thief Δημοσιεύτηκε October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2010 Το τηλέφωνο ανακοινώθηκε και επίσημα με press release. Εμφανίζεται πλέον και στο site της RIM. Μέσα στον Νοέμβρη ξεκινάει η διάθεσή του - για Ελλάδα κανείς δεν ξέρει ακόμα. Παράθεση ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr Th|eF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. October 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2010 Για τιμή δεν εχουν πει ακομη τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2010 (edited) το expansys το φερνει σe 7 meres στα 500 ευρω Edited November 6, 2010 by Cavaradossi Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 Το θέμα ειναι στις εταιρίες κινητής ποσο θα είναι η τιμή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2010 περιμενω πως και πως να βγει , ελεγα να παρω το 9700 , αλλα αφου βγαινει αυτο ας κανω λιγο υπομονη , αντε γιατι αυτη η μπιλια με εχει τρελανει , ωρες ωρες κολαει και δεν λεει να ξεκολησει:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. November 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2010 ειχα το 9700 και το πουλησα περιμενωντας το 9780.μαλλον θα το παραγγειλω απο αμερικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 κι εγώ λέω να το πάρω, δίνοντας το iphone. Απλώς αναρωτιέμαι αν αξίζει η διαφορά σε σχέση με το 9700. Το μόνο που με προβληματίζει είναι η μεγαλύτερη μνήμη για να τρέχει καλύτερα το 6. Τώρα η 5άρα κάμερα, ή οι άλλες μικροβελτιώσεις δεν μου λένε προσωπικά τίποτα... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jomich Δημ. November 10, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2010 Το 9700 κανει 515 και το 9780 554. Η μικρή η διαφορά στα χρήματα, αλλά κάθε καινούριο εχει να προσφέρει περισσότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. November 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2010 Τελικά μαθαμε πότε θα ερθει στην Ελληνική αγορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npatrin Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Τελικά μαθαμε πότε θα ερθει στην Ελληνική αγορά? Στη Voda μου είπαν ότι μάλλον θα το έχουν μέσα στις γιορτές... Παράθεση BB 8900 -> BB 9700 -> BB 9800 -> ΒΒ 9900 -> ΒΒ Ζ10 STL100-2 -> BB Passport -> BB KeyOne BB PlayBook 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 στο expansys ηρθε και κανει 499.63 http://www.expansys.com.gr/rimreg-blackberry-9780-bold-black-205264/ Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Από εκεί το παρήγγειλα χθες..... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 και γω μολις τωρα :) Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. November 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2010 Στη Voda μου είπαν ότι μάλλον θα το έχουν μέσα στις γιορτές... Ωραια να τι θα μου φέρει ο Αγιος Bill:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. November 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2010 To 9780 μόλις έφτασε!! Ωραιότατο, πολύ βολικό και όπως ακριβώς το περίμενα. Τώρα το ψάχνω λίγο, αλλά νομίζω πως δεν μπορώ να μπω στο Blackberry Apps World αν και απενεργοποίησα τη σύνδεση και το δουλεύω με το WiFi. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι στο OS6, γιατί στο Curve της γυναίκας μου μπαίνει μια χαρά. Θα το ψάξω πάντως περισσότερο... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) και σε μενα ηρθε χθες το μεσημερι.. ειναι καταπληκτικο δεν το αλλαζω με κανενα :) και γω ενω μπενω κανονικα μεσω wifi παντου δεν μπορω να μπω στο appstore. δηλαδη μπενει αλλα μολις παω να κατεβασω κατι λεει "you do not have sufficient wireless coverage or your connection to the wireless network is turned off."\τι μπορει να φταιει? Edited November 20, 2010 by Cavaradossi Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Διάβασα οτι με το νεο AppWorld 2.0.1. δεν υπάρχει τρόπος να μπεις παρά μόνο από τις χωρες που υποστηρίζονται... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Ελλάδα πότε να το περιμένουμε; Βλέπετε θα προτιμούσα ελληνικό πληκτρολόγιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 Εχω ακούσει, γύρω στα Χριστούγεννα... Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2010 οταν βλεπουμε τα μηνυματα τι παταμε και δεν θυμαμαι για να παμε στην κορυφη στο πρωτο? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2010 οταν βλεπουμε τα μηνυματα τι παταμε και δεν θυμαμαι για να παμε στην κορυφη στο πρωτο? T=top B=bottom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 δεν κανει τιποτα οταν τα παταω Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 Δεν πιστεω να το εχεις γυρισμενο στα Ελληνικα ? οπως και επισης πρεπει να εισαι εκει που ειναι ολα τα μαιλ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. November 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2010 εννοειται πως το εχω γυρισμενο στα ελληνικα! Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. November 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2010 Ακουγεται οτι η τιμή του θα είναι χαμηλότερη του 9700 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts