Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να προσθέσω κατι σημαντικο οτι εχει και flash player!!;)

Παίδες γεια χαρά.

Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι που άνοιξα για πρώτη φορά το νέο μου HTC Desire HD αφού διαπίστωσα αμέσως ένα καμμένο pixel. Είναι σοβαροί; Πριν τα παραδώσουν, ένα στοιχειώδη έλεγχο δεν κάνουν;

Ισχύει πως για ένα καμμένο pixel δεν ισχύει DOA;

Έχω καταξενερώσει. Και τραβιέμαι με αυτήν την ιστορία (φορητότητα αριθμού Vodafone > Cosmote, ακυρώσεις (Χ3), αναμονή για courier, κλπ.) 1 μήνα και. Για να παραλάβω συσκευή αξίας 600 ευρώ με καμμένο pixel;

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα δοκιμασε το miren browser, πλυ καλος και γρηγορος

Ευχαριστω! Τον περασα ηδη και δειχνει καλος κι οπου απαιτειται flash.

Sent from my Galaxy tab using Tapatalk

Once you get a Mac, you never go back...

Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on.

www.macspot.gr

• Administrators
Για να παραλάβω συσκευή αξίας 600 ευρώ με καμμένο pixel;

Δυστυχώς συμβαίνουν αυτά σε όλες τις συσκευές. Μην το χρησιμοποιήσεις καθόλου, επιστροφή στο κατάστημα αγοράς και απαίτηση για αντικατάσταση.

Modpic.gif

Και που να δεις πως θα τα παρεις με το καπακι πισω της sim οταν αρχισει να τριζει κ

Η να μην εφαρμοζει καλα,και αν κανεις το λαθος να εισαι βαλε βγαλε τοτε πολυ συντομα θα χαιρετησει.βαλτο το κινητο σε θηκη σιλικονης η οποια αλλη να γλιτωσεις.ειναι γνωστα πια τα προβληματα του desire hd και κριμα για την htc που πια να με χαιρετησει εαν με ξαναδει σαν πελατη.

Συμφορουμίτη sorry κιόλας, αλλά το θέμα δεν είναι αυτή τη στιγμή αν θα σε ξαναδεί εσένα η HTC πελάτη ή όχι. Είμαι καταξενερωμένος με το καμμένο pixel, ρωτάω τι παίζει και μου δίνεις αυτήν την απάντηση. Τί να πω.

Υ.Γ. Η θήκη σιλικόνης ήδη το περιβάλει.

• Administrators
Υ.Γ. Η θήκη σιλικόνης ήδη το περιβάλει.

Για να ακριβολογούμε... η συγκεκριμένη δεν είναι σιλικόνης, αλλά τύπου GEL. :rolleyes:

Modpic.gif

Για να ακριβολογούμε... η συγκεκριμένη δεν είναι σιλικόνης, αλλά τύπου GEL. :rolleyes:

Ουδέν σχόλιον. Έλεος.

Εαν δεν περασαν επτα ημερες και πανω ,και εχεις την πληρη συσκευασια ,το πας στο καταστημα που το αγορασες,και πες οτι απλα αλλαξες γνωμη και δεν το θελεις .ετσι απλα,ειναι το δικαιωμα υπαναχωρησης που εχει ο καθενας.ελπιζω να εχεις ακομα και τα αυτοκολητα.ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟς απο την νομοθεσια να το παρει πισω.τωρα εαν σου δωσει φραγκα ´η πιστωτικο ειναι αλλη υποθεση.ελπιζω να σε βοηθησα.

Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ποια αυτοκόλλητα να μην έχω; Και τη σακούλα της courier να μου ζητήσουν εδώ την έχω. Πριν μερικές ώρες το παρέλαβα.

Έκανα τηλεφωνική παραγγελία μέσω τηλεφώνου από Cosmote.

Η απόδειξη που έχουν μέσα είναι από το Γερμανό βέβαια.

Και μάλιστα τους πήρα τηλέφωνο μόλις την είδα (και πριν δω το καμμένο pixel) για να ρωτήσω που κολλάει ο Γερμανός και μου είπανε, πως συνεργάζονται κι έτσι γίνεται.

Μόλις διάβασα το σχετικό έγγραφο που υπάρχει μαζί με το συμβόλαιο:

Στην ενότητα "Service":

"Εάν παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα στη συσκευή σας, απευθυνθείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων της Cosmote ή της Γερμανός, προσκομίζοντας τη συσκευή σας μαζί με την απόδειξη αγοράς".

Στην ενότητα "Πολιτική Επιστροφών":

"Σύμφωνα με την πολιτική του εκάστοτε κατασκευαστή, η συσκευή σας μπορεί να αντικατασταθεί με άλλη ίδιου τύπου, εφόσον δεν λειτουργεί ή υπολειτουργεί κατά την πρώτη ενεργοποίησή της εντός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, από την ημερομηνία παραλαβής της." 10 μέρες δηλαδή σύμφωνα με τον πίνακα που υπάρχει στην πίσω σελίδα. Τέλος, αναφέρεται ρητά, πως πρέπει να υπάρχουν τα πάντα όλα σε πλήρη κι άριστη κατάσταση.

Νομίζω έχω ελπίδες.

Edited by spdrosin

Δεν χρειαζόταν να κάνεις αυτή την διαδικασία. Πηγαίνεις απλώς στα 'Πρόσωπα', επιλέγεις την επαφή που θέλεις και θα δεις στις λεπτομέρειες ότι δίπλα από κάποιο στοιχείο (τηλέφωνο, SMS, κλπ) γράφει 'Κύριο'. Αυτό λοιπόν το στοιχείο έχει οριστεί σαν κύριο οπότε όταν επιλέγεις την συγκεκριμένη επαφή σου εμφανίζει πρώτα αυτό το στοιχείο. Πατώντας πάνω σε οποιοδήποτε άλλο στοιχείο, και κρατώντας το πατημένο, σου ανοίγουν οι επιλογές, όπου διαλέγεις να το ορίσεις σαν κύριο.

Νίκος.

Αυτό ήταν το πρόβλημά μου εξ αρχής.

Πηγαίνοντας στην επαφή, το πεδίο Call Mobile (αυτό που μ' ενδιέφερε) ήταν ήδη επιλεγμένο ως Primary. Οπότε δεν υπήρχε να κάνω κάτι άλλο.

Τέλος πάντων το πρόβλημα λύθηκε :)

Ευχαριστώ.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Αποφασισα να το ρουταρω:!:Το θεμα ειναι οτι κατεβασα την Ledroid 2.0.0,αλλα δεν ξερω πως να την περασω στο DHD.Εννοειται πως εχω κανει τη διαδικασια hboot κλπ.Να την περασω χυμα μεσα στην καρτα και να τρεξω το boot.img?

Apple iPhone 14 Pro Max

Κατέβασε το ROM manager από το μάρκετ και πέρασε το από κει...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Ωχ!!Φοβαμαι οτι εκανα πατατα!Πηγα να την περασω απο το Rom manager,εκανε επανεκκινηση και στη συνεχεια,μου εβγαλε στην οθονη ενα εικονιδιο του HD και ενα τριγωνο με θαυμαστικο και εμεινε εκει!Τι κανουμε τωρα?:(

Apple iPhone 14 Pro Max

Γεια χαρά.

Μερικοί ήδη το έχουν αναφέρει σαν πρόβλημα αυτό που έχω και εγώ με την συσκευή μου και θέλω να σας ρωτήσω μήπως έχετε βρει λύση:

Πατώντας την επιλογή HTC Likes, μου επιστρέφει μήνυμα "Αδύνατη επικοινωνία με τον server, προσπαθήστε αργότερα". Ίντερνετ έχω κανονικά αλλά όσες μέρες το έχω το κινητό (περίπου 3) δεν μπόρεσε να μπει ούτε μια φορά! Φυσικά λογαριασμό το HTC SENSE έχω κάνει και δουλεύει.

Να σημειωθεί ότι έχω "μαμά" ROM και δεν έχω κάνει root.

Καμία ιδέα;

Υπάρχει λύση .γύρισε τη γλώσσα τηλεφώνου στα αγγλικά. Κσι μετά θα σου μπαίνει κανονικά . Μόλις κατεβάσεις αυτα που θες γύρισε το πάλι στα ελληνικα . Τόσο απλό.

Υπάρχει λύση .γύρισε τη γλώσσα τηλεφώνου στα αγγλικά. Κσι μετά θα σου μπαίνει κανονικά . Μόλις κατεβάσεις αυτα που θες γύρισε το πάλι στα ελληνικα . Τόσο απλό.

Ευτυχως,αφου εβγαλα-εβαλα τη μπαταρια,ξανανοιξε!Τωρα θα δοκιμασω αυτο που λες:)

Edit:Αναφεροσουν σε αλλον.Τωρα το ειδα!Χα,χα!

Edited by petran66

Apple iPhone 14 Pro Max

Ωχ!!Φοβαμαι οτι εκανα πατατα!Πηγα να την περασω απο το Rom manager,εκανε επανεκκινηση και στη συνεχεια,μου εβγαλε στην οθονη ενα εικονιδιο του HD και ενα τριγωνο με θαυμαστικο και εμεινε εκει!Τι κανουμε τωρα?:(

Το εχω παθει και εγω αυτο με το θαυμαστικο αλλα δεν θυμαμαι τι ειχα κανει. Μαλλον τραβηγμα μπαταριας.

Για να περασεις την rom, θα βαλεις τον rom manager, μετα θα μπεις στην εφαρμογη και θα πατησεις την επιλογη Flash ClockworkMod Recovery. Αφου γινει αυτο ξαναμπαινεις και πατας την επιλογη boot into recovery.

Η συσκευη θα κανει επανεκινηση και απο εκει θα πας install zip from sd card-->choose zip θα βρεις το zip της LeeDroid το οποιο θα εχεις βαλει χυμα στην καρτα και πατας να το κανει install.

Διαβασε και το faq που εχει ο Lee στο ποστ του. Ειναι χρησιμο ειδικα για τα πρωτα βηματα.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Το εχω παθει και εγω αυτο με το θαυμαστικο αλλα δεν θυμαμαι τι ειχα κανει. Μαλλον τραβηγμα μπαταριας.

Για να περασεις την rom, θα βαλεις τον rom manager, μετα θα μπεις στην εφαρμογη και θα πατησεις την επιλογη Flash ClockworkMod Recovery. Αφου γινει αυτο ξαναμπαινεις και πατας την επιλογη boot into recovery.

Η συσκευη θα κανει επανεκινηση και απο εκει θα πας install zip from sd card-->choose zip θα βρεις το zip της LeeDroid το οποιο θα εχεις βαλει χυμα στην καρτα και πατας να το κανει install.

Διαβασε και το faq που εχει ο Lee στο ποστ του. Ειναι χρησιμο ειδικα για τα πρωτα βηματα.

Αυτο το boot into recovery οταν κανω,στην επανεκκινηση δεν ανοιγει και βγαζει το εικονιδιο που λεω.Μετα αναγκαστικα βγαζω-βαζω την μπαταρια και ανοιγει.Υποψιαζομαι οτι κατι δεν κανω καλα.

Apple iPhone 14 Pro Max

Είσαι σίγουρος ότι έχεις rootαρισμένη συσκευή? Επίσης για να περάσεις custom rom θέλεις και custom recovery, το πέρασες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Είσαι σίγουρος ότι έχεις rootαρισμένη συσκευή? Επίσης για να περάσεις custom rom θέλεις και custom recovery, το πέρασες?

Αμαν,οχι δεν το περασα!!Θα το περασω τωρα και θα προσπαθησω παλι.Σ'ευχαριστω.

Τελικα,μαλλον δεν καταφερα να την κανω root!Βαρεθηκα ομως και λεω να τα παρατησω.Για να πω την αληθεια.δεν ξερω καλα Αγγλικα και δυσκολευομαι.Αν υπαρχει καποιος οδηγος στα Ελληνικα(βημα-βημα),καλως,αλλιως δεν ασχολουμε παλι,μη κανω και καμια ζημια στο DHD μου!

Edited by kollatos

Apple iPhone 14 Pro Max

Αν θέλεις μιλάμε αύριο το απόγευμα για να σου πω αναλυτικά τι να κάνεις. Στείλε μου pm αν είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Αν θέλεις μιλάμε αύριο το απόγευμα για να σου πω αναλυτικά τι να κάνεις. Στείλε μου pm αν είναι.

Οκ.Σ'ευχαριστω.Αν ειναι στειλε μου εσυ pm με το τι χρειαζομαι,μια και καλη!Να σαι καλα καλο ξημερωμα:)

Apple iPhone 14 Pro Max

λοιπον παιδες μου παρουσιαστηκε η ευκαιρια να αλλαξω το htc desire και σκεφτομαι να αγορασω το desire hd,και θελω να μου πειτε θα δω καμια αλλη διαφορα στο κινητο εκτος απο τη μεγαλυτερη οθονη?η μπαταρια ποσες μερες κραταει?εχω διαβαει για καπακια που δεν κουμπωνουν καλα και τετοια,και πειτε μου τα συν και τα πλυν.λοιπον εγω απο το υπαρχων κινητο εχω μεινει πολυ ικανοποημενος,καθε βοηθεια δεκτη σας ευχαριστω! Edited by HBK_R21

Χθες ανέβασα καινούριο CM7 build. Μπορείτε να το κατεβάσετε και να το δοκιμάσετε εδώ:

"Crispy Duck" ~ Occasional & funky CM7 (Gingerbread) builds.

Highlights:

"Crispy Duck" (11/02/2011)

- Built χθες με όλα τα τελευταία merged commits.

- Βελτιστοποιήσεις για περισσότερο smoothness.

- Προσθήκη 7 Circle Battery Mods τα οποία μπορείτε να τα αλλάζετε on-the-fly (Battery Mods: A, B, C, D, F, I, K από αυτό το thread) ! Preview εδώ.

- Αναβαθμίσμένο hosts file (δε χρειάζεται να περάσετε AdFree - το ROM κάνει block από μόνο του τα ads).

- Adhoc support - πειραματικό feature.

Edited by pHuNkY
HTC Desire HD // Updated 11.02.2011 > CyanogenMod 7 PNK "Crispy Duck (Personal modified CM7 build) (http://goo.gl/OsItD) :shock:

Παιδια υπαρχει κανενας ελληνικος οδηγος για leedroid για desire hd εχω ριξει τρελο διαβασμα στο xda αλλα κατι μου λεε πως θα τα κανω σαλατα :lol::lol::lol:

σε ευχαριστω για αυτα που λες,μου φανηκαν χρησιμα απλα με το απλο desire εχω παθει την πλακα μου πολυ καλο μου βγηκε κ χρησιμο απλα με καρφωθηκε ι ιδεα να το αλλαξω και να παρω το hd αλλα φοβαμαι με αυτα που διαβαζω συνεχεια!μπορει να πεταει κ να ειναι γρηγορο αλλα,με καμερα που προεξεχει τι γινεται?με το βιντεο και κατι ψηλοκολληματα?με το καπακι να βγαινει??δεν θελω να το παρω και να το μετανιωσω,τεσπα απο κοντα που το ειδα κ το επιασα μου φανηκε λιγακι αβολο αλλα σχετικα καλο,δεν ξερω εχω μπερδευτει! Edited by HBK_R21

σε ευχαριστω για αυτα που λες,μου φανηκαν χρησιμα απλα με το απλο desire εχω παθει την πλακα μου πολυ καλο μου βγηκε κ χρησιμο απλα με καρφωθηκε ι ιδεα να το αλλαξω και να παρω το hd αλλα φοβαμαι με αυτα που διαβαζω συνεχεια!μπορει να πεταει κ να ειναι γρηγορο αλλα,με καμερα που προεξεχει τι γινεται?με το βιντεο και κατι ψηλοκολληματα?με το καπακι να βγαινει??δεν θελω να το παρω και να το μετανιωσω,τεσπα απο κοντα που το ειδα κ το επιασα μου φανηκε λιγακι αβολο αλλα σχετικα καλο,δεν ξερω εχω μπερδευτει!

Εξαρτάται τί χρήστης είσαι και τί σε "χαλάει". Εγώ ούτε πρόβλημα με το καπάκι βλέπω (και η συσκευή μου είναι από τις πρώτες + το γεγονός ότι την έχω κυριολεκτικά λιώσει), η οθόνη μια χαρά μου φαίνεται και το ότι προεξέχει η κάμερα δε με ενοχλεί καθόλου. Βασικά δεν έχει ούτε μια γρατζουνιά σε αυτό το σημείο ενώ με το Desire που είχα συνέβει το αντίθετο. Ειδικότερα με τη χρήση που του κάνω με έχει εκπλήξει πόσο καλά κρατάει ακόμα.

Ωραία όλα αυτά έτσι; :) Όχι. :p Είναι καθαρά υποκειμενικό το κομμάτι αυτό. Αν βγουν 10 και σου πουν πόσο "μάπα" είναι το κινητό για τον Α,Β ή Γ λόγο, θα βγουν άλλοι 10 και θα σου πουν το αντίθετο με τεκμηριωμένες απόψεις. Ποιοτικά είναι καλύτερο απο το HTC Desire? Όχι, κατ'εμέ δεν είναι. Το μετανιώνω που το άλλαξα; Όχι, ούτε κατά διάνοια.

TLDR Version:

Πήγαινε σε καταστήματα και παίξε με το κινητό όσο μπορείς, γιατί είναι μια ακριβή συσκευή και είναι κρίμα να το μετανιώσεις αν προβείς σε αγορά.

HTC Desire HD // Updated 11.02.2011 > CyanogenMod 7 PNK "Crispy Duck (Personal modified CM7 build) (http://goo.gl/OsItD) :shock:

φοβαμαι μην το μετανιωσω.μετα η μπαταρια γιατι αυτο που εχω με κραταει ανετα 4 5 μερες με νορμαλ χρηση,μετα η οθονη και τα χρωματα του, και αν το παρω θα το λιωσω κ οχι να το κοιταω!απλα με αυτο που εχω ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενως:) και ο μονος λογος που θα το αλλαζα ειναι επειδη θα επαιρνα μεγαλη οθονη δεν βρισκω κατι αλλο καλυτερο. Edited by HBK_R21

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...