Billoaded Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 δεν μου λειτουργεί το adfree.κανω update τους hosts μετα reboot αλλα εξακολουθώ να βλεπω ads σε προγραμματα και παιχνιδια.ξερει κανεις τι πρεπει να κανω? δεν ξερει κανεις?:( Kyrille μηπως εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 δεν ξερει κανεις?:( Kyrille μηπως εσυ? Eίσαι root κανονικά; Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 ναι, ειμαι κανονικά root και εχω ακομα την eclair. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 ναι, ειμαι κανονικά root και εχω ακομα την eclair. απεγκατέστησε το adfree, και ξαναεγκατέστησε το... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 το εχω κανει.και reboot μετα την εγκατασταση, αλλα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 το εχω κανει.και reboot μετα την εγκατασταση, αλλα τιποτα.. πάτα revert και ξανά download and install hosts ! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 evala ta arxeia sthn sd kai katevasa to terminal emulator...grafw auto pou dinete kai otan to teleiwnw dn vgazei tpt....to eixa kanei ligo pio palia sthn eclair kai to eixa kanei root me z4root kai to terminal emulator to eixe anoi3ei me superuser...twra sthn froyo ti na kanw? δεν ξέρω.. και μην γράφεις με greeklish... δεν σου βγάζει κανένα σφάλμα? όλα καλά και στο τέλος δεν σου εμφανίζει τα live wallpapers? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 όχι δεν βγάζει κανένα σφάλμα...και το κινητό δεν κάνει reboot όταν τελειώσω το κείμενο....και κατι άσχετο....z4root για 2.2 froyo υπάρχει? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 όχι δεν βγάζει κανένα σφάλμα...και το κινητό δεν κάνει reboot όταν τελειώσω το κείμενο....και κατι άσχετο....z4root για 2.2 froyo υπάρχει? όχι. εγκατέστησε το busybox από το μαρκετ και ξαναδοκίμασε.. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 το εγκατέστησε το busybox αλλά μου λέει θέλει root...πως να το κάνω root? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 24, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 το εγκατέστησε το busybox αλλά μου λέει θέλει root...πως να το κάνω root? μαρεσει που λες οτι το εχεις κανεις ροοτ.... κατέβασε το z4root από εδώ, και πάτα pernament root. !!! (πρεπει να κανεις register στο site..) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 λοιπόν για να τελειώσει το θέμα :p....τώρα έχω froyo...όταν είχα την eclair δεν είχα κάνει titanium backup...και τώρα το z4root δεν το υποστιρίζει στην froyo...να δοκιμάσω το superoneclick? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 λοιπόν για να τελειώσει το θέμα :p....τώρα έχω froyo...όταν είχα την eclair δεν είχα κάνει titanium backup...και τώρα το z4root δεν το υποστιρίζει στην froyo...να δοκιμάσω το superoneclick? Ναι να το κανεις με superoneclick και για οτι αλλο θες ρωτα Αυτο σημαινει ομως πως δεν εισαι root οπως ειπες νωριτερα.Τεσπα καντο με το superoneclick Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 (edited) Παιδία καλησπέρα, θα ήθελα κάποιος που έχει βάλει JPF και Launcher Pro να μου πει εάν: Μπαίνοντας στα contacts, αφού κάνουμε ότι κάνουμε, εαν πατήσουμε το back (πλήκτρο με βελάκι), βγαίνει από το contacts app ή πλέον βγαίνει πατώντας το πλήκτρο Home??? Δεν θυμάμαι να μου το έκανε πριν να εγκαταστήσω το Launcher Pro και επειδή έχω συνηθήσει να βγαίνω με το back με νευριάζει (λίγο όχι πολύ :-) ) Αααα by the way....αυτές τις μέρες σκαλιζα το gps. Και νομίζω ότι έχω βρει τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο gpssetup2 και στο gps conf να το κάνω να κλειδώνει όσο πιο γρήγορα μπορεί να γίνεται. Σας εξηγούμαι ότι προυποθέτει να είμαστε root καθώς και την χρήση AGPS μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους (μερικά κιλο μπάιτς), κάτι που εμένα δεν με ενοχλεί αφού έχω πακέτο data. Δεν έχω γράψει μέχρι τώρα σχετικά γιατι ακόμα το τσεκάρω. Θα σας ενημερώσω συντομα... Edited January 25, 2011 by RadiactiveToy Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nhariton Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Παιδία καλησπέρα, θα ήθελα κάποιος που έχει βάλει JPF και Launcher Pro να μου πει εάν: Μπαίνοντας στα contacts, αφού κάνουμε ότι κάνουμε, εαν πατήσουμε το back (πλήκτρο με βελάκι), βγαίνει από το contacts app ή πλέον βγαίνει πατώντας το πλήκτρο Home??? Δεν θυμάμαι να μου το έκανε πριν να εγκαταστήσω το Launcher Pro και επειδή έχω συνηθήσει να βγαίνω με το back με νευριάζει (λίγο όχι πολύ :-) ) Ναι, και εμένα με το που εβαλα το launcher pro, οταν πατουσα στα contacts, δεν εβγαινε με το back... ωσπου κράτησα πατημένο το εικονίδιο των contacts και έκανα change shortcut και διάλεξα Εφαρμογες / Επαφές (στην ουσία ξαναέβαλα το εικονιδιο των επαφων) και μου δούλευε κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Ναι, και εμένα με το που εβαλα το launcher pro, οταν πατουσα στα contacts, δεν εβγαινε με το back... ωσπου κράτησα πατημένο το εικονίδιο των contacts και έκανα change shortcut και διάλεξα Εφαρμογες / Επαφές (στην ουσία ξαναέβαλα το εικονιδιο των επαφων) και μου δούλευε κανονικά. Ευχαριστώ, δούλεψε!!! Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Αααα by the way....αυτές τις μέρες σκαλιζα το gps. Και νομίζω ότι έχω βρει τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο gpssetup2 και στο gps conf να το κάνω να κλειδώνει όσο πιο γρήγορα μπορεί να γίνεται. Σας εξηγούμαι ότι προυποθέτει να είμαστε root καθώς και την χρήση AGPS μέχρι να κλειδώσει δορυφόρους (μερικά κιλο μπάιτς), κάτι που εμένα δεν με ενοχλεί αφού έχω πακέτο data. Δεν έχω γράψει μέχρι τώρα σχετικά γιατι ακόμα το τσεκάρω. Θα σας ενημερώσω συντομα... Αυτά τα KB κοστίζουν πολύ! Και δεν είναι και λίγα. Με 2 χρήσεις του AGPS 1.5ΜΒ χρέωση 10€! Με πακέτο δεδομένων είσαι καλυμμένος, αλλιώς ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ! Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Αυτά τα KB κοστίζουν πολύ! Και δεν είναι και λίγα. Με 2 χρήσεις του AGPS 1.5ΜΒ χρέωση 10€! Με πακέτο δεδομένων είσαι καλυμμένος, αλλιώς ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ! Συμφωνώ όσον αφορά στις χρεώσεις εάν δεν έχουμε διαθέσιμο κάποιο πακέτο δεδομένων το AGPS είναι απαγορευτικό. Διαφωνώ στον τρόπο που λές ότι δουλεύει το AGPS (τα ΚΒ είναι λίγα). Υπάρχει επιλογή να λειτουργεί στο ξεκίνημα λαμβάνοντας υπόψη δεδομένα κατά προσέγγιση της θέσης από την κυψέλη του δικτύου σου και τον κατάλληλο ntp server. Ετσι βοηθάει το gps να κλειδώσει πιο γρήγορα τους δορυφόρους. Μετά παίρνουμε το στίγμα από τους δορυφόρους μόνο μέσω του GPS. Μην έχουμε 3G φοβίες, άλλα apps τρώνε πολλαπλάσιο όγκο δεδομένων χωρίς καλά καλά να ξέρει ούτε ο μέσος χρήστης πως και πότε. Αυτό το GPS που ενσωματώνει το Galaxy μας έχει θέμα που δεν νομίζω ότι θα διορθωθεί ούτε με το επίσημο froyo update. Μόνο του θέλει ένα πεντάλεπτο να βρεί στίγμα.... Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Συμφωνώ όσον αφορά στις χρεώσεις εάν δεν έχουμε διαθέσιμο κάποιο πακέτο δεδομένων το AGPS είναι απαγορευτικό. Διαφωνώ στον τρόπο που λές ότι δουλεύει το AGPS (τα ΚΒ είναι λίγα). Υπάρχει επιλογή να λειτουργεί στο ξεκίνημα λαμβάνοντας υπόψη δεδομένα κατά προσέγγιση της θέσης από την κυψέλη του δικτύου σου και τον κατάλληλο ntp server. Ετσι βοηθάει το gps να κλειδώσει πιο γρήγορα τους δορυφόρους. Μετά παίρνουμε το στίγμα από τους δορυφόρους μόνο μέσω του GPS. Μην έχουμε 3G φοβίες, άλλα apps τρώνε πολλαπλάσιο όγκο δεδομένων χωρίς καλά καλά να ξέρει ούτε ο μέσος χρήστης πως και πότε. Αυτό το GPS που ενσωματώνει το Galaxy μας έχει θέμα που δεν νομίζω ότι θα διορθωθεί ούτε με το επίσημο froyo update. Μόνο του θέλει ένα πεντάλεπτο να βρεί στίγμα.... Η διάρκεια για την οποία μιλάω δεν είναι πάνω από 5 λεπτά, και έγινε δοκιμαστικά. Μόλις είδα την κίνηση δεδομένων το έκλεισα. Για να καταλάβεις, έχω απενεργοποιημένο το ΑGPS, γυρισμένο σε GSM, επιλεγμένο ΑΡΝ Μούφα(κενό) και με τη χρήση του GPSopt όλα ενεργοποιήθηκαν χωρίς μάλιστα να φαίνεται στις ρυθμίσεις! Απλώς όταν άνοιξα το GPS(μέσα από το GPSopt) μετά από επανεκκίνηση, έτρεξα το navigon και φάνηκε η κίνηση δεδομένων. Και από τη στιγμή που οι εταιρίες χρεώνουν 6€/ΜΒ, είναι πολλά ακόμα και αυτά τα λίγα! Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theta Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 Κατέβασα το καινούριο KIES. Έκδοση 2. Καμία σχέση με το παλιό. Το έχει κατεβάσει κανένας άλλος να μας πει εντυπώσεις; Παράθεση τοβιβλίο.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. January 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2011 μολις εγκατεστησα το μαγειρεμενο κινουμενο framework απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=911306. Μαματο ειναι!!! θελει μονο root oμως ετσι! Κατεληξε τελικα καποιος πως θα φτιαξουμε το αναθεματισμενο gps μας? τελικα μονο χωρο στην μνημη πιανει, δορυφορο δεν πιανει!! Ξερει κανεις που θα βρω το live wallpaper που εχει το galaxy s , αυτο με την λιμνη οπου καθε που πατας την οθονη κανει κυματισμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 News: Δεν ξερω αν ισχυει απολυτα αλλα ακουγετε οτι ο darky μπορει να κανει port την rom του και για το κινητο μας... Αλλα επειδη ειναι πολυ απασχολημενος αυτη την περιοδο προς το παρον θα το κανει μονο εαν κανουν donate καπια χρηματα οι χρηστες του i5800... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΤ ΓΙΑΤΙ Η ROM ΤΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΡΕΛΑΑ Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 (edited) News: Δεν ξερω αν ισχυει απολυτα αλλα ακουγετε οτι ο darky μπορει να κανει port την rom του και για το κινητο μας... Αλλα επειδη ειναι πολυ απασχολημενος αυτη την περιοδο προς το παρον θα το κανει μονο εαν κανουν donate καπια χρηματα οι χρηστες του i5800... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΤ ΓΙΑΤΙ Η ROM ΤΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΡΕΛΑΑ Sent from my GT-I5800 using Tapatalk εγω ειμαι μεσα!! ΕΑΝ ΤΗΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΡΩΤΑ Edited January 27, 2011 by spirosteam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RadiactiveToy Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 ας την κανει πρώτα ο Darky και βλέπουμε...ψάχνει για lalaκες? Παράθεση Χριστόφορος :music: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. January 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2011 μολις εγκατεστησα το μαγειρεμενο κινουμενο framework απο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=911306. Μαματο ειναι!!! θελει μονο root oμως ετσι! Κατεληξε τελικα καποιος πως θα φτιαξουμε το αναθεματισμενο gps μας? τελικα μονο χωρο στην μνημη πιανει, δορυφορο δεν πιανει!! Ξερει κανεις που θα βρω το live wallpaper που εχει το galaxy s , αυτο με την λιμνη οπου καθε που πατας την οθονη κανει κυματισμο? Στο android market υπάρχει και λέγεται wateralize...Αυτό έχω κι εγώ! Είναι super!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts