Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

κατι αλλο τωρα παω να την ξαναπερασω μπαινω σε recovery mode και οταν φτανω στο yes all users μετα

μου γραφει "--Wiping data...

Formatting DATA:...

και κολλαει εκει(εχει πανω απο 10 λεπτα)

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

κατι αλλο τωρα παω να την ξαναπερασω μπαινω σε recovery mode και οταν φτανω στο yes all users μετα

μου γραφει "--Wiping data...

Formatting DATA:...

και κολλαει εκει(εχει πανω απο 10 λεπτα)

δοκιμασε να περασεις την jpf πρωτα

δοκιμασε να περασεις την jpf πρωτα

που εναι και πως?

αφου δεν μπαινει σε recοvery mode?

οκ........

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

kaλησπερα παιδια,

κυριλλε, ή οποιος αλλος γνωριζει. οταν λετε

Flash from CWM recovery, v5.5 required to install this update!] τι εννοεις? πως θα το κανω δηλαδη? οχι με odin?

και την 5.7 που θα την βρω?

Καλησπέρα σε όλους. Μόλις τελείωσα με το πέρασμα της 5.7 από 2.1 Vodafone. Το τηλέφωνο έχει γίνει αγνώριστο. Συγχαρητήρια και από εμένα και στον Κύριλλο αλλά και στον Αστροναύτη για την πολύ καλή δουλειά που έχουν κάνει.Συνεχίστε έτσι :respect::respect::respect:
ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro

βαλτε ενα link για την 5.7 .....

Όλες βρίσκονται εδώ https://sites.google.com/site/astronaytiscom/rom/alls-roms

ΖΤΕ BLADE - Samsung Galaxy 3 (i5800) - Google Nexus One - Asus Eee Pad Transformer 10.1" - Lg G Pad 7.0 (V400) - Coolpad F1 - Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Παιδιά καλησπέρα!

Πήρα εχθές το τηλέφωνο, και ψάχνωντας λίγο στο ίντερνετ έπεσα πάνω στον οδηγό αυτόν.

Θέλω να ρωτήσω, καθώς υπάρχουν ήδη 300+ σελίδες :P , μπορεί να μου πει κάποιος αν το αρχικό ποστ είναι ακόμα έγκυρο, και τί είναι αυτά που βλέπω που λέτε για κάτι ROMs στις τελευταίες σελίδες?

Ευχαριστώ!

Y.Γ.

Αχ, παιδιά, ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό, και στα 6:30 λεπτά το Odin έγραψε PASS, αλλά το κινητό είναι κολλημένο στην οθόνη που γράφει SAMSUNG εδώ και κανένα 20λεπτο!

Δεν το έχω αποσυνδέσει από το PC. Τι πήγε στραβά!;

σας παραθέτω την οθόνη του Odin

http://img69.imageshack.us/img69/7964/odinn.png

Edited by MairyAn

Παιδιά καλησπέρα!

Πήρα εχθές το τηλέφωνο, και ψάχνωντας λίγο στο ίντερνετ έπεσα πάνω στον οδηγό αυτόν.

Θέλω να ρωτήσω, καθώς υπάρχουν ήδη 300+ σελίδες :P , μπορεί να μου πει κάποιος αν το αρχικό ποστ είναι ακόμα έγκυρο, και τί είναι αυτά που βλέπω που λέτε για κάτι ROMs στις τελευταίες σελίδες?

Ευχαριστώ!

Y.Γ.

Αχ, παιδιά, ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό, και στα 6:30 λεπτά το Odin έγραψε PASS, αλλά το κινητό είναι κολλημένο στην οθόνη που γράφει SAMSUNG εδώ και κανένα 20λεπτο!

Δεν το έχω αποσυνδέσει από το PC. Τι πήγε στραβά!;

σας παραθέτω την οθόνη του Odin

Τι έγινε; Ακόμα τίποτα; Αφού φτάνει μέχρι το logo σώζεται η κατάσταση.

Αποσύνδεσε το τηλ κλείσ'το και ξανακάνε τη διαδικασία. Δοκίμασε αυτήν τη ρομ http://www.megaupload.com/?d=SGEH9XOB

Edited by Larrythe

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Τι έγινε; Ακόμα τίποτα; Αφού φτάνει μέχρι το logo σώζεται η κατάσταση.

Αποσύνδεσε το τηλ κλείσ'το και ξανακάνε τη διαδικασία. Δοκίμασε αυτήν τη ρομ http://www.megaupload.com/?d=SGEH9XOB

Ναι, ακόμα έτσι είναι :/

Πριν ξανακάνω όλη τη διαδικασία μήπως να το αποσυνδέσω πρώτα και να δοκιμάσω να το σβήσω και να το ξανανοίξω;

Επίσης τι διαφορά έχει το αρχείο που μου δίνεις από αυτό που χρησιμοποίησα;

Σε ευχαριστώ!

Ναι, ακόμα έτσι είναι :/

Πριν ξανακάνω όλη τη διαδικασία μήπως να το αποσυνδέσω πρώτα και να δοκιμάσω να το σβήσω και να το ξανανοίξω;

Επίσης τι διαφορά έχει το αρχείο που μου δίνεις από αυτό που χρησιμοποίησα;

Σε ευχαριστώ!

Ναι αν θες δοκίμασε, δεν έχεις να χάσεις τίποτα. Αυτή που σου λέω είναι πιο καινούρια, και κατα τη γνώμη μου η καλύτερη στοκ. Ξεκίνα με στοκ και αργότερα παίζεις με μονταρισμένες ;)

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

οκ, το να το κλέισω και να το ξανανοίξω δεν έκανε τίποτα, ξαναξεκινώ από την αρχή με το.tar που μου έδωσες.

Για το .ops δεν πειράζει που θα ξαναχρησιμοποιήσω αυτό του 1ου ποστ, έτσι;

οκ, το να το κλέισω και να το ξανανοίξω δεν έκανε τίποτα, ξαναξεκινώ από την αρχή με το.tar που μου έδωσες.

Για το .ops δεν πειράζει που θα ξαναχρησιμοποιήσω αυτό του 1ου ποστ, έτσι;

Όχι, δεν πειράζει. Κανονικά θα πρέπει να ανοίξει πριν γράψει Οκ το odin, αν δεν ανοίξει όμως μην αγχωθείς. Και μάλλον θα ανοίξει στα ολλανδικά! :lol:

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Όχι, δεν πειράζει. Κανονικά θα πρέπει να ανοίξει πριν γράψει Οκ το odin, αν δεν ανοίξει όμως μην αγχωθείς. Και μάλλον θα ανοίξει στα ολλανδικά! :lol:

ΧΑΧ, από τη στιγμή που θα μπορώ να το αλλάξω πάλι σε ελληνικά δεν πειράζει :P

(μόνο που ίσως χρειαστώ καθοδήγηση, γιατί όπως είπα εχθές το πήρα δεν έχω προλάβει να απομνημονεύσω τα μενού :P )

Σε ευχαριστώ και πάλι!

ΧΑΧ, από τη στιγμή που θα μπορώ να το αλλάξω πάλι σε ελληνικά δεν πειράζει :P

(μόνο που ίσως χρειαστώ καθοδήγηση, γιατί όπως είπα εχθές το πήρα δεν έχω προλάβει να απομνημονεύσω τα μενού :P )

Σε ευχαριστώ και πάλι!

Όταν ανοίξει θα πας στις ρυθμίσεις(γραναζάκι) και θα κατέβεις λίγο και θα πατήσεις στο εικονίδιο που είναι σαν πλήκτρο "Α". Στο μενού που θα ανοίξει η πρώτη επιλογή είναι οι λίστα με τις χώρες.

Θέλω να ακούσω ευχάριστα νέα!

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Θέλω να ακούσω ευχάριστα νέα!

πίστεψέ με είμαι η πρώτη που θα ήθελα να δω τα ευχάριστα νέα αλλά φοβάμαι ότι έγινε πάλι το ίδιο. Το odin γράφει PASS και το τηλέφωνο έχει μείνει στην οθόνη που λέει SAMSUNG εδώ και κανά 5λεπτο πάλι... :cry:

Υ.Γ. Δε φαντάζομαι να παίζει κανέναν ρόλο το ότι δεν έχω μέσα τo memory stick ?

Edited by MairyAn
Υ.Γ.

πίστεψέ με είμαι η πρώτη που θα ήθελα να δω τα ευχάριστα νέα αλλά φοβάμαι ότι έγινε πάλι το ίδιο. Το odin γράφει PASS και το τηλέφωνο έχει μείνει στην οθόνη που λέει SAMSUNG εδώ και κανά 5λεπτο πάλι... :cry:

Υ.Γ. Δε φαντάζομαι να παίζει κανέναν ρόλο το ότι δεν έχω μέσα τo memory stick ?

Καλησπερα.Ανοιξε?

ααχ, όχι...

Ακόμα στην οθόνη που λέει SAMSUNG είμαι.

μαλλον φιλε επαθες οτι ειχα παθει και εγω με την jpn Δεν μου ανοιγε το κινητο με τπτ. Δοκιμασε να περασεις αυτην http://www.multiupload.com/RLHA3EC581 με odin χωρις να βαλεις το bootloader
Kyrillos rom v5.3

Χαιρετώ όλον τον κόσμο. Παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό το Forum και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Έχω εντυπωσιαστεί με τις γνώσεις κάποιων ατόμων. Σίγουρα θα χρειάζονται πολύ χρόνο στον υπολογιστή, για να φτάσουν στο σημείο αυτό και τους συγχαίρω. Είμαι ακόμη στην 2.1 αλλά με τις οδηγίες του astronayti έχω κατεβάσει όλα τα σχετικά στον υπολογιστή μου και περιμένω την κατάλληλη στιγμή (κατάλληλη ψυχολογία καλύτερα γιατί φοβάμαι και λίγο) να μπω στην 5.7 του Kyrillou. Έχω ένα ερώτημα. Έψαξα στο forum για να μην επαναλαμβάνομαι αλλά πιθανόν να το κάνω. Αφού έχω κάνει root με z4 και έχω εγκαταστήσει το titanium backup και αφού έχω κάνει backup τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα αυτών (όχι του συστήματος γιατί διάβασα ότι αν κάνω restore αφού έχω βάλει άλλη rom θα έχω πρόβλημα), έχω το εξής ερώτημα. Για το ndrive που έχω κάποιους χάρτες επιπλέον θα αποθηκευτούν και αυτοί στο backup ή να αποθηκεύσω τον φάκελο στην sd με το χέρι;

2ο ερώτημα: Τις επαφές μου λογικά δεν τις έχω αποθηκεύσει γιατί δεν έβαλα και αρχεία συστήματος στο backup. Πως θα αποθηκεύσω επαφές sms χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην rom 5.5 που θα κάνω restore. Συγνώμη για το πολύ μεγάλο μήνυμα. :O

Χαιρετώ όλον τον κόσμο. Παρακολουθώ πάρα πολύ καιρό το Forum και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλό. Έχω εντυπωσιαστεί με τις γνώσεις κάποιων ατόμων. Σίγουρα θα χρειάζονται πολύ χρόνο στον υπολογιστή, για να φτάσουν στο σημείο αυτό και τους συγχαίρω. Είμαι ακόμη στην 2.1 αλλά με τις οδηγίες του astronayti έχω κατεβάσει όλα τα σχετικά στον υπολογιστή μου και περιμένω την κατάλληλη στιγμή (κατάλληλη ψυχολογία καλύτερα γιατί φοβάμαι και λίγο) να μπω στην 5.7 του Kyrillou. Έχω ένα ερώτημα. Έψαξα στο forum για να μην επαναλαμβάνομαι αλλά πιθανόν να το κάνω. Αφού έχω κάνει root με z4 και έχω εγκαταστήσει το titanium backup και αφού έχω κάνει backup τις εφαρμογές μου και τα δεδομένα αυτών (όχι του συστήματος γιατί διάβασα ότι αν κάνω restore αφού έχω βάλει άλλη rom θα έχω πρόβλημα), έχω το εξής ερώτημα. Για το ndrive που έχω κάποιους χάρτες επιπλέον θα αποθηκευτούν και αυτοί στο backup ή να αποθηκεύσω τον φάκελο στην sd με το χέρι;

2ο ερώτημα: Τις επαφές μου λογικά δεν τις έχω αποθηκεύσει γιατί δεν έβαλα και αρχεία συστήματος στο backup. Πως θα αποθηκεύσω επαφές sms χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στην rom 5.5 που θα κάνω restore. Συγνώμη για το πολύ μεγάλο μήνυμα. :O

Καλημέρα, μην φοβάσε τίποτα :P

Λοιπόν σχετικά με το ndrive, κάνε backup όλη την sd κάρτα σου στο pc να είσαι σίγουρος.

Τώρα για το δεύτερο ερώτημα, τα sms κάντα backup με το "sms backup+" από το μάρκετ. (Θα γίνουν backup στο google account σου (gmail), οπότε δεν πρόκειται να τα χάσεις. Για τις επαφές άκου. Μπες στις επαφές και κάνε εισαγωγή (import) απότην sdcard στο google account σου και κάνε ένα synchronization (ή άνοιξε τον συνεχή συνχρονισμό). Επίσης κάνε και ένα export to sd (εξαγωγή) για να της έχεις και εκεί. Ότι άλλο χρειαστείς πες.

Καλημέρα, μην φοβάσε τίποτα :P

Λοιπόν σχετικά με το ndrive, κάνε backup όλη την sd κάρτα σου στο pc να είσαι σίγουρος.

Τώρα για το δεύτερο ερώτημα, τα sms κάντα backup με το "sms backup+" από το μάρκετ. (Θα γίνουν backup στο google account σου (gmail), οπότε δεν πρόκειται να τα χάσεις. Για τις επαφές άκου. Μπες στις επαφές και κάνε εισαγωγή (import) απότην sdcard στο google account σου και κάνε ένα synchronization (ή άνοιξε τον συνεχή συνχρονισμό). Επίσης κάνε και ένα export to sd (εξαγωγή) για να της έχεις και εκεί. Ότι άλλο χρειαστείς πες.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτι ακόμα. Τα passwords που έχω αποθηκεύσει στα wifi δίκτυα πως τα κρατάω;

Ευχαριστώ για την απάντηση. Κάτι ακόμα. Τα passwords που έχω αποθηκεύσει στα wifi δίκτυα πως τα κρατάω;

Στο titanium, κάνε backup 5 πραγματάκια που έχουν το σηματάκι του titanium. Λέγεται τοένα "wifi passwords".