Sofos_5 Δημ. December 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2015 Δυστυχώς όταν προσθέτω το λογαριασμό τραβάει μονο Mail και οι επαφές... Άφαντες. Κι είναι 1400 πανάθεμά τες. Έχεις ενεργοποιημένο φαντάζομαι και τον γενικό συγχρονισμό της συσκευής αλλά και την επιλογή για συγχρονισμό επαφών μέσα απ'τον συγκεκριμένο λογαριασμό σωστά; Στις επαφές σου στις ρυθμίσεις που επιλέγεις ποιές θέλεις να εμφανίζονται κλπ μήπως δεν έχεις επιλεγμένο τον εν λόγω λογαριασμό; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 (edited) Ούτε κι εγώ... Αυτό το θέμα το είχα με το huawei p8 lite, lg G3s και πρόσφατα με το smart ultra. Και δεν είναι λύση να περνάω τις επαφές μια μια μετα με το χέρι στο hotmail, ήδη τις εχω περάσει σε gmail, αλλα χρησιμοποιώ υπηρεσίες της Microsoft εδώ και χρόνια... Με note, Sony, iPhone τόσο καιρό κανένα θέμα, με lg flex 2 τώρα όλα οκ. Αλλα θέλω μια μικρή καθημερινή συσκευή για τη δουλειά. Edited December 15, 2015 by deadp Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basiles Δημ. December 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2015 Υπάρχουν κάποια προγράμματα για επαναφορά δεδομένων. Θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις με κάποιο τέτοιο πρόγραμμα (πχ το δωρεάν recuva) να βάλεις την κάρτα στον υπολογιστή σου και να κάνεις ένα scan για φωτογραφίες. Απλά όσο περισσότερα πράγματα έχεις περάσει στην κάρτα μετά, τόσο λιγότερες οι πιθανότητες να επαναφέρεις τα δεδομένα ;) Σε ευχαριστώ πολύ, θα το δοκιμάσω και ελπίζω να τις βρω γιατί έχω φρικάρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2016 Επειδή είχα νοκια κινητά εδώ και χρόνια την άλλη βδομάδα θα παραλάβω το πρώτο μου android ένα samsung s6. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να περάσω όλες τις επαφές μου από το lumia μου? Θα το κάνω με κάποια εφαρμογή μέσω bluetooth η μπορώ και από το hotmail μου που τις έχω συγχρονισμένες? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Επειδή είχα νοκια κινητά εδώ και χρόνια την άλλη βδομάδα θα παραλάβω το πρώτο μου android ένα samsung s6. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να περάσω όλες τις επαφές μου από το lumia μου? Θα το κάνω με κάποια εφαρμογή μέσω bluetooth η μπορώ και από το hotmail μου που τις έχω συγχρονισμένες? καλήμερα εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 (edited) Το wondershare mobile trans είναι εφαρμογή που την κατεβάζεις από play store η την κατεβάζεις στο pc σου γιατί με μια αναζήτηση που έκανα δεν την βρήκα στο play store. Τώρα είδα ότι είναι πρόγραμμα που το κατεβάζεις στο pc.. Edited January 10, 2016 by filkatsxlt Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Επειδή είχα νοκια κινητά εδώ και χρόνια την άλλη βδομάδα θα παραλάβω το πρώτο μου android ένα samsung s6. Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να περάσω όλες τις επαφές μου από το lumia μου? Θα το κάνω με κάποια εφαρμογή μέσω bluetooth η μπορώ και από το hotmail μου που τις έχω συγχρονισμένες? Εχεις pm φιλε μου Το wondershare mobile trans είναι εφαρμογή που την κατεβάζεις από play store η την κατεβάζεις στο pc σου γιατί με μια αναζήτηση που έκανα δεν την βρήκα στο play store. Τώρα είδα ότι είναι πρόγραμμα που το κατεβάζεις στο pc.. Ετσι ειναι και τα κανει ολα αλλαδεν ειναι δωρεαν http://www.wondershare.net/ad/mobiletrans/?gclid=Cj0KEQiAn8i0BRDur-HV1PCTy4UBEiQAPuFr9PNudiTH8BUrXTB8IZa7HU1uASAvQ-0YYpsyjkHWAj8aAsab8P8HAQ Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Θα ηθελα να μαθω αν γινεται να συγχρονιστει το ημερολογιο του icloud με τη συσκευη . Το προσθεσα στους λογαριασμους αλλα εμφανιζει μονο το mail και οχι το ημερολογιο. Μπηκα και απο τον υπολογιστη μηπως γινεται αλλα δε βρηκα κατι . Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. February 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2016 Χαιρετε παιδια. Μετα απο πολλα χρονια επιστερφω σε android, ειχα iphone για τα προηγουμενα 3 χρονια και τελικα ετσι οπως τα βλεπω καλα εκανα και εφυγα απο ios. Ομως εχω ενα προβλημα. Δεν ξερω πως μπορω να συγχρονησω το iphone με anodroid μεταφεροντας τις επαφες φωτογραφιες και βιντεο και γενικα οτι εχω. Δεν βρισκω κανενα προγραμμα που να κανει αυτη την μεταφορα. Ξερετε εσεις καποιο; Εχω σκασει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Για φωτογραφίες και βίντεο βάλε την εφαρμογή Xender. Μεταφέρει με αστρονομική ταχύτητα αρχεία μεταξύ συσκευών και είναι συμβατή και με android και με ios: https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.xender Για επαφές δεν ξέρω τι παίζει στο ios, δεν μπορείς να τις συγχρονίσεις στο google? Πάντως αν γίνονται extract σε κάποιο είδος αρχείου τότε το μεταφέρεις και αυτό με το xender και το κανεις import στο android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerrymats Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 Αυτο που ειπε και ο letom. Ο καλύτερος τρόπος είναι να τις συγχονισεις μέσω email. Με ios μπορεις να κανεις sync . Αφού το κανεις, τότε άνετα μπορείς να τα μεταφέρεις παλι με sync σε android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheSmiths Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Για φωτογραφίες και βίντεο βάλε την εφαρμογή Xender. Μεταφέρει με αστρονομική ταχύτητα αρχεία μεταξύ συσκευών και είναι συμβατή και με android και με ios: https://play.google.com/store/apps/details?id=cn.xender Για επαφές δεν ξέρω τι παίζει στο ios, δεν μπορείς να τις συγχρονίσεις στο google? Πάντως αν γίνονται extract σε κάποιο είδος αρχείου τότε το μεταφέρεις και αυτό με το xender και το κανεις import στο android. Τελικα οι επαφες περαστικαν μεσω icloud και μετα google και επειτα στο κινητο!!! Αλλα πηγαν ολες συν καποιες που ειχα σβησει εδω και καιρο!!! Μετα εσβησα τα dublicates με ενα προγραμματακι και ολα καλα. Τωρα θα παλεψω με τις φωτος, θα σας ενημερωσω αν τα καταφερω!!! Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. February 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2016 Για τις φωτογραφίες και βίντεο, συνέδεσε το iPhone στον υπολογιστή και μετέφερε τα εκεί. Μετά συνέδεσε το Android και κάνε το αντίθετο. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. March 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2016 Το ποσταρω και εδω.Εχω το huawei honor και εχω το εξησ θεμα,εδω και αρκετο καιρο δεν μου συγχρονιζει τις επαφες με το gmail. Eνω ολα τα αλλα τα κανει πχ ημερολογιο τις επαφες με τιποτα.Εχω και αλλους λογαριασμους gmail και μονο σε 1 μου το κανει.καμια ιδεα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DPANIDIS Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Το ποσταρω και εδω.Εχω το huawei honor και εχω το εξησ θεμα,εδω και αρκετο καιρο δεν μου συγχρονιζει τις επαφες με το gmail. Eνω ολα τα αλλα τα κανει πχ ημερολογιο τις επαφες με τιποτα.Εχω και αλλους λογαριασμους gmail και μονο σε 1 μου το κανει.καμια ιδεα; Και μένα το ίδιο συγχρονίζει όλα τα υπόλοιπα εκτός από τις επαφές!!! Galaxy S5! Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Και μένα το ίδιο συγχρονίζει όλα τα υπόλοιπα εκτός από τις επαφές!!! Galaxy S5! Μια χαρα μου τις συγχρονιαζει το s5 τις επαφες απο gmail . Δοκιμασε να καταργησεις τον λογαριασμο gmail κανε επανεκινηση και ξανασυνδεσου με αυτον. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BEBAKOS Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Τελικα αυτο εκανα και εγω και δούλεψε τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. March 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2016 Τελικα αυτο εκανα και εγω και δούλεψε τελικα Μου το ειχαν πει παλια σε αλλα samsung που ειχα ιδιο προβλημα απο την τεχνικη υποστηριξη της samsung . Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdroul7 Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Καλημέρα υπάρχει κάποια αξιόπιστη εφαρμογή που να αποθηκεύεις username/password και pin και να συγχρονίζει με to gmail ωστε να μπορώ να τα βλέπω και μέσω pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. August 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2016 Ψάξε για το Roboform Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evzon299 Δημ. August 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2016 παίδες έχω θέμα με ένα σχετικά παλιό σαμσουνγκ κορ που έχω δώσει στη θεία μου. Μετά από επαναφορά τηλεφώνου και αφού τις πρόσθεσα χειροκίνητα τις επαφές της στη μνήμη τηλεφώνου,έχω το το εξής πρόβλημα.πατάω άνοιγμα της εφαρμογής επαφές,εμφανίζονται κανονικά με αλφαβητική σειρα, και στη δεξιά πλευρά εμφανίζεται η λίστα με τα γράμματα στα ελληνικά. Μόλις όμως πάτησε επάνω στη λίστα για να διαλέξω ένα γράμμα αμέσως γυρίζει στα αγγλικά. Ξέρει κάποιος πως μπορώ να βρω μία λύση, του έχει συμβεί κανενός άλλου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guoba Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Αν θέλετε να συγχρονίσετε τις επαφές με άλλα κινητά τηλέφωνα, μπορείτε να δοκιμάσετε το κινητό πρόγραμμα μεταφοράς. Πρόκειται να μεταφέρετε δεδομένα απευθείας από το ένα τηλέφωνο στο άλλο, όπως επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες, εφαρμογές και πολλά άλλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2016 Αν θέλετε να συγχρονίσετε τις επαφές με άλλα κινητά τηλέφωνα, μπορείτε να δοκιμάσετε το κινητό πρόγραμμα μεταφοράς. Πρόκειται να μεταφέρετε δεδομένα απευθείας από το ένα τηλέφωνο στο άλλο, όπως επαφές, μηνύματα, φωτογραφίες, εφαρμογές και πολλά άλλα. Ποιο ειναι αυτο το προγραμμα ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzaa Δημ. December 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2016 Καλά Χριστούγεννα , Έχω ένα παλιό Samsung duos , θέλω να μεταφέρω τις επαφές στον υπολογιστή μου , μετά να τις μεταφέρω σε καινούργιο κινητό με Microsoft , πως γίνεται ; :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripolis Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 (edited) Καλησπέρα και Καλή Χρονιά! Έχω το εξής πρόβλημα: Έχω 2 κινητά με το ίδιο email και έχω απενεργοποιήσει και στα 2 κινητά το συγχρονισμό. Έχω όμως άλλες επαφές στο ένα και άλλες στο άλλο. Στο 2ο κινητό αν μπω στο ίντερνετ κάνει συγχρονισμό τις επαφές του 1ου τηλεφώνου. Είναι όλα απενεργοποιημένα στο συγχρονισμό πως στο καλό κάνει συγχρονισμό; :wacko: Το πρώτο κινητό είναι Android 4.4 και το δεύτερο Android 4 Edited January 4, 2017 by tripolis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts