lefkaditis Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Cosmote σε ολη την Ελλαδα,ακομα και Οθωνους που πηγαινω Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Cosmote είναι μπροστα σε γενικές γραμμές και ειδικά στο internet Αλήθεια στους Οθωνούς εχει κεραία και 4G?Οι άλλες τι κάνουν? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Επειδή είναι στα μέρη μου, στους Οθωνούς έχουν κεραίες και οι τρεις εταιρείες. Έχει καλή κάλυψη εκεί, ακόμα και στις απέναντι ακτές της Κέρκυρας, όπου δεν υπάρχει κάλυψη από τις όμορες κεραίες λόγω ανάγλυφου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chionis92 Δημ. June 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2019 Κατά γενική ομολογία η Cosmote είναι 1η εδώ και χρόνια σε κάλυψη σε πανελλαδικό επίπεδο..Βέβαια και αυτό είναι υποκειμενικό γιατί είναι ανάλογα τη περιοχή που μένει/κινείται ο καθένας μας...Πχ στη περιοχή που μένω τη καλύτερη κάλυψη σε 4G την έχει η Wind με διαφορά,με τη Vodafone να ακολουθεί και τη Cosmote να είναι από μέτρια προς κακή.Ωστόσο το βασικό μου νούμερο είναι Cosmote λόγω συχνών ταξιδιών της δουλειάς μου όπου εκεί χρείαζομαι την κάλυψη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_elf Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Βρισκομαι Ινδια αυτη την στιγμη... μπορω να πω οτι η Ελλαδα ειναι πολυ πισω στο 3g/4g... :!: Καμια μα καμια σχεση... εδω σφαιρα συνηθως... και ξερετε τον πληθυσμο της χωρας περιπου, χεχε. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts