Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλή Χρονιά σε όλους!

Αρχικά να αναφέρω ότι αγόρασα το κινητό για τον πατέρα μου και δεν έχουμε ιδέα από anroid ούτε εγώ αλλά και φυσικά ούτε και εκείνος..

γι' αυτό αν η ερώτηση που θα ακολουθήσει σας φανεί αστεία έως χαζή λυπάμαι...

γιατί οτιδήποτε και να προσπαθήσω να κάνω μου ζητά google mail?το αποδέχτηκα σαφώς αλλά μόλις πήγα να δημιουργήσω ένα (από το κινητό) μου απάντησε ότι θέλει περίπου 5 min. να συνδεθεί με διακοσμητή και τελικά μου απέρριψε το αίτημα.HELP..

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

'Η Επαφες->Μενου->Εισαγωγη/Εξαγωγη->Εξαγωγη σε καρτα SD

Τόσο απλά :p

Το έκανα κιόλας και είναι νομίζω καλύτερα απ' το να ανέβουν όλες μου οι επαφές στο Gmail.

Καλή Χρονιά σε όλους!

Αρχικά να αναφέρω ότι αγόρασα το κινητό για τον πατέρα μου και δεν έχουμε ιδέα από anroid ούτε εγώ αλλά και φυσικά ούτε και εκείνος..

γιατί οτιδήποτε και να προσπαθήσω να κάνω μου ζητά google mail?το αποδέχτηκα σαφώς αλλά μόλις πήγα να δημιουργήσω ένα (από το κινητό) μου απάντησε ότι θέλει περίπου 5 min. να συνδεθεί με διακοσμητή και τελικά μου απέρριψε το αίτημα.HELP..

Θελει συνδεση data, η να το συνδεσεις με wifi

Καλή Χρονιά σε όλους!

Ειχες συνδεση; (κατα προτιμηση WiFi)

Παιδιά θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. πως γίνεται να παραμένει συνέχεια το bluetooth ακουστικό συνδεμένο με το κινητό? γιατί μετά από λίγο ξεσυνδέεται...

2. πως μπορώ να απεγκαταστήσω το Documents to go που είναι εγκατεστημένο?

3. έχω δημιουργήσει τον φάκελο ΗΧΟΙ μέσα στην SD και μέσα σ'αυτόν, τον φάκελο ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ και έχω βάλει εκεί όλα μου τα τραγούδια, πως θα τα αναγνωρίσει η Μουσική του blade?

Universal Androot

Sent from my ZTE Blade using Tapatalk

|To οποίο πρέπει να τρέχουμε μετά απο κάθε boot ?

Οχι

Universal Androot

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.νεοσ στο forum και επισηςσε android.υπαρχει κανενα νεο για την επισιμη 2.2 ευχαριστω

Οχι

Εμενα παντως μετα απο καθε boot θελει να το κανω re-root. Ναι προφανως και δεν εχω κανει soft root.

Μια χαρά μεταφέρεις τίς επαφές από Nokia κινητό, ο τρόπος έχει αναφερθει παραπάνω στο νήμα...

Μήπως μπορείς να βρεις το συγκεκριμένο post επειδή πιθανώς

έχω πιο καλή λύση;

Εμενα παντως μετα απο καθε boot θελει να το κανω re-root. Ναι προφανως και δεν εχω κανει soft root.

Εμένα πάλι, ανοίγωντας το Androot μου λέει οτι η συσκευή είναι rooted αλλα το Titanium Backup μου λέει το αντίθετο. Και ξανά root να κάνω, τα ίδια.

Γιατί έτσι....;

Εμένα πάλι, ανοίγωντας το Androot μου λέει οτι η συσκευή είναι rooted αλλα το Titanium Backup μου λέει το αντίθετο. Και ξανά root να κάνω, τα ίδια.

Γιατί έτσι....;

Νομιζω πως πρεπει να ητανε ανοιχτο το το Titanium Backup (ετρεχε στο background), καντο kill απο το task manager και ξανανοιξε το!!

Μολις το εκανα και δουλευει κανονικα!!

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Μια χαρά μεταφέρεις τίς επαφές από Nokia κινητό, ο τρόπος έχει αναφερθει παραπάνω στο νήμα... ;)

Δεν εννοούσα «από ΝΟΚΙΑ» αλλά «από Android σε ΝΟΚΙΑ» .

Και βρήκα και πως γίνεται:

Τόσο απλά :p

Το έκανα κιόλας και είναι νομίζω καλύτερα απ' το να ανέβουν όλες μου οι επαφές στο Gmail.

Όταν άνοιξες για πρώτη φορά το τηλέφωνο και σου ζήτησε να μπεις στον GMail λογαριασμό σου, είχε τσεκαρισμένη την επιλογή για αυτόματο συγχρονισμό του κινητού σου με τον Google λογαριασμό σου. Αν δεν είχες ξετσεκάρει την επιλογή αυτή, είναι πολύ πιθανόν να έχουν ανέβει ήδη στο GMail. Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις αν μπεις από υπολογιστή στο GMail σου και μπεις από αριστερά στο Μενού στις Επαφές. Εκεί μέσα θα έχουν περαστεί όλα τα τηλέφωνά σου, αν είχες επιλέξει αυτόματο συγχρονισμό.

Διαβάστε και αυτό

ZTE Blade με οθόνη AMOLED, Εδώ γιατί με LCD;

Edited by aristarhos

Όταν άνοιξες για πρώτη φορά το τηλέφωνο και σου ζήτησε να μπεις στον GMail λογαριασμό σου, είχε τσεκαρισμένη την επιλογή για αυτόματο συγχρονισμό του κινητού σου με τον Google λογαριασμό σου. Αν δεν είχες ξετσεκάρει την επιλογή αυτή, είναι πολύ πιθανόν να έχουν ανέβει ήδη στο GMail. Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις αν μπεις από υπολογιστή στο GMail σου και μπεις από αριστερά στο Μενού στις Επαφές. Εκεί μέσα θα έχουν περαστεί όλα τα τηλέφωνά σου, αν είχες επιλέξει αυτόματο συγχρονισμό.

Το ξέρω, φρόντισα τότε πριν γίνει ο συγχρονισμός να το ξετσεκάρω γιατί δεν ήθελα το Gmail να συνδέετε με τον λογαριασμό μου.

Βρείτε μου εμένα τρόπο να κατεβάσω τις επαφές του microsoft myphone στο zte και δεν ξαναζηταω τίποτα!

Send from my ZTE-BLADE using Tapatalk Pro

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Επιδη δουλεψαν Κυριακη , οπως καθε χρονο την δευτερα ειναι κλειστα.

Βασικά ήταν κλείστα καθε χρόνο στις 2, αλλά επειδή 2 έπεσε Κυριακή φέτος, θα είναι κλειστά στις 3 :D

Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

Τώρα που ο Κινέζος μου έβγαλε μήνυμα "Απομένει λίγος ελεύθερος χώρος!" τι πρέπει να κάνω? να τον πετάξω και να πάρω άλλον?:wacko:

Τώρα που ο Κινέζος μου έβγαλε μήνυμα "Απομένει λίγος ελεύθερος χώρος!" τι πρέπει να κάνω? να τον πετάξω και να πάρω άλλον?:wacko:

Αν εχεις froyo μεταφερεις μερικες app στην sd. αν εισαι με 2.1 χωρις app2sd σβηνεις! :)

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...