δεις και τα υπόλοιπα νούμερα που έχει η επαφή όχι μόνο πατώντας πάνω στο εικονίσει αριστερά της επαφής, αλλά, και σύροντας το νούμερο που εμφανίζετε προς τα αριστερά ή δεξιά. Αυτό το δεύτερο δεν το γνώριζα και είπα να το μοιραστώ μήπως υπάρχουν και άλλοι που δεν το ξέρουν.

Εγώ πάντως δεν κατάφερα να το κάνω :(, αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει ένα video στο youtube να το δούμε λίγο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Καλημερα .

Επιτέλους χθες κατάφερα να κάνω downgrade σε 1.32 από 1.7.

έκανα ροοτ , έκανα radio soff,soff

Ποιο είναι το επόμενο βήμα για να βάλω πχ την RCMix HD?

Τι ραδιο πρέπει να έχω τώρα ? Γιατί το downgrade με πήγε σε παλιότερο.

Και πως θα πάρω backup την stock που έχω τώρα? Δοκίμασα με rom ma____r κάνει επανεκκίνησή και μπένει σε recovery και δεν ξέρω τι να κάνω μετά.

Ευχαριστώ

www.McManus.gr

Καλημερα .

Επιτέλους χθες κατάφερα να κάνω downgrade σε 1.32 από 1.7.

έκανα ροοτ , έκανα radio soff,soff

Ποιο είναι το επόμενο βήμα για να βάλω πχ την RCMix HD?

Τι ραδιο πρέπει να έχω τώρα ? Γιατί το downgrade με πήγε σε παλιότερο.

Και πως θα πάρω backup την stock που έχω τώρα? Δοκίμασα με rom ma____r κάνει επανεκκίνησή και μπένει σε recovery και δεν ξέρω τι να κάνω μετά.

Ευχαριστώ

Στο recovery πηγαινεις backup & restore και επιλεγεις να κανεις backup τη ρομ που εχεις τωρα...Στη συνεχεια ,ενω ηδη εχεις βαλει χυμα στη καρτα σου τη rom (.zip) που θες να flashαρεις, κανεις wipe data-wipe cache-wipe dalvic cache και μετα πηγαινεις install zip from sdcard.Επιλεγεις το .zip αρχειο με τη rom και μολις τελειωσει η διαδικασια κανεις ενα reboot και εισαι οκ...

Για radio κοιτα το βιντεο που υπαρχει στην υπογραφη μου (how to flash a radio).

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Τελικα δεν ξεκινησε καλα το θεμα.Μολις περασα την ι00 και δεν συχρονιζει τπτ απολυτως.

παραξενο

εμενα ειναι rock stable

κανε κανα reboot μπας και στρωσει

Τελικα δεν ξεκινησε καλα το θεμα.Μολις περασα την ι00 και δεν συχρονιζει τπτ απολυτως.

Ισχυει για ολους μας αυτο που θα πω...Κανουμε σωστα τα wipe, κοιταμε αν το αρχειο ειναι κατεστραμενο η λιγοτερα mb απ οσο πρεπει να ειναι, ριχνουμε μια ματια στο thread της rom αν το προβλημα που μας εμφανιζει ειναι issue και σε αλλους χρηστες, και αν ολα εχουν γινει σωστα και εμφανιζεται ενα σοβαρο προβλημα, τοτε flashαρουμε αλλη μια φορα τη rom γιατι μπορει να μην εχει ''καθησει'' καλα στη συσκευη μας...Το να μη συγχρονιζει ειναι κατι σοβαρο που θα το παρατηρουσαν ολοι οσοι εχουν τη συγκεκριμενη ρομ, κατι που δε συμβαινει...Ενας φιλος εγραψε οτι δε βρισκει σημα gps και το ανοιγε μεσα στο σπιτι του!

Follow me on XDA

Εγώ πάντως δεν κατάφερα να το κάνω :(, αν μπορεί κάποιος ας ανεβάσει ένα video στο youtube να το δούμε λίγο.

παιζει απλα κανε την κινηση απο το μερος που θεωρητικα ειναι η φωτογραφια του ατομου που καλεις . Εννοειται οτι εχεις πανω απο ενα νουμερο σε αυτη την επαφη

Στο recovery πηγαινεις backup & restore και επιλεγεις να κανεις backup τη ρομ που εχεις τωρα...Στη συνεχεια ,ενω ηδη εχεις βαλει χυμα στη καρτα σου τη rom (.zip) που θες να flashαρεις, κανεις wipe data-wipe cache-wipe dalvic cache και μετα πηγαινεις install zip from sdcard.Επιλεγεις το .zip αρχειο με τη rom και μολις τελειωσει η διαδικασια κανεις ενα reboot και εισαι οκ...

και θα προτεινα να βαλεις το radio που προτεινεται στην rom που θελεις να βαλεις για αρχη

Edited by kollatos

Thanks

Κατανοητά όλα . Έκανα και backup.

Αλλά δεν μου απάντησες ποιο ραδιο πρέπει να έχω για RCMix HD v6.1.0.1 Evolutionary Sense

έχω τώρα το ραδιο 26.03.02.26_Μ.

Πρέπει υποχρεωτικά να το αλλάξω η μπορώ να κρατήσω αυτό.

Γιατί από τι διαβάζω είναι λίγο επικίνδυνη διαδικασία.

www.McManus.gr

Ισχυει για ολους μας αυτο που θα πω...Κανουμε σωστα τα wipe, κοιταμε αν το αρχειο ειναι κατεστραμενο η λιγοτερα mb απ οσο πρεπει να ειναι, ριχνουμε μια ματια στο thread της rom αν το προβλημα που μας εμφανιζει ειναι issue και σε αλλους χρηστες, και αν ολα εχουν γινει σωστα και εμφανιζεται ενα σοβαρο προβλημα, τοτε flashαρουμε αλλη μια φορα τη rom γιατι μπορει να μην εχει ''καθησει'' καλα στη συσκευη μας...Το να μη συγχρονιζει ειναι κατι σοβαρο που θα το παρατηρουσαν ολοι οσοι εχουν τη συγκεκριμενη ρομ, κατι που δε συμβαινει...Ενας φιλος εγραψε οτι δε βρισκει σημα gps και το ανοιγε μεσα στο σπιτι του!

Ολα αυτα που ειπες τα εχω κανει.Θα την ξαναπερασω παλι τοτε.Δεν νομιζω να ειπα κατι για να απαντησεις με ειρωνια για gps και τετοια.Χωρις καμια διαθεση για μανουρα το λεω.Εκανα μεσω mybackup backup εφαρμογων-δεδομενων,ρυθμισεις,εκανα nadroid backup και αποτελεσμα αυτου να εχω 100 mb στην sd.Τι να σβησω απο αυτα για να ελευθερωθει χωρος?

και θα προτεινα να βαλεις το radio που προτεινεται στην rom που θελεις να βαλεις για αρχη

Ναι το θέμα είναι πως στο ποστ στο xda δεν αναφέρει ποιο ραδιο πρέπει να έχουμε.

www.McManus.gr

Thanks

Κατανοητά όλα . Έκανα και backup.

Αλλά δεν μου απάντησες ποιο ραδιο πρέπει να έχω για RCMix HD v6.1.0.1 Evolutionary Sense

έχω τώρα το ραδιο 26.03.02.26_Μ.

Πρέπει υποχρεωτικά να το αλλάξω η μπορώ να κρατήσω αυτό.

Γιατί από τι διαβάζω είναι λίγο επικίνδυνη διαδικασία.

Aν δεις στη 1η σελιδα της rom αναφερει: ''I strongly recommend flashing 12.54.60.25_26.09.04.11_M2 radio.''

Πλεον οι περισσοτερες rom αυτο το radio προτινουν...

Aν θες και ''φοβασαι'' να αλλαξεις radio,μενεις με αυτο που εχεις.Οι πιθανοτητες παντως να παθει κατι η συσκευη οταν flashαρεις radio,δεν ειναι μεγαλες...Αντιθετως....Απλα πρεπει να μη κανουμε του κεφαλιου μας,πχ ενω flashαρεις το radio να κλεισεις τη συσκευη γιατι...ετσι σου ηρθε. ;)

Ολα αυτα που ειπες τα εχω κανει.Θα την ξαναπερασω παλι τοτε.Δεν νομιζω να ειπα κατι για να απαντησεις με ειρωνια για gps και τετοια.Χωρις καμια διαθεση για μανουρα το λεω.Εκανα μεσω mybackup backup εφαρμογων-δεδομενων,ρυθμισεις,εκανα nadroid backup και αποτελεσμα αυτου να εχω 100 mb στην sd.Τι να σβησω απο αυτα για να ελευθερωθει χωρος?

Αν διαβαζεις αυτο το forum θα ξερεις οτι δε μιλαω ποτε ειρωνικα,οπως δε θελω να μου το κανουν κι εμενα...Δε το παιζω ξερολας γιατι δεν ειμαι.Μιλαω με πολλα παιδια που ξεκινησαν τωρα να ''παιζουν'' μεσω pm και βοηθαω οσο μπορω, οσο με βοηθησαν κι αλλοι εμενα εδω.Συγγνωμη αν ακουστηκε ετσι.

Δεν επαναφερουμε ''δεδομενα'' οταν flashαρουμε αλλη rom γιατι δυστυχως γινεται μπαχαλο μετα.Μονο εφαρμογες μπορεις να επαναφερεις.

Edited by kollatos

Follow me on XDA

Ναι φιλε μου το ξερω αλλωστε εχεις απαντησει και σε δικες μου αποριες:) Αυτο δεν το ηξερα για την επαναφορα οποτε με βλεπω παλι περασμα και επαναφορα δεδομενω -εφαρμογων απο την αρχη.Μετα τι να σβησω για να εχω χωρο στην sd ?Ολα τα backup αφου θα εχουν περαστει σωστα αλλα και το nadroid backup??

Ναι φιλε μου το ξερω αλλωστε εχεις απαντησει και σε δικες μου αποριες:) Αυτο δεν το ηξερα για την επαναφορα οποτε με βλεπω παλι περασμα και επαναφορα δεδομενω -εφαρμογων απο την αρχη.Μετα τι να σβησω για να εχω χωρο στην sd ?Ολα τα backup αφου θα εχουν περαστει σωστα αλλα και το nadroid backup??

Τα nandroid backup πιανουν πολλα mb στη καρτα.Ετσι καλο ειναι να αφηνουμε το τελευταιο και τα υπολοιπα να τα σβηνουμε.

Follow me on XDA

Τα nandroid backup πιανουν πολλα mb στη καρτα.Ετσι καλο ειναι να αφηνουμε το τελευταιο και τα υπολοιπα να τα σβηνουμε.

το ιδιο ισχυει και για το titanium backup ?

Δηλαδη ειναι καλο να σβηνουμε τα backup και να κραταμε μονο το τελευταιο backup ?

Δηλαδη ποσα mb ειναι περιπου ενα backup το ιδιο ισχυει και για τα backup της ρομ ?

το ιδιο ισχυει και για το titanium backup ?

Δηλαδη ειναι καλο να σβηνουμε τα backup και να κραταμε μονο το τελευταιο backup ?

Δηλαδη ποσα mb ειναι περιπου ενα backup το ιδιο ισχυει και για τα backup της ρομ ?

Eνα backup της rom πιανει 600-700mb,αρα καταλαβαινετε.Στο Titanium backup η oποιοδηποτε αλλο παρομοιο προγραμμα, αυτο που προσωπικα κανω, ειναι να διαγραφω το backup των εφαρμογων που εχω και να δημιουργω ενα καινουριο.

Follow me on XDA

Eνα backup της rom πιανει 600-700mb,αρα καταλαβαινετε.Στο Titanium backup η oποιοδηποτε αλλο παρομοιο προγραμμα, αυτο που προσωπικα κανω, ειναι να διαγραφω το backup των εφαρμογων που εχω και να δημιουργω ενα καινουριο.

για να σβησουμε το backup θα το συνδεσουμε με το pc και θα το σβησουμε απο το εκει ?

Βρε παλικάρια μια βοήθεια.

Όταν μετά από μια συνομιλία θέλω να τερματίσω την κλήση, η οθονη είναι σβηστή και πρέπει να πατήσω το power πλήκτρο να ανάψει η οθόνη κα μετά να τερματίσω την κλήση (Μιλάω για χρήση με BT ακουστικό).

αυτό είναι τουλάχιστον σπαστικό.Υπάρχει ρύθμιση ή εφαρμογή που να κρατά την οθόνη αναμένη κατά την διάρκεια της κλήσης:

Έχω κάνει αναζήτηση και έχω βρεί και άλλους με το ίδιο πρόβλημα, αλλά δεν βρήκα κάποια απάντηση που να δίνει λύση.

:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...