Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επιδη δουλεψαν Κυριακη , οπως καθε χρονο την δευτερα ειναι κλειστα.

Βασικά ήταν κλείστα καθε χρόνο στις 2, αλλά επειδή 2 έπεσε Κυριακή φέτος, θα είναι κλειστά στις 3 :D

Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

Τώρα που ο Κινέζος μου έβγαλε μήνυμα "Απομένει λίγος ελεύθερος χώρος!" τι πρέπει να κάνω? να τον πετάξω και να πάρω άλλον?:wacko:

Τώρα που ο Κινέζος μου έβγαλε μήνυμα "Απομένει λίγος ελεύθερος χώρος!" τι πρέπει να κάνω? να τον πετάξω και να πάρω άλλον?:wacko:

Αν εχεις froyo μεταφερεις μερικες app στην sd. αν εισαι με 2.1 χωρις app2sd σβηνεις! :)

Αν εχεις froyo μεταφερεις μερικες app στην sd. αν εισαι με 2.1 χωρις app2sd σβηνεις! :)

Για το οτι έχω froyo δεν χωρά καμμιά αμφιβολία.

Πολλές αμφιβολίες υπάρχουν για το αν ξέρω να μετφέρω apps στην sd :cry:

Για το οτι έχω froyo δεν χωρά καμμιά αμφιβολία.

Πολλές αμφιβολίες υπάρχουν για το αν ξέρω να μετφέρω apps στην sd :cry:

Αν εισαι root, κατεβασε απο το market το move2sd enabler.

Ανοιξε το, πατα "I 've read it"->Next->External->Apply επετρεψε δικαιωματα root

(θα το καταλαβεις) και στη συνεχεια ΟΚ και θα σε παει να επιλεξεις

Διαχειριση εφαρμογων.

Κλικ σε εφαρμογη και αυτη που θα σου βγαλει "Μετακινηση στην καρτα SD",

επελεξε το. Αν ειναι widget μην το επιλεξεις γιατι θα το χασεις απο την

οθονη σου.

Και σε μενα το ιδιο γινεται. Γενικος με ολα τα apps που θελουν root. Και kill να τις κανω παλι λεει πως δεν ειναι rooted

:wacko:

Εμένα πάλι, ανοίγωντας το Androot μου λέει οτι η συσκευή είναι rooted αλλα το Titanium Backup μου λέει το αντίθετο. Και ξανά root να κάνω, τα ίδια.

Γιατί έτσι....;

@linkinpark4175 & RyDeR

Πια ρομ φοράτε και σας το βγάζει αυτό παιδιά;;

Δεν εννοούσα «από ΝΟΚΙΑ» αλλά «από Android σε ΝΟΚΙΑ» .

Και βρήκα και πως γίνεται [/Quote]

Οκ πάσο.... :)

Μήπως μπορείς να βρεις το συγκεκριμένο post επειδή πιθανώς

έχω πιο καλή λύση;

Sent from my ZTE Blade using Tapatalk

Ωχ πρέπει να ρίξω πολύ σκάψιμο για να το βρω....πιο πιθανό είναι να το βρω σε εξωτερικό link! :p

Εγώ πάντως από το nokia 6300 έκανα copy paste τις επαφές σε ένα φάκελο (καμιά εκατοστή επαφές με κατάληξη *.vcf) και μετά με ένα scriptaki (1 λεπτό υπόθεση) έκανα τις 100 επαφές 1.Μετά αυτή την 1 την ανέβασα στο Gmail και αυτό από μόνο του την έσπασε στις 100 αρχικές!

Μετά από εκεί με συγχρονισμό τις έβαλα στο κινητό. ;)

Edited by MaFiOzOS_88

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Εμένα πάλι, ανοίγωντας το Androot μου λέει οτι η συσκευή είναι rooted αλλα το Titanium Backup μου λέει το αντίθετο. Και ξανά root να κάνω, τα ίδια.

Γιατί έτσι....;

Εμενα παντως μετα απο καθε boot θελει να το κανω re-root. Ναι προφανως και δεν εχω κανει soft root.

|To οποίο πρέπει να τρέχουμε μετά απο κάθε boot ?

Και σε μενα το ιδιο γινεται. Γενικος με ολα τα apps που θελουν root. Και kill να τις κανω παλι λεει πως δεν ειναι rooted

:wacko:

Δοκιμαστε αυτο

Αποσυμπιεση, διπλο κλικ στο

SuperOneClick.exe

αφου εχετε συνδεσει το τηλεφωνο σας σε λειτουργια εντοπισμου σφαλματων.

Επισκέπτης
Τελικα περασα την aplha5. Μεχρι τωρα δεν ειδα καμια διαφορα.... αλλα απο τι διαβασα εχει αρκετα fix....μενω εδω και δεν πειραζω προς το παρον αλλο το τηλ....οταν βγει κατι πολυ καλυτερο μονο..... Edited by Kostas_falcon

Καλη χρονια σε ολους.

Ξερουμε αν υπαρχει κανενα αλλο πληκτρολογιο (ελληνικο+αγγλικο) να αντικαθιστα το ενσωματωμενο?

Μαφιοζε, την στοκ ρομ της Wind εχω που εκανε upload καποιος στο modaco.

Αφού πάρεις Backup την TIM Rom, πάνε σε αυτήν:

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/324786/oled-tft-30-dec-alpha5-modaco-custom-froyo-rom-download-online-kitchen-very-heavily-fixed-chinese-leak/

ή αυτή:

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/327579/rom-froyo-japanese-jellyfish-rls3b-2011-01-01-oled-tft/

Και δεν θα έχεις ξανά πρόβλημα με το 'Rooted'. Εγώ έχω την 2η και γυρνάει και το κινητό στα Ελληνικά αν 8ες (το συμπεριλαμβάνει μέσα η ROM). Κι αν για κάποιο λόγο δεν σ' αρέσει ξαναγυρνάς (που δεν νομίζω).

EDIT:

Κι εδώ έχει αναλυτική περιγραφή (υπερβολικά αναλυτική θα έλεγα), για το πως εγκαθιστάς μια ROM για όποιον το κάνει πρώτη φορά:

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/319831/01-jan-installing-the-modaco-custom-rom-from-scratch-and-other-roms/

Edited by piggosa

Καλη χρονια σε ολους.

Ξερουμε αν υπαρχει κανενα αλλο πληκτρολογιο (ελληνικο+αγγλικο) να αντικαθιστα το ενσωματωμενο?

Greekime ..

Καλημερα.

Ξερει κανεις πως μπορω να κανω force install καποια εφαρμογη?

Ειχα τους χαρτες και τους εσβησα μεσω titanium backup αλλα τωρα μου γυρισε

και λεω να τους ξαναβαλω.

Τους εχω βρει αλλα οταν παω να τους περασω μου λεει "δεν εγκατασταθηκε".

Γιατι μου το λεει αυτο?Τι του εκανα?Εγω το αγαπαω...

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Καλημερα.

Ξερει κανεις πως μπορω να κανω force install καποια εφαρμογη?

Ειχα τους χαρτες και τους εσβησα μεσω titanium backup αλλα τωρα μου γυρισε

και λεω να τους ξαναβαλω.

Τους εχω βρει αλλα οταν παω να τους περασω μου λεει "δεν εγκατασταθηκε".

Γιατι μου το λεει αυτο?Τι του εκανα?Εγω το αγαπαω...

Α, τωρα το αγαπας. Οταν το 'σβηνες ηταν καλα;

Καλα σου κανει. Να πας στα γκαβά.

εβαλα τελικα την α5 rom απο monaco ακομα την δοκιμαζω πλακα εχει στο quadrant μ βγαζει 886
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

εβαλα τελικα την α5 rom απο monaco ακομα την δοκιμαζω πλακα εχει στο quadrant μ βγαζει 886

Εγώ με την alpha3 έχω βγάλει 960. Άρα δεν αξίζει να την βάλω.

προφανως οχι εγω ειναι η πρωτη ρομ που δοκιμαζω.Βασικα δεν με βολευουν αυτα τ απρογραμματακια που εχει μπορω να τα βγαλω απο τον φακελο με τα apps kai να ξαναπερασω την ρομ ετσι?καμια αλλη καλη ποια προτεινεται?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

προφανως οχι εγω ειναι η πρωτη ρομ που δοκιμαζω.Βασικα δεν με βολευουν αυτα τ απρογραμματακια που εχει μπορω να τα βγαλω απο τον φακελο με τα apps kai να ξαναπερασω την ρομ ετσι?καμια αλλη καλη ποια προτεινεται?

Θα περάσεις το titanium backup και θα απεγκαταστήσεις από εκεί ότι δεν σου χρειάζεται. Προσοχή τι θα βγάλεις γιατί μπορεί να μην λειτουργεί το κινητό μετά και να θέλει ξαναπέρασμα της rom.To έπαθα και καλύτερα να μην το πάθει και άλλος.

Γειά σου φίλε και χρόνια πολλά

Απαντάω Inline στις ερωτήσεις σου

Καλησπέρα και καλή χρονία, τα καλύτερα εύχομαι για όλους.

Σκέφτομαι και εγώ να το κάνω δώρο στον εαυτό μου για τα χριστούγεννα. Ψιλογκατζετάκιας είμαι, τη φάση κινητών την έχω βαρεθεί (να φανταστείτε, τα πούλησα όλα και έμεινα με ένα νόκια 1208 του στρατού, με βολεύει, κάνω τα πάντα υπεργρήγορα), αλλά αυτό με αυτή την τιμή και τα καλά λόγια που έχω ακούσει μουχει μπει στο μάτι. Μερικές ερωτήσεις

1) Η οθόνη πως είναι στην απόκριση και την ακρίβειά της; Σου σπάει τα νεύρα σαν ένα κινέζικο κινητό πουχα πάρει (2σιμ,τβ,wifi,vga χύσαμεσα); Προφανώς και δεν απαιτώ να είναι σαν του iphone, αλλά όχι καμιά μούφα.

η οθόνη είναι ένα απο τα ατού του τηλεφώνου... Πραγματικά καμία σχέση με τις κινεζιές (έχουν περάσει απο τα χέρια μου ..)

2) Τηλέφωνα και μηνύματα παίρνεις/γράφεις γρήγορα; Κοινώς η πρόσβαση στον τηλεφωνικό κατάλογο, η αναζήτηση ονομάτων, το "πληκτρολόγιο" είναι εντάξει (αυτό προφανώς έχει σχέση και με την ακρίβεια της οθόνης);

Ναι έχεις πρόσβαση και ναι έχεις ακρίβεια -όσο ακριβής μπορεί να είναι μια οθόνη αφής-

3) Υπάρχουν επίσημοι drivers, updates κτλ ή θα ψάχνω σε τίποτα τελειωμένα κινέζικα φόρουμς πάλι για να βρω οδηγούς για να λειτουργεί ως webcam όταν τη συνδέω στο πισί; (Ένα παράδειγμα έφερα, έχω κακή εμπειρία με τις λοιπές κινεζιές, αν κ έχω καταλάβει σε γενικές γραμμέρς ότι δεν είναι τέτοιου τύπου το ΖΤΕ)

υπάρχουν και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα να το συνδέσεις στο PC σου ! Αν χρειαστείς βοήθεια είμαι στη διάθεση σου

4) Ο browser του βολικός; ΠΧ στο iphone (τον σαφάρι δεν έχει;) σερφάρεις για πλάκα λόγω μούλτιτατς (έχει κ το ΖΤΕ το ξέρω), καλής οθόνης και ταχύτητας του browser. Πως είναι η εμπειρία σε αυτό τον τομέα;

Ο browser του είναι μια default ήπια εφαρμογή. Εάν δεν σου αρέσει έχεις δεκάδες εναλλακτικές. Το ζουμί είναι ότι έχεις γρήγορο browsing, το moulti touch λειτουργεί ομαλά !!!!

5) Ήχους κλήσης-μυνημάτων δικούς σου / φόντα / σκρινσέιβερς δικά σου κτλ γενικότερα customization δίνει το android; Δεν έχω δουλέψει και δεν ξέρω.

Μάστορα, με πιάνεις αδιάβαστο. Ποτέ δεν πείραξα τόσο τα μπλιμπλίκια. Πάντως ναι μπορείς να ορίσεις χύμα Mp3 ως ήχο κλήσης. Μπορείς να ορίσεις δικό σου wallpapper αλλά και να κατεβάσεις απο το νετ. για τα υπολοιπα - ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ-

6) Έχει 3,5" υποδοχή για ακουστικά; Βάζεις υποθέτω ό,τι media player γουστάρεις εσύ έτσι; Υπάρχουν media players που να αναγνωρίζουν τα id3 tags και να στα κατηγοριοποιούν ανά artist / album κτλ κτλ; Γενικότερα μπορείς να βάλει ό,τι πρόγραμμα θες για msn, media player, browser κτλ ;

Υπάρχουν δεκάδες εφαρμογές. Όποια σου κάτσει καλά και σου αρέσει αυτή είναι η καλύτερη για εσένα. έχει 3.5'' ακουστικά !

7) Το AGPS είναι ότι ΑΝ έχεις ίντερνετ λαμβάνει και από εκεί και έχει μεγαλύτερη ακρίβεια ή δουλεύει μόνο με ίντερνετ; Έχει δέκτη GPS αυτό πάνω;

Ναι και ναι !

8) Η μπαταρία να υποθέσω δεν είναι στα ατού του ε;

όχι δεν είναι το ατου του σε καμία περίπτωση. Μην φανταστείς βέβαια ότι η μπαταρία τελειώνει πιο γρήγορα από τον Γκουσγκούνη αλλά με wifi,gps,3g κλπ κλπ δεν την βγάζει την μέρα

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις και συγγνώμη αν σας κούρασα.

Καλές γιορτές.

Edited by brainlag

Καλη Χρονια σε όλους και Υγεία,

Θεικη κίνηση να χαλάσει το Diamond και να βρεθώ στην wind αφου διαβασα 3 φορουμ για το Blade και τελικά τα αξίζει τα λεφτακια του με το παραπάνω.

Πρωτη φορά με android αλλα δεν δυσκολευτικα και πολύ. Πιο πολύ με τις ορολογίες αλλα μεσα σε μια μέρα τα μαθαίνεις τα περισσοτερα και αρχίζει το παρτυ...

Πως ζούσα με wm6.1 τόσο καιρο δεν το ξέρω.

Με τοκαλό να το χαρούμε το κινητάκι ευχομαι σε ολους!!!!

Και μια χαρη...το igo το περνάμε ετσι απλά?θελει να είναι rooted το κινητο?Ποιός θα μου το στείλει...? Ευχαριστω προκαταβολικά....

[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...