KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Κωστα, δεν μπορω να συμφωνησω μαζι σου σχετικα με την αισθηση στο χερι συγκριτικα με το HD2. Πολυ απλα ειναι μεγαλυτερο σε μηκος και λιγο πιο χοντρο, οποτε πως γινεται να εχει καλυτερη αισθηση; Εκτος και αν εννοεις κατι αλλο. Καλημερα Κωστα,εννοω ακριβως την αισθηση στο χερι και προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι ειναι πιο "μικρο" και βολικο στο χερι απο το HD2.Ισως να παιζει ρολο και το καλοζυγισμενο σασι του Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Σημερα το παρελαβα και εγω επιτελους , με ενοχλει παρα πολυ αυτη η ανοησια που κανανε με την καμερα που προεξεχει , btw ο browser ειναι καταπληκτικος σαν να εχω μπει απο το pc . Δεν θα μου λειψει καθολου τελικα το μηλο σε αυτο το τομεα για να δουμε και στα υπολοιπα Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Μήπως ξέρετε με ποια ρύθμιση μπορεί να στείλει sms 160 χαρακτήρων; Σας ευχαριστώ Φιλικά Γιάννης βαλε to handcent sms για να μην εχεις τετοια προβληματα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Spireto_2158 στο επίσημο τόπικ είναι περιττό και κουραστικό να ρωτάμε πράγματα αυτονόητα ή προφανή, όταν αναφέρονται ξεκάθαρα σε αυτό που λέγεται μάνιουαλ της συσκευής (βλέπε εγχειρίδιο χρήσης) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Φιλε μου επειδη ασχολούμαι αρκετα με την τεχνολογία γνώριζα οτι ειχε s-lcd ομως ο προβληματισμούς μου προήλθε απο αρκετά ρεβιου που λέγανε οτι εχει lcd σε σχεση με το desire z που εχει s-lcd και επειδή ήμουν στο δρόμο δεν είχα πρόσβαση στο εγχειρίδιο χρήσεως για αυτό και ρώτησα :) Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε οσους το εχουν ηδη στα χερια τους. Μεσα στο κουτι της συσκευης,ειχατε manual αγγλικο η' ελληνικο???!!!Γιατι στο δικο μου δεν ειχε!!!Ειχε μεσα ισπανικο/πορτγαλικο και καποιες αλλες γλωσσες αλλα οχι αγγλικο!!!!Τα ιδια και στο εξωτερικο του κουτιου!!!!Τη συσκευη την πηρα απο expansys και την δηλωσα χωρις κανενα προβλημα στην HTC Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2010 (edited) Φιλε μου και εμενα μια απο τα ιδια το πηρα απο το play247 και ειχε κατι πορτογαλικα δεν ξερω και γω τι γλωσσα αλλα οκ το δηλωσα κανονικα με τα ελληνικα του με τα ολα του και το αστειο ειναι οτι το play μου εδωσε εξτρα και αλλο ενα φορτιστη κα τωρα εχω δυο ολοκαινουργιους :D Καλα ποση ωρα κανει να φορτισει το εχω απο της 5 και ακομα να αναψει πρασινο το φωτακι Πως μπορω να ρυθμισω το τηλεφωνο και οταν του λεω να κλεισει να κλεινει κανονικα και να μην κανει αυτο το hibernate . Εψαξα youtube kai sto net αλλα δεν βρηκα κατι Edited November 13, 2010 by Spireto_2158 Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σε οσους το εχουν ηδη στα χερια τους. Μεσα στο κουτι της συσκευης,ειχατε manual αγγλικο η' ελληνικο???!!!Γιατι στο δικο μου δεν ειχε!!!Ειχε μεσα ισπανικο/πορτγαλικο και καποιες αλλες γλωσσες αλλα οχι αγγλικο!!!!Τα ιδια και στο εξωτερικο του κουτιου!!!!Τη συσκευη την πηρα απο expansys και την δηλωσα χωρις κανενα προβλημα στην HTC Παρέλαβα ελληνικό κουτί με ελληνικό manual, όχι όμως από expansys. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 14, 2010 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Παρέλαβα ελληνικό κουτί με ελληνικό manual, όχι όμως από expansys. Από που;;; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Από που;;; λιγο δυσκολο μου φαινεται "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 (edited) λιγο δυσκολο μου φαινεται Από εδώ http://mobilecenter.gr/index.php?target=forms&name=contact_us Mε 8 gb samsung sd card (εντάξει 2 class) Edited November 14, 2010 by apitsakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 ο φιλος apitsakis εχει δικιο,χθες πηρε ενας φιλος μου ελληνικο DHD,1 τεμαχιο ειχε ερθει για αρχικη προωθηση. [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoRia Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Να ρωτήσω όσους το έχουν αν έχουν κάποιο πρόβλημα με το βίντεο; Τι εννοώ....όσα βίντεο και να έχω τραβήξει κάνουν κολλήματα.... Σε βίντεο 2 λεπτών μπορεί να μου κάνει μέχρι και 4-5 κολλήματα μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου αλλά υπάρχουν. Είναι θέμα αναβαθμίσεις η θα πρέπει να το γυρίσω πίσω.....γιατί είμαι εντός της εβδομάδας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bronco Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Από εδώ http://mobilecenter.gr/index.php?target=forms&name=contact_us Mε 8 gb samsung sd card (εντάξει 2 class) Μπορεις σε παρακαλω να μας πεις τι software version εχει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Να ρωτήσω όσους το έχουν αν έχουν κάποιο πρόβλημα με το βίντεο; Τι εννοώ....όσα βίντεο και να έχω τραβήξει κάνουν κολλήματα.... Σε βίντεο 2 λεπτών μπορεί να μου κάνει μέχρι και 4-5 κολλήματα μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου αλλά υπάρχουν. Είναι θέμα αναβαθμίσεις η θα πρέπει να το γυρίσω πίσω.....γιατί είμαι εντός της εβδομάδας. Επειδή είναι λίγο δύσκολο να κρίνουμε αν δεν δούμε δύο πράγματα μπορείς να κάνεις: 1) Στο you tube υπάρχουν πολλά samples από video του Desire HD. Βάλε να δεις μερικά και αν το δικό σου έχει μεγάλη διαφορά, ίσως είναι πρόβλημα του κινητού. 2) Ανέβασε ένα sample να δούμε και να σου πούμε. Ενδεικτικά δες εδώ: Πάνως νομίζω πως σε σχέση με nokia τρώει περισσότερα κολλήματα στην εγγραφή video. Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 το δικο μου παντως λειτουργει αψογα στα video και οχι μονο!!!!!:D:D Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2010 Μωρε και εμενα λειτουργει απροβληματιστα αλλα με χαλαει η οθονη ρε ****το ... Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Να ρωτήσω όσους το έχουν αν έχουν κάποιο πρόβλημα με το βίντεο; Τι εννοώ....όσα βίντεο και να έχω τραβήξει κάνουν κολλήματα.... Σε βίντεο 2 λεπτών μπορεί να μου κάνει μέχρι και 4-5 κολλήματα μιλάμε για κλάσματα δευτερολέπτου αλλά υπάρχουν. Είναι θέμα αναβαθμίσεις η θα πρέπει να το γυρίσω πίσω.....γιατί είμαι εντός της εβδομάδας. Κανε μια επανεκινηση φιλε μου και θα στρωσει...μου το ειχε κανει και μενα μια φορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoRia Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Κανε μια επανεκινηση φιλε μου και θα στρωσει...μου το ειχε κανει και μενα μια φορα. Λοιπόν το περίεργο είναι ότι μου το κάνει με την samsung sd 8gb την οποία έχει στο κουτί του καθώς και με την 16gb class 10 που του έχω βάλει.....αλλά μόλις του βάζω μία 2gb class 2 βιντεοσκοπεί άψογα.....:blink: Θα δοκιμάσω όμως να κάνω και επανεκίνηση και hard reset σε περίπτωση που δέν στρώσει ούτε με την επανεκίνηση, και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriossara Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Λοιπόν το περίεργο είναι ότι μου το κάνει με την samsung sd 8gb την οποία έχει στο κουτί του καθώς και με την 16gb class 10 που του έχω βάλει.....αλλά μόλις του βάζω μία 2gb class 2 βιντεοσκοπεί άψογα.....:blink: Θα δοκιμάσω όμως να κάνω και επανεκίνηση και hard reset σε περίπτωση που δέν στρώσει ούτε με την επανεκίνηση, και θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα :) Η αλλιώς βάζεις τον RockPlayer και ησυχάζεις:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DoRia Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Η αλλιώς βάζεις τον RockPlayer και ησυχάζεις:) Φίλε μου δεν έχει να κάνει με τον player γιατί και στον υπολογιστή που τα περνάω και τα βλέπω τα ίδια κολλήματα κάνει. Και τέλος πάντων ούτε με hard reset ούτε με επανεκίνηση έστρωσε, μίλησα με το κατάστημα από όπου το πήρα και μου το κάνουν αντικατάσταση αλλά έστειλα mail στην htc και περιμένω να μου απαντήσουν αν είναι κάτι που φτιάχνεται με αναβάθμιση να περιμένω αλλιώς να το πάω για αντικατάσταση. Όχι τίποτα άλλο, δεν έχουν στο κατάστημα άλλη συσκευή και θα πρέπει να περιμένω :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Μπορεις σε παρακαλω να μας πεις τι software version εχει? 1.32.406.6 CL278359 release keys Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bronco Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 (edited) σιγουρα 406.6 ? η μηπως 405.6? Μονο την 1.32.405.6 CL278359 release keys βρισκω στο ιντερνετ. Μαλλον εγραψες λαθος την version Ευχαριστω Edited November 15, 2010 by bronco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 παιδια μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος πως απενεργοποιουμε την συσκευη????Και εννοω πραγματικο κλεισιμο και οχι απλα να μενει σε κατασταση stby!!! Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 αυτό θα με ενδιέφερε και μένα , αν ξέρει κανείς θα του τιμούν υπόχρεος αν και καταναλώνει ελάχιστη μπαταρία αλλά και πάλι . Ωστόσο εχω αρχίσει να το σηνυθιζω και ίσως τελικά να μην το πουλήσω τόσο σύντονα οσο υπολόγιζα , αν εξαιρέσεις το μέγεθος τηλέφωνο είναι απίστευτα χρηστικό κυρίως για σερφαρισμα δεν έχει χρειαστεί να ανοίξω τον φορητό καθόλου σήμερα Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts