Jump to content

xrokos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by xrokos

  1. Παιδιά επειδή το βρίσκω με αγγλικό μενού, υπάρχει περίπτωση να του περάσω firmware και να έχει ελληνικό μενού; Πήρα τo service τους και μου ζήτησαν 30 ευρώ! Έλεος!!!
  2. kogos εννοείς ότι οι συγκεκριμένες εκδόσεις ICS που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή δεν έχουν τις παραπάνω δυνατότητες ή γενικότερα μία stable ICS δε θα αλλάξει προς το καλύτερο το κινητό; Θα βγεί stable ICS τουλάχιστον unofficially που να υποστηρίζει πλήρως τις δυνατότηες του κινητού;
  3. Ευχαριστούμε αλλά με τόσες συμμετοχές πιο εύκολο είναι να πιάσω AIDS παρά να το κερδίσω. Anyway, όποιος το πάρει να το χαρεί!
  4. Εύγε, και δεν το έβρισκα πουθενά αλλού!
  5. Μπορεί κανείς να δώσει λινκ για gsf beta 24;
  6. Ξέρετε αν η Orange θα βγάλει επίσημη ρομ με Froyo 2.2; Οι εκδόσεις που παίζουν από Modaco ξέρετε πότε θα φτάσουν σε μία τελική εκδοχή; Από τι εξαρτάται αυτό; Η τελική έκδοση θα είναι όταν προσαρμόσουν την επίσημη που θα βγάλει ο πάροχος κινητής ή είναι ανεξάρτητο αυτού;
  7. Έχω πάρει και εγώ το San Francisco 512 Ram+OLED οθόνη από orange shop. Έβαλα debranded rom γιατί της orange ήταν πιο βαριά. Το πρόβλημα με το πληκτρολόγιο λύθηκε βάζοντας το touchpal και greekpack από ρομ της wind. Για sms εννοείται το handcent sms, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τους 160 χαρακτήρες. Η οθόνη τέλεια, τη σύγκρινα με superamoled και δεν είδα διαφορά στο μάτι. Η μπαταρία καλή, αν σκεφτείτε το μέγεθος της οθόνης και το android 2.1 που είναι αρκετά ενεργοβόρο. Προσπάθησα να βάλω τη rom της wind αλλά δεν άνοιγε με τίποτα. Ως ώρας δεν έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα ως συσκευή, όλα τα προβλήματα έχουν να κάνουν με το android καθώς θέλει δουλειά ακόμα. Η συσκευή για τα χρήματα της είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή αν θέλεις android κινητό.
  8. Τη φίλη μου τη χρέωσαν 99+20 λίρες, από το φυσικό κατάστημα. Στο site φαίνεται να έχει 109 λίρες με δωρεάν τα μεταφορικά.Όσο για την amoled οθόνη διατηρώ επιφυλάξεις καθώς ο υπάλληλος επιβεβαίωσε ότι είναι lcd. Βέβαια φαινόταν άσχετος τελείως, όταν μάθω θα σας πω.
  9. Ρε παιδιά ξέρετε αυτή τη στιγμή ποια έκδοση πουλάει η Orange; Έστειλα μία φίλη μου που μένει Αγγλία και το αγόρασε 119 λίρες (99 η συσκευή +20 ομιλία) και της είπα να ρωτήσει τον υπάλληλο για την οθόνη και τη ram.Της είπε ότι δε γνωρίζει αυτά τα στοιχεία και δεν ήξερε καν τι σημαίνει ram. Υποπτεύομαι ότι έγινε πατάτα και πουλάνε και εκεί πλέον την έκδοση που δίνει η wind. Στο site της η orange δεν αναφέρει πουθενά αυτά τα στοιχεία λες και είναι τόσο περιττό εάν η οθόνη είναι oled και η ram 512mb.
  10. Παιδιά διάβασα όλα τα posts αλλά προτείνετε συνήθως ακουστικά ακριβά.Εγώ θέλω κάτι στα 20 euros και να είναι ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτή την τιμή.Σαφώς με νοιάζει η απόδοση, δεν τρελένομαι για ένταση και κυρίως κοιτάω πόσο άνετα κάθονται στο αυτί. Αυτά από eshop λένε τίποτα;
×
×
  • Create New...