Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μίνι πρόβλημα με την RLS7 (νομίζω)

Χρησιμοποιώ δικά μου 3,5" ακουστικά (χωρίς μικρόφωνο) ελέω έντασης για να ακούω μουσική σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ως τώρα, όποτε με καλούσανε το μικρόφωνο του κινητού δούλευε κανονικά (μιλούσα από κει, άκουγα απ'τα ακουστικά). Από τότε που πέρασα την RLS7 δεν ισχύει αυτό, για να μιλήσω πρέπει να βγάλω τα ακουστικά. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση;

Αυτό δε μου δούλεψε ποτέ με τη stock ROM (με JellyFish που είχα περάσει να τεστάρω δε το δοκίμασα).

Αν βρεις λύση σε παρακαλώ γράψ' τη και για μας...

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

παιδια περσα την r7 και εκανα επαναφορα των προγραμματων και των ρυθμισεων αυτων με το titanium backup και απο τοτε μου βγαζει συνεχεια μηνυματα για αναγκαστικο κλεισιμο. τι να κανω?? sosss!

παιδια περσα την r7 και εκανα επαναφορα των προγραμματων και των ρυθμισεων αυτων με το titanium backup και απο τοτε μου βγαζει συνεχεια μηνυματα για αναγκαστικο κλεισιμο. τι να κανω?? sosss!

Μόνο τα προγράμματα μπορείς να κάνεις restore, όχι τις ρυθμίσεις.

Ποιες εφαρμογές επανέφερες;;

Ελπίζω όχι κάποιες του συστήματος....

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Καμια απαντηση.....μηπως μπορει ναμου πει καποιος πως μπορω εστω να κανω απεγκατασταση εντελως και το superuser γιατι ενω παταω παρατεταμενα στο εικονηδιο μου βγαζει την επιλογη να κανω απεγκατασταση αυτο δεν γινεται

οταν παω απο τον διαχειριστη μου βγαζει μονο για εκκαθαριση δεδομενων.....μηπως μπορει καποιος λοιπον να μου πει πως μπορω να απεγκαταστησω και το

superuser?και να το ξανακανω εγκατασταση καθαρα απο την αρχη μπας και ξανα ειμαι root χωρις προβληματα :rolleyes: Ευχαριστω! εκ τον πρωτερον...

Χιλια συγνωμη:O....αλλλα γι'ακομη μια φορα θελω να ξαναρωτησω κι'αν μπορει καποιος να μου δωσει μια απαντηση θα το εκτιμουσα.....ανεβαζω μια σειρα απο φωτο που τραβηξα με το shootMe πουπαρεπιπτωντος θελει προσβαση root και δινει κανονικα προσβαση οταν ειμαι root.....το προβλημα ειναι γιατι δεν μπορει να εχει προσβασει το Titanium Back up και μου βγαζει αυτα που παραπεμπω στησ φωτο? .....οσο γι αυτο που λεω για την εφαρμογη(?) superuser για το θεμα να την κανω απεγκατασταση και να την ξαναπερασω,δειτε στης φωτο τη εννοω,πως και αν μπορω να κανω απεγκατασταση και εγκατασταση και παλι,μηπως και ειναι αυτο το προβλημα....δεν ξερω τι να υποθεσω πλεον :worry: .....συγνωμη αν εγινα κουραστικος αλλα ειναι κατι που με προβληματιζει εδω και μερες και δεν ξερω πως να το λυσω....Ευχαριστω:!: οποιον ασχοληθη:!:

Χιλια συγνωμη:O....αλλλα γι'ακομη μια φορα θελω να ξαναρωτησω κι'αν μπορει καποιος να μου δωσει μια απαντηση θα το εκτιμουσα.....ανεβαζω μια σειρα απο φωτο που τραβηξα με το shootMe πουπαρεπιπτωντος θελει προσβαση root και δινει κανονικα προσβαση οταν ειμαι root.....το προβλημα ειναι γιατι δεν μπορει να εχει προσβασει το Titanium Back up και μου βγαζει αυτα που παραπεμπω στησ φωτο? .....οσο γι αυτο που λεω για την εφαρμογη(?) superuser για το θεμα να την κανω απεγκατασταση και να την ξαναπερασω,δειτε στης φωτο τη εννοω,πως και αν μπορω να κανω απεγκατασταση και εγκατασταση και παλι,μηπως και ειναι αυτο το προβλημα....δεν ξερω τι να υποθεσω πλεον :worry: .....συγνωμη αν εγινα κουραστικος αλλα ειναι κατι που με προβληματιζει εδω και μερες και δεν ξερω πως να το λυσω....Ευχαριστω:!: οποιον ασχοληθη:!:

Θα ακουστεί πολύ απλό, αλλά.....δοκίμασες να απεγκαταστήσεις το Titanium και να το ξαναπεράσεις;;;

ολες τις ειχα βαλει πριν να κανει backup και ολες τις επανεφερα.τωρα τι κανω?

Ξαναπέρνα την ρομ με wipe κλπ αλλά αυτή την φορά επανέφερε μόνο τις "σωστές" εφαρμογές (και τις ρυθμίσεις τους αν θες....) και μην επαναφέρεις καμία μα καμία εφαρμογή του συστήματος!!! :)

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

διαβασα οτι η r10 ειναι πολυ πιο γρηγορη πιο σταθερη και τρεχει αψογα τα παιχνιδια. αξιζει να παω απο την rls7 στην r10?

Μάλλον δεν έχεις busybox ή έχεις παλιά έκδοση. Δοκίμασε να πατήσεις εκεί που λέει "Προβλήματα?" και μετά Στην επόμενη οθόνη "Ναι κάνε το". Θα σου κατεβάσει το busybox, ρίξε και μια επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε!

διαβασα οτι η r10 ειναι πολυ πιο γρηγορη πιο σταθερη και τρεχει αψογα τα παιχνιδια. αξιζει να παω απο την rls7 στην r10?

Μακάρι να πέφτω έξω αλλά επειδή είναι επί πληρωμή στην ουσία λογικό να την προμοτάρουν..

Μάλλον δεν έχεις busybox ή έχεις παλιά έκδοση. Δοκίμασε να πατήσεις εκεί που λέει "Προβλήματα?" και μετά Στην επόμενη οθόνη "Ναι κάνε το". Θα σου κατεβάσει το busybox, ρίξε και μια επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε!

Μακάρι να πέφτω έξω αλλά επειδή είναι επί πληρωμή στην ουσία λογικό να την προμοτάρουν..

βασικα τωρα διαβασα οτι εχει καποια θεματακια με το gps οποτε μενω με την rls7 .

Να και ένα λινκ για την R8 ROM του MODACO

http://rapidshare.com/files/443147580/140111-1555-r8-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned-a2sd__new.zip

Καλοφόρετο!!!

ΥΓ: μόλις το κατέβασα δεν το εχω δοκιμάει ακόμα

Αν δεν επιτρεπονται direct links παρακαλώ ενας mod να το σβησει.

Edited by xtrmgr

Βρε παιδιά, έκανα το "Recalibration battery".

Όταν στο τέλος μπήκατε στο Clockwork για "wipe battery stats", σας έβγαλε εκεί κάποιο μήνυμα "successful completed" ή τίποτα ανάλογο όταν πατήσατε "Yes"?

Σε μένα δεν έβγαλε κάτι και δεν ξέρω κατά πόσο τελικά έγινε το "wipe".

Έχω το Clockwork 2.5.1.8 με Jellifish RLS7.

Υ.Γ. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν είδα κάποια διαφορά...

αχ....

θα πει οτι δεν βλεπει το τηλ σου λογω drivers...

δοκιμασε τους drivers απο εδω

και κάνε οτι λέει...

στοχος ειναι το πρασινο ανθρωπάκι

για να εισαι σιγουρος οτι συνδεθηκες μπορεις να τρεξεις στην κονσολα το: fastboot-windows devices

Δυστηχώς με το λινκ που έδωσες, ναι μεν κατεβασα τους drivers, αλλά με win XP pro, φτανω στο σημείο όπου μου ζητά να να κλείσω το κινητό και μετα άνοιγα και συνάμμα +volume, (βλέπω το πράσινο ανθρωπάκι) αλλά όταν προσπα8ώ να περάσω τους drivers απο το device manager - other devices - Android, μου λέει

The drivers for this device are not installed. (Code 28)

To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver.

Εχει κανείς να προτίνει κάτι?

Please help. Εχω την εντύπωση πως πλίγομαι σε μια κουταλιά νερό!!!:(

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει..

http://nikolocogr.blogspot.com

Δυστηχώς με το λινκ που έδωσες, ναι μεν κατεβασα τους drivers, αλλά με win XP pro, φτανω στο σημείο όπου μου ζητά να να κλείσω το κινητό και μετα άνοιγα και συνάμμα +volume, (βλέπω το πράσινο ανθρωπάκι) αλλά όταν προσπα8ώ να περάσω τους drivers απο το device manager - other devices - Android, μου λέει

The drivers for this device are not installed. (Code 28)

To reinstall the drivers for this device, click Reinstall Driver.

Εχει κανείς να προτίνει κάτι?

Please help. Εχω την εντύπωση πως πλίγομαι σε μια κουταλιά νερό!!!:(

χμμ.. δεν έχω να πώ κατι άλλο... κ μενα προσωπικά δεν μου δούλεψε, το έκανα με live cd ubuntu :) και έπαιξε αμέσως! αν θες οδηγίες ευχαρίστως...

Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει..

http://nikolocogr.blogspot.com

Εντυπωσεις;Ειχες την rls7 πριν;Αν μπορεις δουλεψε το λιγο να μας πεις τι παιζει.Οχι οτι εχω κανενα προβλημα με την rls7 αλλα αμα ειναι καλυτερη γιατι οχι.

Καλημέρα κι από μένα.

Κάτοχος του blade μερικές μέρες και δηλώνω πολύ ευχαριστημένος έως εντυπωσιασμένος.Προς το παρόν δε σκέφτομαι να του αλλάξω rom, ξεκλείδωσα όμως τη μνήμη όλα εντάξει. Σκέφτηκα επίσης να το κάνω rooted να δω τι παίζει.

Εγκατέστησα λοιπόν το universal androot και μόλις πήγα να το κάνω root μου πετάει μήνυμα ότι είναι ήδη rooted.Λέω ότι πιθανόν να έγινε στη διαδικασία ξεκλειδώματος της μνήμης.Το βάζω να το ξανακάνει για να εγκαταστήσει και το superuser, ok.Ανοίγω το superuser και δε βλέπω μέσα καμία εφαρμογή.Πατάω την καρτέλλα log και πετάει μήνυμα ότι η εφαρμογή πρέπει αναγκαστηκά να κλείσει.Μετά απά μια δυο επανεκινήσεις και unroot-root μέσα από το πρόγραμμα ακριβώς η ίδια συμπεριφορά (του superuser).

Κάτι μου διαφεύγει? Κάτι άλλο παίζει? Καμιά ιδέα?

Ευχαριστώ

Γιώργος

Edited by anaxx

Ανοιγοντας το blade για πρωτη φορα , καπου βρηκα μια ρυθμιση για ενεργοποιηση φιλτρου καθαροτητας φωνης, ή κάτι τετοιο. Το ενεργοποίησα λοιπόν αλλα ούτε ακουω ούτε με ακούνε καλα. Δεν μπορω να ξαναβρώ τη ρυθμιση με τίποτα για να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση. Ξέρει κάποιος κάτι για αυτό?

Επίσης πως γίνετε να μην έρχετε το τηλέφωνο σε κατάσταση αδράνειας αυτόματα????

ευχαριστω...................

Ναι στο τέρμα το πάω και δεν μου φτάνει!! :p

Το πρόβλημα βασικά υπάρχει αμα δοκιμάσεις να μιλήσεις σε εξωτερικό χώρο όπου ο περιβάλλον θόρυβος υπερκαλύπτει τον ήχο των ακουστικών! Θα μάρεσε να το ρύθμιζα στην μέση για το σπίτι ας πούμε και να ακούω άνετα, και όταν βγαίνω και μιλάω έξω να μπορώ να του δώσω λίγο ένταση παραπάνω για ακούω πιο καθαρά τον συνομιλητή! :)

Έχω και τα μανίσια του Omnia HD που πρέπει να είναι και ίδια με του Galaxy S, τα οποία είναι από αυτά που σφηνώνουν μέσα στο αυτί (δεν θυμάμαι πως τα λεν) και απομονώνουν τον θόρυβο, αλλά μου είναι κουραστικό να μιλάω με αυτά τα ακουστικά στα αυτιά! :p

Δείτε και αυτά, με κάθε επιφύλαξη

audio_boost.zip

http://android.modaco.com/index.php?s=&showtopic=326737&view=findpost&p=1523026

Audio Hack v 1.1._LITE.apk.., headphone boost and overall sound bo0st

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/324979/audio-hack-v-1-1-lite-apk/

Παιδιά έχω τις εξής ερωτήσεις:

1. ξέρετε κάποιον player που να διαβάζει και αρχεία srt? εκτός τον rock player...

2. υπαρχει πουθενα greek manual? το εχει καποιος να μου το στειλει?

3. πως κάνω backup με το Titanium Backup?

Ανοιγοντας το blade για πρωτη φορα , καπου βρηκα μια ρυθμιση για ενεργοποιηση φιλτρου καθαροτητας φωνης, ή κάτι τετοιο. Το ενεργοποίησα λοιπόν αλλα ούτε ακουω ούτε με ακούνε καλα. Δεν μπορω να ξαναβρώ τη ρυθμιση με τίποτα για να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση. Ξέρει κάποιος κάτι για αυτό?

Επίσης πως γίνετε να μην έρχετε το τηλέφωνο σε κατάσταση αδράνειας αυτόματα????

ευχαριστω...................

Για το φίλτρο καθαρότητας φωνής γύρισέ το στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, είναι απαραίτητο το τηλ να μπαίνει σε κατάσταση αδράνειας για να εξοικονομεί μπαταρία, τα smart phones είναι πολύ ενεργοβόρα, εάν δεν έπεφτε θα διαρκούσε η μπαταρία του για κανένα εξάωρο (πάντως έχει μια επιλογή που διαλέγεις το χρόνο που το τηλ θα πέσει σε σε κατάσταση αδράνειας, το μέγιστο είναι 30').

Edited by dagas
Ας αφήσουμε τους εγωισμούς και ας κοιτάξουμε λίγο τον εαυτό μας.

Οσοι θελουμε να αλλαξουμε rom και εχουμε διαβασει τα βηματα των φιλων παραπανω ας ριξουμε μια ματια και παρακατω που μολις τωρα το ειδα.

Ένα απίστευτο εργαλείο έκανε την εμφάνισή τους τον τελευταίο καιρό στο Android Market. Το ROM Manager είναι ο ευκολότερος τρόπος να αλλάζεις ROMs. Έχει κάποιες standard που μπορείς να διαλέξεις για το τηλέφωνό σου και εάν έχεις βάλει μι από αυτές που υποστηρίζει τότε αυτόματα κοιτάει την πιο πρόσφατη έκδοση για να εγκαταστήσεις.

Πέρα από αυτό μπορείς να κατεβάσεις την αγαπημένη σου και να την βάλεις στην SDcard, μετά μέσα από το πρόγραμμα μπορείς να την διαλέξεις και να την εγκαταστήσεις. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολη η εναλλαγή ROMs.

πηγη

EDIT:

Μολις προσεξα και το εξης

Υποστηρίζει τα παρακάτω τηλέφωνα:

Motorola Droid (CDMA)

Ion/MyTouch 3G (GSM)

HTC Magic (GSM)

HTC Dream (GSM)

Google Nexus One (GSM)

HTC Hero (GSM)

HTC Hero (CDMA)

HTC Evo (CDMA)

HTC Legend

HTC Desire

Huawei Pulse Mini

HTC Incredible (CDMA)

HTC Aria (GSM)

Droid Eris (CDMA)

HTC Buzz (Wildfire)

MyTouch Slide

Dell Streak

Galaxy S i9000

Galaxy S Vibrant

Galaxy S Captivate

Huawei Pulse

LG Ally

Motorola Milestone

Motorola Droidx

Αν καποιος εχει την διαθεση να κανει καμια δοκιμη στο δικο του ας μας πει εντυπωσεις γιατι φαινετε εξαιρετικο εργαλειο!

Καλημέρα παιδιά . Ετοιμάζομαι και γω επιτέλους να βάλω την 2.2 στο καινούριο μου blade . Με ποιον τρόπο μου προτείνετε να το κάνω ? Αυτός που παραθέτω είναι ο πιο εύκολος η να ακολουθήσω τις οδηγίες στην πρώτη σελιδα ?

http://hotfile.com/dl/92562155/7e093d8/WIND_P729BV1.0.0B02_update_signed.zip.html

Αυτή είναι η επίσημη έκδοση που τρέχει το ZTE όταν το αγοράζουμε; Γιατί προσπαθώντας να κάνω κι εγώ την αναβάθμιση στα 512 ούτε ξέρω τι πέρασα. Τώρα πως θα δώ ποιά έκδοση έχει; Ελληνικά πάντως δεν έχει, και όταν βάζω την κάρτα sim μου λέει ότι είναι κλειδωμένη. Ξέρει κανείς πως να το διορθώσω ή να το πάω στη WIN;

Τι κάρτα Sim έβαλες?? άλλου παροχου απο την wind?? αν είναι απλά κλειδωμένη η sim για να παίζει μόνο με wind.. μπορείς εύκολα να την ξεκλειδώσεις απο εδω

Edited by ZeroCool
Keep Away from CooliCool

Καλημέρα

έχω την Japanese Jellyfish r6 και αντιμετωπίζω το εξής:

Όταν καλώ κάποιον 2 στις 5 φορές εγώ δεν ακούω καν να χτυπάει, ο άλλος το σηκώνει και με ακούει κανονικά ενώ εγώ δεν ακούω τίποτα (βλέπω μόνο ότι ο αλλος το σήκωσε επειδή η οθόνη γίνεται πράσινη). Εαν το κλείσω και ξαναπάρω στο καπάκι όλα είναι κανονικά. Οι κλήσεις είναι από Cosmote σε Cosmote χωρίς προβλήματα με το σήμα κατά βάση. Με άλλες συσκευές δεν μου το κάνει αυτό. Το έχει παρατηρήσει κανεις άλλος για να καταλάβω και εγώ αν είναι τελικά θέμα συσκευής;

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...