Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mε custom rom (bladevillain 1.0.1 που είναι και πολύ γρήγορη) δοκίμασα μόλις την εφαρμογή morelocale2, και άλλαξε αμέσως η γλώσσα σε Ελληνικά:cool:

Οσον αφορα τα sms?Στελνει κανονικα 160 χαρακτηρες η οταν εχεις ελληνικα γραμματα το γυρναει σε 70 χαρακτηρες?:ninja:

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα και απο μενα το πηρα σημερα με επιδοτηση απο την wind για τον αδερφο μου, το φορτωσα με καμοια 20αρια εφαρμογες αλλα τοσα widgets συν launcher pro και δεν εκανε κιχ. Δεν διαμαρτηρηθηκε καθολου. Θα το κρατησω για κανα 2 μερες να δω πως τα παει και μετα θα του το δωσω. Οτι πεσει στην αντιληψη μου θα το αναφερω.

φιλε μπορεις να μου κανεις μια χαρη;μ ενδιαφερει πολυ να εχει αυτοματη απαντηση οταν συνδεουμε ακουστικα (handsfree bluetooth car kit ) .μπορεις να το κοιταξεις και να μου πεις ; ευχαριστω

Λοιπον, μετα απο 15 λεπτα ενασχολησης για να το σεταρω για τον αδερφο μου λιγα σχολια και μερικες συμβουλες:

-Εκπληκτικη οθονη, με εξεπληξε παραπανω απο ευχαριστα το τελικο αποτελεσμα που αντικρυζα, στα χρηματα που ζητα η συσκευη. Ειναι ανωτερη κι απο το 4πλασιας αξιας HTC Desire HD (χωρις καμια υπερβολη για αυτο που γραφω).

Αψογη απεικονιση των χρωματων και φυσικα τα 800Χ480 σε 3.5 ιντσες εγγυωνται eye-candy pixel density. Φυσικα το touch της δεν αγγιζει τα επιπεδα αυτου ενος galaxy s, desire κλπ, αλλα ειναι πραματικα πολυ υπακουη και δε θα προβληματισει σε καμια περιπτωση. Επισης ειναι επιρρεπεστατη σε γρατζουνιες γιατι αν εκτιμησα σωστα προστατευεται απο απλο πλαστικο (ο περιορισμος του κοστους ειναι εμφανης εδω), αρα με τη μια βαλτε ενα screen protector (κοψτε απο αλλης παρομοιας διαστασης οθονη, μεχρι να βρειτε καποιο που να ταιριαζει - ιδανικα απο ebay). Το pinch to zoom παιζει καλα, αλλα -περιεργως- ειναι αργο (δοκιμασα και το dolphin hd, ο οποιος ειναι πιο γρηγορος και συνισταται, αλλα κι εκει τα ιδια). Απλα θελει περισσοτερες κινησεις απο το καθιερωμενο.

-Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης, ειναι στα επιπεδα του "απλου" desire αναφορικα με το μεγεθος του, αλλα με μικροτερο πλατος, κατι που το καθιστα πολυ φορητο και βολικο στο χερι. Μαλακα πλαστικα, με υφη λαστιχου, που αφηνει πολυ καλη αισθηση στο χερι. Απουσια τριγμων.

-Γρηγορο. Πιο γρηγορο απο αυτο που ανεμενα απο αυτο τον επεξεργαστη, το περιμενα στα επιπεδα του milestone αλλα ειναι ενα κλικ πιο πανω. Μια χαρα για τους χρηστες που δεν εχουν ιδιαιτερες απαιτησεις.

-Η Ram, οπως περιμενα θα προβληματισει. Σε καθε περιπτωση με ενα task manager (εγκατεστησα με τη μια τον advanced task killer με ρυθμιση autokill κατα το power off στα "μνημοβορα" προγραμματα). Και παλι, για το μεσο χρηστη δε θα αποτελεσει ιδιαιτερο προβλημα. Αν σκοπευετε να τρεξετε κατι πιο απαιτητικο, οπωσδηποτε ενα τετοιο προγραμματακι

-Το sygic mobile maps 10 που του εριξα γονατισε το μηχανακι (πρακτικα αδυνατουσε να κανει render), γεγονος που αποδεικνυει πως με τη μαμα 2.1 που φορα δε γινεται πρακτικα καθολου διαχειριση 3d. Παει για custom rom και -γιατι οχι- αναμονη για την επισημη 2.2 που εχει ηδη εξαγγειλει η wind

-Πεταξτε το "μαμισιο" πληκτρολογιο και βαλτε το greek ime. 160 χαρακτηρες και πολυ πιο βολικο κι απλο layout

-Βαλτε το launcher pro (ιδανικα την εκδοση plus, για να επιλεξετε και τα πολυ ωραια widgets που τον συνοδευουν), για να εχετε τον γρηγοροτερο launcher και παραλληλα να ξεφορτωθειτε τις σαπιες γραμματοσειρες που συνοδευουν το κινητακι.

Αυτες ηταν μερικες σκορπιες παρατηρησεις απο τη συντομη ενασχοληση μου μαζι του, που αρκουσε για να βγαλω πολυτιμα συμπερασματα.

Ποια ειναι αυτα?

Οτι η συσκευη απεχει πολυ απο τον ανταγωνισμο σε αυτη την κατηγορια τιμης, ετσι απλα.

Οποτε βρω λιγο χρονο θα το ψαχουλεψω σε λιγο πιο απαιτητικα θεματα και θα επανελθω με καποια ακομα σχολια.

Edited by v@gelis

v@gelis ευχαριστουμε για την ενημερωση! Αν θες πες μας λιγα λογια και για την καμερα, αν και ξερω οτι δεν θα πρεπει να περιμενουμε και πολλα. Το βασικο για μενα ειναι να επαρκει η μνημη ωστε να μην κρασαρει το κινητο...

Ρε παιδιά ξέρετε αυτή τη στιγμή ποια έκδοση πουλάει η Orange; Έστειλα μία φίλη μου που μένει Αγγλία και το αγόρασε 119 λίρες (99 η συσκευή +20 ομιλία) και της είπα να ρωτήσει τον υπάλληλο για την οθόνη και τη ram.Της είπε ότι δε γνωρίζει αυτά τα στοιχεία και δεν ήξερε καν τι σημαίνει ram.

Υποπτεύομαι ότι έγινε πατάτα και πουλάνε και εκεί πλέον την έκδοση που δίνει η wind.

Στο site της η orange δεν αναφέρει πουθενά αυτά τα στοιχεία λες και είναι τόσο περιττό εάν η οθόνη είναι oled και η ram 512mb.

v@gelis, θα μπρούσες να μας πεις 2 λόγια και για την διάρκεια της μπαταρίας???

Επίσης παιδιά εξακρίβωσε κανείς τελικά αν τα Orange συνεχιζουν τις πωλήσεις του San Francisco με amoled οθονη ή είναι με LCD απο εδω και έπειτα όπως ανέφερε κάποιoς άλλος φίλος σε προηγούμενο post????

Ρε παιδιά ξέρετε αυτή τη στιγμή ποια έκδοση πουλάει η Orange; Έστειλα μία φίλη μου που μένει Αγγλία και το αγόρασε 119 λίρες (99 η συσκευή +20 ομιλία) και της είπα να ρωτήσει τον υπάλληλο για την οθόνη και τη ram.Της είπε ότι δε γνωρίζει αυτά τα στοιχεία και δεν ήξερε καν τι σημαίνει ram.

Υποπτεύομαι ότι έγινε πατάτα και πουλάνε και εκεί πλέον την έκδοση που δίνει η wind.

Στο site της η orange δεν αναφέρει πουθενά αυτά τα στοιχεία λες και είναι τόσο περιττό εάν η οθόνη είναι oled και η ram 512mb.

θα μου το πάρει και μένα ένας φίλος από Αγγλία..99+10 λίρες δεν βγαίνει;

θα μου το πάρει και μένα ένας φίλος από Αγγλία..99+10 λίρες δεν βγαίνει;

ναι...

http://shop.orange.co.uk/mobile-phones/San-Francisco-from-Orange-in-grey

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Παιδες η συσκευη san fransisco παραμενει να ειναι η γνωστη oled με 512 μνημη την οποια μπορειτε να αγορασετε στις 99 λιρες +10 λιρες για το pay to go (ειναι η αντιστοιχη καρτοκινητη για εμας).

Οσο για την μπαταρια οι ποιο πολλοι λενε οτι κραταει περιπου μια μερα...

Τη φίλη μου τη χρέωσαν 99+20 λίρες, από το φυσικό κατάστημα. Στο site φαίνεται να έχει 109 λίρες με δωρεάν τα μεταφορικά.Όσο για την amoled οθόνη διατηρώ επιφυλάξεις καθώς ο υπάλληλος επιβεβαίωσε ότι είναι lcd. Βέβαια φαινόταν άσχετος τελείως, όταν μάθω θα σας πω.

Παιδες η συσκευη san fransisco παραμενει να ειναι η γνωστη oled με 512 μνημη την οποια μπορειτε να αγορασετε στις 99 λιρες +10 λιρες για το pay to go (ειναι η αντιστοιχη καρτοκινητη για εμας).

Οσο για την μπαταρια οι ποιο πολλοι λενε οτι κραταει περιπου μια μερα...

eμενα αυτο που με προβληματιζει ειναι γιατι γραφει...internal memory 150MB στην Ιστοσελιδα της Orange;;

λεω να το χτυπησω την αλλη εβδομαδα που θα παω Αγγλια...

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

Την χρεωσαν 20 λιρες γιατι διαλεξε την καρτα των 20 λιρων αντι για αυτη των 10 λιρων, αυτο υπολογιζω.

Αν οντως μιλαμε για lcd οθονη τοτε προτεινω να το παει πισω και να πιασεις το κινητο απο εδω!

Mολις μαθω λεπτομερειες για την οθονη και την μνημη θα ενημερωσω και εγω για να ξερουμε τι γινεται.

edit

HEO αλλο αυτο και αλλο η μνημη που λεμε εμεις(και θα ειναι αυτη που θα τρεχει τις εφαρμογες στην ουσια)

v@gelis, θα μπρούσες να μας πεις 2 λόγια και για την διάρκεια της μπαταρίας???

Επίσης παιδιά εξακρίβωσε κανείς τελικά αν τα Orange συνεχιζουν τις πωλήσεις του San Francisco με amoled οθονη ή είναι με LCD απο εδω και έπειτα όπως ανέφερε κάποιoς άλλος φίλος σε προηγούμενο post????

Ειναι νωρις ακομα για τη μπαταρια και δεν ειμαι ο κατοχος της συσκευης, οποτε δε μπορω να απαντησω αμεσα. Το βραδακι θα ασχοληθω λιγο μαζι του και θα αναφερω μερικα ακομα στοιχεια...

Ειναι νωρις ακομα για τη μπαταρια και δεν ειμαι ο κατοχος της συσκευης, οποτε δε μπορω να απαντησω αμεσα. Το βραδακι θα ασχοληθω λιγο μαζι του και θα αναφερω μερικα ακομα στοιχεια...

Φιλε οταν το βαζεις να φορτισει κλειστο , σου βγαζει κανενα εικονιδιο μπαταριας ωστε να ξερεις ποσο εχει - θελει να φορτισει ακομα ?

Εμενα αναβει μονο το κατω δεξια πληκτρο κοκκινο και οταν φορτωσει γινεται ασπρο.

Ετσι γινεται και στο δικο σου ?????

Παιδια τελικα επιβεβαιωμενα ερχεται με LCD και 256mb μνημη?

Εχει 2gb ενσωματωμενη μνημη ή micro sd ?

Η οθονη ειναι capacitive ?

LCD capacitive multitouch.

256MB

2GB καρτούλα στο πακέτο.

Οι αγγλικές ROM δεν κάνουν στο δικό μας (αν μπει σε standby δεν ξαναβγαίνει μέχρι να κάνεις restart). Η hungarian κάνει. Την γαλλική δεν την δοκίμασα.

2.2 υπάρχουν σε alpha από το κινέζικο pre-release μοντέλο αλλά έχουν αρκετά bugs ακόμα.

Η μπαταρία όπως είπαν και παραπάνω κρατάει 2 μέρες οριακά με μέτρια χρήση (1 ώρα φωνή, ανοιχτό 3g και όλο το απόγευμα wifi και πασπάτεμα).

Διαβαζα τωρα στο modeco οτι αρκετα παιχνιδια, οπως και το angry birds, μετα απο καποιες πιστες που γινεται πιο βαρη κολλαει, πηγαινει με το ζορι. Στην ελληνικη εκδοση του blade δηλαδη πως θα πηγαινει; Θα τρεχει αραγε;;

Αρκετα βαρια παιχνιδια ειναι το nova και το gangster(?).

Aς τα δοκιμασει καποιος που εχει το ελληνικο blade να μας πει εντυπωσεις. Αν εχει την δυνατοτητα να βγαλει και κανενα βιντεακι με διαφορα παιχνιδια ακομη καλυτερα

Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Διαβαζα τωρα στο modeco οτι αρκετα παιχνιδια, οπως και το angry birds, μετα απο καποιες πιστες που γινεται πιο βαρη κολλαει, πηγαινει με το ζορι. Στην ελληνικη εκδοση του blade δηλαδη πως θα πηγαινει; Θα τρεχει αραγε;;

Αρκετα βαρια παιχνιδια ειναι το nova και το gangster(?).

Aς τα δοκιμασει καποιος που εχει το ελληνικο blade να μας πει εντυπωσεις. Αν εχει την δυνατοτητα να βγαλει και κανενα βιντεακι με διαφορα παιχνιδια ακομη καλυτερα

Εννοείς με ελληνικό hardware και ελληνικό ROM? γιατί εγώ έχω hungarian ROM. Angry birds έχω παίξει αρκετά και πάει καλά εκτός και αν έχεις ανοίξει πολλά apps πριν όπου με λίγο task killing επανέρχεται στα κανονικά του.

Οριστε και ενα βαρυ παιχνιδι----> τρεχει μια χαρα θα ελεγα--->

Fifa 10 on ZTE Blade ......

Σε αλλα κινητα διπλασιας τιμης δεν τρεχει καν...

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Εννοείς με ελληνικό hardware και ελληνικό ROM? γιατί εγώ έχω hungarian ROM. Angry birds έχω παίξει αρκετά και πάει καλά εκτός και αν έχεις ανοίξει πολλά apps πριν όπου με λίγο task killing επανέρχεται στα κανονικά του.

Με το κινητο οπως ειναι οταν το παρεις απο wind. Χωρις να πειραξεις ROM. Σκεφτομαι οτι το διαστημα για να βγει η 2.2 ειναι πολυ μικρο και αν το παρω να μην διακινδυνέψω να το πειραξω, εκτος απο ροοτ

Οριστε και ενα βαρυ παιχνιδι----> τρεχει μια χαρα θα ελεγα--->

Fifa 10 on ZTE Blade ......

Σε αλλα κινητα διπλασιας τιμης δεν τρεχει καν...

Πως εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι το san francisco αυτο και ειναι το blade;; Στα περισσοτερο βιντεο στο youtube σαν blade το ονομαζει αλλα λεει πανω στο κινητο san francisco

Πως εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι το san francisco αυτο και ειναι το blade;; Στα περισσοτερο βιντεο στο youtube σαν blade το ονομαζει αλλα λεει πανω στο κινητο san francisco

Φιλε εαν προσεξεις λιγο στην αρχη του βιντεο στο 0.03-0.04 φαινεται αχνα το σημα της zte.......:)και οχι το San Francisco που εχει το Αγγλικο!!

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Με αυτά που γράφονται ψήθηκα και εγώ να αγοράσω από orange.co.uk με τιμη 109 λιρες.Ανοιξα λογαριασμό στο borderlinx και προχωρησα στην παραγγελία πριν λίγο.Δύο παρατηρήσεις έχω:

1.Η αγορά ολοκληρώθηκε αλλά μου εστειλαν το παρακάτω e-mail

Hello .......... ,

Before we can process your order we need to double check some details with you. Please contact us so we can sort everything out.

You can email our web sales support team at webresponsecabinet@orange.co.uk Please enter the word GEN into the subject line of your email followed by your order number which is shown below. A member of the team will then review your order and contact you to confirm or request any additional details.

your order number: ........

Thanks,

Orange

Μάλλον αυτό δεν είναι για καλό να υποθέσω.

2.Η κάρτα μου ήδη χρεώθηκε και αυτό κάπως με προβληματίζει.(το ποσό είναι 116,72 ευρώ αν και φανταζόμουνα θα είναι περισσότερα 109*1,18 περίπου 128 ευρώ)

Θα σας ενημερώσω για εξελίξεις...Να δούμε πως θα πάει!

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...