haris77 Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Όταν ξαναμπαίνεις υπάρχει η διαδρομή, σωστά; Δε χρειάζεται να αποσυμπιέσεις τα αρχεία. Και δεν είναι απαραίτητο το Bootloader. Θα σου προτείνω να κατεβάσεις την XWJPF η οποία είναι και one-package(uploaded by kyrillos13). Ψάξε το ως Quadrand. οταν μπαινω παλι, ξεκιναει απ την αρχη το odin.τι εννοεις δεν ειναι απαραιτητο?ακολουθω τον οδηγο του αστροναυτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
datanews Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Καλησπερα και παλι στην παρεα. Θα ηθελα μια γνωμη απο ολους οσοι δοκιμασατε το οποιο flashing μεχρι και το τελευταιο...ποια εκδοση πιστευετε ειναι η πιο σταθρη και γρηγορη. Και λεγοντας σταθερη εννοω να μην χτυπαει framework και να θελει close and close στην 5.2 ειχα αυτο το θεμα και κολλαγε τουλαχιστον σε εμενα. Τωρα ειμαι στην 4.0 παει καλα αλλα η μπαταρια δεν δειχνει να εχει πραγματικα στοιχεια και δειχνει λιγοτερο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Λοιπον φιλαρακια,απολαμβανω κι εγω τη 5.2 του Κυριλλου!!!Και (εννοειται) εχω μια ερωτηση!!Εκανα partition τη καρτα,χρειαζεται να περασω καποια αλλη fugumond;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Λοιπον φιλαρακια,απολαμβανω κι εγω τη 5.2 του Κυριλλου!!!Και (εννοειται) εχω μια ερωτηση!!Εκανα partition τη καρτα,χρειαζεται να περασω καποια αλλη fugumond;; ...........;;;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Λοιπον φιλαρακια,απολαμβανω κι εγω τη 5.2 του Κυριλλου!!!Και (εννοειται) εχω μια ερωτηση!!Εκανα partition τη καρτα,χρειαζεται να περασω καποια αλλη fugumond;; Καλησπέρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του hack3rakos πέρασα την 2.4 beta3 για να δουλέψει το App2SD. Όλα δουλεύουν άψογα με την 5.2 και τον kernel. Δεν σε αφηνει να περασεις γιατι εχει bug o συγκεκριμενος KERNEL 2.4 beta2. Εαν κατεβασεις τον 2.4 beta3 απο εδω: http://fugumod-i5800.googlecode.com/files/Fugumod_froyo_I5800_standard_v2.4.beta3.tar θα ληθει το προβλημα σου. Τον κανεις Flash σαν ONE PACKAGE χωρις να κανεις WIPΕ και χωρις να χασεις και τιποτα... και εισαι ΚΟΜΠΛΕ!! :) Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmart Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 παιδια υπαρχει κανενας οδηγος πως να κανω JIT???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Καλησπέρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του hack3rakos πέρασα την 2.4 beta3 για να δουλέψει το App2SD. Όλα δουλεύουν άψογα με την 5.2 και τον kernel. ΟΚ! ευχαριστω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS-M Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Τι μου παρέχει παραπάνω η έκδοση 5.2 σε σχέση με την 4.1 OC, ιδού το ερώτημα. Χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα την 4.1 OC, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, με πάρα πολλές εγκατεστημένες εφαρμογές με τις παρακάτω επιδόσεις: 1)SD Tools: Write = 4.8 Read = 13.8 (Με SD Speed = 0 περιέργως έχω τις καλύτερες τιμές!) 2)Quadrant: 511 3)Χρόνος μπαταρίας με φυσιολογική χρήση 3-4 ημέρες 4)κανένα κόλημα έως σήμερα, όλα τέλεια με SETCPU settings min 83375 max 1300000 mhz conservative not set on boot with profile enabled on screen off min=83 max=333 mhz (thanks to Kyrillos advice). Ρωτάω λοιπόν τον (εξαιρετικό) φίλο Κύριλλο, αξίζει τον κόπο να κάνω ξανά τον κόπο ν'αλλάξω κερνελ να πάω στην 5.2 και μάλιστα χωρίς OC? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Τι μου παρέχει παραπάνω η έκδοση 5.2 σε σχέση με την 4.1 OC, ιδού το ερώτημα. Χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα την 4.1 OC, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, με πάρα πολλές εγκατεστημένες εφαρμογές με τις παρακάτω επιδόσεις: 1)SD Tools: Write = 4.8 Read = 13.8 (Με SD Speed = 0 περιέργως έχω τις καλύτερες τιμές!) 2)Quadrant: 511 3)Χρόνος μπαταρίας με φυσιολογική χρήση 3-4 ημέρες 4)κανένα κόλημα έως σήμερα, όλα τέλεια με SETCPU settings min 83375 max 1300000 mhz conservative not set on boot with profile enabled on screen off min=83 max=333 mhz (thanks to Kyrillos advice). Ρωτάω λοιπόν τον (εξαιρετικό) φίλο Κύριλλο, αξίζει τον κόπο να κάνω ξανά τον κόπο ν'αλλάξω κερνελ να πάω στην 5.2 και μάλιστα χωρίς OC? Αν είσαι ευχαριστημένος και βαριέσαι το φλασάρισμα, μείνε με την v4.1 :P Η v5.1+ είναι καλύτερη κατά την γνώμη μου :) Αν έχεις όρεξη βάλτην :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 οταν μπαινω παλι, ξεκιναει απ την αρχη το odin.τι εννοεις δεν ειναι απαραιτητο?ακολουθω τον οδηγο του αστροναυτη. To bootloader είναι το αρχείο που είναι υπεύθυνο για την εκκίνηση της συσκευής. Μάλιστα αν κολλήσει η διαδικασία κατά τη διάρκεια που φλασάρεται το bootloader τότε γίνεται αυτό που λέμε brickάρισμα δηλ το τηλ γίνεται άχρηστο σαν τούβλο και πρέπει να το πας για σέρβις. Για ρώτα τον αστροναύτη τι έπαθε και θα καταλάβεις. Δοκίμασε την έκδοση που σου λέω, το μόνο διαφορετικό είναι ότι όταν ανοίξεις το odin θα τικάρεις το one-package και θα φορτώσεις μόνο το ένα αρχείο .tar Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Καλησπερα παιδια.Μια ερωτηση μονο.Ποια ειναι η πιο σταθερη ρομ να μν κολλαει το κινητο στο multitasking kai γενικα να συμπεριφερεται γρηγορα αλλα απροβληματιστα?Το πηρα για να μπω στο κοσμο του android μεχρι να βαλουν android στο hd mini μου!!! Edited May 22, 2011 by kritikaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Καλησπερα παιδια.Μια ερωτηση μονο.Ποια ειναι η πιο σταθερη ρομ να μν κολλαει το κινητο στο multitasking kai γενικα να συμπεριφερεται γρηγορα αλλα απροβληματιστα?Το πηρα για να μπω στο κοσμο του android μεχρι να βαλουν android στο hd mini μου!!! Αν θες ρομ, μπορείς να δοκιμάσεις την δικιά μου. Είναι αρκετά σταθερή. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Ποια κρινεις σταθεροτερη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Ποια κρινεις σταθεροτερη? Τη δικιά μου. Η σταθερότερη ίσως είναι η v3.3 αλλά είναι παλιά. Προτείνω την v5.1+ Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Εχει πολλες διαφορες η 3.3 απο την 5.1?Με ενδιαφερει να μν κολλαει το κινητο και να εκτελει τα παντα γρηγορα(οσο μπορει βεβαια).Για πες σαν δημιουργος τους ποια προτεινεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Εχει πολλες διαφορες η 3.3 απο την 5.1?Με ενδιαφερει να μν κολλαει το κινητο και να εκτελει τα παντα γρηγορα(οσο μπορει βεβαια).Για πες σαν δημιουργος τους ποια προτεινεις. Σαν δημιουργός προτείνω την v5.1, είναι πολύ γρήγορη και σταθερή. Θα μείνεις ικανοποιημένος. Είναι λίγο δύσκολο το flash αλλά θα τα καταφέρεις. Αν όχι, εδώ είμαστε. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Συγνωμη που το λεω και παλι αλλα εξακολουθω να αντιμετωπιζω προβλημα στη συνδεση μου με wifi.. Κανει κανονικα σαρωση για δικτυα.. και οταν παει να κανει ληψη διευθυνσης ΙΡ τοτε δεν γινεται και αντε ξανα-μανα σαρωση κλπ.. συνεχεια αυτο γινεται και δεν συνδεεται.. τι φταιει? Δεν εχω αλλαξει τπτ στον Η/Υ ή στο modem-router.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Συγνωμη που το λεω και παλι αλλα εξακολουθω να αντιμετωπιζω προβλημα στη συνδεση μου με wifi.. Κανει κανονικα σαρωση για δικτυα.. και οταν παει να κανει ληψη διευθυνσης ΙΡ τοτε δεν γινεται και αντε ξανα-μανα σαρωση κλπ.. συνεχεια αυτο γινεται και δεν συνδεεται.. τι φταιει? Δεν εχω αλλαξει τπτ στον Η/Υ ή στο modem-router.. Πια ρομ έχεις? Δεν έχω αλλάξει τίποτα στην ρομ μου σχετικά με το wifi... Και δεν έχει αναφέρει κανείς αυτό το bug :/ Μπορεί να φταίει η προστασία του rooter σου. Εγώ έχω Mixed WPA-PSK+WPA2-PSK και δουλεύει κανονικά. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 (edited) Ωραια.Εχω την απλη froyo της πρωτης σελιδας ποιον κερνελ περναω για την 5.1? Edited May 22, 2011 by kritikaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Πια ρομ έχεις? Δεν έχω αλλάξει τίποτα στην ρομ μου σχετικά με το wifi... Και δεν έχει αναφέρει κανείς αυτό το bug :/ Μπορεί να φταίει η προστασία του rooter σου. Εγώ έχω Mixed WPA-PSK+WPA2-PSK και δουλεύει κανονικά. Εχω την δικη σου 5.2 και στο router εχω επισης WPA-PSK+WPA2-PSK (χωρις αυτο να εχει αλλαχτει καθολου). Το προβλημα δημιουργηθηκε οταν απο 5.0 beta2 εβαλα την 5.2 Δοκιμασα να ξαναγυρισω σε 5.0 beta2 για να δω αν θα συνδεθει αλλα και παλι τιποτα. Θα κοιταξω να αφησω ξεκλειδωτο το wifi μηπως δουλεψει και θα σου πω.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 22, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Εχω την δικη σου 5.2 και στο router εχω επισης WPA-PSK+WPA2-PSK (χωρις αυτο να εχει αλλαχτει καθολου). Το προβλημα δημιουργηθηκε οταν απο 5.0 beta2 εβαλα την 5.2 Δοκιμασα να ξαναγυρισω σε 5.0 beta2 για να δω αν θα συνδεθει αλλα και παλι τιποτα. Θα κοιταξω να αφησω ξεκλειδωτο το wifi μηπως δουλεψει και θα σου πω.. Βασικά προτείνω να βάλεις την v5.1. Είναι διαφορετική. Την έφτιαξα από την αρχή με στόχο να μην έχει bugs. Απλά πρόσεχε στο flashing :) Μετά φλάσαρε το v5.2 update... Και αύριο το v5.3 :P (έχω αλλάξει πολύ το honeycomb theme). Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Βασικά προτείνω να βάλεις την v5.1. Είναι διαφορετική. Την έφτιαξα από την αρχή με στόχο να μην έχει bugs. Απλά πρόσεχε στο flashing :) Μετά φλάσαρε το v5.2 update... Και αύριο το v5.3 :P (έχω αλλάξει πολύ το honeycomb theme). Σου εχω απολυτη εμπιστοσυνη και αυτο θα κανω.. Σε ευχαριστω για τις προσπαθειες που κανεις για ολους μας!!! Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikaros Δημ. May 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2011 Απο που κατεβαζουμε τον κερνελ που χρειαζεται για το φλασαρισμα?Εχω την froyo της πρωτης σελιδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Απο που κατεβαζουμε τον κερνελ που χρειαζεται για το φλασαρισμα?Εχω την froyo της πρωτης σελιδας. Ορίστε => http://fugumod-i5800.googlecode.com/files/Fugumod_I5800_2.2.tar Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minasc Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Καλημερα!Οι πρωτες παρατηρησεις που εχω εγω να κανω,ειναι:Το κινητο δουλευει λιγο πιο αργα απο τη 5.0 final με ελαχιστα κολληματα(ισως οφειλεται στο οτι δεν ειναι OC!!) και το αποτελεσμα που ειχα οταν ετρεξα το Quadrant ηταν 276 (απογοητευτικο ε;;; )!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts