Jump to content

filos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About filos

  • Ημ. Γέννησης 19/06/1978

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

filos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Τη γνωρίζω τη διαδικασία, αλλά η SIm είναι γεμάτη οπότε κατ' ανάγκη έχουμε αποθηκεύσει πολλές επαφές και στο τηλεφωνο. καμιά άλλη πρόταση??
  2. Καλησπέρα σε όλους. Κι εγώέχω πρόβλημα με το gmail οπότε όπως καταλαβαίνετε μου έχουν δεθεί τα χέρια. ούτε ενα απλό ημερολόγιο δεν μπορώ να κατεβάσω. το hard reset που πρότεινε ο piggosa απ΄ότι έχω διαβασει δεν φτιαχνει πάντα το πρόβλημα οπότε δε θα το τολμήσω. Όποιος μπορεί να βοηθήσει....:cry:
  3. Δε σε βλεπω καλα με τον κινεζο ,φιλος!!
  4. Στην αρχή δοκίμασα από market, μετά από το gmail εικονίδιο τίποτα, τέλος έκανα ένα λογαριασμό από το PC για σιγουριά αλλά και πάλι δε το πήρε. Μήπως είναι κάτι στις ρυθμίσεις που το μπλοκάρει?Η σύνδεση δεδομένων πρέπει να είναι τικαρισμένη ή όχι?
  5. Καλησπέρα και πάλι. Παρακαλώ όποιος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του. Προσπαθώ να συνθεθώ στο gmail πολλάκις και ανεπιτυχώς.Για να είμαι πιο ακριβής μου αναφέρει το εξής:"Δεν είναι δυνατή η δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης δεδομένω σε αυτό το διακομιστή. Αυτό ενδέχεται να είναι προσωρινό πρόβλημα ή το τηλέφωνό σας να μην είναι διαθέσιμο για υπηρεσίες δεδομένων." Τί κάνω λάθος???? Σημ.: είμαι στο internet κανονικα..
  6. ναι φυσικά ήμουν στου σπιτιού μου το ασύρματο
  7. Καλή Χρονιά σε όλους! Αρχικά να αναφέρω ότι αγόρασα το κινητό για τον πατέρα μου και δεν έχουμε ιδέα από anroid ούτε εγώ αλλά και φυσικά ούτε και εκείνος.. γι' αυτό αν η ερώτηση που θα ακολουθήσει σας φανεί αστεία έως χαζή λυπάμαι... γιατί οτιδήποτε και να προσπαθήσω να κάνω μου ζητά google mail?το αποδέχτηκα σαφώς αλλά μόλις πήγα να δημιουργήσω ένα (από το κινητό) μου απάντησε ότι θέλει περίπου 5 min. να συνδεθεί με διακοσμητή και τελικά μου απέρριψε το αίτημα.HELP..
  8. Τι γινεται με σενα; Filos και το σημα της Αφροδιτης;

    Πολυ με μπερδεψες.

  9. καλησπέρα.πατάς παρατεταμένα πάνω στον ήχο που θ'ελεις να βάλεις και εμφανίζεται νέο κυλιόμενο παράθυρο με την επιλογή που αναζητάς. το μήνυμα αφορά τον συμφορουμίστα που ρωτούσε πως μπαίνουν οι ήχοι κλήσης. καλησπέρα σε όλους!
  10. Για την ακρίβεια είναι κάτι σαν κηλίδα στο κέντρο της οθόνης, έχει μήκος περίπου 1,5-2cm, ελάχιστου φάρδους, μοιάζει με ισοϋψείς καμπύλες. Δυστυχώς από το PC που βρίσκομαι δεν μπορώ να ανεβάσω κάτι. αν κοιταξεις σε προηγούμενη σελίδα αρ. 81 το post #1214 ια καταλάβεις περίπου τι λέω με τη διαφορά ότι στο δικό μου είναι πολύ μικρότερη..
  11. Όντας νέο μέλος, καλησπέρα σε όλους τους κατόχους του samsung Jet S8000!! είμαι κάτοχος του εν λόγω κινητού εδώ και δύο μήνες (από τέλη Ιανουαρίου 2010) και όταν ξεκίνησα να διαβάζω τα posts, όσο και αν παρατηρούσα το κινητό "φούσκα" δεν έβλεπα!Τσάμπα χαρα γιατί πριν μια βδομάδα εμφανίστηκε!! Η ερώτησή μου είναι η εξής και απευθύνεται σε εκείνους που ήδη το πήγαν στο service... Ξαναπαρουσιάστηκε το πρόβλημα?? Και αν όχι, πως είμαστε σίγουροι ότι μετά από ένα χρονικό διάστημα δε θα ξαναεπανέλθει το πρόβλημα?? Ζητώ συγνώμη που επανέρχομαι στο θέμα της "φούσκας" αλλά είναι και το μόνο που με απογοήτευσε στο κινητό!!
×
×
  • Create New...