paslero Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Πραγματικα! Χαμος γινεται με τις ROMs για το Blade μας, εχει απ ολα ο μπαχτσες! 2.1 stock και custom, 2.2 custom (και περιμενουμε και επισημη) και πλεον και cyanogen mod με 2.3! Ειναι τοσες πολλες που ουτε συγκριτικο δεν μπορεις να κανεις! Εγω παντως ειμαι ετοιμος να "πηδηξω" στο βαγονι του cyanogen. Ας οψεται που ειμαι ευχαριστημενος με τη modaco R12, αλλιως... :p Huawei Honor 4X EU Blackview Zeta (η χειρότερη κάμερα όλων των εποχών!) Motorola Atrix 4G (cm-11-20151122-UNOFFICIAL-olympus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 χθες ξεφορτίζω το κίνητο τελείως μέχρι να κλείσει.το βάζω να φορτίσει και μετά απο καμιά ώρα το ανοιγω και το αφήνω να φορτίσει μέχρι να γράψει charged .βγάζω τον φορτιστή και μετα απο 1,5ώρα κοιτάω και η μπαταρία ήταν στο 86%.μπαίνω να δω τα στατιστικά της μπαταρίας και μου βγαζει 80% ετοιμότητα κυψέλης.εκεί που το είχα δεν είχε πολύ σήμα αλλά δεν μου φαίνεται λογικό να φύγει τόση μπαταρία έτσι ψάχνοντας για σήμα.επίσης μετά το έβαλα σε λειτουργία πτήσης και μέχρι το πρωί δεν είχε φάει ούτε 1ποσοστο από την μπαταρία. εχω την στοκ ρομ της wind και ρυθμισμενο να έχει μόνο 2g δίκτυα.περιμένω τη γνώμη σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) χθες ξεφορτίζω το κίνητο τελείως μέχρι να κλείσει.το βάζω να φορτίσει και μετά απο καμιά ώρα το ανοιγω και το αφήνω να φορτίσει μέχρι να γράψει charged .βγάζω τον φορτιστή και μετα απο 1,5ώρα κοιτάω και η μπαταρία ήταν στο 86%.μπαίνω να δω τα στατιστικά της μπαταρίας και μου βγαζει 80% ετοιμότητα κυψέλης.εκεί που το είχα δεν είχε πολύ σήμα αλλά δεν μου φαίνεται λογικό να φύγει τόση μπαταρία έτσι ψάχνοντας για σήμα.επίσης μετά το έβαλα σε λειτουργία πτήσης και μέχρι το πρωί δεν είχε φάει ούτε 1ποσοστο από την μπαταρία. εχω την στοκ ρομ της wind και ρυθμισμενο να έχει μόνο 2g δίκτυα.περιμένω τη γνώμη σας. Εμένα η δική μου γνώμη είναι απλή. Δεν είμαι σχετική αλλά τι θα σου συνιστούσα. Άσε την καημένη την stock και πήγαινε γι άλλες ROM, ευτυχώς εδώ έχουμε πολύ καλούς οδηγούς. Βάλε και profiles στο SetCPU για να τρώει την μπαταρία σου αναλόγως και θα δεις σίγουρα αποτελέσματα. Εγώ προσωπικά με καλή χρήση του κινητού το κρατώ στανταρ 2 μέρες. υ.γ.: Να ναι καλά ο Stinger με τους οδηγούς του περί μπαταρίας:happy: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485667#post3485667 Κοίτα εμένα πάντως το profiles στο SetCPU με έσωσε υπό τις καθοδηγίες πάντοτε του Stinger. Σου τις δίνω μήπως σε ενδιαφέρουν ή σου κάνουν: Battery <101% : 710max(το δικό μου maximum εσύ βάζεις ότι έχεις) 320 min Scaling: on demand Charging: 600 max 245 min Scalilng: on demand Screen off: 245 max 245 min Scaling: powersave Επίσης πιστεύει ο Stinger ότι το να μην βάζεις την κατώτατη στο min π.χ. 122 λειτουργεί καλύτερα. υ.γ.: Δεν ξέρω πως σου έχουν κάτσει οι άλλες ROM αλλά εγώ είμαι υπερευχαριστημένη με την JJ RSL9! Edited February 17, 2011 by zaf_4 zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Εμένα η δική μου γνώμη είναι απλή. Δεν είμαι σχετική αλλά τι θα σου συνιστούσα. Άσε την καημένη την stock και πήγαινε γι άλλες ROM, ευτυχώς εδώ έχουμε πολύ καλούς οδηγούς. Βάλε και profiles στο SetCPU για να τρώει την μπαταρία σου αναλόγως και θα δεις σίγουρα αποτελέσματα. Εγώ προσωπικά με καλή χρήση του κινητού το κρατώ στανταρ 2 μέρες. υ.γ.: Να ναι καλά ο Stinger με τους οδηγούς του περί μπαταρίας:happy: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485667#post3485667 Εχω φτιαξει τη ρομ αυτη στα μετρα μου και δεν εχω την ορεξη για φτου και απο την αρχη και προτιμω τις original.Εχω δοκιμασει αρκετες(με την βοηθεια των παιδιων απο εδω)αλλα αλλες ειχαν κολληματα και γενικα δεν τις πολυσυμπαθω. Μου εκανε εντυπωση παντως γιατι και εμενα με νορμαλ χρηση σε περιβάλλον με σημα κραταει 2 μερες και με πολυ χρηση αλλα οταν δεν εχω σημα τι πρεπει να κανω;Με εκνευριζει αυτο.Παντως μαλλον ηρθε η ωρα να κανω root την συσκευη με το superoneclick που μου ειχε προτεινει ενας φιλος απο εδω μεσα και θα ρυθμισω το setcpu να δω αν θα εχει διαφορα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis11 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 http://forum.cyanogenmod.com/topic/15844-cyanogenmod-7-for-blade-v700-rc1-2152011/page__pid__138803#entry138803" από εδώ κατεβάζετε την CM7 αλλά οι ταχύτητες απίστευτα αργές όλος ο κόσμος κατεβάζει αυτή την έκδοση. Πείτε μου ένα άλλο κινητό με αυτή την υποστήριξη:D:D Samsung j500FN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Παιδιά εμένα η CyanogenMod 7 δεν εγκαθίσταται... μου λέει file package failed to open... τι μπορεί να φταίει? μήπως που δεν έχω το Clockwork 3? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Παιδες πειτε καμια εφαρμογη για πληρες backup ρυθμησεων και εφαρμογων...? Εγω εχω το mybackup αλλα λεω μην υπαρχει κανα πιο καλο...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Παιδες πειτε καμια εφαρμογη για πληρες backup ρυθμησεων και εφαρμογων...? Εγω εχω το mybackup αλλα λεω μην υπαρχει κανα πιο καλο...:ninja: Titanium Backup My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) Παιδιά εμένα η CyanogenMod 7 δεν εγκαθίσταται... μου λέει file package failed to open... τι μπορεί να φταίει? μήπως που δεν έχω το Clockwork 3? INSTRUCTIONS: - First time flashing CM 7 to your Blade (or coming from another ROM)? 1. Unlock/root your device and install Tom's ClockworkMod 3 2. Do a Nandroid backup! 3. WIPE 4. Install the ROM 5. Optionally install the Google Addon Ναι, ορίστε και link http://android.d3xt3r01.tk/cyanogen/blade/recovery-clockwork-3.0.0.5-blade.img Απλά στον fastboot φακέλο αντικαθιστάς το καινούργιο img και γράφεις fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-3.0.0.5-blade.img εκεί είναι η διαφορά. τα υπόλοιπα λογικά τα ξέρεις, δεν αλλάζει τίποτα. υ.γ.: Και κάτι για να σας πειράξω εδώ τα αγόρια της παρέας!:) http://www.inews.gr/142/oi-gynaikes-echoun-prodiathesi-na-voithoun-tous-allous.htm Edited February 17, 2011 by zaf_4 zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) INSTRUCTIONS: - First time flashing CM 7 to your Blade (or coming from another ROM)? 1. Unlock/root your device and install Tom's ClockworkMod 3 2. Do a Nandroid backup! 3. WIPE 4. Install the ROM 5. Optionally install the Google Addon Ναι, ορίστε και link http://android.d3xt3r01.tk/cyanogen/blade/recovery-clockwork-3.0.0.5-blade.img ευχαριστώ... Edited February 17, 2011 by giannisj5 My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Εμένα η δική μου γνώμη είναι απλή. Δεν είμαι σχετική αλλά τι θα σου συνιστούσα. Άσε την καημένη την stock και πήγαινε γι άλλες ROM, ευτυχώς εδώ έχουμε πολύ καλούς οδηγούς. Βάλε και profiles στο SetCPU για να τρώει την μπαταρία σου αναλόγως και θα δεις σίγουρα αποτελέσματα. Εγώ προσωπικά με καλή χρήση του κινητού το κρατώ στανταρ 2 μέρες. υ.γ.: Να ναι καλά ο Stinger με τους οδηγούς του περί μπαταρίας:happy: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485667#post3485667 Κοίτα εμένα πάντως το profiles στο SetCPU με έσωσε υπό τις καθοδηγίες πάντοτε του Stinger. Σου τις δίνω μήπως σε ενδιαφέρουν ή σου κάνουν: Battery <101% : 710max(το δικό μου maximum εσύ βάζεις ότι έχεις) 320 min Scaling: on demand Charging: 600 max 245 min Scalilng: on demand Screen off: 245 max 245 min Scaling: powersave Επίσης πιστεύει ο Stinger ότι το να μην βάζεις την κατώτατη στο min π.χ. 122 λειτουργεί καλύτερα. υ.γ.: Δεν ξέρω πως σου έχουν κάτσει οι άλλες ROM αλλά εγώ είμαι υπερευχαριστημένη με την JJ RSL9! Προσπαθησα να κανω root τη 2.1 αλλα με την επανεκκίνηση χαθηκε παλι,οποτε με βλεπω να βαζω r12 ή rls9 ή να μετακομιζω:lol: Ευχαριστω για τα profiles θα τα δοκιμασω το συντομότερο και θα πω εντυπωσεις :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss24 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 εμένα η CyanogenMod 7 κολαει.....οταν κανεις κληση μενει η οθονη σβιστη.... ρε παιδια μια χαζοερωτηση μπορω να κανω...τωρα το καταλαβα αλλα δεν ειμαι σιγουρος...καθε φορα που περναω μια rom θελει κ απο την αρχη την διαδηκασια του ξεκλιδωματος τον 256 mb? η μια φορα το κανεις κ τελειωσε ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 εμένα η CyanogenMod 7 κολαει.....οταν κανεις κληση μενει η οθονη σβιστη.... ρε παιδια μια χαζοερωτηση μπορω να κανω...τωρα το καταλαβα αλλα δεν ειμαι σιγουρος...καθε φορα που περναω μια rom θελει κ απο την αρχη την διαδηκασια του ξεκλιδωματος τον 256 mb? η μια φορα το κανεις κ τελειωσε ? Είναι ένα απ' τα bugs που έχουν αναφερθεί. Λένε ότι εάν κρατά η κλήση λιγότερο από 3 λεπτά η οθόνη ανάβει ξανά. Αλλά όχι σ' όλους. Γι αυτό και αναμένουμε πιο stable ROM. Η διαδικασία ξεκλειδώματος απ' ότι γνωρίζω δεν αλλάζει παραμένει 512mb. zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 o αντιπροσώπος της wind http://www.armaoseshop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=402&category_id=87&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart που μέχρι χθες έγραφε στο site για παραλαβή 23/2 βλέπω πλέον το άλλαξε σε 8/3 οπότε χαιρετίσματα πάλι μας κρέμασε η wind ήμαρτον δηλαδή μια συσκευή πουλάει κι αυτή δε τη φέρνει εδώ κι 1.5 μηνα. Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Εγω απο 28-12 περιμενω.Θα παω να παρω ideos αν το βρω.Αντε με τους αχρηστους Sent from my HTC HD2 using Tapatalk Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paslero Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Λοιπον... πηρα την καινουρια R12, ανοιξα το zip, εσβησα το wavesecure (που μου ζητουσε εγγραφη σε καθε reboot), εσβησα το touchpal (που ειναι μονο αγγλικα) και εβαλα το HTC-IME απο το zip της R11. Εκανα install, ξεκινησε κανονικα αλλα το HTC_IME μου πεταει συνεχως λαθη... (μετα απο μιση ωρα) Δεν το καταφερα με τιποτα... Τελικα το ξηλωσα και το HTC_IME και ολα ΟΚ. Το ξαναεγκατεστησα στην κανονικη μνημη οποτε πανε τα 5ΜΒ στραφι. Το θετικο ειναι πως πλεον μετα το reboot παραμενει το HTC ως το default πληκτρολογιο, ενω πριν εβγαινε το touchpal. Οποτε κατι εγινε... Τυχαια σημερα διαβαζα το thread για την FLB Froyo (που παρεμπιπτοντως εβγαλε R9) στο modaco και μαλλον ανακαλυψα γιατι μου κολλαγε το HTC_IME. Οπως φαινεται, αν το apk εχει μεσα (συμπιεσμενο αρχειο ειναι, ανοιγει με το winrar ας πουμε) φακελο με lib/armeabi, τοτε οι βιβλιοθηκες που ειναι εκει μεσα πρεπει να περαστουν στο system/lib γιατι αλλιως θα κανει συνεχως force close. Αυτο σημαινει πως για να δουλεψει το HTC_IME προεγκατεστημενο, πρεπει τη βιβλιοθηκη "libt99.so" που ειναι μεσα στο /lib/armeabi να την αντιγραψουμε στο φακελο lib της ROM, και μετα να κανουμε install. Ειδα και το zip της R11 που μας εδωσε ο φιλος πριν απο αμνημονευτα posts και το libt99.so ειναι μεσα στο /lib. Θα το δοκιμασω σε πρωτη ευκαιρια και θα επανελθω. Huawei Honor 4X EU Blackview Zeta (η χειρότερη κάμερα όλων των εποχών!) Motorola Atrix 4G (cm-11-20151122-UNOFFICIAL-olympus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrakos Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Παρατήρησα σήμερα, μπαίνοντας στο market, ότι ενώ υπάρχουν updates για κάποιες από τις εφαρμογές μου δεν ειδοποιούμαι με κάποιο μήνυμα στα notifications. Έχω την JJ9. Έχει κάποιος άλλος το ίδιο θέμα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Τελικα εγω δεν αντεξα και την εβαλα την Cyanogenmod 7.Μεχρι στιγμης ολα καλα!Ειδικα με Launcher Pro πεταει!Δεν θα σας προτεινα να την βαλετε ακομα.Ερχετε σουκου και θα εχω χρονο να πειραματιστω λιγο μαζι της γι'αυτο και το εκανα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 το restore που έφτιαξα στην clockwork 2.5 δεν τρέχει στην clockwork 3.0 Προς ενημέρωση για αυτούς που θα δοκιμάσουν καινούργιες ROM. Ξαναβάζω την 2.5 και ελπίζω να δουλέψει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss24 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 ρε παιδια περασα την JJ RLS9 ΚΑΙ βλεπω μεσα στο μενυ εφαρμογες της παλιας της CyanogenMod7 που ειχα βαλει προχθες,τι μλκια εχω κανει........εχω βαρεθει ποιααα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 ρε παιδια περασα την JJ RLS9 ΚΑΙ βλεπω μεσα στο μενυ εφαρμογες της παλιας της CyanogenMod7 που ειχα βαλει προχθες,τι μλκια εχω κανει........εχω βαρεθει ποιααα Έκανες πριν wipe data/cache και dalvik cache? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss24 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 οχι δεν εκανα.... αυτο ειναι το λαθος δλδ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basilise Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 http://www.madfortech.com/2011/02/%CE%A0%CF%8E%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B8%CF%8E%CF%83%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-wi-fi-bug-%CF%84%CE%BF%CF%85-zte-blade-how-to/ http://www.digitallife.gr/zte-blade-nees-partides-sthn-ellada-apo-thwind/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
acx Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 παιδες προσπαθω να κανω την μνημη 512 αλλα δεν μενει στο logo του android!! δοκιμασα Shut down + volume up, Shut down+ volume down, Shut down + ολα τα volume. Μα τι θελει τελοσπαντων; αυτα εννοω ενω ειναι κλειστο για να ανοιξει.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 παιδες προσπαθω να κανω την μνημη 512 αλλα δεν μενει στο logo του android!! δοκιμασα Shut down + volume up, Shut down+ volume down, Shut down + ολα τα volume. Μα τι θελει τελοσπαντων; αυτα εννοω ενω ειναι κλειστο για να ανοιξει.. ξεχασες να πατησεις το Menu. Menu + volume up + power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts