kyrillos13 Δημ. June 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) Good NewS! Ο τυπος που κανει PORT την CyanogenMod 7 στο κινητουλι μας σημερα καταφερε: What is working : - Android system 2.3.4 and cyanogenmod in general - SDcard is usable - 2D software renderer with correct aspect ratio - Mobile network connection (Fixed 06/02/2011) - Wifi module (Fixed 06/02/2011) - All languages available (en_US, ar_EG, ar_IL, ur_PK, fa_IR, bg_BG, ca_ES, cs_CZ, da_DK, de_AT, de_CH, de_DE, de_LI, el_GR, en_AU, en_CA, en_GB, en_IE, en_IN, en_NZ, en_SG, en_ZA, es_ES, fi_FI, fr_BE, fr_CA, fr_CH, fr_FR, he_IL, hi_IN, hr_HR, hu_HU, it_CH, it_IT, ja_JP, ka_GE, ko_KR, lt_LT, lv_LV, nb_NO, nl_BE, nl_NL, pl_PL, pt_BR, pt_PT, ro_RO, ru_RU, sk_SK, sl_SI, sr_RS, sv_SE, th_TH, tl_PH, tr_TR, uk_UA, vi_VN, zh_CN, zh_HK, zh_TW) What don't work for now : - GPS - 2D graphic acceleration - USB tethering - Sound - Vibrator - Power key - ... maybe more Αει να δουμε! :D @hackerakos, και σιγά σιγά θα τα φτιάξει όλα. Μετά από αυτό, θα φτιάξω μαζί με αυτόν μια rom σαν την δικιά μου, βασισμένη σε gingerbread! :) Edited June 2, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) @hackerakos, και σιγά σιγά θα τα φτιάξει όλα. Μετά από αυτό, θα φτιάξω μαζί με αυτόν μια rom σαν την δικιά μου, βασισμένη σε gingerbread! :) Αντε ης ανωτερα:-) επισησ κυριλλοσ εχω την 5.6 για κερνελ μου σηνηστας να βάλω αν ναι στειλε κανενα λινκ για να το κατεβασω. Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Edited June 2, 2011 by dragonn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Έβαλα την 5.5 κατ ευθείαν από την 3.0 που είχα πριν. Τότε είχε ενα θεμα με τις επαφες που μετα δεν γύριζε στην αρχική οθόνη. Το είχα διορθώσει από οδηγίες από εδώ. Τώρα το ξανακανε αλλα δε θυμάμαι πως το είχα διορθώσει. Μπορεί να μου πει κάποιος γιατι δεν το βρίσκω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Έβαλα την 5.5 κατ ευθείαν από την 3.0 που είχα πριν. Τότε είχε ενα θεμα με τις επαφες που μετα δεν γύριζε στην αρχική οθόνη. Το είχα διορθώσει από οδηγίες από εδώ. Τώρα το ξανακανε αλλα δε θυμάμαι πως το είχα διορθώσει. Μπορεί να μου πει κάποιος γιατι δεν το βρίσκω; κρατα πατημενο το εικονιδιο επαφες και μετα εκε πατασ αλλαγη σντομευσεισ στα αγγλικα το εχει κα πατασ επαφεσ μετα reboot και εισαι ετοιμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Έβαλα την 5.5 κατ ευθείαν από την 3.0 που είχα πριν. Τότε είχε ενα θεμα με τις επαφες που μετα δεν γύριζε στην αρχική οθόνη. Το είχα διορθώσει από οδηγίες από εδώ. Τώρα το ξανακανε αλλα δε θυμάμαι πως το είχα διορθώσει. Μπορεί να μου πει κάποιος γιατι δεν το βρίσκω; Πάτα κρατημένο το εικονίδιο των επαφών στην μπάρα στην αρχική οθόνη. Μετά change shortcut, εφαρμογές, βρες τις επαφές και πάτα το, μετά default icon ή launcher pro icon ότι θες εσύ και είσαι OK. Αν θες κάνε και μια επανεκκίνηση στον launcher pro για σιγουριά. (Αριστερό κουμπί, Preferences, Restart Launcher Pro) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Good NewS! Ο τυπος που κανει PORT την CyanogenMod 7 στο κινητουλι μας σημερα καταφερε: What is working : - Android system 2.3.4 and cyanogenmod in general - SDcard is usable - 2D software renderer with correct aspect ratio - Mobile network connection (Fixed 06/02/2011) - Wifi module (Fixed 06/02/2011) - All languages available (en_US, ar_EG, ar_IL, ur_PK, fa_IR, bg_BG, ca_ES, cs_CZ, da_DK, de_AT, de_CH, de_DE, de_LI, el_GR, en_AU, en_CA, en_GB, en_IE, en_IN, en_NZ, en_SG, en_ZA, es_ES, fi_FI, fr_BE, fr_CA, fr_CH, fr_FR, he_IL, hi_IN, hr_HR, hu_HU, it_CH, it_IT, ja_JP, ka_GE, ko_KR, lt_LT, lv_LV, nb_NO, nl_BE, nl_NL, pl_PL, pt_BR, pt_PT, ro_RO, ru_RU, sk_SK, sl_SI, sr_RS, sv_SE, th_TH, tl_PH, tr_TR, uk_UA, vi_VN, zh_CN, zh_HK, zh_TW) What don't work for now : - GPS - 2D graphic acceleration - USB tethering - Sound - Vibrator - Power key - ... maybe more Αει να δουμε! :D υπαρχει καποιο λινκ να κατεβασουμε 2.3 εστω δοκιμαστικα ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 υπαρχει καποιο λινκ να κατεβασουμε 2.3 εστω δοκιμαστικα ????????? Όχι ακόμα. Δεν λειτουργεί τίποτα σχεδόν. Αλλά τρέχει ωραία στο κινητό. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 παιδια καλησπερα !!! Κυριλλε πηγα το galaxy στο σερβις για τα "νερακια" και την επομενη μερα μου εστειλαν μηνυμα στο κινητο ... "samsung service : Η συσκευη σας βρισκεται σε αναμονη ανταλλακτικου. θα ενημερωθειτε με μηνυμα για την προοδο της" :p οποτε οσοι εχετε το ιδιο προβλημα φλασαρετε την μαμισια και τρεχτε στο σερβις ! :lol: Ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ για τον χρόνο επισκευής να ξέρουμε. Ούτως ή άλλως στο ίδιο σέρβις θα το πάω κι εγώ όταν το αποφασίσω (Ηράκλειο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) Kyrillos rom update v5.7! :P Αποκλειστικά στο myphone :D Changelog: Δεν είναι τίποτα το φοβερό, αλλά αλλάζει το χρώμα της μπάρας του ήχου που ήταν ένα μουντό πράσινο, σε ένα πολύ όμορφο πράσινο! Επίσης αλλάζει η μπάρα όταν κατεβάζεις κάτι από το μαρκετ, πριν κατέβει, η λεγόμενη progress bar... Από γκρι γίνεται ένα ωραίο πρασινάκι! :P Download: Megaupload ή Multiupload Edited June 2, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Όχι ακόμα. Δεν λειτουργεί τίποτα σχεδόν. Αλλά τρέχει ωραία στο κινητό. :) Καλησπέρα, τρέχει καλά χωρίς OC; Δηλαδή με OC θα πετάει; Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 (edited) Kyrillos rom update v5.7! :P Αποκλειστικά στο myphone :D Changelog: Δεν είναι τίποτα το φοβερό, αλλά αλλάζει το χρώμα της μπάρας του ήχου που ήταν ένα μουντό πράσινο, σε ένα πολύ όμορφο πράσινο! Επίσης αλλάζει η μπάρα όταν κατεβάζεις κάτι από το μαρκετ, πριν κατέβει, η λεγόμενη progress bar... Από γκρι γίνεται ένα ωραίο πρασινάκι! :P Download: Megaupload ή Multiupload Κυρίλλε να προτείνω κάτι κ έγω που δεν είναι τίποτα φοβερό?:p Εκείνη την ασπρόμαυρη αναπάντητη να της έδινες λίγο χρώμα?:D Υ.Γ Στις ειδοποιήσεις έχει ένα ωραίο μπλε χρώμα αλλά στο μητρώο κλήσεων είναι ένα μουντό γκρι :( 5.7 μόλις πέρασε στο κινητό :rolleyes: Ευελπιστώ στην 5.8 για την αναπάντητη ;-) Edited June 2, 2011 by leuteris23 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Κυρίλλε να προτείνω κάτι κ έγω που δεν είναι τίποτα φοβερό?:p Εκείνη την ασπρόμαυρη αναπάντητη να της έδινες λίγο χρώμα?:D Υ.Γ Στις ειδοποιήσεις έχει ένα ωραίο μπλε χρώμα αλλά στο μητρώο κλήσεων είναι ένα μουντό γκρι :( 5.7 μόλις πέρασε στο κινητό :rolleyes: Ναι όντως το ξέχασα. θα ανεβάσω μάλλον αύριο αυτό που ζητάς :P (v5.7.1) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Kyrillos rom update v5.7! :P Αποκλειστικά στο myphone :D Changelog: Δεν είναι τίποτα το φοβερό, αλλά αλλάζει το χρώμα της μπάρας του ήχου που ήταν ένα μουντό πράσινο, σε ένα πολύ όμορφο πράσινο! Επίσης αλλάζει η μπάρα όταν κατεβάζεις κάτι από το μαρκετ, πριν κατέβει, η λεγόμενη progress bar... Από γκρι γίνεται ένα ωραίο πρασινάκι! :P Download: Megaupload ή Multiupload μολις την περασα και εγω την 5,7 αλλα θα ηθελα να σε ρωτησω ποτε προλαβαινεις ?????να περιμενοθμε την 6,0 απο μερα σε μερα????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Ναι όντως το ξέχασα. θα ανεβάσω μάλλον αύριο αυτό που ζητάς :P (v5.7.1) Είσαι άψογος!Ευχαρίστω κ μόνο που ενδιαφέρθηκες να μπεις στον κόπο να το φτιάξεις αύριο....Οπότε αύριο 5.7.1 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagg21 Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Ενημέρωσέ μας σε παρακαλώ για τον χρόνο επισκευής να ξέρουμε. Ούτως ή άλλως στο ίδιο σέρβις θα το πάω κι εγώ όταν το αποφασίσω (Ηράκλειο). Θα σε ενημερωσω συντοπιτη με π.μ ........... :) Kyrillos rom update v5.7! :P Αποκλειστικά στο myphone :D Changelog: Δεν είναι τίποτα το φοβερό, αλλά αλλάζει το χρώμα της μπάρας του ήχου που ήταν ένα μουντό πράσινο, σε ένα πολύ όμορφο πράσινο! Επίσης αλλάζει η μπάρα όταν κατεβάζεις κάτι από το μαρκετ, πριν κατέβει, η λεγόμενη progress bar... Από γκρι γίνεται ένα ωραίο πρασινάκι! :P Download: Megaupload ή Multiupload κυριλλε δηλ δεν εχουν τα μπλε εκεινα τα ωραια χρωματα της 5.1 ??? αν μπορει καποιος ας βαλει καποια φωτο να δουμε πως ειναι το update ακομα και η 5.6 και η 5.5 .... ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 Νεο Boot animation and change soundoff Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbapboy Δημ. June 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2011 χμμμ.... καταρχας πολυ καλη δουλεια.συγχαρητηρια. αλλα.... πως γινεται να κανω unistall την rom? δεν μπορω να βρω εικονιδιο για να μπω στις φωτο μου και αναγκαζομαι να μπαινω μεσω της καμερας :/ Παράθεση facebook.com/tasis.athanasiou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Το. quickpic δεν υπαρχει μεσα στο κινητο; Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 πως γινεται να κανω unistall την rom? Δεν κάνεις uninstall μια rom, απλά βάζεις από πάνω αυτή που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 χμμμ.... καταρχας πολυ καλη δουλεια.συγχαρητηρια. αλλα.... πως γινεται να κανω unistall την rom? δεν μπορω να βρω εικονιδιο για να μπω στις φωτο μου και αναγκαζομαι να μπαινω μεσω της καμερας :/ Αν έχεις 2.1 η 2.2 θα υπάρχει το εικονίδιο Συλλογή. Αν έχεις άλλη custom ρομ θα υπάρχει το quickpic Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. June 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 χμμμ.... καταρχας πολυ καλη δουλεια.συγχαρητηρια. αλλα.... πως γινεται να κανω unistall την rom? δεν μπορω να βρω εικονιδιο για να μπω στις φωτο μου και αναγκαζομαι να μπαινω μεσω της καμερας :/ Άνοιξε το quickpic.. Το. quickpic δεν υπαρχει μεσα στο κινητο; Υπάρχει. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lowbapboy Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) uh??? το quickpic?? πιστευα οτι ειναι κανα προγραμμα για internet και τετοια κολπα....... οσο για την ρομ.... ποια ειναι η default δηλαδη? η froyo δηλαδη χωρις ρομ και τπτ απο πανω. κ κατι ακομα. οταν παταω το κεντρικο μου 1) Αρχικη οθονη 2) ADW. Launcher 3) Launcher pro...... ποιο θα ηταν καλυτερο να εχω ως προεπιλεγμενο? επισης αν βαλω καποιο προεπιλεγμενο πως μπορω να το αλλαξω??? sorry παιδια για την βροχη ερωτησεων αλλα ... ειμαι ψιλοασχετος...... οΚ Οκ .... χοντροασχετος.... :P 1 more question : ενω εχω αρκετο χωρο ελευθερο στην εσωτερικη μνημη (περιπου 16 -17 mb ) μου βγαζει το εικονιδιο συνεχεια οτι εχω λιγο χωρο στην μνημη ημερολογιου???? χμμμμ???? any explain for this? Παιδια επισης να πω συγχαρητηρια γιατι φαινεται οτι γουσταρετε..... χθες το βραδυ εγραψα το θεμα πιο πανω και ελεγα.....ποιος ξερει ποτε θα απαντησουν..... και τωρα που ξυπνησα ειχε ποσες απαντησεις μονο για την ερωτηση μου....... ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Edited June 3, 2011 by lowbapboy Παράθεση facebook.com/tasis.athanasiou Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stastaz Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 (edited) Νεο Boot animation and change soundoff Τρομερο :D Να σαι καλα Αστροναυτη :D Edited June 3, 2011 by stastaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Τρομερο :D Να σαι καλα Αστροναυτη :D Για να μην το παίζω έξυπνος εγώ απλά βρήκα το boot και το τροποποίησα ώστε να παίζει στο κινητό μας και επειδή βαρέθηκα τον ήχο της Samsung όταν κλείνει το κινητό έφτιαξα και έναν νέο ήχο. Όποιος θέλει του τα δίνω και χωριστά Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 Για να μην το παίζω έξυπνος εγώ απλά βρήκα το boot και το τροποποίησα ώστε να παίζει στο κινητό μας και επειδή βαρέθηκα τον ήχο της Samsung όταν κλείνει το κινητό έφτιαξα και έναν νέο ήχο. Όποιος θέλει του τα δίνω και χωριστά Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Ξεχωριστα παρακαλω!!!:D:D:D:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts