Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα.πατάς παρατεταμένα πάνω στον ήχο που θ'ελεις να βάλεις και εμφανίζεται νέο κυλιόμενο παράθυρο με την επιλογή που αναζητάς. το μήνυμα αφορά τον συμφορουμίστα που ρωτούσε πως μπαίνουν οι ήχοι κλήσης.

καλησπέρα σε όλους!

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παραμενω στην alpha 3 και βλεπω.....μια ερωτηση πως μπορω να παρω backup τις επαφες που ειναι στην μνημη τηλ? δεν θελω να τις κανω copy στην sim γιατι ειναι περισοτεροι χαρακτηρες και γινεται μπουρδ.... μετα.....

Μα γι' αυτό έχει προνοήσει η Google και σε έβαλε να φτιάξεις GMail account.

Εκεί είμαστε φακελωμένοι όλοι.

Η πολιτική της Google σε υποχρεώνει ουσιαστικά να έχεις GMail για να μπορείς να συγχρονίζεις το τηλέφωνό σου εύκολα, σε περίπτωση που το αλλάξεις ή το χάσεις.

Επίσης, έτσι σε «κρατάει» γιατί που θα βρεις τέτοια ευκολία; Φαντάσου να πρέπει να περάσεις 400 επαφές με τηλέφωνα διευθύνσεις email σε NOKIA κινητό από Android. Ειλικρινά, δεν ξέρω και δεν το έχω ψάξει αν η NΟΚΑ έχει προνοήσει για «μεταναστεύσεις» Ανδροειδών σε Σύμπιαν με κάποιο software.

Για να κρατήσεις backup των επαφών σου, θα ανοίξεις τον συγχρονισμό στο κινητό σου για τον GMail account στον οποίο έχεις περάσει τις επαφές σου.

Δηλαδή, ανοίγεις Wi-Fi ή 3G.

Μετά MENU (κουμπί τηλεφώνου) - Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί και συγχρονισμός.

Εκεί έχει:

Δεδομένα φόντου

Αυτόματος συγχρονισμός

Τα τσεκάρεις αν θέλεις να συγχρονίζει μόνο του.

και από κάτω έχει τη λίστα με τους λογαριασμούς σου.

Επιλέγεις τον λογαριασμό σου στο GMail.

Εκεί έχει 4 επιλογές:

Επαφές

Goggle Reader

GMail

Ημερολόγιο

Αν πατήσεις στις Επαφές θα δεις το κυκλάκι συγχρονισμού να περιστρέφεται.

Αυτό σημαίνει ότι οι επαφές του τηλεφώνου σου μεταφέρονται στις επαφές του GMail λογαριασμού σου και αν πας στο GMail σου θα τις δεις να εμφανίζονται σε λίγα δευτερόλεπτα. Το ίδιο κάνει και ο συγχρονισμός για τις άλλες 3 επιλογές.

Μπορεί οι επιλογές αυτές να είναι ήδη ενεργοποιημένες στο κινητό σου και να είναι συγχρονισμένο με τον λογαριασμό σου ήδη.

Αυτό σημαίνει πως αν αγοράσεις ένα άλλο Android κινητό και στην αρχή σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις Login στον google account σου, αυτό θα τραβήξει όλες τις επαφές στο νέο σου τηλέφωνο.

Το ίδιο ισχύει και αν βάλεις μια νέα ROM, εφόσον έχεις σβήσει User data και έχεις κάνει factory reset..

:cool:

Edited by aristarhos

Μια χαρά μεταφέρεις τίς επαφές από Nokia κινητό, ο τρόπος έχει αναφερθει παραπάνω στο νήμα... ;)

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Μα γι' αυτό έχει προνοήσει η Google και σε έβαλε να φτιάξεις GMail account.

Εκεί είμαστε φακελωμένοι όλοι.

Η πολιτική της Google σε υποχρεώνει ουσιαστικά να έχεις GMail για να μπορείς να συγχρονίζεις το τηλέφωνό σου εύκολα, σε περίπτωση που το αλλάξεις ή το χάσεις.

Επίσης, έτσι σε «κρατάει» γιατί που θα βρεις τέτοια ευκολία; Φαντάσου να πρέπει να περάσεις 400 επαφές με τηλέφωνα διευθύνσεις email σε NOKIA κινητό από Android. Ειλικρινά, δεν ξέρω και δεν το έχω ψάξει αν η NΟΚΑ έχει προνοήσει για «μεταναστεύσεις» Ανδροειδών σε Σύμπιαν με κάποιο software.

Για να κρατήσεις backup των επαφών σου, θα ανοίξεις τον συγχρονισμό στο κινητό σου για τον GMail account στον οποίο έχεις περάσει τις επαφές σου.

Δηλαδή, ανοίγεις Wi-Fi ή 3G.

Μετά MENU (κουμπί τηλεφώνου) - Ρυθμίσεις - Λογαριασμοί και συγχρονισμός.

Εκεί έχει:

Δεδομένα φόντου

Αυτόματος συγχρονισμός

Τα τσεκάρεις αν θέλεις να συγχρονίζει μόνο του.

και από κάτω έχει τη λίστα με τους λογαριασμούς σου.

Επιλέγεις τον λογαριασμό σου στο GMail.

Εκεί έχει 4 επιλογές:

Επαφές

Goggle Reader

GMail

Ημερολόγιο

Αν πατήσεις στις Επαφές θα δεις το κυκλάκι συγχρονισμού να περιστρέφεται.

Αυτό σημαίνει ότι οι επαφές του τηλεφώνου σου μεταφέρονται στις επαφές του GMail λογαριασμού σου και αν πας στο GMail σου θα τις δεις να εμφανίζονται σε λίγα δευτερόλεπτα. Το ίδιο κάνει και ο συγχρονισμός για τις άλλες 3 επιλογές.

Μπορεί οι επιλογές αυτές να είναι ήδη ενεργοποιημένες στο κινητό σου και να είναι συγχρονισμένο με τον λογαριασμό σου ήδη.

Αυτό σημαίνει πως αν αγοράσεις ένα άλλο Android κινητό και στην αρχή σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις Login στον google account σου, αυτό θα τραβήξει όλες τις επαφές στο νέο σου τηλέφωνο.

Το ίδιο ισχύει και αν βάλεις μια νέα ROM, εφόσον έχεις σβήσει User data και έχεις κάνει factory reset..

:cool:

'Η Επαφες->Μενου->Εισαγωγη/Εξαγωγη->Εξαγωγη σε καρτα SD

Καλή Χρονιά με υγεία και Ευτυχία για όλους κόντρα στις προβλέψεις !!!

Αφού έγινα κάτοχος ενός Blade κατάφερα να αποκαλύψω τα κρυμμένα 256 kb του και να του περάσω και μια Japanese Jellyfish (αχ τι με βάζετε να κάνω τώρα στα γεράματα !!)

Παραδόξως δουλεύει άψογα εδώ και δύο μέρες.

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος στέλνοντας μου κάποιο link για iGo που να δουλεύει απροβλημάτιστα θα του ήμουν υπόχρεος. ;)

Καλή Χρονιά με υγεία και Ευτυχία για όλους κόντρα στις προβλέψεις !!!

Αφού έγινα κάτοχος ενός Blade κατάφερα να αποκαλύψω τα κρυμμένα 256 kb του και να του περάσω και μια Japanese Jellyfish (αχ τι με βάζετε να κάνω τώρα στα γεράματα !!)

Παραδόξως δουλεύει άψογα εδώ και δύο μέρες.

Αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος στέλνοντας μου κάποιο link για iGo που να δουλεύει απροβλημάτιστα θα του ήμουν υπόχρεος. ;)

Ε-Ε-Ερχεται

Καλή Χρονιά σε όλους!

Αρχικά να αναφέρω ότι αγόρασα το κινητό για τον πατέρα μου και δεν έχουμε ιδέα από anroid ούτε εγώ αλλά και φυσικά ούτε και εκείνος..

γι' αυτό αν η ερώτηση που θα ακολουθήσει σας φανεί αστεία έως χαζή λυπάμαι...

γιατί οτιδήποτε και να προσπαθήσω να κάνω μου ζητά google mail?το αποδέχτηκα σαφώς αλλά μόλις πήγα να δημιουργήσω ένα (από το κινητό) μου απάντησε ότι θέλει περίπου 5 min. να συνδεθεί με διακοσμητή και τελικά μου απέρριψε το αίτημα.HELP..

'Η Επαφες->Μενου->Εισαγωγη/Εξαγωγη->Εξαγωγη σε καρτα SD

Τόσο απλά :p

Το έκανα κιόλας και είναι νομίζω καλύτερα απ' το να ανέβουν όλες μου οι επαφές στο Gmail.

Καλή Χρονιά σε όλους!

Αρχικά να αναφέρω ότι αγόρασα το κινητό για τον πατέρα μου και δεν έχουμε ιδέα από anroid ούτε εγώ αλλά και φυσικά ούτε και εκείνος..

γιατί οτιδήποτε και να προσπαθήσω να κάνω μου ζητά google mail?το αποδέχτηκα σαφώς αλλά μόλις πήγα να δημιουργήσω ένα (από το κινητό) μου απάντησε ότι θέλει περίπου 5 min. να συνδεθεί με διακοσμητή και τελικά μου απέρριψε το αίτημα.HELP..

Θελει συνδεση data, η να το συνδεσεις με wifi

Καλή Χρονιά σε όλους!

Ειχες συνδεση; (κατα προτιμηση WiFi)

Παιδιά θέλω να ρωτήσω τα εξής:

1. πως γίνεται να παραμένει συνέχεια το bluetooth ακουστικό συνδεμένο με το κινητό? γιατί μετά από λίγο ξεσυνδέεται...

2. πως μπορώ να απεγκαταστήσω το Documents to go που είναι εγκατεστημένο?

3. έχω δημιουργήσει τον φάκελο ΗΧΟΙ μέσα στην SD και μέσα σ'αυτόν, τον φάκελο ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ και έχω βάλει εκεί όλα μου τα τραγούδια, πως θα τα αναγνωρίσει η Μουσική του blade?

Universal Androot

Sent from my ZTE Blade using Tapatalk

|To οποίο πρέπει να τρέχουμε μετά απο κάθε boot ?

Οχι

Universal Androot

παιδια καλησπερα και χρονια πολλα.νεοσ στο forum και επισηςσε android.υπαρχει κανενα νεο για την επισιμη 2.2 ευχαριστω

Οχι

Εμενα παντως μετα απο καθε boot θελει να το κανω re-root. Ναι προφανως και δεν εχω κανει soft root.

Μια χαρά μεταφέρεις τίς επαφές από Nokia κινητό, ο τρόπος έχει αναφερθει παραπάνω στο νήμα...

Μήπως μπορείς να βρεις το συγκεκριμένο post επειδή πιθανώς

έχω πιο καλή λύση;

Εμενα παντως μετα απο καθε boot θελει να το κανω re-root. Ναι προφανως και δεν εχω κανει soft root.

Εμένα πάλι, ανοίγωντας το Androot μου λέει οτι η συσκευή είναι rooted αλλα το Titanium Backup μου λέει το αντίθετο. Και ξανά root να κάνω, τα ίδια.

Γιατί έτσι....;

Εμένα πάλι, ανοίγωντας το Androot μου λέει οτι η συσκευή είναι rooted αλλα το Titanium Backup μου λέει το αντίθετο. Και ξανά root να κάνω, τα ίδια.

Γιατί έτσι....;

Νομιζω πως πρεπει να ητανε ανοιχτο το το Titanium Backup (ετρεχε στο background), καντο kill απο το task manager και ξανανοιξε το!!

Μολις το εκανα και δουλευει κανονικα!!

My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect:

Pocophone F1 6/128 Gb

Μια χαρά μεταφέρεις τίς επαφές από Nokia κινητό, ο τρόπος έχει αναφερθει παραπάνω στο νήμα... ;)

Δεν εννοούσα «από ΝΟΚΙΑ» αλλά «από Android σε ΝΟΚΙΑ» .

Και βρήκα και πως γίνεται:

Τόσο απλά :p

Το έκανα κιόλας και είναι νομίζω καλύτερα απ' το να ανέβουν όλες μου οι επαφές στο Gmail.

Όταν άνοιξες για πρώτη φορά το τηλέφωνο και σου ζήτησε να μπεις στον GMail λογαριασμό σου, είχε τσεκαρισμένη την επιλογή για αυτόματο συγχρονισμό του κινητού σου με τον Google λογαριασμό σου. Αν δεν είχες ξετσεκάρει την επιλογή αυτή, είναι πολύ πιθανόν να έχουν ανέβει ήδη στο GMail. Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις αν μπεις από υπολογιστή στο GMail σου και μπεις από αριστερά στο Μενού στις Επαφές. Εκεί μέσα θα έχουν περαστεί όλα τα τηλέφωνά σου, αν είχες επιλέξει αυτόματο συγχρονισμό.

Διαβάστε και αυτό

ZTE Blade με οθόνη AMOLED, Εδώ γιατί με LCD;

Edited by aristarhos

Όταν άνοιξες για πρώτη φορά το τηλέφωνο και σου ζήτησε να μπεις στον GMail λογαριασμό σου, είχε τσεκαρισμένη την επιλογή για αυτόματο συγχρονισμό του κινητού σου με τον Google λογαριασμό σου. Αν δεν είχες ξετσεκάρει την επιλογή αυτή, είναι πολύ πιθανόν να έχουν ανέβει ήδη στο GMail. Μπορείς εύκολα να το διαπιστώσεις αν μπεις από υπολογιστή στο GMail σου και μπεις από αριστερά στο Μενού στις Επαφές. Εκεί μέσα θα έχουν περαστεί όλα τα τηλέφωνά σου, αν είχες επιλέξει αυτόματο συγχρονισμό.

Το ξέρω, φρόντισα τότε πριν γίνει ο συγχρονισμός να το ξετσεκάρω γιατί δεν ήθελα το Gmail να συνδέετε με τον λογαριασμό μου.

Βρείτε μου εμένα τρόπο να κατεβάσω τις επαφές του microsoft myphone στο zte και δεν ξαναζηταω τίποτα!

Send from my ZTE-BLADE using Tapatalk Pro

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...