minarokeftes Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Να ρωτήσω, με το να βάλω rom στο κινητό τί κερδίζω? Μπορώ να βάζω σπασμένες εφαρμογές? όπως παιχνίδια της gameloft και τέτοια φάση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ge_lyk Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καλησπέρα. Εχει κανείς καμιά ιδέα για το λόγο τον οποίο το κινητό δεν εντοπίζει τα ακουστικά bluetooth ( sony ericsson mw600 )? Η συσκευή είναι καινούρια, αναγνωρίζει άλλες συσκευές, ενώ και τα ακουστικά δουλεύουν με άλλες συσκευές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stispan1 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Να ρωτήσω, με το να βάλω rom στο κινητό τί κερδίζω? Μπορώ να βάζω σπασμένες εφαρμογές? όπως παιχνίδια της gameloft και τέτοια φάση? Περιμενεις απαντηση τωρα σε αυτο που ρωτας:confused:???? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καλησπέρα. Εχει κανείς καμιά ιδέα για το λόγο τον οποίο το κινητό δεν εντοπίζει τα ακουστικά bluetooth ( sony ericsson mw600 )? Η συσκευή είναι καινούρια, αναγνωρίζει άλλες συσκευές, ενώ και τα ακουστικά δουλεύουν με άλλες συσκευές. Μήπως το πρόβλημα υπάρχει στην συσκευή των ακουστικών. Μήπως πρέπει να πατήσεις κάποιων συνδυασμό κουμπιών για να μπορέσει να το βρεί το κινητό. Κάτι παρόμοιο είχα πάθει πιο παλιά με άλλη συσκευή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Να ρωτήσω, με το να βάλω rom στο κινητό τί κερδίζω? Μπορώ να βάζω σπασμένες εφαρμογές? όπως παιχνίδια της gameloft και τέτοια φάση? Απαπαπα! Ποιος εχει βαλει rom στο κινητο του και ποιος εγκαθιστα σπασμενες εφαρμογες;; Ειναι δυνατον να γινονται τετοια κακα πραγματα;:) Μήπως το πρόβλημα υπάρχει στην συσκευή των ακουστικών. Μήπως πρέπει να πατήσεις κάποιων συνδυασμό κουμπιών για να μπορέσει να το βρεί το κινητό. Κάτι παρόμοιο είχα πάθει πιο παλιά με άλλη συσκευή. Δυο πραγματα σου συμβαινουν: 1) 'Η δεν ειναι συμβατη η συσκευη bluetooth με το κινητο (το οποιο ομως θεωρω ακραιο και μαλλον αδυνατο) και 2) Οντως πρεπει να προσεξεις πως θα προετοιμασεις τη συσκευη bluetooth για να συγχρονιστει με το κινητο. Κατα τη γνωμη μου ισχυει το 2. http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Κανας οδηγός για rom και γενικά για το τι και πως υπάρχει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Κανας οδηγός για rom και γενικά για το τι και πως υπάρχει? Τα παντα-ολα εδω... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=765 Sent from my Desire HD using Tapatalk Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Και πια rom θεωρείται καλή? Αν δεν κάνω κάτι σωστά μπορώ να κάνα κάποιο restore εύκολα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Προσωπικά χρησιμοποιώ την lee droid και είμαι ευχαριστημένος. Sent from my Desire HD using Tapatalk LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Piparas Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Καλησπέρα. Εχει κανείς καμιά ιδέα για το λόγο τον οποίο το κινητό δεν εντοπίζει τα ακουστικά bluetooth ( sony ericsson mw600 )? Η συσκευή είναι καινούρια, αναγνωρίζει άλλες συσκευές, ενώ και τα ακουστικά δουλεύουν με άλλες συσκευές. Έχω το ίδιο bluetooth και δουλεύει άπταιστα με το κινητό, τόσο σε κλήσεις όσο και σε ακρόαση μουσικής. Διάβασε το manual.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 εγω παντως εξακολουθω να εχω την απορια για ποιο λογ να το ΄΄πειραξω΄΄?για ταχυτητα για μπαταρια για apps?για ποιο λογο "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 εγω παντως εξακολουθω να εχω την απορια για ποιο λογ να το ΄΄πειραξω΄΄?για ταχυτητα για μπαταρια για apps?για ποιο λογο Χμ, πολλοί και ποικίλοι παράγοντες. Από την αύξηση κάποιων σημείων στη λειτουργικότητα (πχ μπαταρία στους undervolted kernel), μέχρι και στο πιο απλό: το μεράκι του modding! Πίστεψε με ο κατάλογος των προτερημάτων είναι πολύ μεγάλος και γενικά είναι θέμα που σηκώνει συζήτηση. Δες εσύ πρώτα τι ακριβώς πιστεύεις πως σου λείπει από την συσκευή σου. Αν θεωρείς οτι είναι άρτια και δεν έχει software ελλείψεις, δεν υπάρχει λόγος για επέμβαση. Αν ισχύει το αντίθετο, ψάξου για τα mod που θα βελτιώσουν την ζωή της συσκευής (όπως και την δική σου!) :D Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anesperos13 Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Πως μπορω παιδια να βγαλω απο την αναμονη το τηλ.. Πχ μιλαω και καποιος μου τηλ, εγω απανταω και αφου κλεισω τη δευτερη γραμμη δε βριακω πως να βγαλω την αναμονη., ξερει κανεις? N95 -> N95 8g -> OMNIA -> Xperia -> OMNIA HD -> HTC HD -> N97 -> Iphone 3gs -> HTC HD2 -> Iphone 4 -> HTC Desire HD -> Samsung Galaxy S II -> Samsung Galaxy Note -> Samsung Galaxy SIII -> Samsung Galaxy Note 2 -> Samsung Galaxy S4 -> Samsung Galaxy Note 3 -> HTC M8 -> Iphone 5s -> LG G3 -> Samsung Galaxy Note 4 -> SONY Z3 -> LG G4 -> Xiaomi Mi MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2011 Παίδες μόλις παρέλαβα τη νέα συσκευή μου (άμεση αντικατάσταση λόγω ενός καμμένου pixel). Δεν την έχω ανοίξει ακόμα (το φορτίζω) αλλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: εσείς με το που ανοίγετε το καπάκι της μπαταρίας "γλιστράει" έξω; Στην προηγούμενη που είχα έτσι γινόταν - γλιστρούσε πανεύκολα, ενώ σε αυτή "βρίσκει" λίγο και πρέπει να την τραβήξω με το χέρι, για να τη "βοηθήσω". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Παίδες μόλις παρέλαβα τη νέα συσκευή μου (άμεση αντικατάσταση λόγω ενός καμμένου pixel). Δεν την έχω ανοίξει ακόμα (το φορτίζω) αλλά θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: εσείς με το που ανοίγετε το καπάκι της μπαταρίας "γλιστράει" έξω; Στην προηγούμενη που είχα έτσι γινόταν - γλιστρούσε πανεύκολα, ενώ σε αυτή "βρίσκει" λίγο και πρέπει να την τραβήξω με το χέρι, για να τη "βοηθήσω". Kαι σε μενα,δυσκολα βγαινει!Ειναι 10 ημερων.Αλλα,απ'οτι καταλαβα απο τα λεγομενα καποιων παιδιων εδω,μαλλον θα πραπει να χαιρομαστε εμεις:) Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Kαι σε μενα,δυσκολα βγαινει!Ειναι 10 ημερων.Αλλα,απ'οτι καταλαβα απο τα λεγομενα καποιων παιδιων εδω,μαλλον θα πραπει να χαιρομαστε εμεις:) Ναι ε; Οπότε οκ, να μη νιώθω χάλια. Αλλά το προηγούμενο (με το καμμένο pixel) γλιστρούσε σαν λάδι προς τα έξω. Αλλά είχε καμμένο pixel - τί να το κάνεις; :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Καλύτερα να μη βγαίνει τόσο εύκολα. Πόσες φορές θα το βγάλεις έτσι και αλλιώς;Μια φορά ανοίγεις το ένα καπάκι να βάλεις την SIM και τέλος δε ξαναπαίζεις με αυτά! LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiokos Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Μήπως το πρόβλημα υπάρχει στην συσκευή των ακουστικών. Μήπως πρέπει να πατήσεις κάποιων συνδυασμό κουμπιών για να μπορέσει να το βρεί το κινητό. Κάτι παρόμοιο είχα πάθει πιο παλιά με άλλη συσκευή. Επειδή έχω ακριβώς το ίδιο bluetooth σε ενημερώνω ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ασυμβατότητας και δουλεύει μια χαρά με το HD. Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο bluetooth και δοκίμασε να το συνδέσεις πάλι μήπως και ήταν τυχαίο. Για να συνδεθεί σωστά πρέπει να πατήσεις παρατεταμένα το πλήκτρο που ανοίγει το bluetooth και μετά να το εντοπίσεις από το κινητό. Αν τις κλήσεις σου τις απαντάς μόνιμα από το bluetooth δεν έχεις θέμα, αν όμως απαντήσεις από το κινητό είναι πιθανό να αποσυνδέετε, τότε το κλείνεις και το ξανανοίγεις και είναι κομπλέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Καλύτερα να μη βγαίνει τόσο εύκολα. Πόσες φορές θα το βγάλεις έτσι και αλλιώς;Μια φορά ανοίγεις το ένα καπάκι να βάλεις την SIM και τέλος δε ξαναπαίζεις με αυτά! Μόνο που εμείς μιλάμε για τη μπαταρία, αλλά ναι, για όποιο καπάκι κι αν μιλάμε, συμφωνώ ούτως ή άλλως. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikiokos Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Παιδιά με το θέμα του GPS σε τι δρόμο βρισκόμαστε για το HD? Εννοώ υπάρχει κάτι που να δουλεύει στην ανάλυση του κινητού σωστά?, με χάρτη ελληνικό?. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Παιδιά με το θέμα του GPS σε τι δρόμο βρισκόμαστε για το HD? Εννοώ υπάρχει κάτι που να δουλεύει στην ανάλυση του κινητού σωστά?, με χάρτη ελληνικό?. Ευχαριστώ nikiokos εχω το sygic χωρις προβλημα,οπτικα και λειτουργικα...για περισσοτερες πληροφοριες και προτασεις κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530)...;) Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Παιδιά με το θέμα του GPS σε τι δρόμο βρισκόμαστε για το HD? Εννοώ υπάρχει κάτι που να δουλεύει στην ανάλυση του κινητού σωστά?, με χάρτη ελληνικό?. Ευχαριστώ Πολύ καλό και το Ndrive. Με χάρτες Ελλάδας μόνο δύσκολα θα πιάσει παραπάνω από 200MB στην κάρτα μνημης. Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasisrou Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Κι εγώ μόλις πήγα να κάνω την πρώτη μου απόπειρα. 2 μικρά χνούδια προκαλούν μικρές φουσκάλες. Και η ερώτηση είναι: πώς καθαρίζουμε ένα screen protector; Sorry για το offtopic. πονεμενη ιστορια οι μεβρανες!εχω χαλασει τουλαχιστον 10 και ακομα το 100% αποτελεσμα δεν το εχω παρει!Αρα τι συμβουλευω...βαζετε το κινητο κατω απο μια λαμπα για να εχετε απλετο φως, καθαριζεται μονο με το πανακι που σιγουρα εμπεριεχεται στη συσκευασια της μεβρανης προσεκτικα και κοιτατε για κανενα χνουδακι...επειτε την εφαρμοζεται οπως τις οδηγιες αλλα ΠΡΟΣΟΣΧΗ να κεντραρετε οσο καλυτερα μπορειτε γιατι η εφαργογη γινεται απο πανω προσ τα κατω συνηθως...δυσκολα να πεσει 100% ισια...αν σε καποια γωνια η μεβρανη βγαινει πιο εξω και κανει φουσκαλα...κοψτε ενα μικρο κομματακι και θα εξαφανιστει, το αισθητικο αποτελεσμα δεν θα ειναι τελειο αλλα η φουσκαλιτσα θα εξαφανιστει...γενικα στις ακρεσ το προβλημα λυνεται οχι τελεια αλλα λυνεται...αν μια φουσκαλα ειναι στη μεση λογω σκονης η χνουδι επιμεινεται πολυ να το σπρωχνεται προς τα εξω και θα βγει μην χαλασετε ολη τη ζελατινα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 nikiokos εχω το sygic χωρις προβλημα,οπτικα και λειτουργικα...για περισσοτερες πληροφοριες και προτασεις κοιτα εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530)...;) Με την Leedroid 2.00 σου δουλεύει κανονικά το gps? Εμένα δούλευε πριν και τώρα με το ζόρι βρίσκει 1 δορυφόρο σε google maps. LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2011 Με την Leedroid 2.00 σου δουλεύει κανονικά το gps? Εμένα δούλευε πριν και τώρα με το ζόρι βρίσκει 1 δορυφόρο σε google maps. το εχω δουλεψει 2-3 φορες και ειναι οκ...γρηγορα κλειδωνει και η πορεια σταθερη...εχεις αλλαξει το radio απο τη leedroid μηπως,λεω μηπως,ειναι εκει το προβλημα;;;για κοιταξε το...;) Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts