Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χαιρομαι :D

και μια ερωτηση για την θηκη που αναφερεται παραπανω. ειναι απο σκληρο πλαστικο? ή σιλικονη?

Δυστυχώς αυτό δεν αποσαφηνίζεται ξεκάθαρα κάπου.....

Εικάζω ότι είναι σιλικόνη, αλλά δεν έχω την εμπειρία για να το ξέρω στα σίγουρα.Κάποιος άλλος ίσως να μπορεί να πει πιο σίγουρα.... ;)

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δέν ξέρω αν παίζει σε όλα τα saturn και αν σε ενδιαφέρει, άλλα είχαν με 20€ πακετάκι motorola carkit bluetooth μαζί με βάση αυτοκινήτου που ταιριάζει με το blade και όσον αφορά φορτιστή αυτοκινήτου, με 3€ έχει στα carrefour για usb, χωρίς καλώδιο (είτε παίρνεις το δικό σου είτε αγοράζεις άλλο) με 500mA οπότε και δεν φοβάσαι μή σου χαλάσει την μπαταρία και πιό ομαλή φόρτιση έχεις (απλά λίγο πιο αργή)

Είσαι σίγουρος;

20 ευρώ;

το έχεις αγοράσει;

Μπορείς να μου πεις ποιο είναι;

Το είχαν στο σατουρν δ. Θεσ/νίκης στα καλάθια με τις προσφορές όπως μπαίνεις

Send from my ZTE-BLADE using Tapatalk Pro

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Έκανα wipe battery stats με τσίτα 0 τη μπαταρία και χειροτέρεψε πολύ σε σχέση με πριν η απόδοσή της. Μήπως να το κάνω και με full 100%? Έχω την rls9

Παιδιά, το a2sd και ΟΧΙ το app2sd παίζει καλά στην JJ RS9 η πρέπει να βάλω την JJ RS8?? Δεν τα έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω…

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Έχει παρατηρήσει κανείς, όταν ανοίγετε το κινητό με το κουμπί από standby να σας βγάζει στην οθόνη που ζητάει το pin? Σαν να έχει κάνει δηλ reboot? Εμένα μου το κάνει που και που (1 φορά στις 2-3 μέρες περίπου) και έχω την εντύπωση ότι αυτό συμβαίνει σε σημεία που δεν έχει καλό σήμα (δυστυχώς στο σπίτι μου έχω σκ:X σήμα, οπότε συμβαίνει αρκετά συχνά, όπως είπα).

Το ενοχλητικό είναι ότι δεν υπάρχει τρόπος να καταλάβεις ότι έχει συμβεί αυτό μέχρι να το ανοίξεις και συνεπώς μπορεί να είσαι ουσιαστικά εκτός σύνδεσης για πολλή ώρα και να μην το έχεις πάρεις χαμπάρι. :mad:

Σημειωτέον είμαι με μαμά rom και μόνο με την mod για τα 512 ΜΒ.

μπορει καποιος να μου στειλει το λινκ ενος blog που υπηρχε και εγραφε για το blade και το οποιο ειχε κλεισει για λιγο??

Πηρα και εγω την θηκη πριν λιγο.

Καθησε μια χαρα πανω στο κινητο. (Αν και θα προτιμουσα να ειχε τρυπες και στο lock,vol +- buttons.

Για τον φορτιστη, οντως αν το ακουμπησεις πεφτει αλλα νταξ δεν με χαλασε και πολυ (το εχω σε σταθερο σημειο :P)

και κατι αλλο, εσας τι ειχε μεσα? εμενα ειχε την θηκη,ενα λουρακι και 1 screen protector.

btw στην περιγραφη ελεγε "Jelly case"

Edited by linkinpark4175

φίλε μπορώ να βάλω δικά μου ακουστικά πάνω σε αυτό το a2dp;

ναι, κι εγώ δικά μου έχω βάλει... ότι ακουστικά έχεις με 3,5mm pin, μπαίνουν

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Μετα απο καποια προβληματακια που μου εβγαλε η JJ rls8 και μου σπασανε τα νευρα,κι αφου σε μενα δεν λεει να κατσει με τιποτα η rls9 αναγκαστηκα να λοξοδρομησω :p .Μολις εβαλα την modaco r11 να δω τι παιζει.

Σε windows mobile 6.5 που ειχα παλιοτερα οταν αλλαζες πολλες ρομ ηθελε και καποιες φορες να βαζεις για λιγο την official.Ο Athanaso77 ξερει για τι πραμα μιλαω.Λετε να παιζει κι εδω κατι παρομοιο και γι'ατο να μην μου καθεται τον τελευταιο καιρο με τις JJ;Εικασιες κανω...

Γεια χαρά σε όλους !

Μήπως ξέρει κανείς πoυ θα βρούμε το destinator (7 η 8 η 9) για το blade

δεν παίζει φίλε destinator σε android. είναι μόνο για Windows Mobile :worry:

χαιρομαι :D

και μια ερωτηση για την θηκη που αναφερεται παραπανω. ειναι απο σκληρο πλαστικο? ή σιλικονη?

Έιναι από μαλακό πλαστικό!!:D

Έκανα wipe battery stats με τσίτα 0 τη μπαταρία και χειροτέρεψε πολύ σε σχέση με πριν η απόδοσή της. Μήπως να το κάνω και με full 100%? Έχω την rls9

Και σε μένα έτσι ήταν αλλά από την δεύτερη φόρτιση και μετά έιδα διαφορά προς στο καλήτερο. Μου φαίνεται ότι η μπαταρία από (100-->30) = (30-->0)

Έιναι από μαλακό πλαστικό!!:D

Και σε μένα έτσι ήταν αλλά από την δεύτερη φόρτιση και μετά έιδα διαφορά προς στο καλήτερο. Μου φαίνεται ότι η μπαταρία από (100-->30) = (30-->0)

Και πριν κάνω το wipe κάτι τέτοιο είχα παρατηρήσει όσον αφορά το πως κατέβαινε από το 30 και κάτω... Αφού στο 22% είχα wifi on μια ώρα + για να κατεβάσει το sygic από το κινητό και ίσα που το κατέβασε και έφτασε στο 2%... Έ μόλις έκλεισε έκανα wipe :p

Μια χαρα παιζει το destinator στο android παιδια.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Σε blade παιζει; Αν ναι μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες ;

Σ'ευχαριστω!

Καλησπέρα παιδιά.Μια ερώτηση:

Πρόκειται να κάνω την αναβάθμιση σε 512 ram και έκανα backup μέσω του ClockWorkMod και από το Titanium Backup τις εφαρμογές (όχι συστήματος φυσικά).

Μετά το πέρασμα της ουγκρικης rom θα περάσω απλά το backup που έκανα από το ClockWorkMod (αφού το ξαναεγκαταστήσω) και θα έχω τα μηνύματα sms κανονικά;

Καλησπέρα παιδιά.Μια ερώτηση:

Πρόκειται να κάνω την αναβάθμιση σε 512 ram και έκανα backup μέσω του ClockWorkMod και από το Titanium Backup τις εφαρμογές (όχι συστήματος φυσικά).

Μετά το πέρασμα της ουγκρικης rom θα περάσω απλά το backup που έκανα από το ClockWorkMod (αφού το ξαναεγκαταστήσω) και θα έχω τα μηνύματα sms κανονικά;

Μετά την ούγγρικη rom, ξαναπερνάς το cwm γιατί το patch θα το έχει σβήσει και επαναφέρεις το backup που είχες πάρει στην αρχή και θα έχεις το κινητό σου στην ακριβώς ίδια κατάσταση απλά με +256ΜΒ Ram! :)

Φυσικά θα έχεις και τα μηνύματα..... :p

Ok καλά είχα καταλάβει.Απλώς για την περίπτωση που πάει κάτι στραβά και δεν επαναφέρεται η αρχική rom πήρα και με το titanium backup.Σ'αυτή την περίπτωση βέβαια καταλαβαίνω πως χάνω τα μηνύματα. (Μην κοροιδεύεις :P)

Ok καλά είχα καταλάβει.Απλώς για την περίπτωση που πάει κάτι στραβά και δεν επαναφέρεται η αρχική rom πήρα και με το titanium backup.Σ'αυτή την περίπτωση βέβαια καταλαβαίνω πως χάνω τα μηνύματα. (Μην κοροιδεύεις :P)

Χεχε δεν σε κορόιδεψα στο προηγούμενο μήνυμα, απλά σε πείραξα λίγο! :p

Ναι με το titanium δεν παίρνεις backup από τα μηνύματα.Υπάρχουν άλλες εφαρμογές (δυστυχώς δεν έχω χρησιμοποιήσει) που το κάνουν όμως.... ;)

Ναι το κατάλαβα δε με πείραξε εννοείται.Σωστά τώρα που το λες κάπου αναφέρονταν (έχω διαβάσει όλες τις σελίδες αλλά τώρα φυσικά δ εμπορώ να θυμάμαι που ήταν).Απλά παιδιά αν κάποιος το δει πιο μετά και έχει την ίδια απορία να ξέρει ότι γίνεται αλλά όχι με το titanium backup.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Ναι το κατάλαβα δε με πείραξε εννοείται.Σωστά τώρα που το λες κάπου αναφέρονταν (έχω διαβάσει όλες τις σελίδες αλλά τώρα φυσικά δ εμπορώ να θυμάμαι που ήταν).Απλά παιδιά αν κάποιος το δει πιο μετά και έχει την ίδια απορία να ξέρει ότι γίνεται αλλά όχι με το titanium backup.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

φιλε κατεβασε το sprite backup εγω αυτο χρησιμοποιω. παιρνει backup bσε μηνυματα κλησεις επαφες ρυθμισεις και πολλα αλλα

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...