Jump to content

mene2004

Members
  • Δημοσιεύσεις

    24
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

mene2004's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ναι φίλε το έχω δοκιμάσει εγώ . αυτό που παρατήρησα είναι πως ακούγεται λίγο χαμηλά η φωνή του ομιλούντα όταν σε παίρνουν τηλέφωνο . Πριν που είχα ένα sony ericsson κινητό ακουγόταν καμπάνα. Κατά τα άλλα σαν handsfree τα σπάει
  2. έπεσε στα χέρια μου το dell mini 9 στο οποίο έχω βάλει τα windows 7 και τους drivers που κυκλοφορουν αλλά ενώ στις συσκευές δικτύου μου βλέπει το gps και το 3G modem , δεν μπορω να τα λειτουργήσω καθόλου. Κατέβασα και το wireless manager της dell , έβαλα μια κάρτα της qcard - wind αλλά δεν την βλέπει . Τι έχω κάνει λάθος??? Μπόρει να με βοηθήσει κάποιος ?
  3. Παιδιά γιατί με την rls7 αργεί πάρα πολύ να κλειδώσει δορυφόρους ; Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk
  4. εγώ όσα προγράμματα τέτοιου είδους πάντως κι αν δόκίμασα όλα είχαν θέμα με το μπλοκάρισμα των μυνημάτων. Δεν δούλευε
  5. αυτό σκεφτόμουν και εγώ απλά ήθελα επιβεβαίωση . Σε ευχαριστώ φίλε .
  6. παιδιά επειδή αρχίζει η κάρτα μνήμης μου αρχίζει να τελειώνει αν περάσω το backup του clockwork recovery στο pc για να κερδίσω χώρο θα έχω κάποιο πρόβλημα στο κινήτο ?
  7. έχω βάλει από χθες την rls7 , το κινητό παει σφαίρα αλλά σήμερα που δοκίμασα να βάλω το gps δεν κλειδώνει τους δορυφόρους . Τι μπόρει να φταίει ρε παιδιά ? help!
  8. το τρίτο είναι από ότι έχω διαβάσει εδω μέσα για να τρέχουν πιο γρήγορα τα παιχνίδια . πάντως όλα αυτά τα κάνεις εγκατάσταση μεσα απο το clockwork θα επιλεξεις install zip from sd και θα επιλεξεις αυτο που θες
  9. ειλικρινά κάθε φορά πριν ρωτήσω κάτι κάνω search στο forum και πίστεψε έχω διαβάσει όλες τις σελίδες εδω και μία βδομάδα. σόρρυ ρε παιδιά αν σας κουράζω . Σε ευχαριστώ για την απάντηση
  10. τώρα περνάω και εγώ την Japanese_Jellyfish_RLS7 στο κινητό από τον οδηγό σας. Κατέβασα και δύο patch που είχε το ''Japanese_Jellyfish_RLS7_hw_ui.zip (Addon to enable hardware accellerated UI)'' και το ''Japanese_Jellyfish_RLS7_facebook_sync_fix'' . Αυτά μπορεί κάποιος να μου πει πως τα κάνω εγκατάσταση ?
  11. Καλημέρα παιδιά . Ετοιμάζομαι και γω επιτέλους να βάλω την 2.2 στο καινούριο μου blade . Με ποιον τρόπο μου προτείνετε να το κάνω ? Αυτός που παραθέτω είναι ο πιο εύκολος η να ακολουθήσω τις οδηγίες στην πρώτη σελιδα ?
  12. και γω πριν το πάρω φίλε μου διάβασα τις πρώτες 200 σελίδες του νήματος και έκανα αναζήτηση πριν το ποσταρο αυτό . Οπως επίσης διάβασα και αυτό που έχεις ποστάρει stinger http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=283153 και με βοήθησε πολύ αλλά αυτά δεν τα βρίσκω. συγνώμη αν υπάρχει ήδη . αν μπορείς στείλε μου σε παρακαλώ την σελίδα που αναφέρονται αυτά που ρωτάω
  13. καποιος μπορεί να μου απαντήσει σας παρακαλώ ?
  14. Σας παρακαλώ μπορεί να μου απαντήσει κάποιος επειδή είμαι newbie . 1 . Θέλω να κάνω την μπαταρία recalibration από εδώ : http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/323487/battery-recalibration-protip/ . και χρειάζετε το Clockwork Recovery . Αυτό είναι εφαρμογή που την κατεβάζω , την περνάω στην sd , την κάνω εγκατάσταση και μετά κάνω reboot πατώντας το πάνω πλήκτρο της φωνής για να μπώ μέσα ? 2. Τα πρόγραμματα app 2 sd και move2sd δεν τα βρίσκω στο market . Αυτό είναι επειδή δεν είμαι root ? και αν ναι τότε ποια εκδοση πρέπει να κατεβάσω του universal androot ? και επίσης το universal androot το εγκαθιστώ στην κάρτα μνήμης ?
×
×
  • Create New...