Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κύριλλε έβαλα τα 3 αρχεία που έδωσες στο /system/T9DB/ έκανα wipe στα data του samsung keypad μέσω του titanium backup και reboot αλλά στις input languages του samsung keyboard βρίσκω μόνο τα αγγλικά. Μήπως πρέπει να αλλάξω και το apk? Αν μπορείς να ανεβάσεις κάπου το δικό σου samsung keyboard apk για να δοκιμάσω;

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κύριλλε έβαλα τα 3 αρχεία που έδωσες στο /system/T9DB/ έκανα wipe στα data του samsung keypad μέσω του titanium backup και reboot αλλά στις input languages του samsung keyboard βρίσκω μόνο τα αγγλικά. Μήπως πρέπει να αλλάξω και το apk? Αν μπορείς να ανεβάσεις κάπου το δικό σου samsung keyboard apk για να δοκιμάσω;

Το πληκτρολόγιο της samsung δεν ξέρω αλλά δεν λειτουργεί καλά ούτε στην δικιά μου. Όποτε του ****** δουλεύει. Το apk είναι το ίδιο με την rom του hillbeast... Κάνε κάνα reboot μήπως στρώσει.

Με τη δικιά σου το πληκτρολόγιο της samsung δούλευε τέλεια (μόνο αυτό χρησιμοποιώ, με βολεύει πολύ καλύτερα από τα άλλα). Επίσης νομίζω ότι είναι διαφορετικό από της kyorarom (έχει διαφορά στα κουμπάκια και στα smileys). Αν δεν σου κάνει κόπο ανέβασέ το κάπου να δοκιμάσω, δεν χάνω τίποτα.

Ευχαριστώ! :)

Με τη δικιά σου το πληκτρολόγιο της samsung δούλευε τέλεια (μόνο αυτό χρησιμοποιώ, με βολεύει πολύ καλύτερα από τα άλλα). Επίσης νομίζω ότι είναι διαφορετικό από της kyorarom (έχει διαφορά στα κουμπάκια και στα smileys). Αν δεν σου κάνει κόπο ανέβασέ το κάπου να δοκιμάσω, δεν χάνω τίποτα.

Ευχαριστώ! :)

Ορίστε: http://www.multiupload.com/SHXJF6Z7CD

:)

Παντως εγω που το εβαλα παλι τα ιδια μου εκανε...

Sent via Tapatalk

Που ακριβως το βαζουμε ?

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

Παιδια να ρωτησω κατι!!τελικα εχει βγει android 2.3 για το galaxy 3??

Επισημα οχι.υπαρχει ομως μια μονταρισμενη εκδοση 2.3 απο τον κυριλλο αλλα δεν ειναι ολοκληρωμενη....

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801)

Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta

Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V.

Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz

Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD

• Administrators
Που ακριβως το βαζουμε ?

Αν το τρέξεις δεν εγκαθίσταται; Εναλλακτικά το πετάς στον φάκελο /System/App με τη βοήθεια κάποιου explorer με root rights όπως ο ES File Explorer.

Modpic.gif

Παντως εγω που το εβαλα παλι τα ιδια μου εκανε...

Δυστυχώς και σε μένα.

Δοκίμασα και να το μετονομάσω σε AxT9IME.apk αλλά δεν έγινε τίποτα.

Κρίμα γιατί το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο μου φαίνεται πολύ καλύτερο απ' τα άλλα. :(

Δυστυχώς και σε μένα.

Δοκίμασα και να το μετονομάσω σε AxT9IME.apk αλλά δεν έγινε τίποτα.

Κρίμα γιατί το συγκεκριμένο πληκτρολόγιο μου φαίνεται πολύ καλύτερο απ' τα άλλα. :(

Ριξε μια ματια και στο smart keyboard pro http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/screenshot-1325953455428.png' alt='screenshot-1325953455428.png'>

Παιδια εχω δυο ερωτησεις.....

Πρωτον αν γινεται τελικα στο κινητο μας να δουμε καποιο αλλο βιντεο περα απο το youtube...(;;;)

Δευτερον αν υπαρχει καποιο λογισμικο να εγκαταστησω στη θεση του android 2.2 ωστε να ειναι ανταξιο η και καλυτερο του android 2.3

Σορυ αν φανουνε λιγο χαζες οι ερωτησεις μου αλλα ειμαι σχετικα καινουριος και δε ξερω πολλα πραγματα...Εχω διαβασει καποια στο forum αλλα χανεσαι αν τα δεις ολα μαζι....

Le max2 6/64 (rr oreo rom)

• Administrators
Πρωτον αν γινεται τελικα στο κινητο μας να δουμε καποιο αλλο βιντεο περα απο το youtube...(;;;)

Θα χρειαστεί να βάλεις έναν video player, ρίξε μια ματιά εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271531

Δευτερον αν υπαρχει καποιο λογισμικο να εγκαταστησω στη θεση του android 2.2 ωστε να ειναι ανταξιο η και καλυτερο του android 2.3

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει τι ζητάς αλλά από αυτό που έχω καταλάβει η απάντηση είναι... όχι.

Modpic.gif

καλησπέρα.

έχω περάσει στο κινητό μου τη ρομ του κύριλλου, και το update 9.4, και όλα ήταν μια χαρα. μέχρι που πριν απο μερικές μέρες, άρχισε να κολλάει σε απίστευτο βαθμό, κυρίως όταν θέλω να κάνω κάποια κλήση. πολλές φορές και όταν με καλούν το βγάζει κλειστό. να πω επίσης, ότι τις τελευταίες μέρες έκανα με μια εφαρμογή battery calibration και κατέβασα το Animated Widget Contact Pro, αν έχει να κάνει, που μου κολλάει τραγικά. Καμία βοήθεια;;

υ.γ. έχω πρόβλημα και με τον συγχρονισμό δεδομένων των facebook επαφών μου. όλα τα άλλα δεδομένα τα συγχρονίζει, αυτό όσο και να προσπαθεί.... δεν!

Edited by dimikata8

καλησπέρα.

έχω περάσει στο κινητό μου τη ρομ του κύριλλου, και το update 9.4, και όλα ήταν μια χαρα. μέχρι που πριν απο μερικές μέρες, άρχισε να κολλάει σε απίστευτο βαθμό, κυρίως όταν θέλω να κάνω κάποια κλήση. πολλές φορές και όταν με καλούν το βγάζει κλειστό. να πω επίσης, ότι τις τελευταίες μέρες έκανα με μια εφαρμογή battery calibration και κατέβασα το Animated Widget Contact Pro, αν έχει να κάνει, που μου κολλάει τραγικά. Καμία βοήθεια;;

υ.γ. έχω πρόβλημα και με τον συγχρονισμό δεδομένων των facebook επαφών μου. όλα τα άλλα δεδομένα τα συγχρονίζει, αυτό όσο και να προσπαθεί.... δεν!

πολλες φορές, βάζουμε εφαρμογές από To μαρκετ που ΔΕΝ είναι κατάλληλες/συμβατές με τη συσκευή μας.

Πχ Αν προσπαθήσετε να βάλετε igo σε NON-OC έκδοση θα κολλάει τραγικά, ενώ σε OC παίζει μια χαρά.

2ο παράδειγμα: είχα περάσει ένα widget για τον καιρό που όταν έτρεχε (στο παρασκήνιο) κολλούσε ΕΝΤΕΛΩΣ το κινητό...

Απότι κατάλαβα κάτι πέρασες που κολλάει το κινητό.

Απλά, απεγκατέστησέ το. Πιθανολογώ οτι είναι το Animated Widget Contact Pro - Μπορεί να είναι και κατι αλλο ασχετο που πέρασες.

Δεν φταίει η 9.4.

Δεν είναι όλες οι εφαρμογές κατάλληλες για τον γαλαξία μας (καλώς ή κακώς)!!! μην ξεχάτε είναι απλό κινητό, ούτε διπύρηνο, ούτε Playstation...

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά τη συγκεκριμένη εφαρμογή στη free εκδοχή της την έχω δουλέψει για μήνες πριν κ όλα ήταν οκ. Και το μάρκετ για οτιδήποτε εγκατέστησα λέει ότι είναι συμβατό. Παίζει κάποιο ρόλο η μπα;

Πες μου αν μπορείς και ποιό widget για τον καιρό εννοείς, γιατί πέρασα και κάτι τέτοιο ;)

εχω βαλει την 9.4 και τα παει γενικα καλα (εχω ενα θεματακι με τις επαφες και την μπαταρια αλλα παλευονται)

Θα ηθελα να προτεινω το εξεις : Η samsung εχιε κανει συμφονεια με την route 66 δωρεαν παροχη ofline gps στους κατοχους δικης συσκευης http://www.66.com/samsung/ το εβαλα στο 5800 και τρεχει παρα πολυ καλα. Επεισις στις official δινει μια app για office με πληρη δικαιωματα.

Θα μπορουσαν να ενσωματοθουν σε καποια rom ; Και εμεις που εχουμε την 9.4 που μπορουμε να βρουμε την εφαρμογη γι office εκτος market ????

Ευχαριστω.

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση. Κι εγώ αυτό σκέφτηκα, αλλά τη συγκεκριμένη εφαρμογή στη free εκδοχή της την έχω δουλέψει για μήνες πριν κ όλα ήταν οκ. Και το μάρκετ για οτιδήποτε εγκατέστησα λέει ότι είναι συμβατό. Παίζει κάποιο ρόλο η μπα;

Πες μου αν μπορείς και ποιό widget για τον καιρό εννοείς, γιατί πέρασα και κάτι τέτοιο ;)

μπα...

weatherbug

@Skouiki: η 66 ΔΕΝ ειναι δωρεαν για το δικό μας κινητό. Δεν νομίζω οτι εδώ είναι το κατάλληλο μερος για να βρει κάποιος αγοραστές εφαρμογές ΔΩΡΕΑΝ πχ office εκτός μάρκετ...:down:

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι on topic αλλά είχα περάσει το ubuntu one στο κινητό πριν κάνα μήνα και έτρωγε τρελά σκαλώματα + reboots σχεδόν συνέχεια!

μπα...

weatherbug

@Skouiki: η 66 ΔΕΝ ειναι δωρεαν για το δικό μας κινητό. Δεν νομίζω οτι εδώ είναι το κατάλληλο μερος για να βρει κάποιος αγοραστές εφαρμογές ΔΩΡΕΑΝ πχ office εκτός μάρκετ...:down:

το ξαναγραφω για να μην παρεξηγειθω, την εφαρμογη για το office την δινει δωρεαν η samsung μαζι με την official rom. ΔΕΝ ψαχνω για σπασμενα apk. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Όσο για το route 66 ειναι δωρεάν πριν απο λιγες ωρες την πέρασα.

Ευχαριστώ.

λοιπον εψαξε και το βρηκα. Η εφαρμογη λεγετε thinkfree office και ειναι προεγκατεστημενη στο 5800

http://www.gsmarena.com/samsung_i5800_galaxy_3-review-502p8.php

Edited by skouiki

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι on topic αλλά είχα περάσει το ubuntu one στο κινητό πριν κάνα μήνα και έτρωγε τρελά σκαλώματα + reboots σχεδόν συνέχεια!

πως φλασαρες τα ubuntu και με τι κερνελ?

Samsung Note 9 Black

πως φλασαρες τα ubuntu και με τι κερνελ?

ubuntu one ειναι εφαρμογη που υπαρχει και στο ubuntu και συγχρονιζει αρχεια κτλπ

Kyrillos' Rom 10

Καλησπερα...ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω.Ειπα να δοκιμασω να πειραξω το galaxy 3 ενος φιλου μου βασιζομενος στα τοσα φλασαρισματα στο galaxy s αλλα προφανως κατι δεν εκανα σωστα...περασα την kyrillos v9.3 και ολα καλα...καμια σχεση με πριν αλλα του βγαζει οτι δεν εχει χωρο για εφαρμογες ενω μεσα του επιτρεπει να χει μονο 15-20 apps.υπαρχει κατι που μπορει να γινει?υπαρχει κατι καλυτερο απο την συγκεκριμενη ρομ?..
slim 3.5 + semaphore 1.1.1s

Καλησπερα...ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω.Ειπα να δοκιμασω να πειραξω το galaxy 3 ενος φιλου μου βασιζομενος στα τοσα φλασαρισματα στο galaxy s αλλα προφανως κατι δεν εκανα σωστα...περασα την kyrillos v9.3 και ολα καλα...καμια σχεση με πριν αλλα του βγαζει οτι δεν εχει χωρο για εφαρμογες ενω μεσα του επιτρεπει να χει μονο 15-20 apps.υπαρχει κατι που μπορει να γινει?υπαρχει κατι καλυτερο απο την συγκεκριμενη ρομ?..

Πέρασες τα αρχεία του Hybrid2sd?

Εκανες partition την κάρτα?

Τι κάρτα έχεις?

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

απεγκατεστησα τελικα καποιες εφαρμογες, αλλα τίποτα. εχω φτασει στο σημειο να μην μπορω να μιλησω & εβαλα τη sim μου αλλου! καμια αλλη λυση;

μπα...

weatherbug

απεγκατέστησα τελικά κάποιες εφαρμογές αλλά τίποτα. έχω φτάσει στο σημείο να μην μπορώ να μιλήσω κι έβαλα τη sim μου αλλού! καμία άλλη λύση;;

:!: Από Ομάδα Διαχείρισης

Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.

Edited by sakiss