Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΣΟΣ.....Πέρασα μέσω odin την 9.7 του Κυρίλλου και στο άνοιγμα κολλάει στο πράσινο λογότυπο του android..Από εκεί και ύστερα δεν προχωράει?? Τι κάνουμε τώρα??

Εκανες σιγουρα wipe data μετα τη διαδικασια?

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ΣΟΣ.....Πέρασα μέσω odin την 9.7 του Κυρίλλου και στο άνοιγμα κολλάει στο πράσινο λογότυπο του android..Από εκεί και ύστερα δεν προχωράει?? Τι κάνουμε τώρα??

Φίλε κάτι δεν έκανες σωστά και το πιο πιθανό είναι να μην έκανες τα wipe όταν άνοιξε το κινητό σε recovery οπως σου λέει και ο Κύριλλος. Διάβασε τον οδηγό του Αστροναύτη προσεκτικά. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=328956.Πήγαινε στο σημείο που αναφέρει το φλασάρισμα της 9+.

Edited by kyrgeo1978

Χαιρετω την πλεον μειωμενη παρεα του κινητου μας...

Θα ηθελα μερικες πληροφοριες σχετικα με κατι που θελω να δοκιμασω στο γαλαξια μας.

Μιας και αρχιζει να "κολλαει" παλι λεω να ξαναπερασω στην εξαιρετικη κατα τη γνωμη μου v10.6(αυτην χρησιμοποιω και τωρα) αλλα αυτη τη φορα σκεφτομαι να αλλαξω και kernel διοτι η μπαταρια πλεον μου βγαζει 1μιση μερα(χρησιμοποιω και Holo Launcer) και λεω μηπως βελτιωθει η κατασταση καπως.

Ετσι θα ηθελα καποιος που εχει αλλαξει κερνελ να μου πει τι εντυπωσεις εχει και αν γνωριζει καποιος ποιος ειναι ο καταλληλοτερος για την v10.6.

Επισης πως περναω τον καθε κερνελ στο κινητο μας. Τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω? Υπαρχει καποιος οδηγος?

P.S.: Κυριλλε χιλια μπραβο για την ρομ αυτην.. εχεις κανει πραγματικα εξαιρετικη δουλεια... και οχι μονο για αυτην, για οτι μας εχεις προσφερει για το κινητο μας.

Εκανες σιγουρα wipe data μετα τη διαδικασια?

Έβαλα την official rom και τώρα θα ξαναπροσπαθήσω από την αρχή...Για να βάλω την 9,7 πρέπει πρώτα να βάλω την 9,0 ή μπορώ κατ ευθείαν?

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

Έβαλα την official rom και τώρα θα ξαναπροσπαθήσω από την αρχή...Για να βάλω την 9,7 πρέπει πρώτα να βάλω την 9,0 ή μπορώ κατ ευθείαν?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=328956

Περνας κατευθειαν την 9,7 εχοντας σε zip την 9.7.1 στην sd σου.

Ξεκινας τη διαδικασια απο εκει που λεει:

ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΡΟΜ ΕΚΔΟΣΗ 9++

Edited by stakhs

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=328956

Περνας κατευθειαν την 9,7 εχοντας σε zip την 9.7.1 στην sd σου.

Ξεκινας τη διαδικασια απο εκει που λεει:

ΦΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΡΟΜ ΕΚΔΟΣΗ 9++

ΦΦΦΦ...Επιτέλους...Φλασάρισα την 9.7 και ύστερα από recovery έκανα update στην 9.7.1

Μάλλον δεν είχα κάνει σωστά τα βήματα wipe....

Επιτέλους έχω ξανά rom Κυρίλλου..Μια ίσως ασήμαντη παρατήρηση αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει..Στο πληκτρολόγιο samsung στη κατακόρυφη μορφή 3Χ4 έχω ένα θεματάκι..Μετά το πρώτο γράμμα, οποιοδήποτε άλλο και να πατήσω πολλαπλή φορά βγάζει ότι να ναι και όχι τα γράμματα που πρέπει.. π.χ. αν πατήσω 2 φορές το ''5'' για να μου βγάλει το ''Λ'' , μου βγάζει ''ΚΛ''

ΦΦΦΦ...Επιτέλους...Φλασάρισα την 9.7 και ύστερα από recovery έκανα update στην 9.7.1

Μάλλον δεν είχα κάνει σωστά τα βήματα wipe....

Επιτέλους έχω ξανά rom Κυρίλλου..Μια ίσως ασήμαντη παρατήρηση αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει..Στο πληκτρολόγιο samsung στη κατακόρυφη μορφή 3Χ4 έχω ένα θεματάκι..Μετά το πρώτο γράμμα, οποιοδήποτε άλλο και να πατήσω πολλαπλή φορά βγάζει ότι να ναι και όχι τα γράμματα που πρέπει.. π.χ. αν πατήσω 2 φορές το ''5'' για να μου βγάλει το ''Λ'' , μου βγάζει ''ΚΛ''

Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το XT9, εξυπνη δημιουργια κειμενου; Αν ναι, απενεργοποιησε το. Η Ρομ, πεταει!!!

Edited by stakhs
.

Μηπως εχεις ενεργοποιημενο το XT9, εξυπνη δημιουργια κειμενου; Αν ναι, απενεργοποιησε το. Η Ρομ, πεταει!!!

Όχι απενεργοποιημένο είναι το ΧΤ9 αλλά συνεχίζει.Πως θα σβήσω το παλιό partition για να του κάνω καινούριο??

Καλησπερα παιδια

Φοραω στο κινητο την 9.7.1 OC και ειμαι ευχαριστημενος! Επειδη η sim που εχω ειναι 2 αριθμοι σε 1 καρτα, Κυριλλε, μπορεις στην 9.7.2 να βαλεις το sim toolkit γιατι δε μου εμφανιζει τις επιλογες της καρτας για να κανω εναλλαγες στα νουμερα;

Edited by stakhs

προσπαθισα να κανω root και αποσυμπιεσα και περασα τα αρχεια ετσι οπως λεν τα βημτα στην συνεχεια περασα και το root explorer αλλα εκει π πρεπει να επικολησω το αρχειο μ βγαζει ενα μηνυμα και μου λεει πως το αρχειο ειναι μονο παρακολουθηση προσπαθησα να το κανω εγκατασταση και μ λεει πως δεν εγινε και το ιδιο συμβαινε και με το αλλο αρχειοο!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ:worry:

ΤΟ Z4ROOT ΔΕΝ Μ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ MARKET ΣΕ 2.2 FROYO

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

προσπαθισα να κανω root και αποσυμπιεσα και περασα τα αρχεια ετσι οπως λεν τα βημτα στην συνεχεια περασα και το root explorer αλλα εκει π πρεπει να επικολησω το αρχειο μ βγαζει ενα μηνυμα και μου λεει πως το αρχειο ειναι μονο παρακολουθηση προσπαθησα να το κανω εγκατασταση και μ λεει πως δεν εγινε και το ιδιο συμβαινε και με το αλλο αρχειοο!ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ:worry:

ΤΟ Z4ROOT ΔΕΝ Μ ΤΟ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟ MARKET ΣΕ 2.2 FROYO

Εγώ είχα ακολουθήσει άλλη διαδικασία για root για το galaxy 3. Τέλοσπαντων για το συγκεκριμένο θέμα που γράφεις πρέπει να αλλάξεις την άδεια (permission). Πατημένο το δάχτυλο πάνω στο φάκελο που θέλεις να κάνεις επικόλληση=> Permissions=> Τα τικάρεις όλα για

Owner. Τώρα θα σε αφήσει να κάνεις επικόλληση.

Edited by kyrgeo1978

παιδια οταν εβαλα τα αρχισα για το ροοτ κι το παρατησα γτ ειχα κολλησει κ δεν ηξερα τ να κνω!την αλλη μερα παω ν το βλω να φορτισει και μετα απο 1 λεπτα μ μ κλεινει παω να τ ανοιξω και μ κολλαει στο λογοτυπο τσ samsung!τωρα?:(

παιδια οταν εβαλα τα αρχισα για το ροοτ κι το παρατησα γτ ειχα κολλησει κ δεν ηξερα τ να κνω!την αλλη μερα παω ν το βλω να φορτισει και μετα απο 1 λεπτα μ μ κλεινει παω να τ ανοιξω και μ κολλαει στο λογοτυπο τσ samsung!τωρα?:(

δοκιμασε να βγαλεις την μπαταρια 2 λεπτα.

ποια ρομ εχεις;

αν δενκανει τιποτα μαλλον εχει πειραχτει η ρομ και θες reset.

γιατι ομως θες να το κανεις root;

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Μαγκες ευχαριστω για ολα μετα απο 2+ χρονια ηρθε το πληρωμα του χρονου! Εγινε η κινεζικη αγορα και πλεον εφτασε στα χερια μου με λιγοτερα λεφτα απο τι εκανε το αγαπημενο μας g3 ενα δυπηρινο με 1gb ram και 4.0.4 dual sim Και ξυπνητηρι που λειτουργει ενω ειναι κλειστο το κινητο ετσι για να γελασετε και λιγο!!

Κυριλε /respect για ολα mate και thnx για οσες "βοηθειες" γενικες και προσωπικες μου εχεις δωσει! Cu arround το κινητο θα παει στον father λογικα οποτε θα περναω και απο εδω φου και φου!

Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4

Μαγκες ευχαριστω για ολα μετα απο 2+ χρονια ηρθε το πληρωμα του χρονου! Εγινε η κινεζικη αγορα και πλεον εφτασε στα χερια μου με λιγοτερα λεφτα απο τι εκανε το αγαπημενο μας g3 ενα δυπηρινο με 1gb ram και 4.0.4 dual sim Και ξυπνητηρι που λειτουργει ενω ειναι κλειστο το κινητο ετσι για να γελασετε και λιγο!!

Κυριλε /respect για ολα mate και thnx για οσες "βοηθειες" γενικες και προσωπικες μου εχεις δωσει! Cu arround το κινητο θα παει στον father λογικα οποτε θα περναω και απο εδω φου και φου!

πες μας περισοτερες λεπτομερειες για το κινητο.

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Το κινητο ειναι αυτο που εχω στο signature!

Αγοραστηκε απο εδω:

http://etotalk.com/newman-n1-gorilla-glass-ecompass-android40-dual-core10ghz-3g-dual-sim-43qhd-ips_p3115.html

κaτω κατω εχει τα specs του κινητου! υπαρχουν photos & video επισης.

Υπαρχει thread για το κινητο επισης εδω:

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345959

Και εδω:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1888501

το πηρα στα 181 ευρω με: modified rom etotalk (roοtted, greek, removed chinese apps κλπ) ... με εχτρα μπαταρια και 5 screen protectors , απο τα 181 euro τα 25 δολαρια ηταν μεταφορικα.... Δεν πληρωσα τιποτα τελωνειο αλλα εβαλα Send as a gift , no word & logo box και τους ζητησα να κανουν declare lower price στα 50 euro!

Το κινητο τα σπαει γενικα οτι θες θα το βρεις στα παραπανω threads! Εχω ηδη απαντησει στο αλλο thread του myphone για πρωτες εντυπωσεις...

Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4

καλησπέρα παιδιά. εχεί μια μέρα που έβαλα την v10.6 και βλέπω οτι η μπαταρία φορτίζει μέσα σε 10 λεπτά!!! αθτο μάλλον δεν είναι λογικο!!

Επίσης ξεφορτίζει σχεδόν αμέσως. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να κάνω κάτι???

Edited by mschumi

Εκανες τα τυπικα wipe οταν περασες τη rom? Επισης Κανε ενα calibration τη μπαταρια... Αν συνεχισει να το κανει, ειναι πιθανο να τα εφτυσε η μπαταρια, κυριως αν την εχεις και καποια χρονια και με οχι και πολυ σωστη χρηση...

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Αρχικά ευχαριστώ για την άμεση απάντηση!!!! Ναι τά έκανα όλα τα wipe.... Calibration με ποιά εφαρμογή να κάνω?????

ΑΑΑ επίσης πώς μπορώ να κάνω partittion??? Με βάση τις οδηγίες του astronaytis κολλάω γιατί δέν βρ΄σκω την εφαρμογή mad_team_app2sd

Partition εγω ειχα κανει μεσα απο το recovery.. Εχει καπου επιλογη artition sd card.. Προσοχη φορμαρει ολη την καρτα η διαδικασια του partition, Κανε τα καταλληλα back up... Εχει στο market εφαρμογες για την μπαταρια...

Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB

Εκανα αυτό με το partition απο το recovery αλλα δέν μπορώ να βρώ την app2sd. πώς συνεχίζω?????

Επίσης παρατηρώ οτι η μπαταρία φορτίζει μέσα σε 5 λεπτά.. αυτό δεν μου φαίνεται πολύ λογικό μήπως φταίει κάτι στην ρόμ????

Οπως το φορτιζεις οταν σου βγαλει οτι φορτισε η μπαταρια στα 5 λεπτα, μην το βγαλεις απο τη φορτιση, απλα κανε μια επανεκκινηση τη συσκευη.. Λογικα θα σου δειξει την σωστη σταθμη της μπαταριας... Αν σου δειχνει παλι 100%, τοτε μαλλον η μπαταρια σου μας εχει αφησει χρονους...

Καπου εδω μεσα διαβασα οτι μπορεις να πας τη μπαταρια να σου τη μετρησουν, νομιζω ηταν σε Γερμανο χωρις να θυμαμαι σιγουρα. Αν μπορει καποιος ας μας ενημερωσει πανω σε αυτο το θεμα.

Οπως το φορτιζεις οταν σου βγαλει οτι φορτισε η μπαταρια στα 5 λεπτα, μην το βγαλεις απο τη φορτιση, απλα κανε μια επανεκκινηση τη συσκευη.. Λογικα θα σου δειξει την σωστη σταθμη της μπαταριας... Αν σου δειχνει παλι 100%, τοτε μαλλον η μπαταρια σου μας εχει αφησει χρονους...

Καπου εδω μεσα διαβασα οτι μπορεις να πας τη μπαταρια να σου τη μετρησουν, νομιζω ηταν σε Γερμανο χωρις να θυμαμαι σιγουρα. Αν μπορει καποιος ας μας ενημερωσει πανω σε αυτο το θεμα.

δοκίμασε αυτό

Nova Battery Tester v1.75

ή κάτι παρόμοιο από το market

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Παιδιά μάλλον η μπαταρία μου τα έχει παίξει. θα πάρω άλλη..

Με το partition τί μπορω να κάνω!!! έκανα partition sd απο το recovery όταν άνοιξα το κινητό ο χώρος αποθήκευσης απο 8gb πήγε στα 6gb άρα το partition έγινε μάλλον καλά, όμως οταν στον terminal έγραψα

su

mkfs.vfat /dev/block/mmcblk0p1 μου έβγαλέ not found και υπέθεσα αυτό γίνεται επειδή δεν έχω την app2sd τί μπορώ να κάνω????

Ποια rom εχεις? Στο titanium BackUp σου αναγνωριζει το a2sd partition?